- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.921
Tembel tembel tembelGünaydın. Ben kurabiye yapmayı bilmiyorum ki
Kek yapmayı 35 yaşımda mecburiyetten öğrendim. Pek mutfakla aram yoktur aslında. Ama senin için komşuma un kurabiyesi yaptırayım. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. Nefis yapıyor
Ayyyyyyyyyy Selcan'cığım doğum mu yaptı !Kizlarrrr Müjdeeeee
Selcankerem arkadasimizin minik kuzusu
Iklimya Zennur dogduu birtatli birtatli teyzeleri sekermi seker bir bebek Allahim onu annasina babasina bizlere bagislasin darisi biz teyzelerinin basina insallah Kirkbinkerede Masallah diyorum
Kuşum ben hepinize gitmeden 10 gün önce haber vermiştimmmmÖööle kaçar gibi gider misin tatile. Böyle kafasını karıştırırız insanın
Ay ne romantikkk tatilde bende hep yeniden asik olurum nedense yaklasti benim tatil gelsin asklar ben hazirimmmm tam gaz yasasinnnnnn tatilllllll
Kuşum ben hepinize gitmeden 10 gün önce haber vermiştimmmm
ga dönesim gelmedi Datça'dan.............
Ben aşık oldum... Hem kocama yeniden; hemde Datça'ya, kalbimde 2 aşk var şu an, gayrı iflah olmam ben .....
Harika bir tarif gelince hepsini isterimmmm
bende ilk kez denedim çok lezzetli, oldu gerçekten tarifide şöyle
üç yumurta,iki paket hamur kabartma tozu,bi çay kaşığı tuz,bir su bardağı yoğurt bir çay bardağı sıvı yağ ve bir buçuk su bardağı kadar tulum peyniri ve bir demet maydanoz ve un (istersen dereotuda katabilirsin oda yakışır gibi geliyor peynir çeşidinide kendi zevkine göre ayarlarsın ama tulum peyniri çok güzel oldu naçizane tavsiye)
yumurtayı, tuzu, yoğurdu ve sıvı yağı güzelce çırpıyosun sonra unu ve kabartma tozunu katıyosun ben unu göz kararı koyuyorum akışkan kak hamuru kıvamında olacak şekilde en sonda peyniri ve ince kıydığın maydanozu ekliyosun karıştıyosun ve tepsiye döküp 185 derece fırında 40 - 45 dakika pişiriyosun bu süre ve ısı fırından fırına değişebilir ama genellikle böyle
hem çok kolay hem pratik hemde çok hafif bir lezzet oluyo inan bana
Kim O peynirli kek yapan bakayım ?
Tek geçerim, enfes bir lezzet...
Ben ilk yaptığımda 17 yaşındaydım, kuzenim tarif etmişti. Yalnız ben tek paket koyarım kabartma tozunu, hatta onuda koymami karbonatı tercih ederim tüm keklerde.
Ay ne romantikkk tatilde bende hep yeniden asik olurum nedense yaklasti benim tatil gelsin asklar ben hazirimmmm tam gaz yasasinnnnnn tatilllllll
Harika bir tarif gelince hepsini isterimmmm
Ben gezcem bebisim icin hazirlik yapcam siz teyzeleri bize bakcaksiniz ok gelsin iclikofte gitsin kol borekleri seviyorummmm ya sizi ben
inşallah amiiiiiiinselam kızlar,
temmuz ayındaki negatifler hepimizin canını sıktı. umarım ağustos,eylül, ekim,kasım , aralık aylarında tedavilerimiz olumlu sonuçlanır ve 2015 yılına hepimiz , en azından çoğumuz hamile girebiliriz..... sevgiyle kalın
Canim bende nerde bunlar diyordum kiyamam sana kardesinin evini yenliyosunuz harika eee bugün ona yarin sana kolaydegil tabiki sagolsun zonak in sayesinde hergün parti var topikte ya keske birileri supriz yapsa da kendimize gelsek nedense benim icimede oyle guzelikler doguyo hayirlisi herseye variz sonu mutlu olsun yeterki topikten birsey anladiysam arap olayim coklu cevaba bastim ne olcak supriz halen kesfedemedim bu yeni topigi hiccc sevmedim yaaa optum seni fazla yorma kendini canim yavas yavas stres yok ok.Selam fıstıklar kız kardeşimin eviyle yoruz bayramdan beri ne bitmeyen tadilatları var ya off yani herseyi kırdırıp döktürüo yeniletiyorlar haftasonuna umarım toparlarlar..ne güzel kek tarifleti limonatalar misssss..ensucum boll şanslar bu ay senin ayın olacaktedavin su gibi ikerlesin inşallh cedruscum prenses sağlıla gelsin artık ismihan acmila zanork sara muhabbet tam gaz süpersiniz nedense içime sanki bir süpriz haber alacağız gibi doğuyor hadi bakalımmmmmm
