- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.101
MerhabaTünaydın. Haftasonları zaten boş oluyordu topik. Böyle hepten boş kaldı. Neyse. Yine ertelendi tedavim. Kist varmış, açık olan kanalda sıvı görünüyormuş belki bağlamak gerekecekmiş, hsg çektirmem gerekiyormuş. Ama doktordan memnun kaldım. Benim kadar hevesli görünüyordu tedavi için. Açıklamalarını sözle değil de maket üzerinde göstererek yapmasını da sevdim. Acelemi anlamasını da sevdim. İnşallah tüplerde sorun çıkmaz da önümüzdeki adetle başlayabilirim tedaviye. Diğer hazırlıklar için 3 hafta daha vaktim var demektir. Dişler artık yaptır bizi diyor.
Bu arada da 2-3 kilo daha verirsem ne mutlu bana.
Canım hayırlısı olsun. Bende nerelerde olduğunu merak etmeye başlamıştın. Demek kontrole gittin. Kistin erimesi için ilaç kullanırsın. Önümüzdeki ay başlarsın tedavine . Ayrıca doktorunu beğenmende güzel. Hangi klinikte muayene oldun. Benimde senin gibi diş ve kilo problemim var. Hep erteleyip duuruyorum . Hadi sen başla peşinden bende yaptırayımTünaydın. Haftasonları zaten boş oluyordu topik. Böyle hepten boş kaldı. Neyse. Yine ertelendi tedavim. Kist varmış, açık olan kanalda sıvı görünüyormuş belki bağlamak gerekecekmiş, hsg çektirmem gerekiyormuş. Ama doktordan memnun kaldım. Benim kadar hevesli görünüyordu tedavi için. Açıklamalarını sözle değil de maket üzerinde göstererek yapmasını da sevdim. Acelemi anlamasını da sevdim. İnşallah tüplerde sorun çıkmaz da önümüzdeki adetle başlayabilirim tedaviye. Diğer hazırlıklar için 3 hafta daha vaktim var demektir. Dişler artık yaptır bizi diyor.
selam hanımlar.. bu yeni kk'ya erıişimi bi türlü beceremedim iki haftadır, daha önceki gibi bi uygulama olmayacak mı acaba.. mesaj geldiğinde mailime de düşüyodu şimdi o da yok. hiç alışamadım hiiiiç
ben de dün itibariyle tedavime başladım. 3. günümdü ve yumurtalarım benzer büyüklükte diye kısa protokolle başlattılar bakalım.. yine iğneler yine iğneler..:)
Tünaydın. Haftasonları zaten boş oluyordu topik. Böyle hepten boş kaldı. Neyse. Yine ertelendi tedavim. Kist varmış, açık olan kanalda sıvı görünüyormuş belki bağlamak gerekecekmiş, hsg çektirmem gerekiyormuş. Ama doktordan memnun kaldım. Benim kadar hevesli görünüyordu tedavi için. Açıklamalarını sözle değil de maket üzerinde göstererek yapmasını da sevdim. Acelemi anlamasını da sevdim. İnşallah tüplerde sorun çıkmaz da önümüzdeki adetle başlayabilirim tedaviye. Diğer hazırlıklar için 3 hafta daha vaktim var demektir. Dişler artık yaptır bizi diyor.
Kizlar bana gelince hersey galiba iptal
Suan dusuncedeyim napcami bende sasirdim ben 28 yola cikiyorum Türkiye icin ama tedaviyi yaptirayimi o kinuda kararsizim söyleki bir hafta once kendi doktorumun israriyla bütün evraklarimla almanyada bir doktora daha gitim herseye bakti burdaki tedavilerime ve turkiyedeki tedavi arasinda sade yuklu igne farki var ve sonuc ayni dedi sizde hersey cok normal gorunuyo sadece neden olmadigini arastirmaniz gerekiyo dedi ona kalirsa tekrardan rahim filmi cektirip oyle tedaviye baslamak cok iyi bir doktordu burda böyle birini bulabilcegimi hic sanmiyodum ama gercekten hakli turkiyede onca stres onca igne onca tedavi ve bakilinca yine sonuc ayni ve inaninki benim ve kocamin cok acil tatile ihtiyaci var
söyle aciklayayim burdaki uc tedavidede clomefin tabletle 3/4 embiryo elde edildi turkiyede okadar igneler sonuc ayni 3 embiryo 3 transfer turkiyede baska altarbatifler onlarda hep extra doktor cok kaliteli bir embiryo bile varsa bunlarin hicbirine gerek yok dedi kendimi zorlamicam gelince tedavi burda yapcam icim böyle daha rahat
Kizlar bana gelince hersey galiba iptal
Suan dusuncedeyim napcami bende sasirdim ben 28 yola cikiyorum Türkiye icin ama tedaviyi yaptirayimi o kinuda kararsizim söyleki bir hafta once kendi doktorumun israriyla bütün evraklarimla almanyada bir doktora daha gitim herseye bakti burdaki tedavilerime ve turkiyedeki tedavi arasinda sade yuklu igne farki var ve sonuc ayni dedi sizde hersey cok normal gorunuyo sadece neden olmadigini arastirmaniz gerekiyo dedi ona kalirsa tekrardan rahim filmi cektirip oyle tedaviye baslamak cok iyi bir doktordu burda böyle birini bulabilcegimi hic sanmiyodum ama gercekten hakli turkiyede onca stres onca igne onca tedavi ve bakilinca yine sonuc ayni ve inaninki benim ve kocamin cok acil tatile ihtiyaci var
söyle aciklayayim burdaki uc tedavidede clomefin tabletle 3/4 embiryo elde edildi turkiyede okadar igneler sonuc ayni 3 embiryo 3 transfer turkiyede baska altarbatifler onlarda hep extra doktor cok kaliteli bir embiryo bile varsa bunlarin hicbirine gerek yok dedi kendimi zorlamicam gelince tedavi burda yapcam icim böyle daha rahat
Hepinize günaydın hanımlar
Çoklu alıntı yapacaktım, beceremedim. Önemli değil. Son dakika değişikliği yapıp Medicana' ya gitmeye karar verdim. İsteğim Aysun Hanım yönündeydi. Hani kendi tecrübesi de var ya... Beni anlasa anlasa o anlar dedim. Ama geçen hafta izinliymiş. Demet Hanım' a yönlendirdiler. Pek sevdim kadını. Diğerlerinde gördüğüm "bu yaşa kadar niye bekledin?" ifadesi yoktu hiç değilse. İnşallah benim için doğrusu odur. Gerçi ekip olarak takip ediyorlar anladığım kadarıyla. Her şeyin hayırlısı.
