- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.961
Alaraaa çok ama çok sevindim... Sürpriz tektaşın tektaş buz bebek olmuş ne güzel haber ne güzel gelişme bu.... O kadar uğraşıp yumurta olacak mı olmayacak mı derken... Bu şanslı bebek senin mucizen olsun.... Nefis haberlerini alalım hep
Bu niye burada kalmış bilemedim.... Eskisi gibi gider kalmaz diye wordden copy+paste yaptım galiba orayı atladım...
Güzel haber
Canım çok teşekkür ederim. İşte bak o kadar uğraş, iğne 2 günde 1 kontrol derken yapamadığımız , sonra kendiliğinden oluşan yumurta. Herşeyin hayırlısı.ben olsam senin yerine derimki ? Yılı dolmadan o 2 buz bebişi transfer yapalım. Olursa 2 tane bebişimiz olmazsa önümüze bakarız. Gerçi son karar senin. Kalbinden ne geçiyorsa onu yap. Insan en doğru kararı kendisi verir.Alaraaa çok ama çok sevindim... Sürpriz tektaşın tektaş buz bebek olmuş ne güzel haber ne güzel gelişme bu.... O kadar uğraşıp yumurta olacak mı olmayacak mı derken... Bu şanslı bebek senin mucizen olsun.... Nefis haberlerini alalım hep
Bu niye burada kalmış bilemedim.... Eskisi gibi gider kalmaz diye wordden copy+paste yaptım galiba orayı atladım...
Güzel haber
Canım çok sevindim hastaneden çıkmana ve kanamanın kesilmesine. Kendine ve bebişine iyi bak. Allah'a emanet olun.Yupiiii hastaneden çıktım,tabi ki şartlı bırakıldımistirahat sözüne karşılık dün taburcu oldum.Şükürler olsun ki kanamam yok,dayadılar ilacı,inşallah işe yarar.Kaç gündür işten uzak kalmanın verdiği endişeyle bugün dükkanıma gittim,birikmiş işlerimin büyük bir kısmını hallettim ve baktım yorulmaya başladım hemencicik eve kaçıp diktim ayakları havaya dinleniyorum )
Miranda'm,kanama nedeni olarak bişey demediler,bende çok deşmedim,çünkü kendi doktorum izinde olduğu için onun direktifinde başka bir doktor yaptı takibimi,ama kendisinide eskiden tanırım ve ondanda memnunum,hatta bana bi güzellik bile yaptıikili testi aradan çıkardı ) herşey yolunda görünsede heyecanla sonuç bekliyoruz,malum yaştan dolayı bizi riskli buluyorlar.Banada 3 günde bir proluton verdi,progestanı zaten kullanıyordum onu kesmemi istedi,proluton kullandığın için ona gerek kalmadı dedi,seninki mi,benimki mi doğru bilemedim.Sen uzaklıktan dolayı dinlenebiliyomusun ?
WishhDuyguuuuu,ben fazla ayrıntıya girmeden oyumu 1.secenekten yana kullanıyorum,hem daha mantıklı,hem daha kolay geldi.Bence biran evvel Cool bebeklerine kavuş(Dondurulmuşlar hakkında eşimin kullandığı bi kelime)Nedense buzluktan çıkınca Cool olcaklarına inanıyo kendisi)
Benim dondurulmuş transferimde adetin 21.günü başlayan burun spreyiyle baskılama yapmışlardı,istersen o alternatifi sor,hem iğne fobinden dolayı hemde çok daha rahat.
Ensuuuu,hayırlı olsun tedavin,arkadaşım sana tavsiyem tedaviye başladığında kafanı meşgul edecek bişeyler bulman,çünkü sen çok takıyorsun ve bu da çok iyi değil biliyorsun( N'olur söylediklerimi yanlış anlama,kolay olmadığınıda biliyorum,ama ben pozitif sonucumu buna bağlıyorum,okadar yoğun bi döneme denk geldi ki tedavim transferi bi dakika bile düşünecek vaktim olmadı,ama bunun yanı sıra tabi ki hareketlerime ve beslenmeme çok dikkat ettim.
