Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok sağol canımmm, allahım en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallaah :)
bu haberi duyunca herşey bitmiyomuş meğerse, şimdi ya değer artmazsa ya kalp atışı olmazsa diye evham yapılıyomuş. Allahım hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)

harikasın gerçekten, çok çok çok teşekkürler :) aynı dilekleri senin için söyleyeceğimiz zamanları sabırsızlıkla bekliyoruzzz :)

selam canım.. çok teşekkürler güzel dileklerin için. evet ben de son anda yaptığım bir çarkla memorila'a gittim. çok methedilen Nur hanımla tanışamadım bile ama hep ilk randevuları istedim ki işe yetişebileyim diye.. Sevinç hanım, ayşe ve aylin hanımla kontrolleri yaptık. Semra hanım da transferi yaptı. ben çok memnun kaldım.. olmasaydı yine oraya giderdim çok net.

cnm benimde ilk değerim düşüktü biliyorsun zamanla yükseldi..
yarın sabah testinde inşallah 150 li rakamları görürsün.. bende ağrıdan ölüyordum vede hapşırıktan pıksırıktan..:)) tuza sirkeye çok ağırlık verme ikiside söktürücü özellikli maddeler aman uzak dur.. işe gitmemekle iyi yapmışsın.. ben daha 17 gündür duş bile almadım bir ara şiddetli baş ağrısı olunca 12. günde sacımı yıkadım okadar:))
cnm jeli özellikle 1 taneyimi düşüreceğim diye sormuştum, 2 tane olarak devam et dedi bana hemşire ve Nur hn.. bence sende iki tane kullan tutunma için önemli o jel..
çok öptüm dikkat et kendine bolca kayısı kompostusu iç sakın kabız olma..

kafamı şişirmedinnn hiç canımm benim herzaman seni dinlerimm Allah herzaman yardımcı oluyor cnm tez zamanda yolunu açacak bence hiç karamsarlık yapma..

ovvv.. transfer sonrası kağıdında günde 1 kere diye öyle yapacaktım bugün.. kafama göre yağmiyim bari .. çok sağol kuzum uyarın için..öptümm

ensu cum nasıl gidiyor umarım her şey yolunda canım bu arı sütünü hep okuyorum bir yerlerde nasıl alıyorsunuz nerelerde bulunur yazarsan çok memnun olurum

ovvv.. transfer sonrası kağıdında günde 1 kere diye öyle yapacaktım bugün.. kafama göre yağmiyim bari .. çok sağol kuzum uyarın için..öptümm

bendede 1 kere yazmışlar hemşireye sordum onu hemşire değeri çok yüksek olanlar olabiliyor o yüzden öyle yazıyoruz dedi..

kızlar ensucum, nurcanım ikinizede müjdeelr olsun...... allah bebeklerinizin pıtpıtlarını duymanızı, dokuz ay sağlıkla karnınızda taşımanızı, sağlıkla doğurmanızı, büyütmenizi, anne anne cıvıldamalarıyla evlatlarınızın peşinde pır pır dolaşmanızı nasip etsin inşallah.... bebeişlerin ıngaları bile size cıvıldama geleceğinden o kısımlara girmedim:)))

mirandacım ve cedrusum bebişleriniz nasıl, cedrus canım çoook az kalmış bebeğini kucağına almana, rabbim bir avazda bebeğini kucaklamanı, koklamanı nasip etsin.

Mirandacım sen nasılsın canım... bebiş tekmelemeye başladımı... dün sanırım zonark sendeydi... gönlümden bir kuş olup omzunuza konmak geldi ama nafile... iş iş iş... ben de bir şey değişmedi....

wishcim canım harika bir tatilden sonra hiç anlamadan bebeğini göbişine alcağın bir tedavi süreci ve sonunda bir bayram sevinci yaşatsın rabbim sana...

zonarkcım, canım tedavin başladı mı... güzel haberlerini bekliyorum...

celina, bebeklerve, caps, gulneva kızlar bebişlerinize kavuşmadan önceki son pürüzleride temizleyip bir an önce annelik yolculuğuna başlamanız için hep dua ediyorum... ve bekliyorum...

alaram.. canım sen nasılsın... bugün arayacaktım seni ne durumdasın, kırmızılar gel di mi... ben bekliyorum, bel ağrısından ölüyorum ama daha bir şey yok...

adigecim... canım cenazeden sonra seni göremedim... merak ediyoruz canım bir ses ver...

kızlar sevgi ve dua ile hepinizi öpüyorum... ismini unuttuğum varsa bilsin ki gönlüm unutmaz....

sevgiyle kalın....

ensu cum nasıl gidiyor umarım her şey yolunda canım bu arı sütünü hep okuyorum bir yerlerde nasıl alıyorsunuz nerelerde bulunur yazarsan çok memnun olurum

sağoll cnm uzanıyorum :))

