Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kolay gelsin canım güle güle otursun kardeşin evinde sende dinlen sonra buz bebeklerini önce göbeğinde ısıt sonra kucağında canım arkadaşım

Seni alanyaşamış hatunnnn....herkese günaydınlarrrr

Bugün ne ikram etsem diye düşünürken ben:

çok tatlısın şekerşey

süpersin arkadaşım bademli kurabiyeye bayılırım ama banyo böreğini ilk kez duydum tarifini verirmisin

Seni alanyaşamış hatunnnn....herkese günaydınlarrrr

Evde günde bir öğün yemek yiyor, o da akşamları. Yemek seçer. Öyle etli sebze falan yemez. Bulgur sevmez. Salata ya havuç ya marul olacak, karışık istemez. Soğanı ayırır, sarımsak ağzına sürmez. Sadece şerbetli tatlıları sever... Kızdım yine...

abooooov işin çok zormuş be arkadaşım

Canim post: 36493456, member: 537340"]merhaba kızlar.. biraz yoğun bi dönemdeyim ya dışardayım yada ev kalabalık foruma pek giremiyorum..
cepten fırsatlayıp girincede yeni düzene alışamadım)
hepinizi çok özledimmm..
baskılama tedavim bitti, adet olmayı bekliyorum bir iki gün içinde tedavim başlıyor..
yazıların çoğunu okuyamadım, tedavisi başlayan arkadaşlar varsa hayırlıı olsun..
çok öptüm hepinizii çıtırrrlarr )[/QUOTE]

ayyy naptim bilimiyorum ama basarcam asacam bu topigi
herkeslere oncelikle gunaydin canlarim zonak herseye varim ben banyo boregide ne ayaol
Hem yap hem tarigini ver canim senin yuzunden sisko olcaz ana varsin olsun can bogazdan gelir optummmmmmm seni
Ensuuuu canim hayirli olsun tedavin sonu bebekli olsun canim bizde seni cok ozledik haberin olsun

Canim kendine

Akitma yapalim yani turkcesi akitma bugun bende

çok tatlısın şekerşey

süpersin arkadaşım bademli kurabiyeye bayılırım ama banyo böreğini ilk kez duydum tarifini verirmisin

Annemden öğrendiğim bir tarif. Hazır yufka ile yapılıyor. İki yufkanın arasına eritilmiş tereyağ ya da margarin sürüp sigara böreği gibi hazırlıyorsun. Sadece iki kat yufkaya sarılmış oluyor. Hazırladığın sigaraları suya batırıp tepsiye ya da streç filme aralıklı olarak dizip buzlukta bekletiyorsun. 1 saat kadar sonra fırın tepsisine dizip yumurta akı sürüyorsun, istersen çörekotur serpip 180 derece öncede ısıtılmış fırına veriyorsun. En güzel yanı, buzluk kısmına kadar hazırlayıp, istediğin kadar bekletebilmen. Boş zamanında hazırla, at dolaba, lazım oldukça çıkar.

abooooov işin çok zormuş be arkadaşım

Hem de nasıl. Yemek yapmıyorum artık. Zaten gelirken malzeme getirir, o kahve içerken ben yemek yapardım. Şimdi kendisi yapıyor. Ya fırına koyuyor, ya teflon tavaya. Ben ya kendim için sebze yapıyorum, ya onun yaptığının yanına domates falan doğruyorum. Bende yumurta mı gelişir böyle.?

ayyy naptim bilimiyorum ama basarcam asacam bu topigi
herkeslere oncelikle gunaydin canlarim zonak herseye varim ben banyo boregide ne ayaol
Hem yap hem tarigini ver canim senin yuzunden sisko olcaz ana varsin olsun can bogazdan gelir optummmmmmm seni
Ensuuuu canim hayirli olsun tedavin sonu bebekli olsun canim bizde seni cok ozledik haberin olsun[/QUOTE]