Kızlarrrrr,hepiniz dualarımdasınız...Güzel haberlerinizi bekliyorum...
cnm bende senin gibiyim genelde cepten girdigim icin hic alisamadim buna hersey heryerde gibi:)) yakaladigimi okuyorum.. cogu zaman giresimde gelmiyor..Çoklu alıntılama gelmiş en önemli özelliklerdendi, smiley çok azdı onlar da gelmiş...
Koca koca yazması ve 1 mesaj için çoook büyük yer ayrılması hala devam...
Bildirimleri, daha önce alıntı yapılan mesajları doğal olarak yazılan cevapları göremiyorum... Denk geldiklerimden yola çıkarak cevaplamaya çalışacağım gözden kaçırdıklarım için beni mazur görün e miiii
Selcan Kerem prensesine kavuşmuş....İklimya Zennur çok ama çok şanslı, sağlıklı bahtı güzel bir kız olsun... Ailenizin yeni ferdiyle kavuştuğunuz bu mutluluk daim olsun, çok olsun bize de sirayet etsin...
Sana da kızına da kocaman sevgiler, sana ve tüm ailene tebrikler...
Nevser tekrar ve tekrar tebrikler...Bu hengamede daha önceki tebrikleri okuyamamış olman doğal.... Mutlu haberinle mutlu olduk çok ama çok... Kanamayı bir an önce atlatıp sağlıkla büyümeye devam etmesi için biz de dua ediyoruz. Endişelenmeme çalış desek de endişeleneceksin biliyorum. Bu aralar neredeyse tedavili, doğal bir çok kişiden duyuyorum bu kanamayı.... Sağlığınız daim olsun, güzel haberlerin çok olsun.
Miranda tatil yaramış... Kanaman azalıp minik canın büyümesine azimle devam etmiş... O kardeş olmaya hazırlanıyor tüm gücüyle... Hep güçlü olsun, seni de bizleri de hiç üzmesin... 9 ay sonra sağlıkla gelsin dünyaya
Celinaaaaaa tektaş pırlantalı.... Dondurulmuşuna çok çok çooook sevindim... Umarım senin yumurtalar benimkilerden uslu çıkarlar ve hiç sorun yaratmadan kardeşimiz gelecek diyerek uslu uslu yumurtalamadan dururlar... Dondurulmuşlar için hep daha iyi ihtimaller veriyorlar. Sen sınıfı geç biz takipteyiz... Belli olmaz öne geçerim kararsızımBilahare detaylı anlatacağım.
Ensuuuuuuuu başarıyla baskılanma yapılmış. Yumurtaların sana sürpriz yapsınlar bu ay... Ne olur tamamen kendini bıraktığın bir tedavi olsun ve sonu çok güzel olsun... Sen azmin en güzel örneği olacaksın, biliyorum.... Kolaylıklar diliyorum...
2220 numero, acmila, adige, bebeklerve, Caps, cedrus, duova, ismihan, sara, ummu, bu forum hengamesinden adını yazmayı atlamakla eşeklik ettiğim diğer tüm yol arkadaşlarım.... Hepinizin güzel günleri çooook ama çok yakın olsun diliyorum. Yolunda mıdır her şey? ÇOk sevgiler
canimm merhaba nasilsin...adet oldunmu ne oldu en son olmamistin kist olabilir demistin, gelisme varmi tedavine bu ay baslayabiliyormusun..Duygucum mesajının iş yoğunluğundan tamamını okuyamadım ama dondurulmuş embiryolarının istediğin hastaneye bedeli karşılığı (çok pahalı bir şey değil di) transfer yaptırıyor olman lazım en azından bahçecide bunu yapıyor diye anımsıyorum .
