Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağoll canım benim bende seni çok öptümmm

günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)

canımmm harikaaa bi haberr değerinde oldukça güzell katlanacakk tabiii...
hastaneye mail attınmı doktorunla görüştünmü cnm..
gözün aydın.. çok sevindim senin adına..:))

hayırlısı ama normalde iki gün geçince iki kat artması gerekmiyormu seninkiler iki kattan bile fazla artmış maşallah çarşambaya dahada coşarlar.

inşallah canımm yaa test yaptırdığım yer damarın artık isyanlarda dedi:)) 15 gün hergünde e2 bakılmıştı memorialda birde burada yükseliş takipleri hiç huzur yokk inan bakalım inşallah yükselir canım... artık ağrılarımda bitti birşeyde hissetmiyorum..ağrı bitince insan korkuyor:))
sen nasılsın aycanımm canımm takip edemedim seni kendi telaşıma düştümm herşey yolundamıı...

Ensumm canım gözün aydın, girmeyince neler olmuş meğerse ..
Ensunaz yola çıkmış çok şükür
ALLAH'ım doğum haberlerini de duymayı nasip eder inşallah !

ay canım sağoll aslında daha tam olarak kesin bir şey yok ortada inşallah yükselir canım zorlada olsa yükselmeye çalışıyor..
inşallah hepimizin canımm nasip olur, aslında ben kalp atışı ve kese görülmeden hiçbirşeye inanmayacağım çünkü çok yüksek gitmiyor değerlerim bu tarzda değerler beni korkutuyor.. öptüm canım..

merhaba kızlar ben son iki haftamı çalışıyorum 2 hafta sonra izin başlıyor yaşasın mesaisiz günler ensu'dan haber var mı? değerleri nasıl acaba

cnm diğer 2 topictede yazmıştın çok sağoll çokk öpüyorum seni.... 2 günde bir test yapıyorum yükseliş varmı onu takip ediyoruz sadece şimdilik umarım yükselir:)
prensesimiz nasıl iyimii cnmm doğuma az kaldı ne güzell

cnm Amerikan hastanesini şu açıdan tavsiye etmem hiçbir konuda araştırma yok sadece gel tedaviye başlayalım modundalar, 1 yılım geçti orada.. ..
tedaviden sonrada kapı duvarlar..
İstanbul dışından emek sarfedip geleceksen okadar parayıda gözden çıkartacaksın Memorialı tavsiye ederim.. sonuç ne olursa olsun araştırma var en azından..

Yaşasın yaşasın
Ensuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nurcanozzzzzzzzzzzzzzzzz canı gönülden tebrikler...
Çok ama çooooooooooooooooooooooooooooook güzel haberleriniz artrsın katlansın, pıtpıtlarla neşelensin, keseleriyle büyüsün

Ensuuu canım lütfen önceyi unut unut unut :) Yeni embriyolarına eski embriyo muamelesi yapma :)
Her şey güzel olacak... Olması gereken neyse o olacak... Endişelerini yok edecek pıtpıtlar ve kese görme sonrasında şu hamileliğinin dibine kadar keyfini yaşamanı diliyorum...

Yüzündeki gülücüklerin değerlerin gibi katlanarak artsın...

Nurcanoz özünden çoğalan can parçan senden hiç ayrılmasın... Katlanan değerleri, pıt pıt atan kalbi, koruyucu kesesinin içinde sağlıkla kucağına geleceği günleri beklesin... Özünden kucağına sağlıkla gelsin...
Can-ı gönülden tebrik ediyorum, hiç endişelenmemeyi başarmanı diliyorum... Şansın daima yanında olsun. Sağlıkla hamileliğinin keyfini sür hep

Çok mutlu ettiniz beni bugün... GÜzel haberlerin devamını diliyorum...
Cedrus ve Miranda'nın minik bebeklerine teyzeeeee olmak için sabırsızlanıyorum... Sağlıkla doldursunlar haftalarını annelerini, ailelelerini ve bizleri çok mutlu etsinler

Canim gozun aydin..Allah tamamina erdirsin..Cok sevindim.