Eğriçayır 40gr Saf Arı Sütü var cnm o çok etkili.. Aras kargoyla kapıya kadar gönderiyorlar tüm Türkiyeye, aşağıdaki şubesi heryere gönderiyor, ürünün ödemesini kapıdada yapabiliyorsunuz kargoya.. Sultan Hn ilgili cnm..
telefonu:0216 553 31 31
cebide bu cnm: 0549 553 41 41

Ayrıca birde Mersinde Genel merkezi var oradaki ilgilide Gözde Hn 0542 402 59 98 .. bu kızla sadece konuştum bana nerelerden temin edebileceğimi anlatmıştı..

canım çok şükür güzel sonuç aldın ve bir dahakine gerek kalmadı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 ay önce memorıal deydim gerçekten çok memnun kaldım her şey çok güzel gelişti ama buna ramen tutmadı sağlık olsun ikinci denememi de tekrar orda düşünüyorum ama yaş faktöründen dolayı şansım çok az kısmet artık

canımmm senii çok seviyorum seninde herşey gönlünce gelişşsin:)) çok öptümm

güzel dileklerin için çok sağol canım allah gönlüne göre her şeğin en güzelini versin inşallah

çok teşekkürler tatlım mutlaka arayacam inşallah bizede bir yararı olur kısmetimizde varsa

Aynen katılıyorum canım bir dahakı denememi kesinlikle tekrar memorialda düşünüyorum kendimi ticarethanede değil tamamıyla hastanede hissettiğim yerdi orası titiz ve düzenli sonucumun negatif olmasından sonra gel tekrar deneyelim demek yerine ya da dondurulmusumu transfer etmek yerine bi hsgyle bakalım ona göre hareket edelim dendi şimdiye kadar ki iki negatifimdede diğer hastane bişey önermedı bilakis yumurta kalıtesız denemeye devam dendi ..
Ensucum nurcancım değerleriniz umarım katlanmıstr keseleri görüp burda dahada cosalım capslocked bol şanslar diliyorum inşallh bu sefer turnayı gözünden vuracaksın ve diğer tüm cıtır kızlarrr hamişlere rahatlıklar bekleyenlere hamile haberleri diliyorum ha gayret kızlarrrrrr

Kuşummmm
Bir güzel haberde sen ver topik yıkılsın.
Nasılsın güzel arkadaşım ?

İyiyim canımcım. İki gündür giremedim nete. İstanbul' a geldim, pazarlığı bitirelim, işimizi bilelim di mi ama?
Miranda' yı gördüm, sağolsun çok güzel ağırladı beni. Dolu dolu geçti zaman. Topiği sallamayı ben de çok istiyorum. Allah izin verirse bu yıl bitmeden veririm güzel haberi. Elim yüreğimde, heyecanla çabalıyorum...

Zeyna olur, kedimin de adı. Kavururuz Radyotom' u
Miranda' nın da tavsiyesiyle size komşu geldim. Pozitif alacağımız yoldan yürüdüğümüzü umuyorum. Demet Hanım' ı sevdim. Heyecanıma saygılı, mesafesi kontrollü. Bana göre en azından. Sevdim. Bugün Aysun Hanım' ı da gördüm. Geçen gelişlerimden birisinde Selman Bey' le de tanıştım (bana şişko dedi )
Genel olarak merkezden memnunum. Henüz bir densizlik yapmadılar. Umarım yapmazlar. Böyle işte. Şu HSG ni al eline, hayırlısıyla birlikte bitirelim tedavileri. Son tedavilerimiz olsun hepimizin de. Sonuç veren tedavilerimiz olsun inşallah

Canımmmmm unuttun bizi
Napıyorsun keyfin nasıl ulunla tekrar tedaviye başladınmı yada başlamayı düşünüyormusun :)

Kuzum gelmiiiiiş
Merkez değiştirmeye karar verince, bıraktım topiği açıkçası.
Şimdi Medicana' da son denememi yapmaya çalışıyorum . Testler, filmler, kontroller. İnşallah güzel bir sonuç alır, tüm tanıyanlarımı sevindiririm.
Sende gelişmeler nasıl? Neler planlıyorsun? İnşallah yüzünü sonsuza dek güldürecek, sağlıklı, hayırlı bir evlada sahip olur, beni de sevindirirsin

Az kaldı inşallah arkadaşım. Umutla, heyecanla çabalıyorum.

Iyi aksamlar arkadaslar,

Ensu ve Nurcanoz, cok mutlu oldum sizin adiniza,bebeklerinizi saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.

Bende bir degisiklik yok arkadaslar, hala bebek calismasina baslayamadik. Kendi sagligimla ilgili sorunlar bitmedi henüz topigede bu yüzden cok yazmiyorum, arada okuyarak takip ediyorum.Bu günlerde cok pozitif haberler devam edecek gibi topigimizde, teker teker hamile haberleri geliyor Hope arkadasimizda hamile, topikteki tüm arkadaslarin anne olmalarini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…