- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.701
Arkadaşlarım merhaba hepinize benim 4. denemem ve negatif sonucumu az evvel aldım yaşım 40 uterus anomalim var defalarca ameliyat oldum dış gebelikten tüplerimi aldılar 3, denememde tutttu ama oğluşum 19 haftalıkken bıraktı beni Şu anda çok üzgünüm yorgunum daha dayanabilirmiyim bilmiyorum Hikmet ALLAHIMIN Hepimize saglıklı hayırlı ömürlü kuzular nasip etsin inşallah
Mesuf merhaba burada seni anlayan o kadar cok kisi varki. Hepimiz benzer sureclerden gectik. Acini hafifletemeyiz ama daha dayanma gucunu arttirmaya yardim edebiliriz. Bu dunyada bazi insanlarin isleri hep zor olur. Bizler o gruptaki insanlariz. Bu zorlugun sebebi bazen bizim karakterimiz bazen tercihlerimiz...Ben inaniyorum hepimiz birgun bebegimizi kucagimiza alacagiz. Soyle dusun melegimizi hakketmek icin biraz daha emek vermemiz gerekiyormus. Buradaki bayanlarin hepsi yikilip yikilip kullerinden yeniden dogdu. Hadi sende yeniden dog.Seni opuyorum.Arkadaşlarım merhaba hepinize benim 4. denemem ve negatif sonucumu az evvel aldım yaşım 40 uterus anomalim var defalarca ameliyat oldum dış gebelikten tüplerimi aldılar 3, denememde tutttu ama oğluşum 19 haftalıkken bıraktı beni Şu anda çok üzgünüm yorgunum daha dayanabilirmiyim bilmiyorum Hikmet ALLAHIMIN Hepimize saglıklı hayırlı ömürlü kuzular nasip etsin inşallah
Üzüldüm kaybına. Tutmadığında bile ne acı yaşamıştım ben. Olan oldu, geçen geçti kuzum. Biliyorum çok zor bir dönem geçiriyorsun ama yapacak bir şey kalmadı giden için. Yapacak tek şey, önündekine iyi hazırlanmak.
Merkez konusunda eşine selamımı söyle. Senin kendini iyi ve huzurlu hissettiğin yer, doğru yer. Çok karışmasın kadın işine. Ben Ulun Bey' le iyi bir iletişim kurdum, işini de iyi yapmaya çalıştı ama merkezi sevmedim açıkçası. Şimdiki merkez de maliyet açısından aynı civarda dolaşıyor ama hiç değilse çalışanları saygılı, doktorları sakin. Tüpümün birisinin tıkalı olduğunu önceden biliyorduk ama sıvı birikmesi olduğunu burada söylediler. Önce yumurta toplama, ardından tüp bağlama bir süre bekleme ve transfer olarak bir süreç belirlediler. Transfer yılbaşını bulacak, belki geçecek ama içim rahat hiç değilse.
Umut fukaranın ekmeği, umudunu kaybetme. Yaşadığımız acılar da ayrı bir sınav. Gerektiğinde arkada bırakmak gerek. Yüreğini ferah tut. Ben sana inanıyorum. Belli olmaz belki önce ben senin haberine sevinirim
canım arkadaşım o kadar iyi geldiki yazdıkların zamanı degilmiş takdir Rabbimin Hepimizin güzel haberlerini bekleyeceğim buradaHoşgeldin arkadaşım. Acılı gelmişsin. Allah sabır ve sükunet versin. Yaran çok taze. Ama daha önce de benzer acıları aynı büyüklükte olmasa da yaşamışsın. Onları atlatıp yeni denemelere cesaret edebildiğine göre bunu da atlatacaksın. Şükür ki hamile kalabildiğini biliyorsun. Şükür ki çözüm arayacak kadar aklın başında. Şükür ki hala nefes alıyorsun. Rabbim bizlere, başkasına ağır gelecek bir sınav reva görmüş, vardır bir hikmeti. Bir şey öğrenmemiz, bir şeyi düzeltmemiz gerekiyor ki bu şekilde sınanıyoruz. Ne zaman bir dost omzuna ihtiyacın olursa gel. Senin acını anlayacak, çözüm olamasa da elini tutacak dostlar var burada.
