- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.681
Merhaba Zanork ben Inaniyorum bu sefer olacak.2220 .!.:Zeyna olur, kedimin de adı. Kavururuz Radyotom' u
Miranda' nın da tavsiyesiyle size komşu geldim. Pozitif alacağımız yoldan yürüdüğümüzü umuyorum. Demet Hanım' ı sevdim. Heyecanıma saygılı, mesafesi kontrollü. Bana göre en azından. Sevdim. Bugün Aysun Hanım' ı da gördüm. Geçen gelişlerimden birisinde Selman Bey' le de tanıştım (bana şişko dedi)
Genel olarak merkezden memnunum. Henüz bir densizlik yapmadılar. Umarım yapmazlar. Böyle işte. Şu HSG ni al eline, hayırlısıyla birlikte bitirelim tedavileri. Son tedavilerimiz olsun hepimizin de. Sonuç veren tedavilerimiz olsun inşallah
Iyi aksamlar arkadaslar,
Ensu ve Nurcanoz, cok mutlu oldum sizin adiniza,bebeklerinizi saglikla kucaginiza almanizi diliyorum.
Bende bir degisiklik yok arkadaslar, hala bebek calismasina baslayamadik. Kendi sagligimla ilgili sorunlar bitmedi henüz topigede bu yüzden cok yazmiyorum, arada okuyarak takip ediyorum.Bu günlerde cok pozitif haberler devam edecek gibi topigimizde, teker teker hamile haberleri geliyor Hope arkadasimizda hamile, topikteki tüm arkadaslarin anne olmalarini diliyorum.
şifanın başlayacağı tarihten emin değilim ama torba yasayı bekliyorlardı.yürürlüğe girer girmez başlar.ayy inanmıyorum şifadamı başlıyor onu burada yakalayamıyorum hemen faceden yazıp sorayım:))
cnm sen tedavine başlamışsın bile aslında bu sıralarda başlayacağın aklımdaydı ama acaba başladımı, yoksa erteledimi diye aklıma takılmıştı.. çok sevindim cnm bolca kaliteli yumoşların olsun güzel haberlerin gelsin canım benim..
donduracak demek doktorun bir ay sonramı transfer yapacak canım..
Kuzum gelmiiiiiş
Merkez değiştirmeye karar verince, bıraktım topiği açıkçası.
Şimdi Medicana' da son denememi yapmaya çalışıyorum . Testler, filmler, kontroller. İnşallah güzel bir sonuç alır, tüm tanıyanlarımı sevindiririm.
Sende gelişmeler nasıl? Neler planlıyorsun? İnşallah yüzünü sonsuza dek güldürecek, sağlıklı, hayırlı bir evlada sahip olur, beni de sevindirirsin
Aynen katılıyorum canım bir dahakı denememi kesinlikle tekrar memorialda düşünüyorum kendimi ticarethanede değil tamamıyla hastanede hissettiğim yerdi orası titiz ve düzenli sonucumun negatif olmasından sonra gel tekrar deneyelim demek yerine ya da dondurulmusumu transfer etmek yerine bi hsgyle bakalım ona göre hareket edelim dendi şimdiye kadar ki iki negatifimdede diğer hastane bişey önermedı bilakis yumurta kalıtesız denemeye devam dendi ..
Ensucum nurcancım değerleriniz umarım katlanmıstr keseleri görüp burda dahada cosalım capslocked bol şanslar diliyorum inşallh bu sefer turnayı gözünden vuracaksın ve diğer tüm cıtır kızlarrr hamişlere rahatlıklar bekleyenlere hamile haberleri diliyorum ha gayret kızlarrrrrr
Kuzum gelmiiiiiş
Merkez değiştirmeye karar verince, bıraktım topiği açıkçası.
Şimdi Medicana' da son denememi yapmaya çalışıyorum . Testler, filmler, kontroller. İnşallah güzel bir sonuç alır, tüm tanıyanlarımı sevindiririm.
