Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Üşüttün mü? Sinüzit falan mı? Tuzlu su çekmeyi dene burnuna. Genellikle açıyor.

sinüzitte var kemik eğriliğide önceleri bu kadar nefesimi zorlamıyodu ama bu sıra çok olmaya başladı doktor nefesini etkilemediği sürece sorun yok ama zorlarsa ameliyat olmalısın demişti korkuyorum birde bu çıkmasa başıma

Tuzlu suyu dene. Hiç değilse sinüzitini hafifletir. Biraz rahatlarsın. Bebek olduktan sonra düşünebilirsin ama. İleride hem ameliyat zorlaşır, hem iyileşme sürecin uzar.
Geçen yaz bir arkadaşım ameliyat olmamak için erteleyip dururken (üstelik ağabeyleri doktor, ameliyatını onlar yapacaktı) düşüp burnunu kırdı. Mecburen yaptılar ameliyatını. Zor oldu biraz kırıkla birlikte. Ama şimdi hem çok hoş görünüyor, hem rahatladı, boş yere kaçmışım yıllarca diyor

kızkardeşimdede vardı aynı eğrilik onunda nefesini etkiliyodu oda geçtiğimiz kış ameliyat oldu şimdi çok rahat korkacak bişey yok abla diyor ama dediğin gibi bebek olduktan sonra yaptırmalıyım

Denemedim ama tam benlik bir lezzet hayal ettim. Kekle peynir yemeye bayılırım ben. Tarifini verirsen denerim

bende ilk kez denedim çok lezzetli, oldu gerçekten tarifide şöyle

üç yumurta,iki paket hamur kabartma tozu,bi çay kaşığı tuz,bir su bardağı yoğurt bir çay bardağı sıvı yağ ve bir buçuk su bardağı kadar tulum peyniri ve bir demet maydanoz ve un (istersen dereotuda katabilirsin oda yakışır gibi geliyor peynir çeşidinide kendi zevkine göre ayarlarsın ama tulum peyniri çok güzel oldu naçizane tavsiye)

yumurtayı, tuzu, yoğurdu ve sıvı yağı güzelce çırpıyosun sonra unu ve kabartma tozunu katıyosun ben unu göz kararı koyuyorum akışkan kak hamuru kıvamında olacak şekilde en sonda peyniri ve ince kıydığın maydanozu ekliyosun karıştıyosun ve tepsiye döküp 185 derece fırında 40 - 45 dakika pişiriyosun bu süre ve ısı fırından fırına değişebilir ama genellikle böyle

hem çok kolay hem pratik hemde çok hafif bir lezzet oluyo inan bana

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle denemeliyim. Tulum peynirini severiz. Düşündüğümden farklıymış tarifi. Ben hem tatlı hem peynirli hayal etmiştim. Ama buram buram kokusu geldi burnuma. Yarın Edirne' ye gideceğim, peyniri de alır, denerim. Cuma sabahı kahvaltıya koyarım artık

hıım başlamışsın bile hamarat arkadaşım benim sağol

bende mutfağı yatak odasını ve kitaplarımı toplarsam gerisi zaten taşıma şirketinin işi

Taşıma şirketleriyle yaşadığım aptalca sorunlardan sonra, koltuklarıma kadar her şeyimi kendim paketlemeye karar verdim. Sadece araca yüklesinler yeter. Babamlar 23 yıl oradan oraya gezdi, bir bardak bile kırılmadı. Bekarken o kadar taşındım, hep kendim topladım hiç bir şey olmadı. Evlenip nakliye firmalarıyla çalışmaya başladık, benim eşyalar 2 taşınmada hurdaya çıktı. Neyse. Bir dahaki taşınmaya kendim hazırlanacağım inşallah. Uzun sürüyor biraz ama, gözüm arkada kalmıyor hiç değilse.
Sızlandığıma bakma, biz biraz beceriksizlerine denk geldik. Allah işinizi yolunuzu denk getirsin. Sorunsuzca taşının inşallah...

çok sağol canım taşıma şirketlerinden benim nasibimi almışlığım var ama mecburen onlara taşıtıyosun işte inşallah iyilerine denk geliriz

Selam kızlar ara sıra okuyorum ama bu aralar iş yoğunluğundan yazamıyorum biz bugün 30+1 olduk az kaldı 1 hafta önde gidiyoruz ben doğumu 10 ekim de düşünüyordum ama eğer böyle giderse bayramdan önce bile alabilirler şaşkınım kararsızım

zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi canım hadi hayırlısıyla gelsin minik sabırsız prenses

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ama kararı kızın verecek. O yüzden sen tadını çıkarmaya bak
Seninle aynı zamanlarda, buradaki arkadaşımın da doğumu olacak. Allah ikinizi de bir avazda kurtarsın inşallah

Kim O peynirli kek yapan bakayım ?

Tek geçerim, enfes bir lezzet...

Ben ilk yaptığımda 17 yaşındaydım, kuzenim tarif etmişti. Yalnız ben tek paket koyarım kabartma tozunu, hatta onuda koymami karbonatı tercih ederim tüm keklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…