Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba umut76 hoşgeldin...
Eğer korunmasız düzenli ilişkiye rağmen 1 yılı aşmış sürede hamilelik yoksa zaten yola koyulmak gerekiyor(muş) ben önemsemedim sonradan öğrendim. Yaş kaç bilmiyorum ama bu topiğe geldiğine göre sende olgun yetişkin çıtırlardansın... Dilerim yarım yamalak acemice başladığınız bu tedavide hiççççç tecrübelenmeden acemi olarak mutlu sona ulaşırsın Şimdiden hayırlı olsun tedavin...

Dozunu yumurtaların büyümesine göre artıracaklardır. Eğer özel indirime denk gelmiyorsa, aynı şekilde alabileceksen kullandıkça yenilerini alman mantıklı... İlacın içindeki dozlar genelde yüksek oluyor, kullanılacak doza göre artabiliyor. Şu günlerde dozların ve gidişatın belli olmuştur sanırım, E2 ölçümlemelerin başlamıştır. Koruma ve çatlatma iğnelerine bile geçmiş olabilirsin. Mesajı ne zaman yazdığını anımsayamadım. Estrofem, progestan vb. ilaçların olacaktır. Her konuda sorabilirsin... Her biri aynı sonuç için kat edilen farklı farklı tedaviler var, bir sürü tecrübe demek bu.

Bir önceki reglin 21. günü başlanan tedavi Uzun Protokol, 2-3. gün ile başlayan Kısa Protokol...
Zaman kazanmak için kısa protokol tercih ediliyor. Yumurtalıkların iyi cevap verirse zaten işe yaramış demektir. Vücuduna ve hormonlarına göre kontrol edilerek ilerlenecektir.

Yumurtaların geliştirilecek, sonra korunacak, sonra çatlatılıp toplatılacak. Doluluk oranına göre süpermanleri ile buluşturulup döllenmesi beklenecek... Her sağlıkla döllenen embriyo senin için bir bebek şansı demek... Rahim durumuna göre taze veya dinlendirilerek dondurulmuş transfer edilecektir.

Tüp bebek için şans önemli bir faktör... Zamanın gelmiş olması da...
Yine de olmazsa olmazı; sağlıklı folikül (dolu yumurta) sağlıklı sperm, sağlıklı rahim....

OPu, transfer, testler ve yapılabilecekler için ne bilgi istersen lütfen yaz... Sevgiler

Günaydın günaydın iyi haftalar olsun....
Canım benim hakkında hayırlısı olsun bence al dondiriğni sonrasına bakarsın,ben daha harekete gecmedim acıkcası kafamdanda cıkmış inan ekim gibi düşünüyorum hastaneyle irtibata gecmelıyım bi ara programlarını sormalıyım güzel haber ler gelsin inşallahh

Canımmm nasılsın nasıl gdiyor hersey yolundamııı

Canımmm nasılsın nasıl gdiyor hersey yolundamııı
canim benim bugunde sen benim aklimdaydin ama once sen yazdin:)) sagol fena degil daha baslarya birsey anlamadim bakalim ne olacak sonraki gunlerde anlayacagim artik..ya ben cepten yaziyorum yaziyorum siliniyor hicbirsey anlamadim:)) cok cok opuyorum cnm..

Hehe. Telepatimiz kuvvetli desene
Karar da verildiğine göre, artık uygun zamanı beklemekten başka yapacak bir şey kalmamış bu konuda. Her zamanki gibi evlat kokusunu hepimiz için ayrı ayrı, en derin sevgilerimle diliyorum.
Ben doktorla yüzyüze görüşme için kırmızıları bekliyorum. Bayram arifesinde sürpriz yapıp bir hafta erken geldiği için ertelemek zorunda kaldık. Bakalım gerçek muayenede ne diyecek doktor. Kedileri büyüttüm bile. İlk grup evi talan ediyor artık. İkinci grup ta kıpır kıpır. Ev pek bi canlandı. Malum nerde hareket, orda bereket...

