- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.621
KuşummmmÇok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum senin adına
canım inşallah bebişin sonuna kadar sımsıkı tutunacaktır ve sonunda kucağına alacaksın allah büyük sonunda mücadelenin mükafatını verecektir , belkide o gün bugündür işte hakkında hayırlısı neyse o olsun olumsuzu hiç düşünme lütfen, bak ne zamandır ilk defa bebişine bu kadar yaklaştın içinde hisset ve sende ona güç ver hiç bir şekilde kendini yorma yazsanda yazmasanda her daim aklımızdasın unutma dualarım yürekten seninle allah yardımcın olsun çook öptüm
Umutsuzluk yok o bebis tutundu inşallah dualarım seninle
Heyoooo heyoooo bugün geliyor canimm isteyen dileyen gelsin bizde olacagizz
günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
hayırlısı ama normalde iki gün geçince iki kat artması gerekmiyormu seninkiler iki kattan bile fazla artmış maşallah çarşambaya dahada coşarlar.
Ensumm canım gözün aydın, girmeyince neler olmuş meğerse ..
Ensunaz yola çıkmış çok şükür
ALLAH'ım doğum haberlerini de duymayı nasip eder inşallah !
İşte güzel bir haber. Keseyi görüp kalp atışlarını duymadan inanamayacak ama ben inanıyorum Ensu' ya. Bu defa kucağına alacak inşallah. Tüylerimden tiken tiken oldum yaw
merhaba kızlar ben son iki haftamı çalışıyorum 2 hafta sonra izin başlıyor yaşasın mesaisiz günlerensu'dan haber var mı? değerleri nasıl acaba
Ensu agrilarim var diyordun nasilsin?
istanbulda değilim canım ama bu tedavimde istanbula gelecem Amerikan hastanesi seçeneklerim arasında hakkımızda hayırlısı olsun o merkezi de çoktan eledim zaten bi daha oraya gidermiyim sende ümitsizliğe kapılma Rabbim büyük yeterki Ol desin inşallah bizim için doğru zaman şimdidir.
Canim gozun aydin..Allah tamamina erdirsin..Cok sevindim.
Neyse ki bi taneyim
Yakında oralardayım, gelmişken götüreyim istersen
Boşver hsgyi müsait olursan bana çaya corbaya gel ....
Çok sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok mutlu oldum senin adına
Aynen ettelemenın faydası yok ben şimdilik denk gelirse bayram sonrası diyorum zeynayı sevdim voltranı oluşturalım...inşallah güzel topiğimizi dahada güzelleştirelim hamiş haberletimizle...Sevgilim helak oluyor her seferinde iğne fobimden şimdi üstüne HSG fobisi edinmişim haberim yok... Kesin istendiği için kaçtığım HSG'yi çektirmem gerekecek. Bana ben senin yine o ruh halini yaşamanı istemiyorum bırak çektirme kendini hırpalama istersen diyor... Onun ruhunu daralttığım yetmedi sizi daraltayım mı :) 3'ümüz birlikte gidip ortalığı dağıtırken düşünüyorum da kendimizi :))))))
Celina ben 1 kez kaçtım elim mahkummuş çektireceğim mecburen... Erteledikçe yok olmuyor püfff..
Sana da bana da kolay gelsin diyorum :) (ilkinde yarım saat sonra Eminönü'ne sahafları dolaşmaya gidecek kadar iyiydim niye şimdi böyle bir ruh hali gelişti onu da anlamış değilim)
HSG karşısında Zeyna, Voltran, Heman (cinsiyeti önemsiz) çocukluğumuzun kahramanlarından olmaya çalışacağım kendi çapımda :)
Zanorkcum senin mesajlarını da okudum şimdiiiiiiiiii aynı yerde ilerleyeceğiz sanırım... Hayırlı uğurlu bebek müjdeli olsuuuuun... Umarım sıvı akışı yoktur varsa da düğüm atıp bağlarlar ameliyat işi vs girmez... Çabuk ilerler...
Ben merkez değiştirmek yerine son dondurulmuşları denemeye karar verdiğime memnunum :) Ya tutarsa 4 ü çekip gişe başarısı yakalayamazsam değişim başlatacağım.
Demet hanımı bilmiyorum yeniymiş bugün odasında gördüm, güleç güleçti.. Sevdim güleçliğini :) Şansı bol olsun sana şans getirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?