- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.081
canım ben hayatımda hiç sarma sarmadım:)) evlendikten sonra misafir geleceği zamanlarda hep dilim börekten sipariş ettim ama soran misafirlere kendim yaptım dediğimde oldu:))
yaptığım yemeklerde hep düdüklü tencerede yapılan zeytinyağlı ege yemekleri.. o yüzden eşimde hep formda:))
iğneler son hız devam cnm sabah hastanedeydim biraz üniteleri artırdılar yarın 8. gün olacak tekrar muayenem var..
çok kasmıyorum bu defa tedaviyi bol gezmeli geçiriyorum:)) eşime kalsa evde dinlen diyor ben avm avm dolanıyorum.. bende öğlenden sonra Metro Cıty deydim oradan Kagıthane Bauhausa geçtim belkide aynı anlarda oradaydık ne tuhaf:))
organizasyon yeteneğine bayıldım:)) öptüm cnm
Ammannn ne diyorsun :) Aynı zamanda aynı yerlerde dünya küçük işte :) Perdecinin orada dikiş yapan adamı deli eden bir kadın gördüysen o benim işte :) Döşemelik-perdelik kumaş bu, bunu masa örtüsü mü yapacaksınız? dedi :))))))))) Sanki uzaylıyım :)
Dilim böreği biliyorum annemin mevlüt vs işlerinde süper çalışıyorlar... Gerçi Aslı Börek'te son zamanlarda dolma ve börekle iyi gidiyor... Ama Bahçeşehir'de Rudo'nun üstüne tanımam her şeyi yapıyorlar neredeyse sipariş edince ve istediğin saatte teslim ediyorlar o yüzden favorim :) Sarmaları saranlar bizi çağırsın kontrol niyetine hepsini hüpletelim :)
Et 40 yıl yemesem aa niye et yok demem... Tüm zeytinyağlılara, hele hele düdüklüde kendi suyu ile pişen lezzetlere bayılırım... Üstüne ege zeytinyağlısı ohooo leziz... Acıktım şimdi :)
Tedavine gelince en güzelini yapıyorsun :) zaten negatif düşünceler ister istemez bedenimize yükleniyor durağan ve n'olacaklar ile körüklüyoruz... 8. günde daha önce benim de artırılmıştı, baştan yüksek doz yerine ayarlaya ayarlaya ilerlemesi harika... Yarın muayane yüzünü güldürsün yeter... İçinden "yine...." diye geçse de bertaraf edebilmeni diliyorum... Bambaşka bir zaman olsun ve senin de 8. yıldızlı bir başarı hikayen olsun, bu başarı hepimize yeni umut olacak... Yılmayacaksam sizden ve sizin izlediğiniz yollardan yılmıyorum... Bana kalsa çoktan sermiştim yelkenleri belki de... "Bak gücü olan keşke dememek için devam ediyor sen de et" diye motive ediyorum kendimi... O yüzden bir kez daha teşekkür gücünüze güçlü duruşunuza... Bende şu nefret antibiyotiklere rağmen tatil sıkıştırıyorum şimdi, antibiyotiklerimi iyot kokusuyla almaya karar verdim... 29'u akşamı kaçıyoruz bir aksilik olmaz ise bakalım :)
Çok öperim bende
Zevk için bağır diyorsun yani banaTıkanıklık olunca ağrı baskın oluyormuş e ne yapalım 20 saniye... iğne değil sonuçta dayanacağım... Senin oldukça meşakkatli olmuş, umarım bir daha gerekmez, gerekmesin... Bana bir de gelirken eski filminizi de getirin dedi. Sizde çektirdim bir zahmet siz yenisini çıkartın arşivden dedim... Ne kolaycı bunlar...
