- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.941
Selam fıstıklar kız kardeşimin eviyle uğraşıyoruz bayramdan beri ne bitmeyen tadilatları var ya off yani herseyi kırdırıp döktürüo yeniletiyorlar haftasonuna umarım toparlarlar..ne güzel kek tarifleti limonatalar misssss..ensucum boll şanslar bu ay senin ayın olacaktedavin su gibi ikerlesin inşallh cedruscum prenses sağlıla gelsin artık ismihan acmila zanork sara muhabbet tam gaz süpersiniz nedense içime sanki bir süpriz haber alacağız gibi doğuyor hadi bakalımmmmmm
Seni alanyaşamış hatunnnn....herkese günaydınlarrrrGünaydın herkese. Kim sürpriz yapıyormuş bakayım? Hadi sevinelim yine. Söz, sürprizi yapanın hatırına un kurabiyesi deneyeceğim. Ama bugün Edirne' den bir Yunan lezzeti ikram edeyim size: Kavala kurabiyesi. Tane bademli. Yanına banyo böreği, peynirli. Tarçınlı- karanfilli çayla iyi gider diyorum. Ne dersiniz?
Sağol canımmmmm güzel şeyler olacak inşaıllahhhhkolay gelsin canım güle güle otursun kardeşin evinde sende dinlen sonra buz bebeklerini önce göbeğinde ısıt sonra kucağında canım arkadaşım
Bugün ne ikram etsem diye düşünürken ben:
Günaydın herkese. Kim sürpriz yapıyormuş bakayım? Hadi sevinelim yine. Söz, sürprizi yapanın hatırına un kurabiyesi deneyeceğim. Ama bugün Edirne' den bir Yunan lezzeti ikram edeyim size: Kavala kurabiyesi. Tane bademli. Yanına banyo böreği, peynirli. Tarçınlı- karanfilli çayla iyi gider diyorum. Ne dersiniz?
Sağol canımmmmm güzel şeyler olacak inşaıllahhhh
Seni alanyaşamış hatunnnn....herkese günaydınlarrrr
Evde günde bir öğün yemek yiyor, o da akşamları. Yemek seçer. Öyle etli sebze falan yemez. Bulgur sevmez. Salata ya havuç ya marul olacak, karışık istemez. Soğanı ayırır, sarımsak ağzına sürmez. Sadece şerbetli tatlıları sever... Kızdım yine...
ayyy naptim bilimiyorum ama basarcam asacam bu topigiBugün ne ikram etsem diye düşünürken ben:
merhaba kızlar.. biraz yoğun bi dönemdeyim ya dışardayım yada ev kalabalık foruma pek giremiyorum..
cepten fırsatlayıp girincede yeni düzene alışamadım)
hepinizi çok özledimmm..
baskılama tedavim bitti, adet olmayı bekliyorum bir iki gün içinde tedavim başlıyor..
yazıların çoğunu okuyamadım, tedavisi başlayan arkadaşlar varsa hayırlıı olsun..
çok öptüm hepinizii çıtırrrlarr)
Bugün ne ikram etsem diye düşünürken ben:
çok tatlısın şekerşey
süpersin arkadaşım bademli kurabiyeye bayılırım ama banyo böreğini ilk kez duydum tarifini verirmisin
sagol canim benim insallah diyorum artik.. lap sonrasi rezerv ne durumda acaba onuda ayri merak ediyorum.. cok optum cnmtedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer bebeğin gelir hasretin biter sonra ardından biz geliriz
Canim kendine
Akitma yapalim yani turkcesi akitma bugun bende
abooooov işin çok zormuş be arkadaşım
Canim post: 36493456, member: 537340"]merhaba kızlar.. biraz yoğun bi dönemdeyim ya dışardayım yada ev kalabalık foruma pek giremiyorum..
cepten fırsatlayıp girincede yeni düzene alışamadım)
hepinizi çok özledimmm..
baskılama tedavim bitti, adet olmayı bekliyorum bir iki gün içinde tedavim başlıyor..
yazıların çoğunu okuyamadım, tedavisi başlayan arkadaşlar varsa hayırlıı olsun..
çok öptüm hepinizii çıtırrrlarr)
Canim kendine
Akitma yapalim yani turkcesi akitma bugun bende
Annemden öğrendiğim bir tarif. Hazır yufka ile yapılıyor. İki yufkanın arasına eritilmiş tereyağ ya da margarin sürüp sigara böreği gibi hazırlıyorsun. Sadece iki kat yufkaya sarılmış oluyor. Hazırladığın sigaraları suya batırıp tepsiye ya da streç filme aralıklı olarak dizip buzlukta bekletiyorsun. 1 saat kadar sonra fırın tepsisine dizip yumurta akı sürüyorsun, istersen çörekotur serpip 180 derece öncede ısıtılmış fırına veriyorsun. En güzel yanı, buzluk kısmına kadar hazırlayıp, istediğin kadar bekletebilmen. Boş zamanında hazırla, at dolaba, lazım oldukça çıkar.
Hem de nasıl. Yemek yapmıyorum artık. Zaten gelirken malzeme getirir, o kahve içerken ben yemek yapardım. Şimdi kendisi yapıyor. Ya fırına koyuyor, ya teflon tavaya. Ben ya kendim için sebze yapıyorum, ya onun yaptığının yanına domates falan doğruyorum. Bende yumurta mı gelişir böyle.?
Anaaammmm işin zor beee..benimki ne versen yer tercihleri var tabiiki et et etttt sabaha kadar ettt .ben de sebzeciyim ama mutfak bendeeeee yemezse keyfi bilirEvde günde bir öğün yemek yiyor, o da akşamları. Yemek seçer. Öyle etli sebze falan yemez. Bulgur sevmez. Salata ya havuç ya marul olacak, karışık istemez. Soğanı ayırır, sarımsak ağzına sürmez. Sadece şerbetli tatlıları sever... Kızdım yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?