Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm ağrılar geçtii ama geçmesi hiç hoşuma gitmedi ağrı olunca içim daha çok rahat ediyor umarım sorun yoktur:))
sen nasılsın iyisin dimi cnm..
esu canım benim tedirginliğini anlıyorum ama ağrı olsa endişe ağrılar dursada endişe bunları yaşaman çok normal çünkü uzun zamandır ulaşılması zor olanı başardın ve ulaştın çok şükür doğal olarak da her olguda ya bebişime zarar gelirse diye düşünüyorsun çok haklısın ama şundanda emin ol hamişsiiiiin bu güzel duyguyu sonuna kadar yaşamaya bak ki bebişin azimle tutunsun sana büyük allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
ayyyyy ne güzel bir haber yaaa ensudan sonra sen canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh hadi sırada kim var gelsiii çok heyecanlandım bir an önce bende başlamak istiyorum canım sende mi memorıal daydın

cnm inşallah yükselir daha bende bekleme modundayım:)) şu keseyi bir görsem biraz rahatlayacağım çokda umudum yok aslına bakarsan..
umarım katlanır canımm:) sende hoşgeldinnn bolca dinlendinnn şimdi tedavi zamanı başladı..
iğne fobim var deme yine cnm tedavide 15 gün hergün e2 baktır, transferden sonrada 16 gündür hergün kan sulandırıcı iğne vurdur şimdide 1 haftadır testler için habire kan ver hemşire damarların bile isyan etmiş sen sabır taşı olmuşsun diyor..

inşallah sabrımızın sonu selamet olacak canım:))

inşallah dediğin doğrudurda tutunmuştur canımm sağoll canım güzel sözlerinn için.. çok öptüm hayatımm

cnm ağrılar geçtii ama geçmesi hiç hoşuma gitmedi ağrı olunca içim daha çok rahat ediyor umarm sorun yoktur:))
sen nasılsın iyisin dimi cnm..
Ensu canim agrilarinin gectigine sevin hic uzulme. Agrin devam etseydi dusuk olurdu. (Ben agrilarla dusuk yapmistim) Canim opuyorum seni.

Ensuuu canim hamismisinnnn cok cok sevindim kucagina almak nasip olsun insallahh ben epeydir yoktum iyiyiz bizde ishalim geri dondu

Canım güzel haberlerini bekliyorum bugün kontrolumuz vardı 2600 gram olmuş bugün itibariyle 35+1 olduk doğum 10 ekimde inşaallah

encucum ağrılarının geçmesine çook sevindim inş Allahın izniyle önce keseyi sonrada pıt pıtları duyucaksın..bende hala adet olmadım canım soğan kürü bile fayda etmedi ban nedense..ban bu kürller hiç yaramıyor nedense..yada mevsim değişikliği beni etkiliyor..canım sen tedavi öncesi ne kullanmıştım..çok soğrularım var ama fazla kafanı şişirmeyeyim..önümüzde uzun bir dokuz ay var inş Allahın izniyle..

seni burada yakalamışken sorum, diğer topic çok kalabalık oluyorda:)) tedaviye nezaman başlıyorsun canımm benimm
tatil modu bittimi geldinmi evine..

Canımcım hiç sorma normalde eylülde başlayacaktım ulun bey yurt dışına gidince ertelendi ekimde düşünüyorduk bu seferde eşimin işlerinden dolayı ertelendi kısacası bende bilmiyorum
Ama şunu yazmadan geçemicem senin hamile olmana o kadar çoooooook sevindimki anlatamam allahım sizi nazarlardan saklasın

Merhaba herkese. Ben geldim. Sizleri unutmadı. Sadece bu yeni KK ya girmekte zorlanıyorum. Bu sitenin tektar App olmasini cok isterim. Neler oldu bitti sizlerde, geçmişe dönüp bi okucam bi ara. Ben halen ara vermiş durumdayım. Pek zaman yok ama. 4 yumiş bekliyor. Tatile gittim geldim. Akupunktura gidiyorum bide, özel karişim iğrenç çin tarifi ot çayı içiyorum. Ekim veya Kasım transfermi olsam, yoksa aralık ocakmı karar veremedim. Böylede bayağı rahattım, stress oluyorum aklıma gelince. Kısmet.

