- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.001
Dedigin gibi Türkiye'de olmak vardi simdi burasi kisi yeniden yasiyor.
Hic buralari isteme canim buhar olup ucarsin.. nerde oldugimu anladin dimi..
Evet cok sicakmis arkadasla bugün görüstüm. klima olmasa evde kesinlikle oturamiyoruz diyor, sen geldin memleketten öyleyse hos geldin.
Canim cok Tesekürler cevabin icin senide bebeginide Allaha emanet ediyorum tadini cikar canim ara sira böyle tatsizliklar canini sıkmasin allahin izniyle bebegine sarilip bu günleri unutacaksin arasira tecrubelerini paylasirsan cok seviniriz sana ve bebisine dua ediyorum canim iyi bak kendine öptümNeTesekürler ost: 36534831 .!.:Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için,şükürler olsun ki herşey yolunda bi daha kanama falan olmadı,ama dikkat etmeye ve ilaçlara devam tabi ki,o yüzden pazar günlerini genelde gezmeyle tozmayla geçirsemde bu pazar uslu uslu evimde oturuyorum,zaten Izmir bugünlerde yanıyo ve bu durumda çok dışarıya çıkmaya gelmiyo.
Acmilla,yıllardır doktorum Erol Tavmergen idi,kendisi tüp bebek konusunda çok başarılı bir doktor,fakat benim kendisini seçmem eski tanıdığım olduğundan dolayı idi,sonrasındada yaş nedeniyle geç kalmamak adına zaten tüp bebeğe karar verdik,fakat şimdi doktorum kardeşi Ege Tavmergen,ona geçiş yapmamın nedeni ise geçen hamileliğimde uzun süre hastanede kaldığımda ordaki takiplerimi Ege Hanımın yapması ve inşallah gerek kalmaz,ama olurda beni yine bir hastane süreci bekleyecek olursa Ege Hanımla devam etmem daha mantıklı geldi.Her ikiside çok profesyonel ve çok başarılı,inşallah önce Rabbim sayesinde sonra onların sayesinde bebeğime kavuşurum.
Iyi pazarlar herkese...
Kızlar, sabah sabah size bir ped anlatacağım. Anion (anyon, negatif iyon içeren) ped. Bayram öncesi kuaförde karşılaştığım bir bayan sayesinde tanıştım. Kendisi de 4 yıllık hasretten sonra anne olmuş, bir bayan. Tasarımındaki yosun ve anion içeren kartuşun özelliklerini anlatırken, iltihabı önlediğini, adet semptomlarını azalttığını söyleyince "ver bir paket, deneyeyim" dedim. Kendisi satmıyormuş ama bir arkadaşından alıp geldi sağolsun. Bayramdan sonra adet olmayı beklerken arefe günü sürpriz yapınca ürünü deneme fırsatım da oldu. Bunca yıldır kullandığım pedlerle işkence yaşadığımı gördüm. En çok ilgimi çeken kısım, pedini bu ürünle değiştiren infertil kadınların %60 gibi yüksek bir oranının ortalama 6 ay içinde hamile kaldıkları bilgisiydi. Kullanınca daha da inandım, çünkü normalde 7 gün süren ve ilk 3-4 gün mutlaka bir yerlere imzamı bırakan ben, 4 günde biten adetimi unuttuğum zamanlar yaşadım. Ne ruhsal, ne fiziksel olarak hiç sıkıntı hissetmediğim gibi günde 1 defa değiştirmekle yetindim. Türkiye' de perakendesi henüz az. Ama internette bir kaç sitede satışı yapılıyor. Belki kullananlarınız vardır. Duymamış olanların da bilgisi olsun dedim. Hamilelik değilse bile, sırf rahatlığı için bundan sonra başka bir şey kulanmam kendi adıma.
Sabah sabah niye geldi aklıma? Devamını almak istiyorum, o bayanı da bir daha bulur muyum, bulsam da ihtiyacım olduğu zamanda elimde olur mu kestiremedim. Netten ararken size de yazayım dedim.
Topikkkkkkkkkkk
Pazarda biti sayilir herkes iyimiiiii
kahve yaptim falimada baktim isteyen buyursun gelsinn
merhaba internette bu pedi araştırırken sizin mesajınızı okudum, ben de tam bebek için tedaviye başlayacakken hayatımda ilk defa çok yoğun bir vajina iltihabı geçirmeye başladım ve bu sebeple tedaviye başlamak da nasip olmadı, şimdi mailinizi okuyunca baya ümitlendim hem iltihabın kurumasına hem de bebek sahibi olmamıza yardımcı olur belki bu ped diye düşünüyorum. Dün bir siteden sipariş verdim ben de , haftaiçi inşallah kullanmaya başlıycam, umarım faydasını görürüz.
