Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Beceremedim kopyalamayi tekrardan yoluyayim[/QUOTE]

canım gönlüne göre bi doktor bulduysan tedavini orada olman en uygunu.. Türkiyedeki doktorlarda muciyeye imza atan kesin çözümlü tamam budur diyeceğimiz doktorlar değilki.. görüyorsun hepimiz sırayla aynı doktorları farklı dönemlerde dolaşıyoruz.. bunun protokolü ya bende tutarsa mantığı ile..
zaten belli başla 7-8 tane doktor var hepside işinin piri ama hepsinin protokol uygulayışı farklı artık birinde tutturacağız inşallah..
canım yumoş donasyonu diyorsun galiba gelecekte bende olmazsa düşünüyorum.. bebişi sen göbüşünde taşıdıktan sonra ve sen doğurduktan sonra gerisii hiç sorun değil:))
inşallah bunlara gerek kalmadan bebklerimizi kucağımıza alırız cnm.. tavsiyelerin için sağol hayatım..

Aysun hanımın yıllardır çok methini duydum canım iyi bi karar vermişsin.. herkez çok memnun.. inşallah bu sefer tutacak cnm..
Umut sende sadece histereskopi yapıp buna birde dünya paramı aldılar uyuzlar.. neyse artık o defter kapandı önümüze bakalım.. sıvı birikimi varsa lap gerekebilir sonrada 2 ay kadar ara vermen gerekebilir ama olsun varsada en azından bi sorundan kurtulmuş olarak tedavine başlarsın..
Fındıkzade Radyotomu tek geçiyorum cnm bende orada 5 dk yaptırıp oradan işe gitmiştim:) özel bi ilgi ve alaka var ve psikolog gibi çalışanların tavırları.. mutlaka 2 tane film iste cnm biri Medicana hastane dosyanda kalırsa biri sende kalır..
öptümm canım haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar merhaba,
ben 39 yaşındayım, 40 diyelim, 2 saat önce ilk aşılamamı oldum, yatıp dinlenmem mi gerekiyor? doktor normal hayatına dönebilirsin dedi, ama forumlarda herkesi panik halinde görüyorum, yatıp dinlenenler var, ben sıkılıyorum yatmaktan, napsam, otursam olmaz mı allaşkına ya..

canımm nasılsın ne yapıyorsun.. bu yeni kk de ben herşeyi kaçırıyorum hep aradan giriyorum konulara.. tedavin gelecek ayamı kaldı..

valla ensu bu reglle gidicektim ha bugun olur ha yarın derken 15 gün sonra geldi regl pir geldi ama .Kist olduydu kesin tam doktora gidicekken k.peder rahatsızlandı by pass olcak o telaşa bu da girmesin dedim .Eylülde ki regllimle gidicem inşallah .Benimde dr gidicek cesaretim kalmamış .Sürekli bir plan bir program kafamda .Doktora gidince bakalım ne olacak .Bu sefer ne varsa yapsın diyorum çizik se çizsin co culture ise yapsın .Ne bilim farklı birşeyler işte ..Zaten hepsi topu 2 yumurta oluyor

2 -3 gün fazla zorlama kendini varsa imkanın dinlen ..Sıkılcak bişey yok uzan tv izle normal hayatında olduğu gibi.Biraz dikkat et bu dönem İnşallah tutar :)

ENSU sen ne alemdesin anlattıysan da kaçırdım .Bu site değişti değişeli giresim yok inan ki .Eskiden telden bakıyordum uyarı vardı şimdi oda yok ben mi beceremiyorum anlamadım ki

seni çok iyi anlıyorum cnm bende İst Tüpte doktorumla habire bunun kavgasını veriyordum kaçıncı tedavşdeyim bana farklı ne varsa uygulayın çizik atın co-cultur yapın diye başının etini yemiştim doktorun ısrarla yapmamıştı..
doğrumu yapıyoruz bilmiyorum ama artık insan farklı arayışlara giriyor birazda o yüzden Memorialda laparaskopi için elimi çabuk tuttum.. canım demekki eylül en doğru zamanmış en azından kafan rahat başlarsın:)) çok öptüm canım

valla şu topikde ki her arkadaşım duamda ..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .Bu kadar emek bu kadar stres maddi manevi.Zaten bu işe çalışır olduk .Her bayan için çok kolay olan bir şey bizim için ne kadar zor diye düşünüyorum sonra kendime kızıyorum umutsuzluk yok diye Allahın gücüne gidicek diye .Rabbim bizide görecek ya da hayırlısı bu diyip hayata devam edicez

