Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için,şükürler olsun ki herşey yolunda bi daha kanama falan olmadı,ama dikkat etmeye ve ilaçlara devam tabi ki,o yüzden pazar günlerini genelde gezmeyle tozmayla geçirsemde bu pazar uslu uslu evimde oturuyorum,zaten Izmir bugünlerde yanıyo ve bu durumda çok dışarıya çıkmaya gelmiyo.

Acmilla,yıllardır doktorum Erol Tavmergen idi,kendisi tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktor,fakat benim kendisini seçmem eski tanıdığım olduğundan dolayı idi,sonrasındada yaş nedeniyle geç kalmamak adına zaten tüp bebeğe karar verdik,fakat şimdi doktorum kardeşi Ege Tavmergen,ona geçiş yapmamın nedeni ise geçen hamileliğimde uzun süre hastanede kaldığımda ordaki takiplerimi Ege Hanımın yapması ve inşallah gerek kalmaz,ama olurda beni yine bir hastane süreci bekleyecek olursa Ege Hanımla devam etmem daha mantıklı geldi.Her ikiside çok profesyonel ve çok başarılı,inşallah önce Rabbim sayesinde sonra onların sayesinde bebeğime kavuşurum.

Iyi pazarlar herkese...

Canim cok Tesekürler cevabin icin senide bebeginide Allaha emanet ediyorum tadini cikar canim ara sira böyle tatsizliklar canini sıkmasin allahin izniyle bebegine sarilip bu günleri unutacaksin arasira tecrubelerini paylasirsan cok seviniriz sana ve bebisine dua ediyorum canim iyi bak kendine öptüm

merhaba internette bu pedi araştırırken sizin mesajınızı okudum, ben de tam bebek için tedaviye başlayacakken hayatımda ilk defa çok yoğun bir vajina iltihabı geçirmeye başladım ve bu sebeple tedaviye başlamak da nasip olmadı, şimdi mailinizi okuyunca baya ümitlendim hem iltihabın kurumasına hem de bebek sahibi olmamıza yardımcı olur belki bu ped diye düşünüyorum. Dün bir siteden sipariş verdim ben de , haftaiçi inşallah kullanmaya başlıycam, umarım faydasını görürüz.

Kişisel sağlık için çok faydalı. İnşallah anne olmanıza da vesile olur.

Ay ben seni yerim cicim sanana günaydin masallah zonak allahim sana ve herkese böyle cici seyler versin canimmm fal olayi cok kolay ic yola cevap cepte falbi bacim sagolsun

Adigecim sağol görüşlerin için. İstersek başka bir yere nakil yapıyorlar ama bununla uğraşmak istemiyorum. Çözüldü mü çözülmedi mi bile merak ediliyor bir de çözülmede sorun varsa nakilden mi oldu karmaşası eklenmesin isterim.. Yeni yer mi devam mı kararı vermem lazımdı kendimce (vermesem de olurdu ama böyle devam ettikçe bir türlü bitmeyen iş gibi sürekli bir plan program arasında tedavi işi gerektiriyor) Sende son durum nedir? Güzel haberlerini alalım hep, çok sevgiler

Aman Alaracım nazar değmesin :) Şans hep böyle senden yana olsun... Umarım aynı güzellikte gelişmeler devam eder. Teşekkür ederim, sen olsaydın ne yapardın ile paylaşmışsın... Benim de gönlümden geçen o... Transfer edilsin dondurulmuş vardı transfer edilecekti vs. uğraşmayayım. Yeniden deneyeceksem arkamda yarım bir şey kalmasın :) Çok sevgiler

Nevserrrrrr çıtır hamile, güzel hamile.... Bütün iyi enerjiler seni bulsun, dualarına dualarımız eklensin, şansın bol olsun bir daha kanama hiççç ama hiç olmasın... Çok sevindim daha iyi olmana, ufaklık teyzelerine umut olacak iyi bakın birbirinize...

