Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

al benden de o kadar ilk gün biraz yopun sonra çok azz.. Tedavilerden oluyor kesinlikle ...O kadar yükleniyoruz ki iğne iğne 2-3 yıllık rezervi yiyoruz .

Bu arada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz. Aşkım-bitanem beni yemeğe çıkaracakmış, özel birşeyler planladığı kesin. ALLAH'ım iyi ki bu adamla evlendim, geç oldu ama temiz oldu....

Çoluklu çocuklu bir sürü güzel yıllara, nice nice senelere... Sağlık ve huzur hep sizinle olsun, mutluluğun daim olsun. Tahtaya vur ayrıca :) Ben öyle yapıyorum, tahtaya vuruyorum, dilimi ısırıyorum, söz konusu sevgilim olunca tüm hurafe, kötü enerji, nazar ne varsa inanan moda geçiyorum, korkuyorum...

Biz özel gün kutlaması yapmak yerine her günü özel kılalım dedik, öpüş öpüş nereye kadar diyerek arada atlıyoruz :)
14 yıldır tanışıyoruz, 12 yıldır sevgiliyiz, 5 yıldır evliyiz ilk gün gibi tazeciğiz... Ammannn nazar değdireceğim kendi kendime

al benden de o kadar ilk gün biraz yopun sonra çok azz.. Tedavilerden oluyor kesinlikle ...O kadar yükleniyoruz ki iğne iğne 2-3 yıllık rezervi yiyoruz .

Haklısın vallahi. Benim önceden de öyleydi aslında ama bu tedavilerle günü azalmadıysa da yoğunluğu belki azaldı... Rahim ince kalmasın kalınlaşsın da az olmasından şikayet etmeyeceğim... Genelde az regl olanlarda rahim kalınlaşması sorunu oluyor gibi bir algı oluşmuş durumda ya da ben hep öyle denk geldim...

1 reglde 1 paket pedi bitirenleri biliyorum hatta arkadaşıma (2 paketi yarılayan) bu kadar kanamaya nasıl ölmüyorsun robocop musun diye takılırdım... Ben zorlasam da mümkün değil bitmez :)

Kız, nisbet mi yapıyon 3 gün diye?
Azaltıyor demeyeyim. Olması gereken düzene getiriyor. İlk 4 günüm belli; adet. Ama son 3 gün temizlik suyunu atmamışım gibi, değişik bir şeydi. Sanırım iltihaptan oluyordu. Çok koyu renkli olurdu, o bile değişti.
Çok eskiden bir tanıdığım, adet 3 günden fazla sürmez, sürerse içerde sorun var demektir demişti. İlk günden beri uzun sürdüğünü sandığım için ciddiye almamıştım tabi. Şimdi haklı olabilir mi diyorum.

İnanma öyle şeylere. 12 yaşımdan beri hiç gün atlamadan geldi desem yeridir. Hep 7 gün sürdü. Ama ilk tüp randevumda doktor ince dedi. 9. günde 6 mm. idi. 9-10 mm. olması gerekirmiş

Benim 3-4 yıl önceye kadar 5 gün olurdu 3 gün çok yoğun sonra azalarak biterdi
şimdi nerde ilk gün yoğun gibi sonra az az biter..

Canım bazen çok yoruyor beni yoğun kanamalar, ama bir hastalıktan kaynaklandığını sanmıyorum. 18 yıldır her gün 1 bebe aspirini içiyorum, ondandır diye düşünüyorum açıkçası.

Ah canım sen daha cicim aylarındasın demek :)
Evet

Maşallah canım, kalbini temiz tut, RABBİM korur evliliğini..

aynı yastıkta nice senelere canım..
Teşekkür ederim Ensum, hepimizin evliliği daim mutlu olsun inşallah !

Günaydın herkese! Umarım iyisinizdir. Şu iptal ettikleri App çok iyiydi yaa. Hemen yazılan mesajları haber veriyordu, takip edebiliyordum. Şimdi burası reklam dolu,bu ne yaaa. Durum belli, App pahalı galiba:) neyse, bende bi değişiklik yok. Haberler sizde. Geri dönüp okucam bi ara. Kendinize iyi bakın. Güzel günler olsun.

ben de aldım kullanmaya başladım, iltihabım var, üstelik hamile de kalamıyorum, umarım faydasını görürüz, sonuçlarını mutlaka yazalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…