Fatoş merhaba, tatildeydim çoğu mesajı zamanında okuyamadım, çoğunu hepten gözden kaçırdım... Daha önceki mesajlarından birinde baskılanmayan yumurtalarından bahsetmişsin... Bu konuda oldukça tecrübeliyim maalesef :)

Söz dinlemeyen, baskılanmayan yumurtalar sahibiyim bende :) O kadar ki dondurulmuşlarımız transfer olamadıklarından dondurucuda 1 yaşına girdi :) 2 kez farklı yöntemlerle ilerlemeye çalıştık, olmadı transferleri iptal ettik. Geçen aylarda (şaka gibi ne zaman olduğunu unuttum iyi mi, tatil rehavetim normaldeki umursamazlığıma eklenince unuttum gitti sanırım) natural siklus ile denedik... Hiç ilaç almadan... Doğal dengesinde ilerledik ve LH, Progeston vs bakmayalım en ideal çatlama zamanında transferi yapalım dedik yaptık zamanı değilmiş sınıfta kaldık :)))

İltihap için önleyici 1 aylık antibiyotik tedavisi vs. bitince tatilden pazar döndüğümde regl olduğumdan yenisine başlamak için doktorumla telefonla görüştüm. Bugün görüşmeye çağırmıştı. Tatildeki 1 ay boyunca antibiyotik, estrofem, progestan vs kullanmama rağmen yumurtlama yine yine yine! devam ettiğinden kist vs var mı ona baktık... Kist gözükmüyor şimdilik... Sağ ve solda yine 7-8 antral görüldü. 1 tanesi baskın büyüyor galiba ya da kist bilemiyorum :) Takip edeceğiz... Bu sefer yine 21. gün iğne veya benim fobim var diye burun spreyi ile başlayacağız sanırım...

Geçen sefer masadan kalkıp kaçtığım HSG'yi bu hafta sonu çektirip!!! (Cevat bey bugün bağlarız olur biter diye espri yaptı gerçek olmaz inşallah) aynı gün doktorla görüşüp kararlaştıracağız.. Eğer yolunda giderse sonrasında son kalan 2 dondurulmuşu transfer edeceğiz...

Yaş 41 olunca rezerve sevinmek gerekirken bu nedenlerle sevinemez oldum o da ayrı...

Benzer ilerleyeceksek birbirimizin tecrübeleri sorularımızı azaltacaktır. Gerçi ben car car her şeyi sorduğumdan doktor anlatırken yoruluyor o ayrı ama olsun :) Her deneyim ayrı bir tecrübe her biri ayrı bir kıymetli bilgi...

Sormak istediklerin olursa buradayım tatilleri tükettim :))) (şimdilik :) )
Çok sevgiler

Neyse ki bi taneyim
Yakında oralardayım, gelmişken götüreyim istersen

Boşver hsgyi müsait olursan bana çaya corbaya gel ....

Sevgilim helak oluyor her seferinde iğne fobimden şimdi üstüne HSG fobisi edinmişim haberim yok... Kesin istendiği için kaçtığım HSG'yi çektirmem gerekecek. Bana ben senin yine o ruh halini yaşamanı istemiyorum bırak çektirme kendini hırpalama istersen diyor... Onun ruhunu daralttığım yetmedi sizi daraltayım mı :) 3'ümüz birlikte gidip ortalığı dağıtırken düşünüyorum da kendimizi :))))))

Celina ben 1 kez kaçtım elim mahkummuş çektireceğim mecburen... Erteledikçe yok olmuyor püfff..
Sana da bana da kolay gelsin diyorum :) (ilkinde yarım saat sonra Eminönü'ne sahafları dolaşmaya gidecek kadar iyiydim niye şimdi böyle bir ruh hali gelişti onu da anlamış değilim)

HSG karşısında Zeyna, Voltran, Heman (cinsiyeti önemsiz) çocukluğumuzun kahramanlarından olmaya çalışacağım kendi çapımda :)

Zanorkcum senin mesajlarını da okudum şimdiiiiiiiiii aynı yerde ilerleyeceğiz sanırım... Hayırlı uğurlu bebek müjdeli olsuuuuun... Umarım sıvı akışı yoktur varsa da düğüm atıp bağlarlar ameliyat işi vs girmez... Çabuk ilerler...
Ben merkez değiştirmek yerine son dondurulmuşları denemeye karar verdiğime memnunum :) Ya tutarsa 4 ü çekip gişe başarısı yakalayamazsam değişim başlatacağım.

Demet hanımı bilmiyorum yeniymiş bugün odasında gördüm, güleç güleçti.. Sevdim güleçliğini :) Şansı bol olsun sana şans getirsin :)

Aynen ettelemenın faydası yok ben şimdilik denk gelirse bayram sonrası diyorum zeynayı sevdim voltranı oluşturalım...inşallah güzel topiğimizi dahada güzelleştirelim hamiş haberletimizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…