Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba
Doktordan memnun kalmana cok sevindim. Hsg sonucuna gore en dogru karari verecektir doktorun. Insallah bu tedaviyle bebegine kavusursun. Bebegin ve kedilerinle cekilmis fotolarini goruruz insallah... Doktorunu ve merkezini merak ettim.

Canım hayırlısı olsun. Bende nerelerde olduğunu merak etmeye başlamıştın. Demek kontrole gittin. Kistin erimesi için ilaç kullanırsın. Önümüzdeki ay başlarsın tedavine . Ayrıca doktorunu beğenmende güzel. Hangi klinikte muayene oldun. Benimde senin gibi diş ve kilo problemim var. Hep erteleyip duuruyorum . Hadi sen başla peşinden bende yaptırayım

hayırlı olsun canımm benimm:))

canımm Bülent beyle başlayacaktın galiba aklımda öyle kalmış, Bülent beylemi görüştün..
inşallah canım tüplerde sorun çıkmaz bu tüp konusu biraz gıcık bi konu ama sen Laparaskopi olmamışmıydın Umutta daha geçen tedavinde canım ozaman Ulun bey farketmemişmi..
kilo dedinya bende tembellik yapıp spor salonlarına gitmiyorum artık o yüzden Plates CD si aldım.. evde her sabah yapacağım ama birde plates seti almak gerekiyormuş top bant falan onuda internetten alacağım artık mecburen:))
öptümmm hayatımm

canım benim gerecekten yaa bizler artık araştırmalık hasta tipleriyiz.. hatta hepimiz öyleyiz.. en baştada benn:))
ne denersek nereye gidersek tutmuyor işte bendede.. canım tekrar rahim filmi çektirme fikri bencede çok çok mantıklı mutlaka çektir ve tatilde önemli stersli bi bünyeyle tedaviye girsen dahada geriliyorsun.. güzelce tatilini yap sonrada tedavini olursun canım ama şuda var oradaki doktor gerçekten araştıracakmı herşeyi neden tutmuyor vs yada farklı ne testi isteyecek senden..
şöyle birşeyde yapabilirsin Türkiyede tedaviye başlamasan bile burada görüşmek istediğin bi doktor varsa onda bi muayene olup sadece evraklarını gösterip bi görüşme yapabilirsin..
şimdiden iyi tatiller canım benim.. öptüm..

[="ensu, post: 36620096, member: 537340"]canım benim gerecekten yaa bizler artık araştırmalık tipleriyiz.. hatta hepimiz öyleyiz.. en baştada benn:))
ne denersek nereye gidersek tutmuyor işte bendede.. canım tekrar rahim filmi çektirme fikri bencede çok çok mantıklı mutlaka çektir ve tatilde önemli stersli bi bünyeyle tedaviye girsen dahada geriliyorsun.. güzelce tatilini yap sonrada tedavini olursun canım ama şuda var oradaki doktor gerçekten araştıracakmı herşeyi neden r vs yada farklı ne testi isteyecek senden..
şöyle birşeyde yapabilirsin Türkiyede tedaviye başlamasan bile burada görüşmek istediğin bi doktor varsa onda bi muayene olup sadece evraklarını gösterip bi görüşme yapabilirsin..
şimdiden iyi tatiller canım benim.. öptüm..[/QUOTE]
Canim cok haklisin inaki toplan gel yap et herseye katlaniyosun ama sonuc yine sifir bu doktor cok büyük bir supriz oldu bana "senden bir halt olmaz "diyecek yine sandim ama bana herseyi kagit ustunde anlati bukafar yuklu igne ama sonuc yine ayni dedi rahim filmi burda devlet karsiliyomus onuda yeni ogrendim tekrardan bir bakalim diyo rahimde ne varsa onu bilelim diyo eski resimlerde hersey normal ama tutunmamasi normal degil nedenine bir bakslim diyo git tatil yap tedavi yapcaksanda turkiyede soyle rahim filmi ceksinker ama turkiyede oda para olnusken orda tatilimi yapar burda tedaviye baslarim baktim olmuyo son carem donasyon
sana gelince canim tedavin hayirli olsun ensu insallah bu sefer olsun diyorum dualarimdasin canim unutma sadece birtane kaliteli yumi lazim canim karanfili cay ic ayaklarini sicak tut birde susuz birakma kendini mutlaka su ic
Öptüm seni canim

