- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.061
Günaydın hatun...Heeeeytttt, kalkın uleyn
Ben PED'i almak yerine direk Distrübütör olayım dedim, mesaj attım dün gece aradılar ben banyoda iken, konuşamadık, şimdi ben aradım, yetkili "trafikteyim ceza yemeyimi, sizi ararım" dedi...Dediğim gibi ara ara geliyosun böyle oluyo iştealdım bu arada anion pedi bakalım cuma gelir bildiririm izlenimlerimi
Ben hiç bir tedavi yapmıyorum Ocak ayıdan bu yana. Normal deniyorum. Hiç bir bitki denemedim zaten. En son 9 Ocak'ta ilk ve son defa aşılama yaptırdım adet olunca tedavi defterini kapadım.günaydın arkadaşlar zanork ve ismihan
ismihan bebek çalışmaları nasıl gidiyo normal deniyodun sen aşılama yapacaktın sankı ?
Ben hiç bir tedavi yapmıyorum Ocak ayıdan bu yana. Normal deniyorum. Hiç bir bitki denemedim zaten. En son 9 Ocak'ta ilk ve son defa aşılama yaptırdım adet olunca tedavi defterini kapadım.
Rabbim ne dilerse onu verir, herşeyin hayırlısı......
Aşkımla aşk bebeği yapmak niyetindeyiz, olursa inşallah !
Hepimize inşallah canım !hayırlısıyla inş ..Rabbim büyük ummadığın anda çalar kapını cennet kokun :)
Dediğim gibi ara ara geliyosun böyle oluyo iştealdım bu arada anion pedi bakalım cuma gelir bildiririm izlenimlerimi
ben de aldım kullanmaya başladım, iltihabım var, üstelik hamile de kalamıyorum, umarım faydasını görürüz, sonuçlarını mutlaka yazalım...
Geçen adetimde kullandım ilk defa. Çok memnun kaldım. Umarım sadece ped değiştirerek anne olmanın mümkün olduğunu da görürüz
Ben PED'i almak yerine direk Distrübütör olayım dedim, mesaj attım dün gece aradılar ben banyoda iken, konuşamadık, şimdi ben aradım, yetkili "trafikteyim ceza yemeyimi, sizi ararım" dedi...
Hayırlısı bakalım, pazarlamacılık günlerime geri mi dönüyorum ,göreceğiz bakalım. Aklıma yatarsa okulda bir sürü bayan öğretmen var, satarım herkesten dua alırım artıkın ( Zanorkkkk, duaları paylaşırız arkadaşım )
benim pedlerde tahminim yarın gelir .Bende senin aldığın siteden tam alıyorken başka siteden almış oldum .Dur bakalım ismihan hanım bu işe soyundu gibi firma ile görüşmüş bile bayilik alırsa ondan alırız artık :)Benimki de geldi... Bir sürü site vardı sıralamadaki ilk sitenin birinden istedim geldi helal helal
Lakin benim regl 3 gün sürdüğü için bu ay es geçecek... Fazla söylemiştim 1 paketi ofisten kızlara denemeleri için dağıttım... Onlardan da yorum gelir.
Bir tanesini de açıp inceledim.. Bir nevi kurbağa muamelesi yaptım
Suyu hemen emdi onu gördüm :) Bilahare paylaşırım ayrıca detay olursa...
Medinella rahim iltihabın için hangi tetkik ve tedavileri oldun paylaşır mısın? Bende de operatif histeroskopi sonrası biyopsi de iltihap tespit edildi... Neredeyse 1 yıl olacak, o zaman tedavisini ilaçlarla yapmıştık... Çok zaman geçtiği için yinelenmiş olması ihtimaliyle antibiyotikleri yeniden kullanıyorum dondurulmuş transferi öncesi garanti olması için... Lakin 1 ilaç enterasan şekilde dokunuyor oysa ki midem güçlüdür migren ataklarında en yüksek ilaçlar ve antibiyotikler bana mısın demezdi... 100mg hap biraz aç içersem resmen kusturuyor :) Nefret :)
Günaydın hatun...
06.45'te kalkan biri olarak bu "HEEEYYYTTTTTTT" i benim demem lazım ya neyse
Ben PED'i almak yerine direk Distrübütör olayım dedim, mesaj attım dün gece aradılar ben banyoda iken, konuşamadık, şimdi ben aradım, yetkili "trafikteyim ceza yemeyimi, sizi ararım" dedi...