Yupiiii hastaneden çıktım,tabi ki şartlı bırakıldımistirahat sözüne karşılık dün taburcu oldum.Şükürler olsun ki kanamam yok,dayadılar ilacı,inşallah işe yarar.Kaç gündür işten uzak kalmanın verdiği endişeyle bugün dükkanıma gittim,birikmiş işlerimin büyük bir kısmını hallettim ve baktım yorulmaya başladım hemencicik eve kaçıp diktim ayakları havaya dinleniyorum )
Miranda'm,kanama nedeni olarak bişey demediler,bende çok deşmedim,çünkü kendi doktorum izinde olduğu için onun direktifinde başka bir doktor yaptı takibimi,ama kendisinide eskiden tanırım ve ondanda memnunum,hatta bana bi güzellik bile yaptıikili testi aradan çıkardı ) herşey yolunda görünsede heyecanla sonuç bekliyoruz,malum yaştan dolayı bizi riskli buluyorlar.Banada 3 günde bir proluton verdi,progestanı zaten kullanıyordum onu kesmemi istedi,proluton kullandığın için ona gerek kalmadı dedi,seninki mi,benimki mi doğru bilemedim.Sen uzaklıktan dolayı dinlenebiliyomusun ?
WishhDuyguuuuu,ben fazla ayrıntıya girmeden oyumu 1.secenekten yana kullanıyorum,hem daha mantıklı,hem daha kolay geldi.Bence biran evvel Cool bebeklerine kavuş(Dondurulmuşlar hakkında eşimin kullandığı bi kelime)Nedense buzluktan çıkınca Cool olcaklarına inanıyo kendisi)
Benim dondurulmuş transferimde adetin 21.günü başlayan burun spreyiyle baskılama yapmışlardı,istersen o alternatifi sor,hem iğne fobinden dolayı hemde çok daha rahat.
Ensuuuu,hayırlı olsun tedavin,arkadaşım sana tavsiyem tedaviye başladığında kafanı meşgul edecek bişeyler bulman,çünkü sen çok takıyorsun ve bu da çok iyi değil biliyorsun( N'olur söylediklerimi yanlış anlama,kolay olmadığınıda biliyorum,ama ben pozitif sonucumu buna bağlıyorum,okadar yoğun bi döneme denk geldi ki tedavim transferi bi dakika bile düşünecek vaktim olmadı,ama bunun yanı sıra tabi ki hareketlerime ve beslenmeme çok dikkat ettim.
Kızlarrrrr,hepiniz dualarımdasınız...Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Bana gelince... Dediğim gibi sesli düşünerek yazıyorum, fırsatınız oldukça yorumlarınız, fikirleriniz çok önemli...
Hayal meyal okuduklarımda yeni tedavi ne olacak, dondurulmuş vardı değil mi mesajları hatırlıyorum...
Dondiriklerimizden 2 tane daha var... 6 günlükken girdikleri dondurucuda bu ay sonu 1 yılları dolacak. Koskoca 1 yıl içinde transfere hazırlanıp 2 kez tedaviyi yarım kesmiş, ancak geçen ay akışına bırakıp 2 dondiriği alıp evimize gitmiştik... Sınıfta kalmıştıkİlk iki tedavide söz dinlemeyen yumurtalara söz dinletememiştik yarım bırakmıştık, transferi geçen ay doğal periyotu takip edip gerçekleştirmişlerdi... Daha önce dediğim gibi bir sürü şey yaşandı... Belki istisnai, belki bana denk gelen şeyler olmuştur hem bu nedenle hem aynı merkezde olduğumuz kimsenin aklını karıştırmak istemediğim için detaylandırmıyorum.