Adigecim sağol görüşlerin için. İstersek başka bir yere nakil yapıyorlar ama bununla uğraşmak istemiyorum. Çözüldü mü çözülmedi mi bile merak ediliyor bir de çözülmede sorun varsa nakilden mi oldu karmaşası eklenmesin isterim.. Yeni yer mi devam mı kararı vermem lazımdı kendimce (vermesem de olurdu ama böyle devam ettikçe bir türlü bitmeyen iş gibi sürekli bir plan program arasında tedavi işi gerektiriyor) Sende son durum nedir? Güzel haberlerini alalım hep, çok sevgilerDuygucum mesajının iş yoğunluğundan tamamını okuyamadım ama dondurulmuş embiryolarının istediğin hastaneye bedeli karşılığı (çok pahalı bir şey değil di) transfer yaptırıyor olman lazım en azından bahçecide bunu yapıyor diye anımsıyorum .
Canım çok teşekkür ederim. İşte bak o kadar uğraş, iğne 2 günde 1 kontrol derken yapamadığımız , sonra kendiliğinden oluşan yumurta. Herşeyin hayırlısı.ben olsam senin yerine derimki ? Yılı dolmadan o 2 buz bebişi transfer yapalım. Olursa 2 tane bebişimiz olmazsa önümüze bakarız. Gerçi son karar senin. Kalbinden ne geçiyorsa onu yap. Insan en doğru kararı kendisi verir.
Yupiiii hastaneden çıktım,tabi ki şartlı bırakıldım :) istirahat sözüne karşılık dün taburcu oldum.Şükürler olsun ki kanamam yok,dayadılar ilacı,inşallah işe yarar.Kaç gündür işten uzak kalmanın verdiği endişeyle bugün dükkanıma gittim,birikmiş işlerimin büyük bir kısmını hallettim ve baktım yorulmaya başladım hemencicik eve kaçıp diktim ayakları havaya dinleniyorum :))
Miranda'm,kanama nedeni olarak bişey demediler,bende çok deşmedim,çünkü kendi doktorum izinde olduğu için onun direktifinde başka bir doktor yaptı takibimi,ama kendisinide eskiden tanırım ve ondanda memnunum,hatta bana bi güzellik bile yaptı :) ikili testi aradan çıkardı :)) herşey yolunda görünsede heyecanla sonuç bekliyoruz,malum yaştan dolayı bizi riskli buluyorlar.Banada 3 günde bir proluton verdi,progestanı zaten kullanıyordum onu kesmemi istedi,proluton kullandığın için ona gerek kalmadı dedi,seninki mi,benimki mi doğru bilemedim.Sen uzaklıktan dolayı dinlenebiliyomusun ?
WishhDuyguuuuu,ben fazla ayrıntıya girmeden oyumu 1.secenekten yana kullanıyorum,hem daha mantıklı,hem daha kolay geldi.Bence biran evvel Cool bebeklerine kavuş(Dondurulmuşlar hakkında eşimin kullandığı bi kelime)Nedense buzluktan çıkınca Cool olcaklarına inanıyo kendisi :))
Benim dondurulmuş transferimde adetin 21.günü başlayan burun spreyiyle baskılama yapmışlardı,istersen o alternatifi sor,hem iğne fobinden dolayı hemde çok daha rahat.
Ensuuuu,hayırlı olsun tedavin,arkadaşım sana tavsiyem tedaviye başladığında kafanı meşgul edecek bişeyler bulman,çünkü sen çok takıyorsun ve bu da çok iyi değil biliyorsun( N'olur söylediklerimi yanlış anlama,kolay olmadığınıda biliyorum,ama ben pozitif sonucumu buna bağlıyorum,okadar yoğun bi döneme denk geldi ki tedavim transferi bi dakika bile düşünecek vaktim olmadı,ama bunun yanı sıra tabi ki hareketlerime ve beslenmeme çok dikkat ettim.
