- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.641
esu canım benim tedirginliğini anlıyorum ama ağrı olsa endişe ağrılar dursada endişe bunları yaşaman çok normal çünkü uzun zamandır ulaşılması zor olanı başardın ve ulaştın çok şükür doğal olarak da her olguda ya bebişime zarar gelirse diye düşünüyorsun çok haklısın ama şundanda emin ol hamişsiiiiincnm ağrılar geçtii ama geçmesi hiç hoşuma gitmedi ağrı olunca içim daha çok rahat ediyor umarım sorun yoktur:))
sen nasılsın iyisin dimi cnm..
günaydın kızlar.. sanırım benden güzel bi haber var :) test sonucum 73 çıktı.. katlanarak artması ve hepimizin sağlıklı mutlu yavrularına kavuşması dileğiyleee :)
Yaşasın yaşasın
Ensuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nurcanozzzzzzzzzzzzzzzzz canı gönülden tebrikler...
Çok ama çooooooooooooooooooooooooooooook güzel haberleriniz artrsın katlansın, pıtpıtlarla neşelensin, keseleriyle büyüsün
esu canım benim tedirginliğini anlıyorum ama ağrı olsa endişe ağrılar dursada endişe bunları yaşaman çok normal çünkü uzun zamandır ulaşılması zor olanı başardın ve ulaştın çok şükür doğal olarak da her olguda ya bebişime zarar gelirse diye düşünüyorsun çok haklısın ama şundanda emin ol hamişsiiiiinbu güzel duyguyu sonuna kadar yaşamaya bak ki bebişin azimle tutunsun sana büyük allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canımmmmm unuttun bizi
Napıyorsun keyfin nasıl ulunla tekrar tedaviye başladınmı yada başlamayı düşünüyormusun :)
Ensu canim agrilarinin gectigine sevin hic uzulme. Agrin devam etseydi dusuk olurdu. (Ben agrilarla dusuk yapmistim) Canim opuyorum seni.cnm ağrılar geçtii ama geçmesi hiç hoşuma gitmedi ağrı olunca içim daha çok rahat ediyor umarm sorun yoktur:))
sen nasılsın iyisin dimi cnm..
Ensuuu canim hamismisinnnn cok cok sevindim kucagina almak nasip olsun insallahh ben epeydir yoktum iyiyiz bizde ishalim geri donducnm inşallah yükselir daha bende bekleme modundayım:)) şu keseyi bir görsem biraz rahatlayacağım çokda umudum yok aslına bakarsan..
umarım katlanır canımm:) sende hoşgeldinnn bolca dinlendinnn şimdi tedavi zamanı başladı..
iğne fobim var deme yine cnm tedavide 15 gün hergün e2 baktır, transferden sonrada 16 gündür hergün kan sulandırıcı iğne vurdur şimdide 1 haftadır testler için habire kan ver hemşire damarların bile isyan etmiş sen sabır taşı olmuşsun diyor..
inşallah sabrımızın sonu selamet olacak canım:))
Canım güzel haberlerini bekliyorum bugün kontrolumuz vardı 2600 gram olmuş bugün itibariyle 35+1 olduk doğum 10 ekimde inşaallahcnm diğer 2 topictede yazmıştın çok sağoll çokk öpüyorum seni.... 2 günde bir test yapıyorum yükseliş varmı onu takip ediyoruz sadece şimdilik umarım yükselir:)
prensesimiz nasıl iyimii cnmm doğuma az kaldı ne güzell
seni burada yakalamışken sorum, diğer topic çok kalabalık oluyorda:)) tedaviye nezaman başlıyorsun canımm benimm
tatil modu bittimi geldinmi evine..
Bilgi Icin cok tesekkkurler ensu bende 3.5 ay kullandim ve ilacin son donemlerinde inanilmaz aritmim vardi......[QUOTE"ensu, post: 36899547, member: 537340"]kızlar ID Dıscoveriyde bi proğram izledim ve çok şaşırdım sizlerle paylaşmak istedim..
DHEA haplarını belli bir süre devamlı kullanan insanların kalp ritmi bozuluyormuş ve ilerleyen dönemlerde kalp krizi geçirip ölüyormuş bu insanların bir çoğu ve bu ilerleyen dönemde olduğu için hiç kimse Dhea dan olduğunu ilk başta anlayamıyormuş..