Telefonnn app devre disiymis artik :) buradan da biraz mesakkatli.. Ayni zamanda buradaymisiz bak kalpp kalbe karsi. Bosluk bulmusken eski mesajlara bakayim dedim. Arada bir yerde su pedle ilgili yazdigini okudum. Yillardir poset bu yaaa diyerek tampon ara ara ped diye gecirdim onca regl gunlerini. Allahtan uzun surmuyorda kahrolmuyordum. Tampon rahat ama bazen oda tahris yapiyor, ped rahatsiz poset gibi sentetik iki de nir bir yerlere de kayar :))) hemen buldum bir sitede hahahahah adi da komik! Neyse bakalim denemek icin mavş yesil 2 paket siparis verdim. Hayal ettigim etki olursa ekstra mutesekkir olacagim Zanorcum. Yasa sen Cokkk sevgiler

Ahahahah "kek ve peynirrr" bir deli manyak ben degilim biliyordum Tatli yiyemeyenlerdenim ben, pek kekle de aram cok yoktur genelde yumutta kokuyor diye. Ama oldu da kokmadi diyelim illa ki mutlaka peynirle yerim :)) zorunlu bal yerken de oyle peynir ustunde ancak :)))))

Resim yukleme denemesi de tamam.. Telefon app ile daha kolaydi ama bu da calisiyor sanirim. Birazdan anlasilir. Resim geldiyse bahceden bu haftanin hasatlari, domates yamru yumru, biberler istedigimiz kadar aci degil, salataliklar tohuma kacmis neredeyse, seftalimizi azicik kurt yemis gitmis ama olsun. Ellerimizle buyuttuk topladik buyuk askla

Eklentiler

• image.webp
    150,3 KB · Görüntüleme: 72
günaydınlar topiği bulamadım sitedeki değişiklik yüzünden NASILSINIZ ARKADAŞLAR

Dün yorulmuşum, erken uyudum.
O ped harika bir şey. Bunca yıl ne kullanmışım diyeceksin.

Dün yorulmuşum, erken uyudum.
O ped harika bir şey. Bunca yıl ne kullanmışım diyeceksin.
birisi bana bu ped hikayesini bir anlatsa, konuya Fransız kaldım ben

ÖYLE ARA ARA GELİRSEN FRANSIZDA KALIRSIN İSPANYOLDA ..DÜNYADA NELER OLUYO HABERİN YOK İSMİHAN SULTAN :)

Sağlıklı bir ped varmış piyasada onun üstüne araştırmalar yapıyoruz zanork duymuş bir bayandan bende alıcam bakınıyorum şimdi

Tuzlu Su Mucizesi !

Denize girdikten sonraki dinlenmişlik ve arınmışlık halini hepimiz biliriz. Havuza girdiğimizde ise bunu hissetmeyiz. Sebebi sudaki tuzdur.

Tuzlu su bedende birikmiş negatif elektriği iletkenliği sayesinde sizden alır götürür. Sizler de akşam eve geldiğinizde bütün günün üzerinizde bıraktığı ağır etkiler ve stresten kurtulmak için yada toplantı, sınav gibi üzerinizde gerilim yaratan durumlardan önce ellerinizi bir miktar ( 1 litre suya iki çorba kaşığı tuz yeterli ) tuzlu suyla yıkadığınızda bu birikmiş olan negatif elektrikten kurtulur ve arınırsınız.

Her akşam eve geldiğinizde ellerinizi sabunlamadan önce, banyonuzda lavabo başında önceden hazırlayıp bıraktığınız bir miktar tuzlu su ile yıkayın. REİKİ ve şifa ile uğraşan kişilerin de seans öncesi ve sonrası bunu uygulamaları kendilerini ve uygulatıcıyı korumada büyük yarar sağlıyor. Duş alırken de arada tuzlu suyu başınızdan aşağıya dökerseniz tam ve net sonuçlar alırsınız. İş dönüşü ayaklarınızı tuzlu suyla yıkamak tahmin ettiğinizin ötesinde bir yarar sağlar.

Kulak Masajı:

Kulak ceninin ana rahmindeki duruşunun şematik olarak aynısıdır. Ve tüm akupunktur noktaları kulak üzerinde bu esasa göre yer almıştır. Şimdii... başınız, boynununz, beliniz, sırtınız, bacaklarınız, kalçanız, ayaklarınız, omzunuz ağrıdığında yapacağınız tek şey kulaklarınıza masaj yapmak. Kulağınızı baş ve işaret parmaklarınızın arsına alarak kulak kepçesinden başlayarak, dayanabildiğiniz kadar güçlü ve sıkarak masaj yapın.