Kızlarrrrr,hepiniz dualarımdasınız...Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Caps canım aslında beni bunaltan o mu olsun bu mu olsun diye düşünmekten çok her düşündüğümün farklı yöntemlerini hayatımın içindeki program ve yoğunluklara uydurmaya çalışmak... Yani her bir kararın farklı takvimleri ve yöntemleri var, üstüne iğne trafiği de cabası... Bu yüzden yoruluyorum... Sıkıldım da :) Bu yüzden sizlerin yoğun ortak fikri gibi dondurulmuşları değerlendirmek her anlamda daha mantıklı... Bu yüzden bu yönde hareket edebilirim.W.duygucum, bayağı bi bunalmıssın sen. Bende Alara nın fikrindeyim. Fazla vakit kaybetmeden ama sakince al göbüşüne dondurulmuşları. Transferide hangi kliniğin yolu, prosüdürü seni yormıcaksa orda yaptır. Hiç belli olmaz, bakarsın diğer sorulara gerek bile kalmaz.
Alara, hadi hayırlısı sana da. Sürpriz pırlantan var.
Ensu da tedaviye başlamış.
2220 de kekler kurabiyeler yapmış.
Bayadır giremedimya, merak ettim sizleri ve özledim.
Hatırlarsanız, ben İki veya üç ay ara verdim. Bayağı yorulmuştum tedaviden. Hafta ya, eşimle beraber Akupunktura başlıyoruz. Üzerinde soruşturmalar, araştırmalar yaptım. Yani Çin tedavisi. Özellikle erkekte ve kadında Çoçuk isteği üzerine bir tedavi uygulancak. Bakalım boş durmak istemedim bu süreçte.
Bide bu süreçte, doğal yoldan olsa diye hayal ediyorum. Ne güzel olur.
duygucugum bukadar dusunmeyle ayrintiya girmekle kendini yipratma cnm.. bizlerin artik tek yapacagi sey hizla her ayi degerlendirmeye calismak olacak.. icine sinmiyorsa doktorunu degis, siniyorsa ayni yerde devam et..
yeni hast ve doktor konusu cok gozunu korkutmasin ama aylarca oyalayan bi doktorumuz olmamali bizim artik.. daha hizli ve pratik cozumler bulan bi doktoru tercih ediyirum ben artik..buz bebis icin bir yillik bekleme cok uzun bi surec degilmi beklemene sabrina umutlarina yazik(
en dogru karari verecegine inaniyorum cnm.. bebis icin herseye deger hic karamsarlik yapma canim.. yolaa devamm tam gazz.. cokk optummm
Canım Mirandacım kanaman olmasın sen gezgin ol... Ne güzel işte huzur ile keyifli zamanlar geçirebilecekken hiç dönme eve :) Kontrollerin hep güzel haberler versin sana...Alıntı yaptım ama çıkmadı galiba sinir oldum neyseee Ben tatilden dönüp tekrar bir yolculuğa çıktım eve dönünce lekeler yeniden başlayınca anladim ki bu minnak evi istemiyor suan doğa ile içiçe buyukanne dizi dibinde cam kokuları ile mis mis oturuyorum maşallah damla leke yok gezenti olacak bu minnak hepinize kucak dolusu sevgi ve Öpücükler
Ensucum Tedavin hayirli bebekli olsun inşallah arkadasim hep dua ediyorum hepinize
Wish duygu Canım benim ben aynı merkezde ama Aysun hanimla denemeni tavsiye ediyorum ben bu kadının şansına çok inanıyorum yaşadığın aksilikleri bilmiyorum ama içimdeki seste onunla devam et diyor.
Nevser Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah gelmiş ve geçmiştir hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.
Bu tatil sana fazla gelmiş anlaşılan
Hareketsizlik kadar fazla enerji de kafa karıştırıyor. Madem 10 - 15 gün süren var, kararını uygulamaya koymak ta uzun zaman almayacak 1 hafta hiç düşünme bunları. İşlerini hallet, bahçenin keyfini çıkar, tosbiklerinle oyna. Bir haftanın sonunda yazarak bir değerlendirme yap, kararın ortaya çıkacaktır. Hiç değiştirmeden uygulamaya koy. Sonrasında da düşünme öyle miydi, böyle miydi diye. Aslında öncesinde çığlık terapisi yapsan o da rahatlatır seni ama kimsenin olmadığı bir yer bulman gerek. Meraklıların saçmalıklarına maruz kalma diye. Fikir işte. Benim ihtiyacım var da böyle bir şeye.
