- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.041
Bu arada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz.
Aşkım-bitanem beni yemeğe çıkaracakmış, özel birşeyler planladığı kesin.
ALLAH'ım iyi ki bu adamla evlendim, geç oldu ama temiz oldu....
Maşallahhh ne yoğun ve uzun periyodlarınız var...
Arada ara kanamalarım oluyordu 15-16 günde hangisi gerçek regl karışıyordu, histeroskopi sonrası düzeldi...
Ama hangisi olursa olsun en fazla maksimum 3 gün... İlk gün yoğun ki onda da en fazla 3 ped, diğer günler bıraksam 1'er tane idare edecek gibi... Çoğunlukla tampon kullandığım için daha sık değiştiriyordum ama ped olursa durum bu...
İyi mi kötü mü bilemedim, kanamayı azaltıyor yazmışsın? Zaten az yahu :)
Bir sonraki reglde deneyelim görelim, bugün yarın gelir...
Bu arada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz. Aşkım-bitanem beni yemeğe çıkaracakmış, özel birşeyler planladığı kesin. ALLAH'ım iyi ki bu adamla evlendim, geç oldu ama temiz oldu....
al benden de o kadar ilk gün biraz yopun sonra çok azz.. Tedavilerden oluyor kesinlikle ...O kadar yükleniyoruz ki iğne iğne 2-3 yıllık rezervi yiyoruz .
Maşallahhh ne yoğun ve uzun periyodlarınız var...
Arada ara kanamalarım oluyordu 15-16 günde hangisi gerçek regl karışıyordu, histeroskopi sonrası düzeldi...
Ama hangisi olursa olsun en fazla maksimum 3 gün... İlk gün yoğun ki onda da en fazla 3 ped, diğer günler bıraksam 1'er tane idare edecek gibi... Çoğunlukla tampon kullandığım için daha sık değiştiriyordum ama ped olursa durum bu...
Haklısın vallahi. Benim önceden de öyleydi aslında ama bu tedavilerle günü azalmadıysa da yoğunluğu belki azaldı... Rahim ince kalmasın kalınlaşsın da az olmasından şikayet etmeyeceğim... Genelde az regl olanlarda rahim kalınlaşması sorunu oluyor gibi bir algı oluşmuş durumda ya da ben hep öyle denk geldim...
1 reglde 1 paket pedi bitirenleri biliyorum hatta arkadaşıma (2 paketi yarılayan) bu kadar kanamaya nasıl ölmüyorsun robocop musun diye takılırdım... Ben zorlasam da mümkün değil bitmez :)
Bu arada bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz.
Aşkım-bitanem beni yemeğe çıkaracakmış, özel birşeyler planladığı kesin.
ALLAH'ım iyi ki bu adamla evlendim, geç oldu ama temiz oldu....
Canım bazen çok yoruyor beni yoğun kanamalar, ama bir hastalıktan kaynaklandığını sanmıyorum. 18 yıldır her gün 1 bebe aspirini içiyorum, ondandır diye düşünüyorum açıkçası.Maşallahhh ne yoğun ve uzun periyodlarınız var...
EvetAh canım sen daha cicim aylarındasın demek :)
Maşallah canım, kalbini temiz tut, RABBİM korur evliliğini..Çoluklu çocuklu bir sürü güzel yıllara, nice nice senelere... Sağlık ve huzur hep sizinle olsun, mutluluğun daim olsun. Tahtaya vur ayrıca :) Ben öyle yapıyorum, tahtaya vuruyorum, dilimi ısırıyorum, söz konusu sevgilim olunca tüm hurafe, kötü enerji, nazar ne varsa inanan moda geçiyorum, korkuyorum...
Biz özel gün kutlaması yapmak yerine her günü özel kılalım dedik, öpüş öpüş nereye kadar diyerek arada atlıyoruz :)
14 yıldır tanışıyoruz, 12 yıldır sevgiliyiz, 5 yıldır evliyiz ilk gün gibi tazeciğiz... Ammannn nazar değdireceğim kendi kendime
Teşekkür ederim Ensum, hepimizin evliliği daim mutlu olsun inşallah !aynı yastıkta nice senelere canım..
Herkes nerede yaa?
Ben girince kimsecikler yok, ben yokken muhabbet gırla gidiyor
Herkes nerede yaa?
Ben girince kimsecikler yok, ben yokken muhabbet gırla gidiyor
Dediğim gibi ara ara geliyosun böyle oluyo iştealdım bu arada anion pedi bakalım cuma gelir bildiririm izlenimlerimi
Kayıp Sultan, hoşgeldin
Anion (iyonsuz) özellikte, yosun içerikli bir ped var. Anion ped diye aratırsan google' da epey bilgi bulacaksın. Denedim. İnanılmaz memnun kaldım. Özellikle piyasadaki pedlerde kullanılan domuz jelatini ve geri dönüşümlü poşet içeriğine karşılık bu üründe gerçek pamuk kullanıldığını öğrendikten sonra. Kullanan infertil bayanların % 60 ı 6 içinde doğal yoldan hamile kalmış üstelik. Tekrarlayan iltihap ve mantara engel. Aynı zamanda stresten arındırıcı. Adet süresince hiç bir sıkıntı, rahatsızlık hissetmedim. 7 gün adet çeken ve her yere iz bırakan ben, 4 günde adetimin bittiğini gördüm. Üstelik o kadar kuru ki, ikinci gün adet olduğumu unuttum. WC de karşımda görünce şaşırdım (hala gülüyorum kendime)
Bir de sıvı dağılmıyor. Hemen emiliyor. Dolayısıyla ilk günler 3-4 ped değiştiriyor olsan bile, bununla günde 1 ped yetiyor. Fiyatı diğerlerine göre yüksek (15 tl. den aldım ben) Ama bir paketi 2 ay kullanınca daha ucuza gelmiş oluyor çünkü 4 TL. lik paketten 3 tane kullanıyordum.
İnternette koli olarak satışını buldum. Günlük, gündüz ve gece modelleri bir kolide. Yaklaşık 6-7 ay kullanılabilir. Ayrıca Edirne' de bir mali müşavir elden satış yapıyor, bir de eczanenin birisinde satılıyormuş. Oraya henüz bakamadım. Facebook' ta da satışını yapan var. Yine Anion ped diye arattığında çıkıyor.
Böyle işte. Ben çok memnun kaldım. İnşallah bulup kullanabilirsen eminim bana çok dua edeceksin...
ben de aldım kullanmaya başladım, iltihabım var, üstelik hamile de kalamıyorum, umarım faydasını görürüz, sonuçlarını mutlaka yazalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?