Sende gelişmeler nasıl? Neler planlıyorsun? İnşallah yüzünü sonsuza dek güldürecek, sağlıklı, hayırlı bir evlada sahip olur, beni de sevindirirsin
bence şansım az diye düşünerek enerjini düşürme.. dualarımızı eksik etmeyeceğiz :) benim tedavi sırasında bi kontrol günüm cumaya denk gelmişti. Annemlerin orda Sümbülefendi cami vardır, ünlüdür bizim orda.. orada duası kabul olanlar bişeyler dağıtır.. biri de tesbih dağıtıyodu dedi ki: her bir tesbih tanesine 3 İhlas bir Fatiha okuyacaksanız alın sonra da kıbleye doğru asın, duanız kabul olunca 10 tane aynı şekilde dağıtın. bu şekilde duası kabul olan bir arkadaşım için dağıtıyorum şimdi dedi :) ben de yaptım hemen oracıkta.. Allahın izniyle tutunacak yavrularım.. olumlu düşünmek istiyorum.. bugün 202 çıktı değerim.. grip olmasam tadından yenmeyecek bi haberdi ama kısmet..bunu da atlatırız :)canım çok şükür güzel sonuç aldın ve bir dahakine gerek kalmadı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 ay önce memorıal deydim gerçekten çok memnun kaldım her şey çok güzel gelişti ama buna ramen tutmadı sağlık olsun ikinci denememi de tekrar orda düşünüyorum ama yaş faktöründen dolayı şansım çok az kısmet artık
canım allah bu sevincini daim etsin dünyalar güzeli sağlıklı bebbişler versin kucağına aslında bu sitede hepimiz birbirimize destek olup beraber sevinip beraber üzülüyoruz ya bu içtenliği çok seviyorumbence şansım az diye düşünerek enerjini düşürme.. dualarımızı eksik etmeyeceğiz :) benim tedavi sırasında bi kontrol günüm cumaya denk gelmişti. Annemlerin orda Sümbülefendi cami vardır, ünlüdür bizim orda.. orada duası kabul olanlar bişeyler dağıtır.. biri de tesbih dağıtıyodu dedi ki: her bir tesbih tanesine 3 İhlas bir Fatiha okuyacaksanız alın sonra da kıbleye doğru asın, duanız kabul olunca 10 tane aynı şekilde dağıtın. bu şekilde duası kabul olan bir arkadaşım için dağıtıyorum şimdi dedi :) ben de yaptım hemen oracıkta.. Allahın izniyle tutunacak yavrularım.. olumlu düşünmek istiyorum.. bugün 202 çıktı değerim.. grip olmasam tadından yenmeyecek bi haberdi ama kısmet..bunu da atlatırız :)
Canım benim bir tane dondurulmuşum var öncesinde hsg istedi aylin hnm hsg yi bi yaptırsam sekillenecek durumum ama hep erteliyorum niyeyse biraz uzak duruyorum bu aralar aynen senin gibi kafam davul gibi :)evet tedavi sistemleri hakkaten iyi, diyecek laf yok ama ben tekrar denediğimde transferimi semra hanım yapsın isteyecem canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun ben bir türlü karar veremiyorum halbuki zamanla yarışıyorum ama yılbaşıdan önce başlamam lazım offf yaa kendi memleketimde olsa şimdiye kadar yapmıştım ama sen kalk hataydan istanbula işini gücünü bırak git her açıdan kısıtlanıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum kafam davul gibi oldu
Günaydın arkadaşımgünaydın arkadaşlar
Günaydın arkadasım bütün güzel dikeklerine canı gönulden aminnnn diyorummmGünaydııııııııın
Herkese çok güzel bir gün diliyorum :)
Ensucuuum, herşey yolunda ilerliyor, çook sevindim, pıt pıtları bekliyoruz şimdi
Nurcanoz çok tebrik ederim canım, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gidecek
Zanorkçum sen de istanbullara gelmişsin fıstığım, herşey yolunda gitsin ve senin için de havalara uçalım
Diğer bütün arkadaşlarımın da gönlünden geçenler olsun inşallah
Pozitif olmak o kadar önemliki maneviyatımızı rahatlatmak ve enerjiyi yüksek tutmak gerek...değerin maşallahhh çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallahhhhbence şansım az diye düşünerek enerjini düşürme.. dualarımızı eksik etmeyeceğiz :) benim tedavi sırasında bi kontrol günüm cumaya denk gelmişti. Annemlerin orda Sümbülefendi cami vardır, ünlüdür bizim orda.. orada duası kabul olanlar bişeyler dağıtır.. biri de tesbih dağıtıyodu dedi ki: her bir tesbih tanesine 3 İhlas bir Fatiha okuyacaksanız alın sonra da kıbleye doğru asın, duanız kabul olunca 10 tane aynı şekilde dağıtın. bu şekilde duası kabul olan bir arkadaşım için dağıtıyorum şimdi dedi :) ben de yaptım hemen oracıkta.. Allahın izniyle tutunacak yavrularım.. olumlu düşünmek istiyorum.. bugün 202 çıktı değerim.. grip olmasam tadından yenmeyecek bi haberdi ama kısmet..bunu da atlatırız :)
Bu siralar cok gelmedim topige ama arada okuyorum. Bende seni ve bebegini öpüyorum.canım benimm özlettin kendinii nerelerdesn gözüm seni arıyordu..
