- 28 Ağustos 2013
- 266
- 104
- 73
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.661
Yaşasın yaşasın
Ensuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nurcanozzzzzzzzzzzzzzzzz canı gönülden tebrikler...
Çok ama çooooooooooooooooooooooooooooook güzel haberleriniz artrsın katlansın, pıtpıtlarla neşelensin, keseleriyle büyüsün
harikasın gerçekten, çok çok çok teşekkürler :) aynı dilekleri senin için söyleyeceğimiz zamanları sabırsızlıkla bekliyoruzzz :)Nurcanozözünden çoğalan can parçan senden hiç ayrılmasın... Katlanan değerleri, pıt pıt atan kalbi, koruyucu kesesinin içinde sağlıkla kucağına geleceği günleri beklesin... Özünden kucağına sağlıkla gelsin...
Can-ı gönülden tebrik ediyorum, hiç endişelenmemeyi başarmanı diliyorum... Şansın daima yanında olsun. Sağlıkla hamileliğinin keyfini sür hep
selam canım.. çok teşekkürler güzel dileklerin için. evet ben de son anda yaptığım bir çarkla memorila'a gittim. çok methedilen Nur hanımla tanışamadım bile amaayyyyy ne güzel bir haber yaaa ensudan sonra sen canım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh hadi sırada kim var gelsiii çok heyecanlandım bir an önce bende başlamak istiyorum canım sende mi memorıal daydın
selam ensucum.. mail attım dün sonucu, akşam aylin hanım aradı.. benim en başından beri görüştüğüm kişi Sevinç hanımdı ama galiba onun nöbetine denk geldi.. değerin gebe olduğunu gösteriyor ama çok yüksek değil, ikinci gün tekrar tahlil yapıp sonucu gönder dedi..
bende de arada ağrılar kasılmalar bıçak saplanmalar oluyo.. bir de üstüne hasta oldum dünboğazım yanıyo cayır cayır. tuzlu ve sirkeli suyla gargara yaptım mikroplar biraz kırılsa bari diye..tabiki de iğrençti halsizlik de var.. arı sütü ceviz süt falan dayadım kendime.. işten de izin aldım geldim.. inşallah çabuk geçer...
sen jele artık günde 1 kere devam ediyosun demi? doktora sordum bi süre iğneye mi geçsem çok tahriş oldu diye, iğne de çok ağrılıdır dayanın biraz dedi.. kaldım öyle:)
canım bende bugün söktürücü içmeye başladım bakalım hayırlısı diyelim..mevlam ne eylerse güzel eyler.. kulum bitim dediği anda rabim yetim dermiş kuluna..kafam karmakarışık tedaviye başlamak istiyorum adet gelmiyor adet gelse yumoş yook yumoş olsa tedavi olucak dururumuz yook..köşeye sıkışmış çıkmazda hissediyorum kendimi..yaa sabır diyorum..inançlı insanlarız ben inanayorum Allahım çıkış kapısı açıcak..kafanı şişirdim canımcığım senin adına o kadar sevindim ki çook mutlu oldum inan kendi hamişim gibi çook mutlu oldum umut oldun bizlere...bugün test tekrarladınım canım inşşş katlanmıştır değerin..
ovvv.. transfer sonrası kağıdında günde 1 kere diye öyle yapacaktım bugün.. kafama göre yağmiyim bari .. çok sağol kuzum uyarın için..öptümmcnm benimde ilk değerim düşüktü biliyorsun zamanla yükseldi..
yarın sabah testinde inşallah 150 li rakamları görürsün.. bende ağrıdan ölüyordum vede hapşırıktan pıksırıktan..:)) tuza sirkeye çok ağırlık verme ikiside söktürücü özellikli maddeler aman uzak dur.. işe gitmemekle iyi yapmışsın.. ben daha 17 gündür duş bile almadım bir ara şiddetli baş ağrısı olunca 12. günde sacımı yıkadım okadar:))
cnm jeli özellikle 1 taneyimi düşüreceğim diye sormuştum, 2 tane olarak devam et dedi bana hemşire ve Nur hn.. bence sende iki tane kullan tutunma için önemli o jel..