Bilgi Icin cok tesekkkurler ensu bende 3.5 ay kullandim ve ilacin son donemlerinde inanilmaz aritmim vardi......[/QUOTE]

doktor bana da yeni verdi daha 1 haftadır kullanıyordum, ben de bırakayım o zaman. bana da ensu söyledi... ayy valla şaşırdık ne kullanacağız ne kullanmayacağız...

cnm imşallah yakında olursun.. ben tedavi öncesi 3 ay kadar hiç karışımsız hiç ara vermeden saf Arı sütü kullandım.. her sabah aç karnına tahta kaşıkla fındık tanesi kadar yedim yumurta kalitesine ve doğurganlığa çok etki ettiğine inanıyorum.. başkada hiçbirşey kullanmadım vitamin vs de almadım..
eşime bile çok faydası oldu, eşimin hazirandaki semen sonucu 200 bin ve 4. kalite çıkmıştı ama ağustostaki semen sonucu ilk kez 13.000 milyon ve 2. kalite çıktı..

Ensuuu canim hamismisinnnn cok cok sevindim kucagina almak nasip olsun insallahh ben epeydir yoktum iyiyiz bizde ishalim geri dondu

cnm çok sağol bende seni çok özledim arada uğra kendini özletme hayatım..
inşallah öyledirim bakalım haftaya doktor ultrasona çağırdı ozaman biraz daha netleşecek gibi canım..
çok öptümm kendine ve bebişine iyi bak cnm..

doktor bana da yeni verdi daha 1 haftadır kullanıyordum, ben de bırakayım o zaman. bana da ensu söyledi... ayy valla şaşırdık ne kullanacağız ne kullanmayacağız...

cnm sen yine doktoruna sor tabi tedavin konusunda en iyi kararı doktor verir..
saf Arı sütünü tavsiye ederim cnm 2-3 ay kullanın eşinle.. bu ilaçların hepsinden daha etkili her konuda..
özelliklede yumurta rezerv ve kalitesinde...

hayır vardır herşeyde cnm ama sende haklısın insan hemen başlamak istiyor..
inşallah öyledirim cnm kan yükselişlerini takip ediyoruz daha kesin bişey yok ama umarım devam eder yükseliş..:))
çok öptümm cnm

bugün test yaptırdınmı inşallah daha yüksek çıkar.kollarındanda korkma bişey olmaz canını sıkma damar bir günde kendini onarıyor.
bende yumurta aşamasındayım cumaya opu olabilir.transferi ekimde yapacaklar bekliyoruz.torba yasada üçüncü tüp bebek hakkıda geçti şifada bu ay başlayacak galiba.inşallah peşpeşede doğuracağız çatır çatır.

ayy inanmıyorum şifadamı başlıyor onu burada yakalayamıyorum hemen faceden yazıp sorayım:))
cnm sen tedavine başlamışsın bile aslında bu sıralarda başlayacağın aklımdaydı ama acaba başladımı, yoksa erteledimi diye aklıma takılmıştı.. çok sevindim cnm bolca kaliteli yumoşların olsun güzel haberlerin gelsin canım benim..
donduracak demek doktorun bir ay sonramı transfer yapacak canım..

canım bende bugün söktürücü içmeye başladım bakalım hayırlısı diyelim..mevlam ne eylerse güzel eyler.. kulum bitim dediği anda rabim yetim dermiş kuluna..kafam karmakarışık tedaviye başlamak istiyorum adet gelmiyor adet gelse yumoş yook yumoş olsa tedavi olucak dururumuz yook..köşeye sıkışmış çıkmazda hissediyorum kendimi..yaa sabır diyorum..inançlı insanlarız ben inanayorum Allahım çıkış kapısı açıcak..kafanı şişirdim canımcığım senin adına o kadar sevindim ki çook mutlu oldum inan kendi hamişim gibi çook mutlu oldum umut oldun bizlere...bugün test tekrarladınım canım inşşş katlanmıştır değerin..

canımmm harikaaa bi haberr değerinde oldukça güzell katlanacakk tabiii...
hastaneye mail attınmı doktorunla görüştünmü cnm..
gözün aydın.. çok sevindim senin adına..:))

selam ensucum.. mail attım dün sonucu, akşam aylin hanım aradı.. benim en başından beri görüştüğüm kişi Sevinç hanımdı ama galiba onun nöbetine denk geldi.. değerin gebe olduğunu gösteriyor ama çok yüksek değil, ikinci gün tekrar tahlil yapıp sonucu gönder dedi..
bende de arada ağrılar kasılmalar bıçak saplanmalar oluyo.. bir de üstüne hasta oldum dün boğazım yanıyo cayır cayır. tuzlu ve sirkeli suyla gargara yaptım mikroplar biraz kırılsa bari diye..tabiki de iğrençti halsizlik de var.. arı sütü ceviz süt falan dayadım kendime.. işten de izin aldım geldim.. inşallah çabuk geçer...
sen jele artık günde 1 kere devam ediyosun demi? doktora sordum bi süre iğneye mi geçsem çok tahriş oldu diye, iğne de çok ağrılıdır dayanın biraz dedi.. kaldım öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…