Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam canım anladığım kadarıyla yeni bir tedaviye adım atmışsın hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsın da bir daha denemene gerek kalmaz bol şanş güzelim :)

Amin arkadaşım. İlk adımı attık, inşallah geçen seferki gibi oyalanmadan tedaviye başlar, alırız sonucu. Bekledikçe geriliyorum yine...

senin de hayırlısı olsun, merak etme, olacağı varsa olur diyelim, kimlerin oluyor bebeği şaştım kaldım doktorda dinledikçe...

Geçen gün anneme, Atatürk, Einstein, Hitler gibi zeki ve lider nitelikli insanların çocukları olmuyor dedim. "Aaa, evet yaa" dedi
Ama gerçekten ilginç hikayeler, mucizler yaşıyor insanlar. Rabbim bizlere de o mucizelerinden nasip eder inşallah

canim sagol iyiyim sen nasilsin, tedavi hizli gidiyor hergun hastanedeyim hergun cagiriyorlar ve igneler bugun bitti.. yarin catlatma ignem var ve persembede opu canim.. bakalim kismet diyorum artik birseyler canim.. optumm
oo ne kadar güzel opuya gelmişsin inanki çok heyecanlandım canım bu tedavinin sonunda mutluluktan ıçarsın inşallah yüce rabbim o güzel hayalindeki bebişi kucağına versin inş. öptüm

canım gerilmene hiç gerek yok sonuçta herşey olacağına varıyor sakin ol ve dua et inşallah bu tedavin seni hayellerine kavuşturur bebişini kucağına alırsın

Hakkında hayirlisi neyse o olsun arkadaşım dualarım hepinizle
canim sagol iyiyim sen nasilsin, tedavi hizli gidiyor hergun hastanedeyim hergun cagiriyorlar ve igneler bugun bitti.. yarin catlatma ignem var ve persembede opu canim.. bakalim kismet diyorum artik birseyler canim.. optumm
Ensucum maşallah opu zamanı gelmiş bile bol yumili çift bebekli sona ersin inşallah

Demirel, Ecevit ve Erdal İnönününde çocuğu yok hepside siyasi yanlarından öte çok zeki ve lider bilim adamlarılar canım..

Hakkında hayirlisi neyse o olsun arkadaşım dualarım hepinizle

Ensucum maşallah opu zamanı gelmiş bile bol yumili çift bebekli sona ersin inşallah

canım sağol hayatım opu perşembeye kaydı çatlatma iğneni bugün yapacağım:) güzel dileklerin için sağol hayatım.. öptüm

oo ne kadar güzel opuya gelmişsin inanki çok heyecanlandım canım bu tedavinin sonunda mutluluktan ıçarsın inşallah yüce rabbim o güzel hayalindeki bebişi kucağına versin inş. öptüm

ewet canım bu tedavide burada bitti.. artık inşallah bi aksilik olmazda transfer olur umuduyla bekleyeceğim..:) sağol canım güzel dileklerin için hep beraberce

bende Erbil beyde başladım tedaviye..Henüz ilk görüşmemi yaptım. Şimdi istediği rahim filmi, birakç tahlil ve verdiği vitaminleri kullanmakla işe başlayacağım..Bana bir ihtimal NEcati beyle embriyolara kromozom testi yapabilirz dedi..Benim isteğim olursa tabii maliyetli bir tahlil olduğu için. Sizlerden deneyen oldu mu?

ewet canım bu tedavide burada bitti.. artık inşallah bi aksilik olmazda transfer olur umuduyla bekleyeceğim..:) sağol canım güzel dileklerin için hep beraberce

inşallah herşey gönlünce olur canım sorunsuz bir opu transfer ve sonrasında sıkıntısız bir hamilelikle bebeğine kavuşursun dualarım seninle ensucum

inşallah herşey gönlünce olur canım sorunsuz bir opu transfer ve sonrasında sıkıntısız bir hamilelikle bebeğine kavuşursun dualarım seninle ensucum

sağol canım benimm hiç umudum yok ama inşallah iyi gelişir.. pek hevesimde yok açıkçası yoruldum galiba..
benim dularımda sizlerle canım..öptüm