çok öptüm dikkat et kendine bolca kayısı kompostusu iç sakın kabız olma..
ensu cum nasıl gidiyor umarım her şey yolunda canım bu arı sütünü hep okuyorum bir yerlerde nasıl alıyorsunuz nerelerde bulunur yazarsan çok memnun olurumcnm imşallah yakında olursun.. ben tedavi öncesi 3 ay kadar hiç karışımsız hiç ara vermeden saf Arı sütü kullandım.. her sabah aç karnına tahta kaşıkla fındık tanesi kadar yedim yumurta kalitesine ve doğurganlığa çok etki ettiğine inanıyorum.. başkada hiçbirşey kullanmadım vitamin vs de almadım..
eşime bile çok faydası oldu, eşimin hazirandaki semen sonucu 200 bin ve 4. kalite çıkmıştı ama ağustostaki semen sonucu ilk kez 13.000 milyon ve 2. kalite çıktı..
ovvv.. transfer sonrası kağıdında günde 1 kere diye öyle yapacaktım bugün.. kafama göre yağmiyim bari .. çok sağol kuzum uyarın için..öptümm
ensu cum nasıl gidiyor umarım her şey yolunda canım bu arı sütünü hep okuyorum bir yerlerde nasıl alıyorsunuz nerelerde bulunur yazarsan çok memnun olurum
canım çok şükür güzel sonuç aldın ve bir dahakine gerek kalmadı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 ay önce memorıal deydim gerçekten çok memnun kaldım her şey çok güzel gelişti ama buna ramen tutmadı sağlık olsun ikinci denememi de tekrar orda düşünüyorum ama yaş faktöründen dolayı şansım çok az kısmet artıkselam canım.. çok teşekkürler güzel dileklerin için. evet ben de son anda yaptığım bir çarkla memorila'a gittim. çok methedilen Nur hanımla tanışamadım bile amahep ilk randevuları istedim ki işe yetişebileyim diye.. Sevinç hanım, ayşe ve aylin hanımla kontrolleri yaptık. Semra hanım da transferi yaptı. ben çok memnun kaldım.. olmasaydı yine oraya giderdim çok net.
kızlar ensucum, nurcanım ikinizede müjdeelr olsun...... allah bebeklerinizin pıtpıtlarını duymanızı, dokuz ay sağlıkla karnınızda taşımanızı, sağlıkla doğurmanızı, büyütmenizi, anne anne cıvıldamalarıyla evlatlarınızın peşinde pır pır dolaşmanızı nasip etsin inşallah.... bebeişlerin ıngaları bile size cıvıldama geleceğinden o kısımlara girmedim:)))
mirandacım ve cedrusum bebişleriniz nasıl, cedrus canım çoook az kalmış bebeğini kucağına almana, rabbim bir avazda bebeğini kucaklamanı, koklamanı nasip etsin.
Mirandacım sen nasılsın canım... bebiş tekmelemeye başladımı... dün sanırım zonark sendeydi... gönlümden bir kuş olup omzunuza konmak geldi ama nafile... iş iş iş... ben de bir şey değişmedi....
wishcim canım harika bir tatilden sonra hiç anlamadan bebeğini göbişine alcağın bir tedavi süreci ve sonunda bir bayram sevinci yaşatsın rabbim sana...
zonarkcım, canım tedavin başladı mı... güzel haberlerini bekliyorum...
celina, bebeklerve, caps, gulneva kızlar bebişlerinize kavuşmadan önceki son pürüzleride temizleyip bir an önce annelik yolculuğuna başlamanız için hep dua ediyorum... ve bekliyorum...
alaram.. canım sen nasılsın... bugün arayacaktım seni ne durumdasın, kırmızılar gel di mi... ben bekliyorum, bel ağrısından ölüyorum ama daha bir şey yok...
adigecim... canım cenazeden sonra seni göremedim... merak ediyoruz canım bir ses ver...
kızlar sevgi ve dua ile hepinizi öpüyorum... ismini unuttuğum varsa bilsin ki gönlüm unutmaz....
sevgiyle kalın....
güzel dileklerin için çok sağol canım allah gönlüne göre her şeğin en güzelini versin inşallahkızlar ensucum, nurcanım ikinizede müjdeelr olsun...... allah bebeklerinizin pıtpıtlarını duymanızı, dokuz ay sağlıkla karnınızda taşımanızı, sağlıkla doğurmanızı, büyütmenizi, anne anne cıvıldamalarıyla evlatlarınızın peşinde pır pır dolaşmanızı nasip etsin inşallah.... bebeişlerin ıngaları bile size cıvıldama geleceğinden o kısımlara girmedim:)))
mirandacım ve cedrusum bebişleriniz nasıl, cedrus canım çoook az kalmış bebeğini kucağına almana, rabbim bir avazda bebeğini kucaklamanı, koklamanı nasip etsin.
Mirandacım sen nasılsın canım... bebiş tekmelemeye başladımı... dün sanırım zonark sendeydi... gönlümden bir kuş olup omzunuza konmak geldi ama nafile... iş iş iş... ben de bir şey değişmedi....
wishcim canım harika bir tatilden sonra hiç anlamadan bebeğini göbişine alcağın bir tedavi süreci ve sonunda bir bayram sevinci yaşatsın rabbim sana...
celina, bebeklerve, caps, gulneva kızlar bebişlerinize kavuşmadan önceki son pürüzleride temizleyip bir an önce annelik yolculuğuna başlamanız için hep dua ediyorum... ve bekliyorum...
alaram.. canım sen nasılsın... bugün arayacaktım seni ne durumdasın, kırmızılar gel di mi... ben bekliyorum, bel ağrısından ölüyorum ama daha bir şey yok...
adigecim... canım cenazeden sonra seni göremedim... merak ediyoruz canım bir ses ver...
kızlar sevgi ve dua ile hepinizi öpüyorum... ismini unuttuğum varsa bilsin ki gönlüm unutmaz....
sevgiyle kalın....