Hastanede mi derken? Radyomar Fındıkzade'de evet... Sen de mi çektireceksin? Randevu yarın mı? kafam mı karıştı alışveriş ve pitikare peşinde koşarken :)
Cumartesi için sağol varol, yardımı boşver misafir olursa baş köşeye :) Ağırlama ve süs işi dışında pek kılımı kıpırdatmayı düşünmüyorum... Herkes kendisi ne istiyorsa alsın ben tabak çanak vs dizerim masaya gerisine karışmam :)))))
Immmmmdaaaattt
Kızlar dün akşam 9 gibi regl oldum. Bugüne mi randevu alacağım yarına mi. Bahçeci den de kimse telini açmıyor. Çok panik oldum
canım ben hayatımda hiç sarma sarmadım:)) evlendikten sonra misafir geleceği zamanlarda hep dilim börekten sipariş ettim ama soran misafirlere kendim yaptım dediğimde oldu:))
yaptığım yemeklerde hep düdüklü tencerede yapılan zeytinyağlı ege yemekleri.. o yüzden eşimde hep formda:))
iğneler son hız devam cnm sabah hastanedeydim biraz üniteleri artırdılar yarın 8. gün olacak tekrar muayenem var..
çok kasmıyorum bu defa tedaviyi bol gezmeli geçiriyorum:)) eşime kalsa evde dinlen diyor ben avm avm dolanıyorum.. bende öğlenden sonra Metro Cıty deydim oradan Kagıthane Bauhausa geçtim belkide aynı anlarda oradaydık ne tuhaf:))
organizasyon yeteneğine bayıldım:)) öptüm cnm
canim bende yeni kk alisamadim ve tam sabah sana mesaj yaziyordum doktorun yanina cagirdilar:)) nur hanimla devam ediyorum cok memnunum simdilik negatif olursa yine kendisinde bir deneme daha yapacagim.. seninde hazirliklara baslamana sevindim cnm ins test sonuclarin iyi cikar istedigin zaman baslarsin.. ben ignelere son hiz devam cnm daha opu olmadi haftaya sali gibi olabilir sanirim eminde degilim..cok opuyorum cnmselam tatlım ne habersin bir süredir siteye giremedim hepinizi özledim canım tedavin hayırlı olsun inşallah büyük allahım bu sefer kucağına dünyalar güzeli sağlıklı bir bebiş verir canım tedavin hangi aşamada nasıl gidiyor sanırım henüz opu olmamışsın bir çok yazını kaçırdım tedavini kim takip ediyor memnunmusun ben memorıyal la görüştüm bir sonraki adetimde tekrar hormaon testi yaptırıp gönderecem ayrıca başımın belası miyomlarım ne durumda görmek için bir muayene olmam lazım bununda sonucunu memorıale göndermem lazım şimdilik herşeyi boşa attım hiç bişey kullanmıyorum zaten hemen tekrar deneyemeyecem 2-3 ay sürer daha çoook öptüm
canım günaydınlar olsun sanada, herkesin haftasonu mutlu huzurlu geçsin :)Arkadaşlar hepinize günaydın. Mutlu hafta sonları
canim bende yeni kk alisamadim ve tam sabah sana mesaj yaziyordum doktorun yanina cagirdilar:)) nur hanimla devam ediyorum cok memnunum simdilik negatif olursa yine kendisinde bir deneme daha yapacagim.. seninde hazirliklara baslamana sevindim cnm ins test sonuclarin iyi cikar istedigin zaman baslarsin.. ben ignelere son hiz devam cnm daha opu olmadi haftaya sali gibi olabilir sanirim eminde degilim..cok opuyorum cnm
Kizlar herkese iyi hafta sonlari yorucu bir hafta dan sonra bugün daha yeni dinlendim bu yeni topik yüzünde yorgun yorgun yazdiklariniza bile bakmak istemedi canimTünaydın. Haftarı zaten boş oluyordu topik. Böyle hepten boş kaldı. Neyse. Yine ertelendi tedavim. Kist varmış, açık olan kanalda sıvı görünüyormuş belki bağlamak gerekecekmiş, hsg çektirmem gerekiyormuş. Ama doktordan memnun kaldım. Benim kadar hevesli görünüyordu tedavi için. Açıklamalarını sözle değil de maket üzerinde göstererek yapmasını da sevdim. Acelemi anlamasını da sevdim. İnşallah tüplerde sorun çıkmaz da önümüzdeki adetle başlayabilirim tedaviye. Diğer hazırlıklar için 3 hafta daha vaktim var demektir. Dişler artık yaptır bizi diyor.
Bu arada da 2-3 kilo daha verirsem ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?