- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.141
selam canım anladığım kadarıyla yeni bir tedaviye adım atmışsın hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın da bir daha denemene gerek kalmaz bol şanş güzelim :)
Hoşgeldin. Hayırlı olsun tedavin. İnşallah bebeğine kavuşur, sıkılmaya vakit bulamazsın.
senin de hayırlısı olsun, merak etme, olacağı varsa olur diyelim, kimlerin oluyor bebeği şaştım kaldım doktorda dinledikçe...
oo ne kadar güzel opuya gelmişsin inanki çok heyecanlandım canım bu tedavinin sonunda mutluluktan ıçarsın inşallah yüce rabbim o güzel hayalindeki bebişi kucağına versin inş. öptümcanim sagol iyiyim sen nasilsin, tedavi hizli gidiyor hergun hastanedeyim hergun cagiriyorlar ve igneler bugun bitti.. yarin catlatma ignem var ve persembede opu canim.. bakalim kismet diyorum artik birseyler canim.. optumm
Hakkında hayirlisi neyse o olsun arkadaşım dualarım hepinizleKızlar merhaba herkese, tedaviye başladım çok şükür. ama asıl durum yarın belli olacak. çünkü erbil bey tek folikül gördü. ilaç verdi, 300 mg merinoal ve sabah akşam birer famara. bir gelişme varsa yola devam, yoksa tek folikülle başlamak istemiyorum, gelecek ay başlarız dedi...
Zonark canım sende yeni kararlar almışsın, merkezini değiştirmişsin... rahim filmi çektirip yola devam inşallah... ne zaman başlayacaksınız nasipse...
Acmilam, canım sende de güzel haberler var maşallah... önce tatil sonra bebiş gelecek rabbimin izniyle... tedavinin almanyada olması da güzel olacak canım, en azından strese girmeyeceksin işten dolayı...
adige allah kayınpederine şifa versin canım.. ameliyatı başarıyla geçer ve sende hayırlısı ile tedavine başlarsın umarım.
Alara canım sen nasılsın, e2 yi ne zaman yaptıracaksın...
ensucum sen nasılsın, canım...
Allahın izniyle kızlar bu sefer inşallah hepimiz doğru ellere düşmüşüzdür... sevgi ve dua ile kalın... atladığım varsa ne olur kusura bakmasın etrafı kolaçan ederek yazıyorum vallahiii... komedi yaşıyorum bu aralar... aslında delirmem lazım amaaa:)))))
sevgi ve dua ile kalın
Ensucum maşallah opu zamanı gelmiş bile bol yumili çift bebekli sona ersin inşallahcanim sagol iyiyim sen nasilsin, tedavi hizli gidiyor hergun hastanedeyim hergun cagiriyorlar ve igneler bugun bitti.. yarin catlatma ignem var ve persembede opu canim.. bakalim kismet diyorum artik birseyler canim.. optumm
Geçen gün anneme, Atatürk, Einstein, Hitler gibi zeki ve lider nitelikli insanların çocukları olmuyor dedim. "Aaa, evet yaa" dedi
Ama gerçekten ilginç hikayeler, mucizler yaşıyor insanlar. Rabbim bizlere de o mucizelerinden nasip eder inşallah
Hakkında hayirlisi neyse o olsun arkadaşım dualarım hepinizle
Ensucum maşallah opu zamanı gelmiş bile bol yumili çift bebekli sona ersin inşallah
oo ne kadar güzel opuya gelmişsin inanki çok heyecanlandım canım bu tedavinin sonunda mutluluktan ıçarsın inşallah yüce rabbim o güzel hayalindeki bebişi kucağına versin inş. öptüm
ewet canım bu tedavide burada bitti.. artık inşallah bi aksilik olmazda transfer olur umuduyla bekleyeceğim..:) sağol canım güzel dileklerin için hep beraberce
inşallah herşey gönlünce olur canım sorunsuz bir opu transfer ve sonrasında sıkıntısız bir hamilelikle bebeğine kavuşursun dualarım seninle ensucum
hayırlısı oldun. Bizde Erbil beyin hastalarıyız. Yaşın kaç. Daha önceden hiç denemen oldumu. Şimdiden bol şans. Inşallah en kısa sürede bebişlerinle kavuşursun.bende Erbil beyde başladım tedaviye..Henüz ilk görüşmemi yaptım. Şimdi istediği rahim filmi, birakç tahlil ve verdiği vitaminleri kullanmakla işe başlayacağım..Bana bir ihtimal NEcati beyle embriyolara kromozom testi yapabilirz dedi..Benim isteğim olursa tabii maliyetli bir tahlil olduğu için. Sizlerden deneyen oldu mu?