2 -3 gün fazla zorlama kendini varsa imkanın dinlen ..Sıkılcak bişey yok uzan tv izle normal hayatında olduğu gibi.Biraz dikkat et bu dönem İnşallah tutar :)

herkesin tutar umarım ya.. benim 2 tane olgun yumurtam olmuş, 2 buçuk tane dedi hatta ne demekse hey allahım, neyse işte ben biraz heyecansız görünen bi tipim, doktor da 'ya sen istemiyo musun?' istiyorum dedim, ya napayım anlamadım ki, kasılıyorum bu tür muhabbetlerde, sabah karnım şişmişti, tuvaletim çok zannedip gittim, gitmemem gerekiyordu ama ben çok sıkıştım zannettim, onda da hata yapmışım filan
2 tane yumurta iyi sanki, ben doğal gebe kalabiliyorum ama boş gebelik yaşadığım için korkudan doktora sığındım, umarım hepimizinki tutar, inşallah güzel haberler alırız

Kızlar merhaba herkese, tedaviye başladım çok şükür. ama asıl durum yarın belli olacak. çünkü erbil bey tek folikül gördü. ilaç verdi, 300 mg merinoal ve sabah akşam birer famara. bir gelişme varsa yola devam, yoksa tek folikülle başlamak istemiyorum, gelecek ay başlarız dedi...
Zonark canım sende yeni kararlar almışsın, merkezini değiştirmişsin... rahim filmi çektirip yola devam inşallah... ne zaman başlayacaksınız nasipse...

Acmilam, canım sende de güzel haberler var maşallah... önce tatil sonra bebiş gelecek rabbimin izniyle... tedavinin almanyada olması da güzel olacak canım, en azından strese girmeyeceksin işten dolayı...

adige allah kayınpederine şifa versin canım.. ameliyatı başarıyla geçer ve sende hayırlısı ile tedavine başlarsın umarım.

Alara canım sen nasılsın, e2 yi ne zaman yaptıracaksın...
ensucum sen nasılsın, canım...
Allahın izniyle kızlar bu sefer inşallah hepimiz doğru ellere düşmüşüzdür... sevgi ve dua ile kalın... atladığım varsa ne olur kusura bakmasın etrafı kolaçan ederek yazıyorum vallahiii... komedi yaşıyorum bu aralar... aslında delirmem lazım amaaa:)))))

sevgi ve dua ile kalın

İnşallah arkadaşım. Aynı filme bakıp farklı şeyler söyleyen 5 doktordan sonra ne düşüneceğimi şaşırıyorum artık.
selam canım anladığım kadarıyla yeni bir tedaviye adım atmışsın hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın da bir daha denemene gerek kalmaz bol şanş güzelim :)

canımm nasılsın ne yapıyorsun.. bu yeni kk de ben herşeyi kaçırıyorum hep aradan giriyorum konulara.. tedavin gelecek ayamı kaldı..
ensucum selam şekerim nasıl gidiyor tedavin umarım herşey yolunda bu kk hakketen düzensiz olmuş atılan mesajlar da mail adresine gitmiyor neyse öptüm

Canım çok sevindim tedaviye başlamana .Allah dan hayırlısı .Demek sende Erbil beydesin sen ben ve alara var sanırım erbil beyde .Kayınpederin durumu tam bir netlik kazansa bende eylülde başlayayım diyorum tabıkı dr bu ayı pas geçelim demez ise .Kısmet den ötesi yok .Topik başladı yine tedaviye gelsin bebişler inşallah

ensucum selam şekerim nasıl gidiyor tedavin umarım herşey yolunda bu kk hakketen düzensiz olmuş atılan mesajlar da mail adresine gitmiyor neyse öptüm
canim sagol iyiyim sen nasilsin, tedavi hizli gidiyor hergun hastanedeyim hergun cagiriyorlar ve igneler bugun bitti.. yarin catlatma ignem var ve persembede opu canim.. bakalim kismet diyorum artik birseyler canim.. optumm

ENSU sen ne alemdesin anlattıysan da kaçırdım .Bu site değişti değişeli giresim yok inan ki .Eskiden telden bakıyordum uyarı vardı şimdi oda yok ben mi beceremiyorum anlamadım ki

canim bende hep cepten girmeye aliskinim boyle zor oldu laptop basina oturmayi sevmiyorum zaten.. benim bugun igneler bitti cnm.. persembe opu var yarin catlatma ignemi vuracagim.. artik gerisi ne olur hic bilmiyorum hayirlisi yaa cnm oyle biktimki bazi seylerden..

cnm insallah devam edeceksin yumos gelisimi iyi olacak hersey yolunda gidecek.. heyecanliyim ben cnm senin adina.. yarin guzell haberlerin gelecekkk insallah.. cok optum canim benim..

Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah bebeğine kavuşur, sıkılmaya vakit bulamazsın.

Hayırlı olsun tedavin. İnşallah gelişir foliküllerin, bir an önce başlayalım güzel haberler almaya
Benim başlangıç, rahim filminden sonra belli olur. Tüpleri bağlamak gerekebilir dedi. Canım sıkıldı biraz. İnşallah gerek kalmaz. Kist te var yine. Her şey güzel olsa bile başlayamayacakmışım bu ay. Hayırlısı Allah' tan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…