Ay valla yaaa ne bu forumun halı böyle hiç bişi anlamadım alışırız heralde yavaş yavaş...haftasonu yerleşecek ya da diğer bi deyişle evinde kalmaya başlayacak benimde kafam biraz rahatlayacak aslında benim negatiften sonra iyi de oldu bu işkerle uğrasmak hiç düşünmeye vaktim olmadı negatifi.haftasonu işe başlıyorum hayırlısıyla biraz kafa dagıtmaca anlayacagınız ..şöyle iki ay izin verdim kendime sonra sanırım buz bebişimi almaya giderim.....ben bu aralar güzel haberler bekliyorum bu topiktennnnnnnn bakalım kim coşturacak topiğimiziCanim bende nerde bunlar diyordum kiyamam sana kardesinin evini yenliyosunuz harika eee bugün ona yarin sana kolaydegil tabiki sagolsun zonak in sayesinde hergün parti var topikte ya keske birileri supriz yapsa da kendimize gelsek nedense benim icimede oyle guzelikler doguyo hayirlisi herseye variz sonu mutlu olsun yeterki topikten birsey anladiysam arap olayim coklu cevaba bastim ne olcak supriz halen kesfedemedim bu yeni topigi hiccc sevmedim yaaa optum seni fazla yorma kendini canim yavas yavas stres yok ok.
Celina, sen forum un hangi halinden bahsediyorsun. Ben günlerdir giremediğim için, biraz fransız kaldım. Iphone dan App le giriyordum. E şimdi açmıyor. Bu versionu da çok zor. Siz nasıl giriyorsunuz? Varmı başka kolay yolu?Ay valla yaaa ne bu forumun halı böyle hiç bişi anlamadım alışırız heralde yavaş yavaş...haftasonu yerleşecek ya da diğer bi deyişle evinde kalmaya başlayacak benimde kafam biraz rahatlayacak aslında benim negatiften sonra iyi de oldu bu işkerle uğrasmak hiç düşünmeye vaktim olmadı negatifi.haftasonu işe başlıyorum hayırlısıyla biraz kafa dagıtmaca anlayacagınız ..şöyle iki ay izin verdim kendime sonra sanırım buz bebişimi almaya giderim.....ben bu aralar güzel haberler bekliyorum bu topiktennnnnnnn bakalım kim coşturacak topiğimizi
Tel den daha henüz denemedim canım ıpad den giriyorum format atılmış hali çıktı karşıma yenilenmiş anlıyacağın belki update edersen tel den cıkar...Celina, sen forum un hangi halinden bahsediyorsun. Ben günlerdir giremediğim için, biraz fransız kaldım. Iphone dan App le giriyordum. E şimdi açmıyor. Bu versionu da çok zor. Siz nasıl giriyorsunuz? Varmı başka kolay yolu?
Celina, sen forum un hangi halinden bahsediyorsun. Ben günlerdir giremediğim için, biraz fransız kaldım. Iphone dan App le giriyordum. E şimdi açmıyor. Bu versionu da çok zor. Siz nasıl giriyorsunuz? Varmı başka kolay yolu?
merhaba kızlar.. biraz yoğun bi dönemdeyim ya dışardayım yada ev kalabalık foruma pek giremiyorum..
cepten fırsatlayıp girincede yeni düzene alışamadım)
hepinizi çok özledimmm..
baskılama tedavim bitti, adet olmayı bekliyorum bir iki gün içinde tedavim başlıyor..
yazıların çoğunu okuyamadım, tedavisi başlayan arkadaşlar varsa hayırlıı olsun..
çok öptüm hepinizii çıtırrrlarr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?