Acmilacım canım kafamı meşgul eden şey her şeyi birbirine uygun hale getirmek vallahi... Tedavi için ise yeniden başa dönmek ve iğnelerle haşır neşir olmamak için 40 takla atıyorum. Eğer bu işlemler iğnesiz tedaviler olsa kılımı kıpırdatmazdım kim ne yapıyor nasıl yapıyor yapsın derdim... Ama her bir eksik, her bir yöntem yeniden başlatıp iğnelerle buluşturacaksa yok yeter vallahi yoruldum :)Iyi aksamlar herkese tatli cafilarin hepsine iyi aksamlar diliyeyim dedim kizlar bir karar aldim artik herkese boyle cevap yazmaya caliscam
öncelikle DUYGU canim biliyorum suan nedenler nicinler le kafan mesgul hersey mükemmel ken neden yine yok ama bos ver bence bunlarla yorma kendini sakinles ve esinle en iyi ve mantikli karari ver canim ben Aslinda Aysun hanim bence cok iyi fikir tesaduf odSina girdim her bir basarisinin fotagrafi duvarda bana daha basarili gibi gelmisti selman beyede guveniyorum ama Aysun hanim baska bir etki yarati bende yinede en iyi karari sen verirsin canim
NEVSER canim sana ve bebisine selam olsun cok gecmis olsun canim cok bekledim seni gelsede biraz bizlere moral verse dedim zaman bulursan anlat biraz ne yaptin ne etin hamilelikten önce birde doktorun kimdi cok öptüm seni ve bebisini
ENSU CANIMM hayirli olsun busefer olsun canim insallah
Wishhduygu hsg en son ne zaman yapıldı ve tedavi gerektiren durumun düzeldi mi yani eğer rahimde sıkıntı varsa tüpte yapsan dondirrıklerıde alsan göbüşüne sıkıntılı olacaktır ..ha eger sıkıntı yoksa hsg de /lap de bişey cıkmadıysa al dondurulmuşları merkezle de işin biter sonrası allah kerim...
Ensucum canım vallahi düşünmeyeyim diyorum ama mecburen düşünüyorum biraz önce yazdığım gibi diğer yoğunlukların ve programların arasında sağlıkla ilerlemesi için detayları düşünmek zorundayım.. E o da yoruyor ister istemez... Hızdan çok programsız ve belirsiz ilerlemek beni yoruyor... Yarım iş kalmasın diye mevcut dondurulmuşları doğru şartlarla transfer ettirmek ve sonra gerekiyorsa yeni merkezle ilerlemek şu anda en az detayla uğraştıracak durum. Beklemeden halledelim gitsin... Olursa büyütürüz... Olmazsa sizin bebeklerinize aynı merkez kardeşi yapmak için peşinizden geliriz
Baskılaman bitti mi? Tedavi için iğneler başladı mı? Senin yoğun günlerin kapıda... Son yoğunluğun olsun inşallah... Sağlıkla oluşacak embriyoların gürbüz bebekleri getirsin... Çok sevgiler
canımm gittim ve başladım:)) herşey yolunda şimdilik kısmet bakalım..çok öptümm canım benimGünaydın canım. Gittinmi doktora. Merakla sonucu bekliyorum.
canım içine neresi siniyorsa oraya git illaki merkez değiştirmeklede birşey çözülmüyor.. genelde bi merkeze bir iki defada olsa şans vermek şart bence..
benimde baskılama tedavim bitti cnm tedaviye başladım daha yeniya herşey ne olur ne biter hiç bilmiyorum.. kafam çok rahat her konuda.. beni gerçekten çok yoğun günler bekliyor günlerce eve kapanıp dışarı çıkmadan ders çalışmalıyım masanın üstünde 4-5 tane kanun kitabi ve 5000 e yakın test sorusu beni bekliyor ama hergün yarın başlarım diyorum.. bugün de yarına karar verdim..
benim için ikiside tatlı telaşlar umarım herşey güzel gelişir hepimiz için canım.. sende çok ara verip kendini iş hayatına kaptırma hayatım.. bir kaptırdımı en az 6 ay ara veriliyor:) çok çok öptümmmm
Haklısın canım... Hayırlısı olsun hepimiz için. Tedavin de su gibi akıp geçsin...
Bu saatten sonra tekrar bir şeyleri çalışıp sınav işi zor... Müşavirlik için mi hazırlanıyorsun? Umarım istediğin kadar iyi hazırlanırsın, ne zaman canın isterse :) Yumurta kapıya gelmeyince bazen ilerletemiyoruz kendimizi... Tembellik de değil bu artık bir şeyleri "zorunda" olarak yapmak zor geliyor o yüzden ötelemek :)
Çok güzel geçsin her şey sadece imzalarla dünya işe imza atarsın inşallah :)))) Hep birlikte kutlarız
Şimdiden kolaylıklar diliyorum... Koccaman öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?