Ensu' cuğum, Umut' ta yaptıkları işlem histeroskopi. Polip alınıp perde düzeltildiği için işleme laparoskopi diyorlar ama o farklı bir şey. İşlemden sonra Ulun' la epey konuştuk bunu, narkozlu halimle gıcık oldum adama. Neyse geldi geçti. Şimdi inşallah açık olan tüpte sıvı birikmesi yoktur da bir de onun için zaman kaybetmem diyorum. Yine de hayırlısı Allah' tan...
Hsg için Radyotom' a yönlendirildim. Giden var mı aranızda?
Çoklu alıntı yapacaktım, beceremedim. Önemli değil. Son dakika değişikliği yapıp Medicana' ya gitmeye karar verdim. İsteğim Aysun Hanım yönündeydi. Hani kendi tecrübesi de var ya... Beni anlasa anlasa o anlar dedim. Ama geçen hafta izinliymiş. Demet Hanım' a yönlendirdiler. Pek sevdim kadını. Diğerlerinde gördüğüm "bu yaşa kadar niye bekledin?" ifadesi yoktu hiç değilse. İnşallah benim için doğrusu odur. Gerçi ekip olarak takip ediyorlar anladığım kadarıyla. Her şeyin hayırlısı.
Ensu' cuğum, Umut' ta yaptıkları işlem histeroskopi. Polip alınıp perde düzeltildiği için işleme laparoskopi diyorlar ama o farklı bir şey. İşlemden sonra Ulun' la epey konuştuk bunu, narkozlu halimle gıcık oldum adama. Neyse geldi geçti. Şimdi inşallah açık olan tüpte sıvı birikmesi yoktur da bir de onun için zaman kaybetmem diyorum. Yine de hayırlısı Allah' tan...
zanork ben gittim 4-5 oldu sanırım
Çoklu alıntı yapacaktım, beceremedim. Önemli değil. Son dakika değişikliği yapıp Medicana' ya gitmeye karar verdim. İsteğim Aysun Hanım yönündeydi. Hani kendi tecrübesi de var ya... Beni anlasa anlasa o anlar dedim. Ama geçen hafta izinliymiş. Demet Hanım' a yönlendirdiler. Pek sevdim kadını. Diğerlerinde gördüğüm "bu yaşa kadar niye bekledin?" ifadesi yolse. İnşallah benim için doğrusu odur. Gerçi ekip olarak takip ediyorlar anladığım kadarıyla. Her şeyin hayırlısı.
daha önce başka bir yerde çektirmiştim ve perişan oldum hastaneyi ayağa kaldırdım o kadar canım yandı anlatamam
.Sonra 2 yi fındıkzade radyotomda çektirdim iki dakikada ve sıfıra yakın ağrıyla ..Öneririm kesinlikle birde bahçeci yönlerdi de indirim yapıyolar 375 tl miydi neydi
Bende orada cektirdim. Hic endise etmeden gidebilecegin biryer.Insallah guzel haberlerle gelirsin.Hepinize günaydın hanımlar
zanork ben gittim 4-5 oldu sanırım
Canim cok sevindim aysun hanimda karar kilmana zaten onu görünce rahatliyacaksin herseyin hayirlisi olsun senin icin ben bütün ekipten cok memlun kaldim ama benim derdim farkli öncelikle bir tatil yapicam sonrasi burda yine olmadi oraya gelirim Radyoatom hangisine gitceksin bakirköy se iki sokak asagida benim ev Türkiye deysem musafirim olderim Kaytan boregi yaparin sana yanindada senin tabirin bir limonata ohhh gel keyfim gel bütùn topik de gelir alsana party iste
Bende orada cektirdim. Hic endise etmeden gidebilecegin biryer.Insallah guzel haberlerle gelirsin.
Demet Hanım'a da kanım ısındı. Aysun hanım hemşerim üstelik. Ama gerektiğinde hepsi de devreye giriyor sanırım. Farketmiyor hangisine gittiğim.
Randevuyu yarın için Fındıkzadeden aldım. Ama başka testler vs. için geleceğiz anlaşılan. Bakarsın çalarım kapını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?