çok teşekkürler tatlım mutlaka arayacam inşallah bizede bir yararı olur kısmetimizde varsasağoll cnm uzanıyorum :))
Eğriçayır 40gr Saf Arı Sütü var cnm o çok etkili.. Aras kargoyla kapıya kadar gönderiyorlar tüm Türkiyeye, aşağıdaki şubesi heryere gönderiyor, ürünün ödemesini kapıdada yapabiliyorsunuz kargoya.. Sultan Hn ilgili cnm..
telefonu:0216 553 31 31
cebide bu cnm: 0549 553 41 41
Ayrıca birde Mersinde Genel merkezi var oradaki ilgilide Gözde Hn 0542 402 59 98 .. bu kızla sadece konuştum bana nerelerden temin edebileceğimi anlatmıştı..
Aynen katılıyorum canım bir dahakı denememi kesinlikle tekrar memorialda düşünüyorum kendimi ticarethanede değil tamamıyla hastanede hissettiğim yerdi orası titiz ve düzenli sonucumun negatif olmasından sonra gel tekrar deneyelim demek yerine ya da dondurulmusumu transfer etmek yerine bi hsgyle bakalım ona göre hareket edelim dendi şimdiye kadar ki iki negatifimdede diğer hastane bişey önermedı bilakis yumurta kalıtesız denemeye devam dendi ..canım çok şükür güzel sonuç aldın ve bir dahakine gerek kalmadı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 ay önce memorıal deydim gerçekten çok memnun kaldım her şey çok güzel gelişti ama buna ramen tutmadı sağlık olsun ikinci denememi de tekrar orda düşünüyorum ama yaş faktöründen dolayı şansım çok az kısmet artık
Kuşummmm
Bir güzel haberde sen ver topik yıkılsın.
Nasılsın güzel arkadaşım ?
Sevgilim helak oluyor her seferinde iğne fobimden şimdi üstüne HSG fobisi edinmişim haberim yok... Kesin istendiği için kaçtığım HSG'yi çektirmem gerekecek. Bana ben senin yine o ruh halini yaşamanı istemiyorum bırak çektirme kendini hırpalama istersen diyor... Onun ruhunu daralttığım yetmedi sizi daraltayım mı :) 3'ümüz birlikte gidip ortalığı dağıtırken düşünüyorum da kendimizi :))))))
Celina ben 1 kez kaçtım elim mahkummuş çektireceğim mecburen... Erteledikçe yok olmuyor püfff..
Sana da bana da kolay gelsin diyorum :) (ilkinde yarım saat sonra Eminönü'ne sahafları dolaşmaya gidecek kadar iyiydim niye şimdi böyle bir ruh hali gelişti onu da anlamış değilim)
HSG karşısında Zeyna, Voltran, Heman (cinsiyeti önemsiz) çocukluğumuzun kahramanlarından olmaya çalışacağım kendi çapımda :)
Zanorkcum senin mesajlarını da okudum şimdiiiiiiiiii aynı yerde ilerleyeceğiz sanırım... Hayırlı uğurlu bebek müjdeli olsuuuuun... Umarım sıvı akışı yoktur varsa da düğüm atıp bağlarlar ameliyat işi vs girmez... Çabuk ilerler...
Ben merkez değiştirmek yerine son dondurulmuşları denemeye karar verdiğime memnunum :) Ya tutarsa 4 ü çekip gişe başarısı yakalayamazsam değişim başlatacağım.
Demet hanımı bilmiyorum yeniymiş bugün odasında gördüm, güleç güleçti.. Sevdim güleçliğini :) Şansı bol olsun sana şans getirsin :)
Canımmmmm unuttun bizi
Napıyorsun keyfin nasıl ulunla tekrar tedaviye başladınmı yada başlamayı düşünüyormusun :)
kızlar ensucum, nurcanım ikinizede müjdeelr olsun...... allah bebeklerinizin pıtpıtlarını duymanızı, dokuz ay sağlıkla karnınızda taşımanızı, sağlıkla doğurmanızı, büyütmenizi, anne anne cıvıldamalarıyla evlatlarınızın peşinde pır pır dolaşmanızı nasip etsin inşallah.... bebeişlerin ıngaları bile size cıvıldama geleceğinden o kısımlara girmedim:)))
sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?