Canim cok haklisin inaki toplan gel yap et herseye katlaniyosun ama sonuc yine sifir bu doktor cok büyük bir supriz oldu bana "senden bir halt olmaz "diyecek yine sandim ama bana herseyi kagit ustunde anlati bukafar yuklu igne ama sonuc yine ayni dedi rahim filmi burda devlet karsiliyomus onuda yeni ogrendim tekrardan bir bakalim diyo rahimde ne varsa onu bilelim diyo eski resimlerde hersey normal ama tutunmamasi normal degil nedenine bir bakslim diyo git tatil yap tedavi yapcaksanda turkiyede soyle rahim filmi ceksinker ama turkiyede oda para olnusken orda tatilimi yapar burda tedaviye baslarim baktim olmuyo son carem donasyon
sana gelince canim tedavin hayirli olsun ensu insallah bu sefer olsun diyorum dualarimdasin canim unutma sadece birtane kaliteli yumi lazim canim karanfili cay ic ayaklarini sicak tut birde susuz birakma kendini mutlaka su ic
Öptüm seni canim[/QUOTE]
Beceremedim kopyalamayi tekrardan yoluyayim

Hepinize günaydın hanımlar
Çoklu alıntı yapacaktım, beceremedim. Önemli değil. Son dakika değişikliği yapıp Medicana' ya gitmeye karar verdim. İsteğim Aysun Hanım yönündeydi. Hani kendi tecrübesi de var ya... Beni anlasa anlasa o anlar dedim. Ama geçen hafta izinliymiş. Demet Hanım' a yönlendirdiler. Pek sevdim kadını. Diğerlerinde gördüğüm "bu yaşa kadar niye bekledin?" ifadesi yoktu hiç değilse. İnşallah benim için doğrusu odur. Gerçi ekip olarak takip ediyorlar anladığım kadarıyla. Her şeyin hayırlısı.
Ensu' cuğum, Umut' ta yaptıkları işlem histeroskopi. Polip alınıp perde düzeltildiği için işleme laparoskopi diyorlar ama o farklı bir şey. İşlemden sonra Ulun' la epey konuştuk bunu, narkozlu halimle gıcık oldum adama. Neyse geldi geçti. Şimdi inşallah açık olan tüpte sıvı birikmesi yoktur da bir de onun için zaman kaybetmem diyorum. Yine de hayırlısı Allah' tan...
Hsg için Radyotom' a yönlendirildim. Giden var mı aranızda?

Daha az ilaçla daha kaliteli yumurta geliştiği konusu burada bir kaç kere konuşulmuştu. Hsg iyi olur, son durumunu kontrol edersin hiç değilse. Hem evinin rahatlığında tedavi olmak, tedavi sırasında gereksiz yorumlarla strese girmemek gibi avantajları var. Madem araştırmaya kararlı bir doktorun da var, rahat rahat olursun tedavini. Türkiye' nin de tadını çıkarmak kalır geriye. Ben sevdim senin yeni gelişmeni. İnşallah bebeğini getirecek olan gelişme budur.

inşallah bu sefer herşey istediğin gibi olur canım sende anne olursun

zanork ben gittim 4-5 oldu sanırım

zanork ben gittim 4-5 oldu sanırım

daha önce başka bir yerde çektirmiştim ve perişan oldum hastaneyi ayağa kaldırdım o kadar canım yandı anlatamam

.Sonra 2 yi fındıkzade radyotomda çektirdim iki dakikada ve sıfıra yakın ağrıyla ..Öneririm kesinlikle birde bahçeci yönlerdi de indirim yapıyolar 375 tl miydi neydi

Canim cok sevindim aysun hanimda karar kilmana zaten onu görünce rahatliyacaksin herseyin hayirlisi olsun senin icin ben bütün ekipten cok memlun kaldim ama benim derdim farkli öncelikle bir tatil yapicam sonrasi burda yine olmadi oraya gelirim Radyoatom hangisine gitceksin bakirköy se iki sokak asagida benim ev Türkiye deysem musafirim olderim Kaytan boregi yaparin sana yanindada senin tabirin bir limonata ohhh gel keyfim gel bütùn topik de gelir alsana party iste

Ayyy cok

Anam agrili bir olaymii yokk istememmm bende burda yaptircam doktor anlamiyacaksin bile dedi

Bende orada cektirdim. Hic endise etmeden gidebilecegin biryer.Insallah guzel haberlerle gelirsin.

Demet Hanım'a da kanım ısındı. Aysun hanım hemşerim üstelik. Ama gerektiğinde hepsi de devreye giriyor sanırım. Farketmiyor hangisine gittiğim.
Randevuyu yarın için Fındıkzadeden aldım. Ama başka testler vs. için geleceğiz anlaşılan. Bakarsın çalarım kapını

Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…