Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu tatil sana fazla gelmiş anlaşılan
Hareketsizlik kadar fazla enerji de kafa karıştırıyor.
Madem 10 - 15 gün süren var, kararını uygulamaya koymak ta uzun zaman almayacak 1 hafta hiç düşünme bunları. İşlerini hallet, bahçenin keyfini çıkar, tosbiklerinle oyna. Bir haftanın sonunda yazarak bir değerlendirme yap, kararın ortaya çıkacaktır. Hiç değiştirmeden uygulamaya koy. Sonrasında da düşünme öyle miydi, böyle miydi diye. Aslında öncesinde çığlık terapisi yapsan o da rahatlatır seni ama kimsenin olmadığı bir yer bulman gerek. Meraklıların saçmalıklarına maruz kalma diye. Fikir işte. Benim ihtiyacım var da böyle bir şeye.

Günaydın hanımlar. Bugün geç kaldım. Kediler hep birden ayaklanınca ancak fırsat bulup oturabildim. Keyfiniz bol olsun, neşeniz daim olsun. Bütün güzellikler bizim olsun.

sagol canim benim... yarin sabah hastaneye gidiyorum bakalim basla derler umarim.. bir yumurtada olsa baslayacagim cunku artik zaten 1-2 yumurtadan fazla beklentim yok kendime dair.. sagol cnm guzel dileklerin icinn hepp berabercee insallahh..
Günaydın canım. Gittinmi doktora. Merakla sonucu bekliyorum.

Günaydın hanımlar. Bugün geç kaldım. Kediler hep birden ayaklanınca ancak fırsat bulup oturabildim. Keyfiniz bol olsun, neşeniz daim olsun. Bütün güzellikler bizim olsun.
Günaydınlar. Seninde keyfin bol olsun. Tüm isteklerimiz mübarek cuma gününde gerçek olur inşallah

Sıcaktan kıpırdayamıyorm ben

Coraplarimi giydim ve donuyoruuuuummmmm su sicaklardan birazda bana yolla canim buraya kis yVas yavas geliyo ben topige kusum ne düzgün takip edebiliyorum nede herkese cevap yazabiliyorum eskiden ne kolaymis gizlide olsa yahiyoum simdi burayi gelde coz lütfen kusura bakmayin canlarim en kisa zamanda bununda kurdu olcam insallah

Selam sana minnak in annesi canim senin nazli bebisini operim soyle doya doya eee sende bari tadini cikar canim ücünüzüde öptüm
Aysun hanim konusunda cok haklisin sana katiliyorum

Iyi aksamlar herkese tatli cafilarin hepsine iyi aksamlar diliyeyim dedim
kizlar bir karar aldim artik herkese boyle cevap yazmaya caliscam
öncelikle DUYGU canim biliyorum suan nedenler nicinler le kafan mesgul hersey mükemmel ken neden yine yok ama bos ver bence bunlarla yorma kendini sakinles ve esinle en iyi ve mantikli karari ver canim ben Aslinda Aysun hanim bence cok iyi fikir tesaduf odSina girdim her bir basarisinin fotagrafi duvarda bana daha basarili gibi gelmisti selman beyede guveniyorum ama Aysun hanim baska bir etki yarati bende yinede en iyi karari sen verirsin canim

NEVSER canim sana ve bebisine selam olsun cok gecmis olsun canim cok bekledim seni gelsede biraz bizlere moral verse dedim zaman bulursan anlat biraz ne yaptin ne etin hamilelikten önce birde doktorun kimdi cok öptüm seni ve bebisini

ENSU CANIMM hayirli olsun busefer olsun canim insallah

Kızkar selam hem yeni topiğe alışamadımhem de sounda kızkardesımı evine sokmayı basarabıldık..,ensucummm hayırlı haberlerın gelsın inşallah mirandacım gezdir sende yeğenimizi bol bol kızımız gezenti olacak içimden kız geciyor nedense...nevser gecmiş oösun gitsin bir daha gelmesin sıkıntılar...tedaviye yeni başlayan herkese kaliteli yumurtalar diliyorum 2220 bi güzel tarif paylaşmışşın ilk fırsatta not edıcem sizi seviyore ve kocaman öpüyoreeee..yarın ilk il günüm 6 ayın üzerine pek bi heyecanlıyım tel den girmeyi çözemedim zira app store da bulamadım ayyy özlemişim sizi yaa yazdıkça yazasım geldi ...

Wishhduygu hsg en son ne zaman yapıldı ve tedavi gerektiren durumun düzeldi mi yani eğer rahimde sıkıntı varsa tüpte yapsan dondirrıklerıde alsan göbüşüne sıkıntılı olacaktır ..ha eger sıkıntı yoksa hsg de /lap de bişey cıkmadıysa al dondurulmuşları merkezle de işin biter sonrası allah kerim...

İlk iş günün hayırlı olsun arkadaşım. İşleyen demir ışıldar, bakarsın sürprizler olur

G U N A Y D I I I N N N C A N L A R
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum eslerinizle sevdiklerinizle cikarin yazin keyfini
herkese bol bol öpücük ler ve sevgiler yoluyorum soguk Hanburg dan

Selam sana minnak in annesi canim senin nazli bebisini operim soyle doya doya eee sende bari tadini cikar canim ücünüzüde öptüm
Aysun hanim konusunda cok haklisin sana katiliyorum
Bizde seni koskocaman opuyoruzzz
Yeni işin hayırlı olsun arkadaşım .Benimde yüreğim hep kız istiyor fakat hislerim erkek diyor bakalım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…