İlk anda bazı noktalar acıyacaktır (bunlar bedendeki ağrıyan bölgelerin kulaktaki refleks noktalarıdır). Kısa bir süre sonra bu ağrılar kaybolacaktır. 2 -3 dakika bu masajı yapmanız yeterli olur. İsterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajın sonuna doğru bedeninize bir sıcaklıklığın yayıldığını hissedeceksiniz. Bunun ardından ağrılarınızın azaldığını ve kaybolduğunu da...

Hiç bir yan etkisi olmayan bu uygulamayı herzaman her yerde kendinize ve ağrısı olan yakınlarınıza uygulayabilirsiniz. Yorulduğunuzda, uzun otobüs yada araba yolculuklarında oturmaktan ağrılara maruz kaldığınızda, çok üşüdüğünüzde ve bedeninizi dengeye kavuşturmak için mucize benzeri bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Önemli olan kulağın her noktasına dokunun. Kulağınız size hemen yanıt verecektir. Kulaklar bedeni hisseder, görür ve duyar. Siz de şefkatli ellerinizi esirgemeyin.

birisi bana bu ped hikayesini bir anlatsa, konuya Fransız kaldım ben

Kayıp Sultan, hoşgeldin

Anion (iyonsuz) özellikte, yosun içerikli bir ped var. Anion ped diye aratırsan google' da epey bilgi bulacaksın. Denedim. İnanılmaz memnun kaldım. Özellikle piyasadaki pedlerde kullanılan domuz jelatini ve geri dönüşümlü poşet içeriğine karşılık bu üründe gerçek pamuk kullanıldığını öğrendikten sonra. Kullanan infertil bayanların % 60 ı 6 içinde doğal yoldan hamile kalmış üstelik. Tekrarlayan iltihap ve mantara engel. Aynı zamanda stresten arındırıcı. Adet süresince hiç bir sıkıntı, rahatsızlık hissetmedim. 7 gün adet çeken ve her yere iz bırakan ben, 4 günde adetimin bittiğini gördüm. Üstelik o kadar kuru ki, ikinci gün adet olduğumu unuttum. WC de karşımda görünce şaşırdım (hala gülüyorum kendime )
Bir de sıvı dağılmıyor. Hemen emiliyor. Dolayısıyla ilk günler 3-4 ped değiştiriyor olsan bile, bununla günde 1 ped yetiyor. Fiyatı diğerlerine göre yüksek (15 tl. den aldım ben) Ama bir paketi 2 ay kullanınca daha ucuza gelmiş oluyor çünkü 4 TL. lik paketten 3 tane kullanıyordum.
İnternette koli olarak satışını buldum. Günlük, gündüz ve gece modelleri bir kolide. Yaklaşık 6-7 ay kullanılabilir. Ayrıca Edirne' de bir mali müşavir elden satış yapıyor, bir de eczanenin birisinde satılıyormuş. Oraya henüz bakamadım. Facebook' ta da satışını yapan var. Yine Anion ped diye arattığında çıkıyor.
Böyle işte. Ben çok memnun kaldım. İnşallah bulup kullanabilirsen eminim bana çok dua edeceksin...

Duymadım, tesadüfen elime geçti, kullandım. Dua edeceksiniz bana :)

Canım benim dünyayı takip etmek giremez oldum buralara, haber gündemleri o kadar çok değişiyor ki. Sınavım var ona da hazırlanıyorum bu arada.
Öpüldün çokça........

Ben ilk günler günde 6 ped değiştiren biri olarak çabuk bitririm paketi ama bir arayayım yine de.
Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
İyi ki varsın.

Bu arada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz.

Aşkım-bitanem beni yemeğe çıkaracakmış, özel birşeyler planladığı kesin.

ALLAH'ım iyi ki bu adamla evlendim, geç oldu ama temiz oldu....

Maşallahhh ne yoğun ve uzun periyodlarınız var...
Arada ara kanamalarım oluyordu 15-16 günde hangisi gerçek regl karışıyordu, histeroskopi sonrası düzeldi...
Ama hangisi olursa olsun en fazla maksimum 3 gün... İlk gün yoğun ki onda da en fazla 3 ped, diğer günler bıraksam 1'er tane idare edecek gibi... Çoğunlukla tampon kullandığım için daha sık değiştiriyordum ama ped olursa durum bu...

İyi mi kötü mü bilemedim, kanamayı azaltıyor yazmışsın? Zaten az yahu :)
Bir sonraki reglde deneyelim görelim, bugün yarın gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…