sağol hayatımmm.. çok öptümm
Canim benimm biz iyiyiz şükürler olsun 4 gundur grip ve öksürük le mücadele ediyorum zanorkcum geldi evimize neşe getirdi yasanilasi insan 2 gün dolu dolu zaman geçirdik superdi minnagim a gelince 2 hafta evvel erkek demişlerdi dün ku kontrolde bir prenses olduğunu öğrendik çok mutlu olduk inşallah değişmez bakalım senin durumun nedir? Ah keşke sende gelebilsen muhabbete muhabbet katsak dualarım hepinizle inşallah çok opuyorumkızlar ensucum, nurcanım ikinizede müjdeelr olsun...... allah bebeklerinizin pıtpıtlarını duymanızı, dokuz ay sağlıkla karnınızda taşımanızı, sağlıkla doğurmanızı, büyütmenizi, anne anne cıvıldamalarıyla evlatlarınızın peşinde pır pır dolaşmanızı nasip etsin inşallah.... bebeişlerin ıngaları bile size cıvıldama geleceğinden o kısımlara girmedim:)))
mirandacım ve cedrusum bebişleriniz nasıl, cedrus canım çoook az kalmış bebeğini kucağına almana, rabbim bir avazda bebeğini kucaklamanı, koklamanı nasip etsin.
Mirandacım sen nasılsın canım... bebiş tekmelemeye başladımı... dün sanırım zonark sendeydi... gönlümden bir kuş olup omzunuza konmak geldi ama nafile... iş iş iş... ben de bir şey değişmedi....
wishcim canım harika bir tatilden sonra hiç anlamadan bebeğini göbişine alcağın bir tedavi süreci ve sonunda bir bayram sevinci yaşatsın rabbim sana...
zonarkcım, canım tedavin başladı mı... güzel haberlerini bekliyorum...
celina, bebeklerve, caps, gulneva kızlar bebişlerinize kavuşmadan önceki son pürüzleride temizleyip bir an önce annelik yolculuğuna başlamanız için hep dua ediyorum... ve bekliyorum...
alaram.. canım sen nasılsın... bugün arayacaktım seni ne durumdasın, kırmızılar gel di mi... ben bekliyorum, bel ağrısından ölüyorum ama daha bir şey yok...
adigecim... canım cenazeden sonra seni göremedim... merak ediyoruz canım bir ses ver...
kızlar sevgi ve dua ile hepinizi öpüyorum... ismini unuttuğum varsa bilsin ki gönlüm unutmaz....
sevgiyle kalın....
Canımcımmmm ne yalan söylim bende merkez değiştirmek istiyorum ama eşim istemiyor
Bende napim cnm ikinci tedavimde pozitifi gördüm ama kalp atışını duymak nasip olmadı
Kendimi toparladıktan sonra 3.tedaviye başlıcam
Artık ara ara buraya bakarım senden güzel haberler okumak nasip olur inşallahhhhh
ayy canım başlıyormusun hayırlısıyla hadi inşallah bu sefer olumlu sonuç alır son denemen olur hadi ensu ve nurcanöz den sonra sırayla gelelim 2015 bebek yılımız olsun
Günaydııııııııın
Herkese çok güzel bir gün diliyorum :)
Ensucuuum, herşey yolunda ilerliyor, çook sevindim, pıt pıtları bekliyoruz şimdi
Nurcanoz çok tebrik ederim canım, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gidecek
Zanorkçum sen de istanbullara gelmişsin fıstığım, herşey yolunda gitsin ve senin için de havalara uçalım
Diğer bütün arkadaşlarımın da gönlünden geçenler olsun inşallah
bence şansım az diye düşünerek enerjini düşürme.. dualarımızı eksik etmeyeceğiz :) benim tedavi sırasında bi kontrol günüm cumaya denk gelmişti. Annemlerin orda Sümbülefendi cami vardır, ünlüdür bizim orda.. orada duası kabul olanlar bişeyler dağıtır.. biri de tesbih dağıtıyodu dedi ki: her bir tesbih tanesine 3 İhlas bir Fatiha okuyacaksanız alın sonra da kıbleye doğru asın, duanız kabul olunca 10 tane aynı şekilde dağıtın. bu şekilde duası kabul olan bir arkadaşım için dağıtıyorum şimdi dedi :) ben de yaptım hemen oracıkta.. Allahın izniyle tutunacak yavrularım.. olumlu düşünmek istiyorum.. bugün 202 çıktı değerim.. grip olmasam tadından yenmeyecek bi haberdi ama kısmet..bunu da atlatırız :)
Canim benimm biz iyiyiz şükürler olsun 4 gundur grip ve öksürük le mücadele ediyorum zanorkcum geldi evimize neşe getirdi yasanilasi insan 2 gün dolu dolu zaman geçirdik superdi minnagim a gelince 2 hafta evvel erkek demişlerdi dün ku kontrolde bir prenses olduğunu öğrendik çok mutlu olduk inşallah değişmez bakalım senin durumun nedir? Ah keşke sende gelebilsen muhabbete muhabbet katsak dualarım hepinizle inşallah çok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?