Ve senin de dediğin gibi mevcutları transfer ettirmek en rahat, en kısa, en az meşakkatli olanı olacak görünüyor... Ve sen bana harika bir haber verdin... Burun spreyi!!!!! Doktor spreyden bahsetmişti ancak malum benim baskılama haplarına rağmen yumurtlamam devam etmişti bu nedenle natural denemiştik. Bu kez ya yine natural deneyeceğiz (hiç iğne baskılama olmadan) ya da daha yoğun ilaç ile baskılayacağız... Açıkcası naturali denedik olmadı, baskılanarak transfer istiyorum bu kez... Burun spreyi eğer bu yoğunluğu sağlıyorsa bana mutluluğun en büyüğünü yaşatır. Umarım olur, inşallah olur :)

Sende burun spreyi mi kullanıldı? Çok sevgiler

Caps canım aslında beni bunaltan o mu olsun bu mu olsun diye düşünmekten çok her düşündüğümün farklı yöntemlerini hayatımın içindeki program ve yoğunluklara uydurmaya çalışmak... Yani her bir kararın farklı takvimleri ve yöntemleri var, üstüne iğne trafiği de cabası... Bu yüzden yoruluyorum... Sıkıldım da :) Bu yüzden sizlerin yoğun ortak fikri gibi dondurulmuşları değerlendirmek her anlamda daha mantıklı... Bu yüzden bu yönde hareket edebilirim.

Senin içinde yeni dönemin güzel geçmesini diliyorum. Şu akupunktur için sadece bebeğe yönelik değil her türlü rahatsızlık için çok güzel şeyler okuyorum ve duyuyorum. Umarım çok başarılı sonuçları olur. Benim şu iğnelerle yaşadığım savaşım olmasa denerdim kesin, bebek için olmasa da migren ataklarım için denerdim en azından... Çünkü o hayatımı altüst edebiliyor... Hayırlı olsun ve hatta hayalin gerçek olsun ne güzel olur... Çok sevgiler

Ensucum canım vallahi düşünmeyeyim diyorum ama mecburen düşünüyorum biraz önce yazdığım gibi diğer yoğunlukların ve programların arasında sağlıkla ilerlemesi için detayları düşünmek zorundayım.. E o da yoruyor ister istemez... Hızdan çok programsız ve belirsiz ilerlemek beni yoruyor... Yarım iş kalmasın diye mevcut dondurulmuşları doğru şartlarla transfer ettirmek ve sonra gerekiyorsa yeni merkezle ilerlemek şu anda en az detayla uğraştıracak durum. Beklemeden halledelim gitsin... Olursa büyütürüz... Olmazsa sizin bebeklerinize aynı merkez kardeşi yapmak için peşinizden geliriz

Baskılaman bitti mi? Tedavi için iğneler başladı mı? Senin yoğun günlerin kapıda... Son yoğunluğun olsun inşallah... Sağlıkla oluşacak embriyoların gürbüz bebekleri getirsin... Çok sevgiler

Canım Mirandacım kanaman olmasın sen gezgin ol... Ne güzel işte huzur ile keyifli zamanlar geçirebilecekken hiç dönme eve :) Kontrollerin hep güzel haberler versin sana...
Ve teşekkür ederim görüşün için... Yarım bırakmadan tamamlamak en iyisi-pratiği olacak her anlamda... Aysun Hanım'ı severim. İlk görüşmeye gittiğimde onunla da görüşmüştüm.. Zaten o hariç herkes transfer yaptı. Bu kez sizden istiyorum diyebilirim. Keyifle kal hep, çok sevgiler