özellikle bayanlarda aynı sebepten yaşanan bu vakalardan sonra yoğun araştırmalar yapılmış ve hepsinin ortak kullandığı tek ilaç varmış Dheanın uzun dönem kullanımı.. ayrıca faydaları üzerine internetlerde yazılanların hiçbiri kesin kanıtlanmış değil hepsi varsayım kesinlikle kullanmayınız diyordu.. yine genç bir kadının kalp kriziyle ani ölümü üzerine bir saati sadece bu ilacın yan etkilkerini anlatıma ayırmışlardı.. özelliklede Dheanın yan etkisi ne yazıkki vitamin ve hormon ilacı alan insanlarda daha çok ortaya çıkıyormuş..
bende aylarca kullandım hatta her tedavi öncesinde aylarca kullandığımı sayarsak belkide toplamda 1-2 yıl kullanmış bile sayılırım..
son tedavimde Memorial kesinlikle kullanma demişti bu tedavide kullanmamıştım.. iyiki kullanmamışım evdeki bekleyen kutuyuda çöpe atacağım..
bir çok ilacın yan etkisi var ama bukadar kesin kanıtlanmış ilaçlardan uzak durmak en iyisi olacak sanırım..
encucum ağrılarının geçmesine çook sevindim inş Allahın izniyle önce keseyi sonrada pıt pıtları duyucaksın..bende hala adet olmadım canım soğan kürü bile fayda etmedi ban nedense..ban bu kürller hiç yaramıyor nedense..yada mevsim değişikliği beni etkiliyor..canım sen tedavi öncesi ne kullanmıştım..çok soğrularım var ama fazla kafanı şişirmeyeyim..önümüzde uzun bir dokuz ay var inş Allahın izniyle..
Ensuuu canim hamismisinnnn cok cok sevindim kucagina almak nasip olsun insallahh ben epeydir yoktum iyiyiz bizde ishalim geri dondu
doktor bana da yeni verdi daha 1 haftadır kullanıyordum, ben de bırakayım o zaman. bana da ensu söyledi... ayy valla şaşırdık ne kullanacağız ne kullanmayacağız...
Canımcım hiç sorma normalde eylülde başlayacaktım ulun bey yurt dışına gidince ertelendi ekimde düşünüyorduk bu seferde eşimin işlerinden dolayı ertelendi kısacası bende bilmiyorum
Ama şunu yazmadan geçemicem senin hamile olmana o kadar çoooooook sevindimki anlatamam allahım sizi nazarlardan saklasın
bugün test yaptırdınmı inşallah daha yüksek çıkar.kollarındanda korkma bişey olmaz canını sıkma damar bir günde kendini onarıyor.inşallah canımm yaa test yaptırdığım yer damarın artık isyanlarda dedi:)) 15 gün hergünde e2 bakılmıştı memorialda birde burada yükseliş takipleri hiç huzur yokk inan bakalım inşallah yükselir canım... artık ağrılarımda bitti birşeyde hissetmiyorum..ağrı bitince insan korkuyor:))
sen nasılsın aycanımm canımm takip edemedim seni kendi telaşıma düştümm herşey yolundamıı...
bugün test yaptırdınmı inşallah daha yüksek çıkar.kollarındanda korkma bişey olmaz canını sıkma damar bir günde kendini onarıyor.
bende yumurta aşamasındayım cumaya opu olabilir.transferi ekimde yapacaklar bekliyoruz.torba yasada üçüncü tüp bebek hakkıda geçti şifada bu ay başlayacak galiba.inşallah peşpeşede doğuracağız çatır çatır.
canım bende bugün söktürücü içmeye başladım bakalım hayırlısı diyelim..mevlam ne eylerse güzel eyler.. kulum bitim dediği anda rabim yetim dermiş kuluna..kafam karmakarışık tedaviye başlamak istiyorum adet gelmiyor adet gelse yumoş yook yumoş olsa tedavi olucak dururumuz yook..köşeye sıkışmış çıkmazda hissediyorum kendimi..yaa sabır diyorum..inançlı insanlarız ben inanayorum Allahım çıkış kapısı açıcak..kafanı şişirdim canımcığım senin adına o kadar sevindim ki çook mutlu oldum inan kendi hamişim gibi çook mutlu oldum umut oldun bizlere...bugün test tekrarladınım canım inşşş katlanmıştır değerin..cnm imşallah yakında olursun.. ben tedavi öncesi 3 ay kadar hiç karışımsız hiç ara vermeden saf Arı sütü kullandım.. her sabah aç karnına tahta kaşıkla fındık tanesi kadar yedim yumurta kalitesine ve doğurganlığa çok etki ettiğine inanıyorum.. başkada hiçbirşey kullanmadım vitamin vs de almadım..
eşime bile çok faydası oldu, eşimin hazirandaki semen sonucu 200 bin ve 4. kalite çıkmıştı ama ağustostaki semen sonucu ilk kez 13.000 milyon ve 2. kalite çıktı..
canımmm harikaaa bi haberr değerinde oldukça güzell katlanacakk tabiii...
hastaneye mail attınmı doktorunla görüştünmü cnm..
gözün aydın.. çok sevindim senin adına..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?