Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba Zanork ben Inaniyorum bu sefer olacak.

canım benimm özlettin kendinii nerelerdesn gözüm seni arıyordu..
sağol hayatımmm.. çok öptümm

şifanın başlayacağı tarihten emin değilim ama torba yasayı bekliyorlardı.yürürlüğe girer girmez başlar.
sen ne yaptın Bi gelişme varmı?
bende cumartesi opu olacakmışım.transfer bir ay sonra.

Canımcımmmm ne yalan söylim bende merkez değiştirmek istiyorum ama eşim istemiyor
Bende napim cnm ikinci tedavimde pozitifi gördüm ama kalp atışını duymak nasip olmadı
Kendimi toparladıktan sonra 3.tedaviye başlıcam
Artık ara ara buraya bakarım senden güzel haberler okumak nasip olur inşallahhhhh

evet tedavi sistemleri hakkaten iyi, diyecek laf yok ama ben tekrar denediğimde transferimi semra hanım yapsın isteyecem canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun ben bir türlü karar veremiyorum halbuki zamanla yarışıyorum ama yılbaşıdan önce başlamam lazım offf yaa kendi memleketimde olsa şimdiye kadar yapmıştım ama sen kalk hataydan istanbula işini gücünü bırak git her açıdan kısıtlanıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum kafam davul gibi oldu

ayy canım başlıyormusun hayırlısıyla hadi inşallah bu sefer olumlu sonuç alır son denemen olur hadi ensu ve nurcanöz den sonra sırayla gelelim 2015 bebek yılımız olsun

Günaydııııııııın

Herkese çok güzel bir gün diliyorum :)

Ensucuuum, herşey yolunda ilerliyor, çook sevindim, pıt pıtları bekliyoruz şimdi

Nurcanoz çok tebrik ederim canım, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gidecek

Zanorkçum sen de istanbullara gelmişsin fıstığım, herşey yolunda gitsin ve senin için de havalara uçalım

Diğer bütün arkadaşlarımın da gönlünden geçenler olsun inşallah

bence şansım az diye düşünerek enerjini düşürme.. dualarımızı eksik etmeyeceğiz :) benim tedavi sırasında bi kontrol günüm cumaya denk gelmişti. Annemlerin orda Sümbülefendi cami vardır, ünlüdür bizim orda.. orada duası kabul olanlar bişeyler dağıtır.. biri de tesbih dağıtıyodu dedi ki: her bir tesbih tanesine 3 İhlas bir Fatiha okuyacaksanız alın sonra da kıbleye doğru asın, duanız kabul olunca 10 tane aynı şekilde dağıtın. bu şekilde duası kabul olan bir arkadaşım için dağıtıyorum şimdi dedi :) ben de yaptım hemen oracıkta.. Allahın izniyle tutunacak yavrularım.. olumlu düşünmek istiyorum.. bugün 202 çıktı değerim.. grip olmasam tadından yenmeyecek bi haberdi ama kısmet..bunu da atlatırız :)

canım allah bu sevincini daim etsin dünyalar güzeli sağlıklı bebbişler versin kucağına aslında bu sitede hepimiz birbirimize destek olup beraber sevinip beraber üzülüyoruz ya bu içtenliği çok seviyorum

Canım benim bir tane dondurulmuşum var öncesinde hsg istedi aylin hnm hsg yi bi yaptırsam sekillenecek durumum ama hep erteliyorum niyeyse biraz uzak duruyorum bu aralar aynen senin gibi kafam davul gibi :)

günaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşım
Günaydın arkadasım bütün güzel dikeklerine canı gönulden aminnnn diyorummm
Pozitif olmak o kadar önemliki maneviyatımızı rahatlatmak ve enerjiyi yüksek tutmak gerek...değerin maşallahhh çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallahhhh

Canim benimm biz iyiyiz şükürler olsun 4 gundur grip ve öksürük le mücadele ediyorum zanorkcum geldi evimize neşe getirdi yasanilasi insan 2 gün dolu dolu zaman geçirdik superdi minnagim a gelince 2 hafta evvel erkek demişlerdi dün ku kontrolde bir prenses olduğunu öğrendik çok mutlu olduk inşallah değişmez bakalım senin durumun nedir? Ah keşke sende gelebilsen muhabbete muhabbet katsak dualarım hepinizle inşallah çok opuyorum

Arkadaşlarım merhaba hepinize benim 4. denemem ve negatif sonucumu az evvel aldım yaşım 40 uterus anomalim var defalarca ameliyat oldum dış gebelikten tüplerimi aldılar 3, denememde tutttu ama oğluşum 19 haftalıkken bıraktı beni Şu anda çok üzgünüm yorgunum daha dayanabilirmiyim bilmiyorum Hikmet ALLAHIMIN Hepimize saglıklı hayırlı ömürlü kuzular nasip etsin inşallah

Üzüldüm kaybına. Tutmadığında bile ne acı yaşamıştım ben. Olan oldu, geçen geçti kuzum. Biliyorum çok zor bir dönem geçiriyorsun ama yapacak bir şey kalmadı giden için. Yapacak tek şey, önündekine iyi hazırlanmak.
Merkez konusunda eşine selamımı söyle. Senin kendini iyi ve huzurlu hissettiğin yer, doğru yer. Çok karışmasın kadın işine. Ben Ulun Bey' le iyi bir iletişim kurdum, işini de iyi yapmaya çalıştı ama merkezi sevmedim açıkçası. Şimdiki merkez de maliyet açısından aynı civarda dolaşıyor ama hiç değilse çalışanları saygılı, doktorları sakin. Tüpümün birisinin tıkalı olduğunu önceden biliyorduk ama sıvı birikmesi olduğunu burada söylediler. Önce yumurta toplama, ardından tüp bağlama bir süre bekleme ve transfer olarak bir süreç belirlediler. Transfer yılbaşını bulacak, belki geçecek ama içim rahat hiç değilse.
Umut fukaranın ekmeği, umudunu kaybetme. Yaşadığımız acılar da ayrı bir sınav. Gerektiğinde arkada bırakmak gerek. Yüreğini ferah tut. Ben sana inanıyorum. Belli olmaz belki önce ben senin haberine sevinirim

ayy canım başlıyormusun hayırlısıyla hadi inşallah bu sefer olumlu sonuç alır son denemen olur hadi ensu ve nurcanöz den sonra sırayla gelelim 2015 bebek yılımız olsun

Allah' ın izniyle başladım arkadaşım. Ama uzun bir süreç olacak. Transfer belki yılbaşını bulacak hatta geçecek. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun, başka dileğim yok şimdilik

Amin arkadaşımmmm
Gelirken suyumu da getirdim yanımda, dünden beri şakır şakır yağıyor maşallah
Sonuç almam uzun sürecek olsa da, başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum. Rabbim kolaylıkla, sağlıkla ve evlatla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Bu arada sizlerden gelecek güzel haberler de zamanın akışını keyifli hale getirecek inşallah

Allah dualarını, hayırlarını kabul etsin. Maşallah değerin çok güzel, hep böyle sevindirici haberlerle doldur 9 ayını inşallah.
Grip olayına sevin ayrıca. Bebek tutunmaya çalışıp yerleşirken bağışıklığının düşmesi normal. Bir kaç güne kadar geçecek merak etme. Hem bebeğin bağışıklık sistemi daha dayanıklı olur. Yani gribi sev. Ama uzatma

Hehe, yapıştım hamile kızın yakasına, iki gün inmedim
Böyle güzel ev sahibiyle zaman kötü geçer mi? Çok yoruldun benim için. Hakkını helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…