Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin arkadaşım. Acılı gelmişsin. Allah sabır ve sükunet versin. Yaran çok taze. Ama daha önce de benzer acıları aynı büyüklükte olmasa da yaşamışsın. Onları atlatıp yeni denemelere cesaret edebildiğine göre bunu da atlatacaksın. Şükür ki hamile kalabildiğini biliyorsun. Şükür ki çözüm arayacak kadar aklın başında. Şükür ki hala nefes alıyorsun. Rabbim bizlere, başkasına ağır gelecek bir sınav reva görmüş, vardır bir hikmeti. Bir şey öğrenmemiz, bir şeyi düzeltmemiz gerekiyor ki bu şekilde sınanıyoruz. Ne zaman bir dost omzuna ihtiyacın olursa gel. Senin acını anlayacak, çözüm olamasa da elini tutacak dostlar var burada.
Dilerim bir sonraki adımın, bugüne kadar ki bütün acılarını unutturacak bir güzelliğe taşır seni. Dilerim burada, bizimleyken omzundaki yükün hafiflediğini hissedersin...

Mesuf merhaba burada seni anlayan o kadar cok kisi varki. Hepimiz benzer sureclerden gectik. Acini hafifletemeyiz ama daha dayanma gucunu arttirmaya yardim edebiliriz. Bu dunyada bazi insanlarin isleri hep zor olur. Bizler o gruptaki insanlariz. Bu zorlugun sebebi bazen bizim karakterimiz bazen tercihlerimiz...Ben inaniyorum hepimiz birgun bebegimizi kucagimiza alacagiz. Soyle dusun melegimizi hakketmek icin biraz daha emek vermemiz gerekiyormus. Buradaki bayanlarin hepsi yikilip yikilip kullerinden yeniden dogdu. Hadi sende yeniden dog.Seni opuyorum.

Yaw ben senin yazılarına bayılıyorum okurken yüzüm hep gülüyor çok zeki ve komik birisin maşallahhhh sana
Hep aklımda olacaksın cnm hepimiz tez zamanda güzel haberler duyarız inşallahhhhhhh

ne kadar ihtiyacım varmış sizlere çok sagolun çokcanım yanıyor evet ama içimde biryerde hep bir umut var hiç tükenmedi.Geçecek insallah acıyı yaşarken bile birdaha ne zaman denesem diye düşünüyorum beynimin bir köşesinde Dualarım hepimizle

canım arkadaşım o kadar iyi geldiki yazdıkların zamanı degilmiş takdir Rabbimin Hepimizin güzel haberlerini bekleyeceğim burada

cnm bunu talep etme hakkın var.. benim transferimi benim talebim üzerine Semra hn yaptı...
inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun hayatım..

şifanın başlayacağı tarihten emin değilim ama torba yasayı bekliyorlardı.yürürlüğe girer girmez başlar.
sen ne yaptın Bi gelişme varmı?
bende cumartesi opu olacakmışım.transfer bir ay sonra.

canım haftaya ultrasoına gideceğim umarım bi aksilik olmaz ozamana kadar..
opunn hayırlıı olsun güzell haberlerini bekliyorum:))

merhaba arkadaşlar,
öncelikle mesuf arkadaşıma geçmişler olsun, geride kalsın, bir daha yaşanmasın diliyorum. Zamanı gelir üzülürüz, ama yine zamanı gelir dimdik ayakta oluruz. Allah hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah.
Ben de uzun zamandır yazmıyordum bu foruma, biraz daha yenilik olsun ondan sonra yazarım diyordum. Tüp bebek için gereken krediyi çektim. Bayramın ilk günlerinde başlayacak adetimi bekliyorum. Bu arada çörek otu, tarçın, bal bulamadım yerine keçi boynuzu pekmezi koydum sabah akşam yiyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Benim 6 yaşında tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bir oğlum var. Şimdi çok iyi dinleyin :
Bizim öyle bir infertilitemiz vardı ki, dünyada bir tane bile canlı doğum yok dedi doktorlar. Ama şükürler olsun yüce mevlama sapasağlam yavrum. Bir güzel yöntemleri araştıracağız, ona göre savaş baltalarımızı çıkaracağız, duamızı eksik etmeyeceğiz. Asıl formül bu. Yine olmuyorsa herşeyde bir hayır var diyeceğiz. Doktorlar bana yine ümitsizce konuştular, yumurtalık yetmezliği dediler, her günün sayılı diye de acayip korkuttular. Benim şuan ruh halim nasıl biliyormusunuz? TAKMIYORUM HİÇBİŞEYİ
İçim kıpır kıpır, yediğim içtiğim besinler acayip canlanmamı sağladı, önce kendimizi motive edelim öyle değil mi yani

Cok cok gecmiş olsun canım prensesimiz yolda şahane bir haber..kendine dikkat et öperim...