Hayırlısı bakalım, pazarlamacılık günlerime geri mi dönüyorum ,göreceğiz bakalım. Aklıma yatarsa okulda bir sürü bayan öğretmen var, satarım herkesten dua alırım artıkın ( Zanorkkkk, duaları paylaşırız arkadaşım )
Günaydın günaydınnnn günaydınnnnnn
Ben niye geçen sefer rahat rahat HSG çektirdiğim halde şimdi bir çekinme hissediyorum acaba :)
Evet her iki tüp kapalı olduğu için işlem anında 20-25 saniyelik kapatın iptal edin vaz geçtim dedirten bir baskı hissettim o kadar... Sonrasında hazır Fındıkzade'deyiz diye Eminönü'ne gezmeye gitmiştik :) 10 dk önce o feryadı yapan değilmiş gibi...
Ama şimdi biliyorum ya galiba o 20 saniye ne olacağını tırım tırımmmm :)
Yarın 14'den sonra çekilecek, artık ya Cevat Bey'i delirtirim ya da o beni....
Bir de Cumartesi günü 11 kişilik yemek davetim var sıyıracağım sanırım hahahaha
Günaydın günaydınnnn günaydınnnnnn
Ben niye geçen sefer rahat rahat HSG çektirdiğim halde şimdi bir çekinme hissediyorum acaba :)
Evet her iki tüp kapalı olduğu için işlem anında 20-25 saniyelik kapatın iptal edin vaz geçtim dedirten bir baskı hissettim o kadar... Sonrasında hazır Fındıkzade'deyiz diye Eminönü'ne gezmeye gitmiştik :) 10 dk önce o feryadı yapan değilmiş gibi...
Ama şimdi biliyorum ya galiba o 20 saniye ne olacağını tırım tırımmmm :)
Yarın 14'den sonra çekilecek, artık ya Cevat Bey'i delirtirim ya da o beni....
Bir de Cumartesi günü 11 kişilik yemek davetim var sıyıracağım sanırım hahahaha
Cevabin icin cok tesekkur ederim.tahmin ettigin gibi tedavim ilerledi baya.yarin opu var.7 yumurta gozukuyor simdilik.ins bos olmazlar.e2 ise dun 999 du.sizce nasil bu deger.tup bebek olayina hizlica daldigim icin bilgim az bu konuda.bir de transferde idrara sIkIsIk olmak endiselendiriyor beni.umarim hepimizin tedavileri hayirlisi ile sonuclanir.zor bir surecmis.yasadikca anlasiliyor.yasa gelince 38 im canim ben.sizlerle ayni durumdayim asagi yukariMerhaba umut76 hoşgeldin...
Eğer korunmasız düzenli ilişkiye rağmen 1 yılı aşmış sürede hamilelik yoksa zaten yola koyulmak gerekiyor(muş) ben önemsemedim sonradan öğrendim. Yaş kaç bilmiyorum ama bu topiğe geldiğine göre sende olgun yetişkin çıtırlardansın... Dilerim yarım yamalak acemice başladığınız bu tedavide hiççççç tecrübelenmeden acemi olarak mutlu sona ulaşırsınŞimdiden hayırlı olsun tedavin...
Dozunu yumurtaların büyümesine göre artıracaklardır. Eğer özel indirime denk gelmiyorsa, aynı şekilde alabileceksen kullandıkça yenilerini alman mantıklı... İlacın içindeki dozlar genelde yüksek oluyor, kullanılacak doza göre artabiliyor. Şu günlerde dozların ve gidişatın belli olmuştur sanırım, E2 ölçümlemelerin başlamıştır. Koruma ve çatlatma iğnelerine bile geçmiş olabilirsin. Mesajı ne zaman yazdığını anımsayamadım. Estrofem, progestan vb. ilaçların olacaktır. Her konuda sorabilirsin... Her biri aynı sonuç için kat edilen farklı farklı tedaviler var, bir sürü tecrübe demek bu.
Bir önceki reglin 21. günü başlanan tedavi Uzun Protokol, 2-3. gün ile başlayan Kısa Protokol...
Zaman kazanmak için kısa protokol tercih ediliyor. Yumurtalıkların iyi cevap verirse zaten işe yaramış demektir. Vücuduna ve hormonlarına göre kontrol edilerek ilerlenecektir.