bende Erbil beyde başladım tedaviye..Henüz ilk görüşmemi yaptım. Şimdi istediği rahim filmi, birakç tahlil ve verdiği vitaminleri kullanmakla işe başlayacağım..Bana bir ihtimal NEcati beyle embriyolara kromozom testi yapabilirz dedi..Benim isteğim olursa tabii maliyetli bir tahlil olduğu için. Sizlerden deneyen oldu mu?
Hayı
hayırlısı oldun. Bizde Erbil beyin hastalarıyız. Yaşın kaç. Daha önceden hiç denemen oldumu. Şimdiden bol şans. Inşallah en kısa sürede bebişlerinle kavuşursun.
ilk tedavin mi biraz durumunu özet geç istersen .Yazdıysan da kaçırdım sanırım ..Eşin ve sen daha önce kromozom testi yaptırdınız mı erkekler içinde Y kromozomu mikrodelasyonu diye bir testi sanırım .Oluşan embriyolara sanırım pgt yapacaklar .Ama bizim yaş grubumuz zaten bol yumurtalı olmuyor pgt yaptırmak içinde riske atamıyoruz embiryolarımızı .Senin yumurtan en az 5-6 tane oluyorsa ya da embiryon yaparlar muhtemelen .Embiryo başıan 250 dolar falan olmalı .Arkadaşımdan hatırladığım bu ..
Hayırlı oksun arkadaşım bence bugün yarın istirahat et sonrada yavaş yavaş çok aşırı şeyler yapmadan devam et günlük işlere derim gıdana dikkat et bol su içmeyi ihmal etme...arkadaşlar merhaba,
ben 39 yaşındayım, 40 diyelim, 2 saat önce ilk aşılamamı oldum, yatıp dinlenmem mi gerekiyor? doktor normal hayatına dönebilirsin dedi, ama forumlarda herkesi panik halinde görüyorum, yatıp dinlenenler var, ben sıkılıyorum yatmaktan, napsam, otursam olmaz mı allaşkına ya..
Demirel, Ecevit ve Erdal İnönününde çocuğu yok hepside siyasi yanlarından öte çok zeki ve lider bilim adamlarılar canım..
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel gelişir hersey ..bende Erbil beyde başladım tedaviye..Henüz ilk görüşmemi yaptım. Şimdi istediği rahim filmi, birakç tahlil ve verdiği vitaminleri kullanmakla işe başlayacağım..Bana bir ihtimal NEcati beyle embriyolara kromozom testi yapabilirz dedi..Benim isteğim olursa tabii maliyetli bir tahlil olduğu için. Sizlerden deneyen oldu mu?
Selam çıtırlarrr zanorkcum inşallah güzel haberlerini alacağız gerilme lütfen sanırım hsg bugündü kolay gelsin arkadaşım
Acmilacım güzel haberler sendende gelsinnn inşallahhhh
Hayırlı oksun arkadaşım bence bugün yarın istirahat et sonrada yavaş yavaş çok aşırı şeyler yapmadan devam et günlük işlere derim gıdana dikkat et bol su içmeyi ihmal etme...
Canımmmmmm demek opuya geldin yazmışşsanda bakamadım kaçırmışımdır kaç folikül vardı nur hnm mı yaptı tüm kontrolleri ayyyy cok heyecanlı ama seni biraz umutsuz görüyorum hemen lütfen pozitifliğe geri dön hersey güzel olacak
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel gelişir hersey ..
Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Donmus embriyolarim var. Az once regl oldum tedaviye baslayacagim. Adetin kacinci gunu doktora gitmeliyim? 2. Gunu mu 3. Gunumu? Her tedaviye basladigimda kistim oluyordu. Yine kistim oldugundan supheleniyorum yine erken regl oldum cunku. Kist bu tedaviye engelmi? Tecrubelerinizden faydalanmak istoyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?