Hayı
hayırlısı oldun. Bizde Erbil beyin hastalarıyız. Yaşın kaç. Daha önceden hiç denemen oldumu. Şimdiden bol şans. Inşallah en kısa sürede bebişlerinle kavuşursun.

ilk tedavin mi biraz durumunu özet geç istersen .Yazdıysan da kaçırdım sanırım ..Eşin ve sen daha önce kromozom testi yaptırdınız mı erkekler içinde Y kromozomu mikrodelasyonu diye bir testi sanırım .Oluşan embriyolara sanırım pgt yapacaklar .Ama bizim yaş grubumuz zaten bol yumurtalı olmuyor pgt yaptırmak içinde riske atamıyoruz embiryolarımızı .Senin yumurtan en az 5-6 tane oluyorsa ya da embiryon yaparlar muhtemelen .Embiryo başıan 250 dolar falan olmalı .Arkadaşımdan hatırladığım bu ..

Benim durumum biraz farklı olabilir sizlerden. Ben 39 yaşındayım ama daha önce 3. denememde sahip olduğum bir kızım var. 9 yaşında bir kızım var. Şimdi ikinci çocuk için deneyeceğim. Bu arada PCO hastası olduğum için fazla sayıda yumurta üretiyorum.O konuda sıkıntım yokmuş. Embrriyo başına 1000 TL. ücret verdi dr. bana..Bu konu biraz maliyetli ne yazıkki ..
Hayı

hayırlısı oldun. Bizde Erbil beyin hastalarıyız. Yaşın kaç. Daha önceden hiç denemen oldumu. Şimdiden bol şans. Inşallah en kısa sürede bebişlerinle kavuşursun.

Selam çıtırlarrr zanorkcum inşallah güzel haberlerini alacağız gerilme lütfen sanırım hsg bugündü kolay gelsin arkadaşım

Acmilacım güzel haberler sendende gelsinnn inşallahhhh

Hayırlı oksun arkadaşım bence bugün yarın istirahat et sonrada yavaş yavaş çok aşırı şeyler yapmadan devam et günlük işlere derim gıdana dikkat et bol su içmeyi ihmal etme...

Demirel, Ecevit ve Erdal İnönününde çocuğu yok hepside siyasi yanlarından öte çok zeki ve lider bilim adamlarılar canım..

Canımmmmmm demek opuya geldin yazmışşsanda bakamadım kaçırmışımdır kaç folikül vardı nur hnm mı yaptı tüm kontrolleri ayyyy cok heyecanlı ama seni biraz umutsuz görüyorum hemen lütfen pozitifliğe geri dön hersey güzel olacak

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel gelişir hersey ..

canım ewet perşembe inşallah bi sorun olmazsa.. kontrollerin ilk ikisini Aylin hn yaptı cnm daha sonra Nur hn gelince Nur hanıma geçirdiler.. e2 sonucunu bekliyorum cnm birazdan mail atacaklar ozaman ancak kaç folikul olduğunu anlarım sanırım.. yazarım canım sizlerede..
sen nasılsın hayatım başladınmı derslere..
güzel dileklerin için sağol cnm inşallah herşey güzel olur:)

Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Donmus embriyolarim var. Az once regl oldum tedaviye baslayacagim. Adetin kacinci gunu doktora gitmeliyim? 2. Gunu mu 3. Gunumu? Her tedaviye basladigimda kistim oluyordu. Yine kistim oldugundan supheleniyorum yine erken regl oldum cunku. Kist bu tedaviye engelmi? Tecrubelerinizden faydalanmak istoyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bayadır girmemiştim. Mesajlarınızı şöyle bir gözden geçirdim. Güzel gelişmeler oluyor. Çok güzel. Ben ara verdiğimden beri, kafam çok rahatladı. Daha iyi anladımki,bu tedaviler bayağı yoruyor bizi. Haftayada izne çıkıyoruz kısmetse.istikamet Newyork.Çok seviniyorum. Birinci ara regl oldum. Erken geldi biraz, iyimi kötümü bilmiyorum. Bakalım Ekime kadar ne olur. Sizlerede bol şans ve sabır inşallah.

adetin 2 günü çağırıyorlar zaten senin yarın 1 gün sayılır şu saatde olmuşsan yani perşembede cumada gitsen olur .Donmuşların transfer olacaksa 3 günü git .Yumurta tabikin olacaksa perşmbe git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…