İki kat yufkanın arasına yağ sürüp devamını sigara böreği gibi hazırlıyorsun. Sigaraları suya batırıp tepsi ya da streç filme aralıklı olarak dizip buzlukta en az 1 saat dinlendiriyorsun. .yağlanmış fırın tepsisine dizip yumurta sarısı ve çörekotu sürüp, ısıtılmış 180 derece fırına veriyorsun.
Şişko olmayız merak etme. Bu ara hep hamur işi oldu. Bir ara salatalara geçelim, telafi ederiz

hıııım güzel tarifmiş en kısa zamanda denerim bu tarifi sağol canım anneninde seninde ellerine sağlık

kıyamam yemeyen çocukla uğraşmak çok zordur derim hep ama yemek seçen eşle uğraşmakda daha zordur heralde

böyle yumurta gelişmez tabide ama sende bu kadar maharet varken sen onları geliştirecek tariflerde üretirsin

Anaaammmm işin zor beee..benimki ne versen yer tercihleri var tabiiki et et etttt sabaha kadar ettt .ben de sebzeciyim ama mutfak bendeeeee yemezse keyfi bilir

Öffffff.... Hep şikayet hep şikayet gibi oldu ama, telefon yok kesinlikle bağlanmıyor, app nakavt... Telefondan girince bildiğin çıfıt çarşısı anlamak, anlaşılmak imkansız...

Yok yok halen sevemedim ben bu işi...
En son ne okudum, nasıl okumuştum, n'olmuştu, n'olacak bilmiyorum...

Çoklu alıntılama gelmiş en önemli özelliklerdendi, smiley çok azdı onlar da gelmiş...
Koca koca yazması ve 1 mesaj için çoook büyük yer ayrılması hala devam...

Bildirimleri, daha önce alıntı yapılan mesajları doğal olarak yazılan cevapları göremiyorum... Denk geldiklerimden yola çıkarak cevaplamaya çalışacağım gözden kaçırdıklarım için beni mazur görün e miiii

Selcan Kerem prensesine kavuşmuş.... İklimya Zennur çok ama çok şanslı, sağlıklı bahtı güzel bir kız olsun... Ailenizin yeni ferdiyle kavuştuğunuz bu mutluluk daim olsun, çok olsun bize de sirayet etsin...
Sana da kızına da kocaman sevgiler, sana ve tüm ailene tebrikler...

Nevser tekrar ve tekrar tebrikler... Bu hengamede daha önceki tebrikleri okuyamamış olman doğal.... Mutlu haberinle mutlu olduk çok ama çok... Kanamayı bir an önce atlatıp sağlıkla büyümeye devam etmesi için biz de dua ediyoruz. Endişelenmeme çalış desek de endişeleneceksin biliyorum. Bu aralar neredeyse tedavili, doğal bir çok kişiden duyuyorum bu kanamayı.... Sağlığınız daim olsun, güzel haberlerin çok olsun.

Miranda tatil yaramış... Kanaman azalıp minik canın büyümesine azimle devam etmiş... O kardeş olmaya hazırlanıyor tüm gücüyle... Hep güçlü olsun, seni de bizleri de hiç üzmesin... 9 ay sonra sağlıkla gelsin dünyaya

Celinaaaaaa tektaş pırlantalı.... Dondurulmuşuna çok çok çooook sevindim... Umarım senin yumurtalar benimkilerden uslu çıkarlar ve hiç sorun yaratmadan kardeşimiz gelecek diyerek uslu uslu yumurtalamadan dururlar... Dondurulmuşlar için hep daha iyi ihtimaller veriyorlar. Sen sınıfı geç biz takipteyiz... Belli olmaz öne geçerim kararsızım Bilahare detaylı anlatacağım.

Ensuuuuuuuu başarıyla baskılanma yapılmış. Yumurtaların sana sürpriz yapsınlar bu ay... Ne olur tamamen kendini bıraktığın bir tedavi olsun ve sonu çok güzel olsun... Sen azmin en güzel örneği olacaksın, biliyorum.... Kolaylıklar diliyorum...

2220 numero , acmila, adige, bebeklerve, Caps, cedrus, duova, ismihan, sara, ummu, bu forum hengamesinden adını yazmayı atlamakla eşeklik ettiğim diğer tüm yol arkadaşlarım.... Hepinizin güzel günleri çooook ama çok yakın olsun diliyorum. Yolunda mıdır her şey? ÇOk sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…