Canımm benim birebir dediklerini okumadan yapmışım... Aklın yolu bir akıllı kadınların hali bir :) Pratik olarak her anlamda bana ve diğer işlere en ideal olanı yarım bırakmadan kalanları değerlendirmek... Startı vereceğim bu hafta... Olursa hep birlikte sevinelim... Çığlık terapisi hahahaha bu kadar mı olur... Bayramda malum kaçmıştık 10 gün... Güneye yerleşme fikrimizi daha gerçekçi yapmak için yerleşilebilecek, yaşanabilecek yerler araştırmamız tam gaz devam ediyor... Bir sürü köy gezdik, koylarda denize girdik... Aralardaki orman yollarında çığlıklar, kahkalar, gökyüzüne mutlu haykırışlar gırlaydı :) Kesinlikle iyi geliyor, meraklılar da oraların sakinleri hayvanlardı kesin rahatsız olmuşlardır... Ama çok iyiydi...

Senin bekleme süren ne zaman bitiyor? Artık start verilmeyecek mi? Kedilerin kendilerine düşeni yaptı, onlara bir kardeş, koruyup kollayacakları bir bebek zamanı başlasın :)

Acmilacım canım kafamı meşgul eden şey her şeyi birbirine uygun hale getirmek vallahi... Tedavi için ise yeniden başa dönmek ve iğnelerle haşır neşir olmamak için 40 takla atıyorum. Eğer bu işlemler iğnesiz tedaviler olsa kılımı kıpırdatmazdım kim ne yapıyor nasıl yapıyor yapsın derdim... Ama her bir eksik, her bir yöntem yeniden başlatıp iğnelerle buluşturacaksa yok yeter vallahi yoruldum :)

Aysun Hanım'ı dediğim gibi severim. Bu arada niye onun odasına tesadüf girdin ben her gittiğimde hasta yoksa uğruyorum ve çoğunluka ultrasonlarımı orada yapıyoruz oradaki makineyi daha çok seviyorum :)))) Kadın hali, o da kadın işte.. Doğal olarak hastalarının güzel hediyeleri, hayata kazandırılan bebeklerin resimleriyle dolu... Çok da sevimli bu nedenle...

Sen başladın mı d.kontrol hapına, gelmeden zaman kaybetmemek için herhangi bir kiste karşı önlem alınması güzel... Kısıtlı zamanı daha verimli değerlendirirsiniz... Ne zaman geliyorsun? Ne zaman başlıyorsunuz? Fazla embriyo olursa donduracak mısınız? Hemen transfer mi isteyeceksiniz? Nedir düşüncelerin? Çok sevgiler

Celinacım çekilen HSG 1.5 yıl öncesine ait.. Yeni HSG'yi tanısal amaçlı tedbir olarak düşündük...
Histeroskopi de daha önceki HSG de görünen rahimdeki yapışıklıklar açılmıştı. Tüplerden herhangi bir rahim içi akışı görülmüyordu tıkanıklığın yeri itibariyle... İltihap için de antibiyotik kullanılmıştı malum... Ancak dondurulmuşlar için hemen transfer yapılamamıştı yumurtlama durmadığı için ve yaklaşık 6-7 ay geçti. Şimdi geçen zamandan dolayı son durumu teyit etmek istedik. Yeniden narkoz almak istemiyorum. Bu nedenle HSG ile hem yapışıklıklara bakılacak varsa minik yapışıklıklar HSG sayesinde açılabiliyormuş. Aynı zamanda önlem olarak reglimle beraber (ki dün regl oldum, 3 gün erken geldi) iltihap için antibiyotik alacağım. Reçetem gelsin bakalım neler olacak...

Transfere karar verirsem ki verdim merkezin henüz haberi yok... Onlarda kendi içlerinde yeniden değerlendirip biz bunu öneriyoruz diyecekler... Detayları başka mesajda yazacağım oldukça uzun oldu bu mesaj....