Yumurtaların geliştirilecek, sonra korunacak, sonra çatlatılıp toplatılacak. Doluluk oranına göre süpermanleri ile buluşturulup döllenmesi beklenecek... Her sağlıkla döllenen embriyo senin için bir bebek şansı demek... Rahim durumuna göre taze veya dinlendirilerek dondurulmuş transfer edilecektir.
Tüp bebek için şans önemli bir faktör... Zamanın gelmiş olması da...
Yine de olmazsa olmazı; sağlıklı folikül (dolu yumurta) sağlıklı sperm, sağlıklı rahim....
OPu, transfer, testler ve yapılabilecekler için ne bilgi istersen lütfen yaz... Sevgiler
canım Cevat beyler artık bu işin piri olmuşlar bişeycik olmaz rahat ol hepimize dayanacak güce sahipler:))
çalışan bayansın cnm evinde yardımcın da yoksa ana yemekler hariç herşeyi dışardan söyle rahat olur.. ben en son kayınvaldemin seneliğinde zeytinyağlı sarmayı bile hazır söylemiştim.. böreğinden tutta her türlü zeytinyağlısına hatta baklavasına kadar aynı gün getiriyor Dilim Börek..
bu arada kolay gelsin cnm..
İlkinde çooook canım yandığı halde kıpırdama ve sakın bağırma dediler diye sıktım dişimi. Sonrasında eşimi aradım, yürüyerek gittiğim hastaneden arabayla döndüm. İkincisinde hiç acı yoktu ama ben ciyak ciyak bağırdım. Oh olsun
Filmi hastanede mi çektireceksin? 14:30 da randevu aldım Demet Hanım' dan...
Cumartesi için Allah kolaylık versin. Çok zorlanırsan haber et, geliriz yardıma. Hep beraber sepetleriz misafirlerini
Bence de olmaz olursa da atlatırız... Cevat Bey'i severim üzmem :) Yine de var bir telaş içimde...
Yemek davetine gelince salata ve bir iki pratik mezelik spesiyallerim hariç hiçbir şeyi yapmayacağım can dayanmaz... "Zeytinyağlı sarmayı bile" demişsin sen yaaa :) Ben hayatımda hiç yapmadım galiba yapmam da mümkün olmaz, yapabilenleri hele hele senin gibi kolay yapabilenleri takdir ile saygıyla hürmetle selamlıyorum.. Helal olsun vallahi nazar değmesin hamaratlığınıza...
Menüm fazla çeşit istemez zeytinyağlılar, içki mezeleri gerisi mangal zaten :) Onları da yardımcı kadın mükellef hazırlıyor o yüzden bu hafta yarın gelecek. Yarından hazırlar. Bir iki meze için de özel mezeci var orası hallediyor... Hem 2 kadehten sonra ne versem severler hahahaha Ben siparişleri verdim tamam, bir iki alışveriş dışında incik cincik masa süsü işindeyim :) Kırmızı masa hayal ettim bu kez ve Engilish Home'dan Koçtaş'a kadar masa örtüsü satan birrrr sürü yere baktım ı ıh isteğim kırmızılıkta örtü, pitikareli runner vs yok... Biraz önce geldim alışverişten Kağıthane ofise Levent'e yakın bir koşu Bauhaus'tan su geçirmez kumaş kestirdim... Terziye verdim yarın kenarlarını dikecek al sana örtü... Koca örtüyü üç kuruşa yapacaklar üstelik. Nefis :)
Sen nasılsın? İğneler ne durumda? Doz veya isim değişikliği var mı? Kaçıncı gündesin, artık sık girmiyor herkes şu son değişiklik sonrası.. Kıyaslıyor musun yoksa bırakabildin mi akışına... Çok şanslı ilerlemesini o kadar çok istiyorum ki.... İnşallah öyle olur, OL'sun...
Cevabin icin cok tesekkur ederim.tahmin ettigin gibi tedavim ilerledi baya.yarin opu var.7 yumurta gozukuyor simdilik.ins bos olmazlar.e2 ise dun 999 du.sizce nasil bu deger.tup bebek olayina hizlica daldigim icin bilgim az bu konuda.bir de transferde idrara sIkIsIk olmak endiselendiriyor beni.umarim hepimizin tedavileri hayirlisi ile sonuclanir.zor bir surecmis.yasadikca anlasiliyor.yasa gelince 38 im canim ben.sizlerle ayni durumdayim asagi yukari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?