Allah sabır versin canım cok zor dönemden geçiyorsun inşallah aydınlık günler olacak ...

Ne kadar güzel ne kadar olumlusun senden ilham almaya karar verdim tam vazgeçmişlik duygularıyla boğusurken mesajın ilaç gibi geldi kuzuna kavuşman dileğiyle....

Allah' ın izniyle başladım arkadaşım. Ama uzun bir süreç olacak. Transfer belki yılbaşını bulacak hatta geçecek. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun, başka dileğim yok şimdilik

hadi hayırlı olsun canım sonunda start verdin demek inşallah sonu bebişli olur geç olsunda güç olmasın arkadaşım

hayırlısı inşallah.hiç test yapmadınmı Bi idrar felan.

yok cnm daha test yapmadım doktor artık yapma yeterli dedi.. bende bıkmıştım aslında belki keseyi görmeye gittiğimde yaptırırım..
sadece meraktan evde idrar testi yaptım ondada çift çizgi çıktı:))

cnm bunu talep etme hakkın var.. benim transferimi benim talebim üzerine Semra hn yaptı...
inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun hayatım..
teşekkür ederim tatlım inşallah sonuç alırız ya bakıyorum değerlerim yaşıma göre harika ama ama yaşımı hatırladıkça moral sıfırlanıyor nedense :) :)

yok cnm daha test yapmadım doktor artık yapma yeterli dedi.. bende bıkmıştım aslında belki keseyi görmeye gittiğimde yaptırırım..
Çok çok çok çok çok beğendim bu yazdıklarını ama Bi kere beğene tıklanıyormuş.

canım Allahın izniyle inş keseyi sonrada pıt pıtları duyucaksın..sen diğer tüp tutmama sebebi demek rahim ile ilgiliymiş laproskopiden sonra maşallah gayet güzel sonuçlndı sonuç..bende 3 kere tüpe ramen hiç kimyasalda olup tutmamasını rahime bağlıyorum nedense..tekrar rahim filmi çektirsemi canım ya..üstünden 2 sene geçicek nerdeyse..

teşekkür ederim tatlım inşallah sonuç alırız ya bakıyorum değerlerim yaşıma göre harika ama ama yaşımı hatırladıkça moral sıfırlanıyor nedense :) :)

cnm sendede son günlerde yaş takıntısı başladı valla üşenmesem yanına gelip tonla kızacam sana:))
sanki biz 20 yaşındayız hepimiz aynı yaşlardayız hemen hemen..
hem rakamlara takılma cnm benim senin amh bile benden daha iyi maşallah:))
olacak olacak sakın pes etme.. orada herkez 2-3 tedavisinde hamiş kalmış cnm..
sen sadece önden doktoruna mail at yapmam gereken bir şey varmı diye sor, sana baskılama tedavisi uygulanacakmı onuda sor bu arada doktorun kimdi memnun değilsen değiştir başka doktora geç cnm seçenek çok nede olsa:))

ay böyle yazılar okurken hakkaten umut doluyoruz canım bu tedavindede pozitif sonuç alırsın inşallah canım bende çörekotu tarçın bal karışımını kullandım ve 3 tane süper kalite embriyom oldu yararı olduğunu düşünüyorum ama tutmadı ayrı mesele canım bunları attarlarda bulabilirsin sonuçta baharat satan heryerde vardır çörekotu ve tarçını al bir kavanoz balın içine karıştır her sabah bir çay kaşığı al çok faydası olduğunu düşünüyorum ha şunuda söylüğüm bende miyom var diye tekrar kullanmıyorum büyütür korkusuyla ama miyomların yoksa hiç zararı yok yararı vardır diye düşünüyorum allah gönlüne göre versin

Reactions: cal
canım sen daha önce memoriale yaptırmıştın tüp bebeye canım senin fsh bakılmışmıydı tedavi öncesi ve rahim filmine bakmışmıydı ilk görüşmede semra hanımlamıydı ilk görüşmen..tutmama sebebi olarak bişey denmedi sana..emriyoların ne kadar kaliteliydi bilgi verilmiştimi sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…