Sen nasılsın? Dondirik için harekete geçecek misiniz? Ne diyorlar, ne öneriyorlar? çok sevgiler

canım içine neresi siniyorsa oraya git illaki merkez değiştirmeklede birşey çözülmüyor.. genelde bi merkeze bir iki defada olsa şans vermek şart bence..
benimde baskılama tedavim bitti cnm tedaviye başladım daha yeniya herşey ne olur ne biter hiç bilmiyorum.. kafam çok rahat her konuda.. beni gerçekten çok yoğun günler bekliyor günlerce eve kapanıp dışarı çıkmadan ders çalışmalıyım masanın üstünde 4-5 tane kanun kitabi ve 5000 e yakın test sorusu beni bekliyor ama hergün yarın başlarım diyorum.. bugün de yarına karar verdim..
benim için ikiside tatlı telaşlar umarım herşey güzel gelişir hepimiz için canım.. sende çok ara verip kendini iş hayatına kaptırma hayatım.. bir kaptırdımı en az 6 ay ara veriliyor:) çok çok öptümmmm

ALINTI İLE İLGİLİ BİLGİ...
Malum yeni arayüz ile her şey biraz daha karışmış...
Çoklu alıntı yapabilmek için seçtiğiniz her mesajın sağ alt köşesindeki "+Çoklu Alıntı" yı tıklayacaksınız....

Kaç mesajı istiyorsanız böyle seçin...

Sonra en altta mesajınızı yazacağınız yerde sol tarafta "Alıntıları Ekle..." yazdığını göreceksiniz önce onu tıklayın...

Mesaj yazdığınız yere seçtiğiniz mesajlar gelecek... (-QUOTE- ile başlayan -QUOTE-ile biten her biri ayrı mesaj)

Aralarına veya en sona hepsi için toptan cevap yazabilirsiniz... Cevapla diyerek gönderebilir veya önizleme yapıp gözden kaçan bir şey var mı bakabilirsiniz.
Kolay gelsin

Haklısın canım... Hayırlısı olsun hepimiz için. Tedavin de su gibi akıp geçsin...
Bu saatten sonra tekrar bir şeyleri çalışıp sınav işi zor... Müşavirlik için mi hazırlanıyorsun? Umarım istediğin kadar iyi hazırlanırsın, ne zaman canın isterse :) Yumurta kapıya gelmeyince bazen ilerletemiyoruz kendimizi... Tembellik de değil bu artık bir şeyleri "zorunda" olarak yapmak zor geliyor o yüzden ötelemek :)

Çok güzel geçsin her şey sadece imzalarla dünya işe imza atarsın inşallah :)))) Hep birlikte kutlarız
Şimdiden kolaylıklar diliyorum... Koccaman öperim

ewet cnm ya güm. müşavirliği için uğraşıyorum ama çok zor geliyor birşeyler bu yaştan sonra kısmet artık zorlayacağım.. zaten tek derdim inan imza.. kısmet olurda bi gün alabilirsem plaza streslerinden bıktığım için işe gitmeyi düşünmüyorum imzayı kullanırım artık sadece sanırım.. hayaallerrr :)) yıllardır hayatımdaki herşey hep zor oldu nedense benim için.. kolayı yaşayacağım günler görecekmiyim hiç bilmiyorum inan..
canımm çokk çok öptümmm

Şansını denemeden vazgeçmek olmaz. Umarım gerçekleşir. Kimleri gördüm ben nasıl oldu bilmem :) girdi kazandı, sen de kazanırsın inanıyorum ben... Dediğin gibi birazcık göz atıp testleri çözmek lazım..
İmzayı basabilecekken ne işin olur plazalarda falan, plazalar hangi iş olursa olsun stresli... Çeken biliyor
Hayaller bir gün gerçek olmak içindir... Vazgeçmeden devam, kolay olanı sevmeyiz zaten :)
Tedavinle birlikte su gibi aksın zaman, zorunda olduğun şeyler o kadar azalsın ki can sıkıntısından patla :) (Ben en çok bunu diliyorum, elim kolum sağlam, sağlığım keyfim yerinde olsun ve yapacak hiçbir şey olmasa da bir sıkılsam diye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…