Açıkcası ilk fikrim eğer negatif olursa 2 dondurulmuşun biraz daha beklemeye devam etmesi yönündeydi fikrim. Ancak 1 yılları doluyor, yeniden dondurucuda tutulması işlemleri ücretlendirmesi vs yapılacak. O arada başka merkeze doktora gidersem sonra onlar ne olacak... Hamile olursam da ne olacak, hamile olmazsam da ne olacak. Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanı olmasın, bu arada da boşuna ücret ödemeyeyim diyerek fikirler uçuştu.
Sonra negatif görüşmesine gittiğimde kızgın olsam da bazı şeyleri tekrar dinledim. Talihsiz gelişmeler yaşanmasaydı da negatif olabileceğini baştan bilen olgunlukta olmak iyi mi kötü mi bilmiyorum. Hal böyle olgun olgun olunca, fikirleri dinledikçe bu kez kararlar havada uçuştu.
41 kere maşallah yaşıma ay yeter galiba kendimden sıkıldım hahahaha ben en iyisi bir tatil programlayayım antibiyotiklerimi denize nazır içerim
Canım çok teşekkür ederim. İşte bak o kadar uğraş, iğne 2 günde 1 kontrol derken yapamadığımız , sonra kendiliğinden oluşan yumurta. Herşeyin hayırlısı.ben olsam senin yerine derimki ? Yılı dolmadan o 2 buz bebişi transfer yapalım. Olursa 2 tane bebişimiz olmazsa önümüze bakarız. Gerçi son karar senin. Kalbinden ne geçiyorsa onu yap. Insan en doğru kararı kendisi verir.
Canımsın. Benimde tüm dualarım seninle.inşallah bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız. Baskılama tedavinin sonucu için doktorunla görüştünmü?ne zaman başlıyorsun iğnelere .inşallah bir sürü kaliteli embiryon oluşur.canimm alaracigim bebisini kucagina alacaksin bence, her ayi degerlendirmekle oyle iyi yapiyorsunku bende son bir yildir her ayi degerlendirmeye calisiyorum.. bu laparaskopi araya girdi uc ay beklemem gerektiya omur gibi uzun geldi uc ay tedavisiz kalmak.. bakalim insallah bu tedavide tutar olmazsa gelecek ay yine deneyecegim.. bu kis boyle her ay denemekle gececek tabi insallah gerek kalmaz.. optum cmm.
Canımsın. Benimde tüm dualarım seninle.inşallah bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız. Baskılama tedavinin sonucu için doktorunla görüştünmü?ne zaman başlıyorsun iğnelere .inşallah bir sürü kaliteli embiryon oluşur.
Alıntı yaptım ama çıkmadı galiba sinir oldum neyseee
Ben tatilden dönüp tekrar bir yolculuğa çıktım eve dönünce lekeler yeniden başlayınca anladim ki bu minnak evi istemiyor suan doğa ile içiçe buyukanne dizi dibinde cam kokuları ile mis mis oturuyorum maşallah damla leke yok gezenti olacak bu minnak hepinize kucak dolusu sevgi ve Öpücükler
Ensucum
Tedavin hayirli bebekli olsun inşallah arkadasim hep dua ediyorum hepinize
Wish duygu
Canım benim ben aynı merkezde ama Aysun hanimla denemeni tavsiye ediyorum ben bu kadının şansına çok inanıyorum yaşadığın aksilikleri bilmiyorum ama içimdeki seste onunla devam et diyor.
Nevser
Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah gelmiş ve geçmiştir hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.
hıııım güzel tarifmiş en kısa zamanda denerim bu tarifi sağol canım anneninde seninde ellerine sağlık
kıyamam yemeyen çocukla uğraşmak çok zordur derim hep ama yemek seçen eşle uğraşmakda daha zordur heralde
böyle yumurta gelişmez tabide ama sende bu kadar maharet varken sen onları geliştirecek tariflerde üretirsin
Anaaammmm işin zor beee..benimki ne versen yer tercihleri var tabiiki et et etttt sabaha kadar ettt .ben de sebzeciyim ama mutfak bendeeeee yemezse keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?