Dilerim bir sonraki adımın, bugüne kadar ki bütün acılarını unutturacak bir güzelliğe taşır seni. Dilerim burada, bizimleyken omzundaki yükün hafiflediğini hissedersin...
evet tedavi sistemleri hakkaten iyi, diyecek laf yok ama ben tekrar denediğimde transferimi semra hanım yapsın isteyecem canım sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun ben bir türlü karar veremiyorum halbuki zamanla yarışıyorum ama yılbaşıdan önce başlamam lazım offf yaa kendi memleketimde olsa şimdiye kadar yapmıştım ama sen kalk hataydan istanbula işini gücünü bırak git her açıdan kısıtlanıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum kafam davul gibi oldu
şifanın başlayacağı tarihten emin değilim ama torba yasayı bekliyorlardı.yürürlüğe girer girmez başlar.
sen ne yaptın Bi gelişme varmı?
bende cumartesi opu olacakmışım.transfer bir ay sonra.
Cok cok gecmiş olsun canım prensesimiz yolda şahane bir haber..kendine dikkat et öperim...Canim benimm biz iyiyiz şükürler olsun 4 gundur grip ve öksürük le mücadele ediyorum zanorkcum geldi evimize neşe getirdi yasanilasi insan 2 gün dolu dolu zaman geçirdik superdi minnagim a gelince 2 hafta evvel erkek demişlerdi dün ku kontrolde bir prenses olduğunu öğrendik çok mutlu olduk inşallah değişmez bakalım senin durumun nedir? Ah keşke sende gelebilsen muhabbete muhabbet katsak dualarım hepinizle inşallah çok opuyorum
Allah sabır versin canım cok zor dönemden geçiyorsun inşallah aydınlık günler olacak ...Arkadaşlarım merhaba hepinize benim 4. denemem ve negatif sonucumu az evvel aldım yaşım 40 uterus anomalim var defalarca ameliyat oldum dış gebelikten tüplerimi aldılar 3, denememde tutttu ama oğluşum 19 haftalıkken bıraktı beni Şu anda çok üzgünüm yorgunum daha dayanabilirmiyim bilmiyorum Hikmet ALLAHIMIN Hepimize saglıklı hayırlı ömürlü kuzular nasip etsin inşallah
Ne kadar güzel ne kadar olumlusun senden ilham almaya karar verdim tam vazgeçmişlik duygularıyla boğusurken mesajın ilaç gibi geldi kuzuna kavuşman dileğiyle....merhaba arkadaşlar,
öncelikle mesuf arkadaşıma geçmişler olsun, geride kalsın, bir daha yaşanmasın diliyorum. Zamanı gelir üzülürüz, ama yine zamanı gelir dimdik ayakta oluruz. Allah hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah.
Ben de uzun zamandır yazmıyordum bu foruma, biraz daha yenilik olsun ondan sonra yazarım diyordum. Tüp bebek için gereken krediyi çektim. Bayramın ilk günlerinde başlayacak adetimi bekliyorum. Bu arada çörek otu, tarçın, bal bulamadım yerine keçi boynuzu pekmezi koydum sabah akşam yiyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Benim 6 yaşında tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bir oğlum var. Şimdi çok iyi dinleyin :
Bizim öyle bir infertilitemiz vardı ki, dünyada bir tane bile canlı doğum yok dedi doktorlar. Ama şükürler olsun yüce mevlama sapasağlam yavrum. Bir güzel yöntemleri araştıracağız, ona göre savaş baltalarımızı çıkaracağız, duamızı eksik etmeyeceğiz. Asıl formül bu. Yine olmuyorsa herşeyde bir hayır var diyeceğiz. Doktorlar bana yine ümitsizce konuştular, yumurtalık yetmezliği dediler, her günün sayılı diye de acayip korkuttular. Benim şuan ruh halim nasıl biliyormusunuz? TAKMIYORUM HİÇBİŞEYİ
İçim kıpır kıpır, yediğim içtiğim besinler acayip canlanmamı sağladı, önce kendimizi motive edelim öyle değil mi yani
Allah' ın izniyle başladım arkadaşım. Ama uzun bir süreç olacak. Transfer belki yılbaşını bulacak hatta geçecek. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun, başka dileğim yok şimdilik
hayırlısı inşallah.hiç test yapmadınmı Bi idrar felan.canım haftaya ultrasoına gideceğim umarım bi aksilik olmaz ozamana kadar..
opunn hayırlıı olsun güzell haberlerini bekliyorum:))
hayırlısı inşallah.hiç test yapmadınmı Bi idrar felan.
teşekkür ederim tatlım inşallah sonuç alırız ya bakıyorum değerlerim yaşıma göre harika ama ama yaşımı hatırladıkça moral sıfırlanıyor nedense :) :)cnm bunu talep etme hakkın var.. benim transferimi benim talebim üzerine Semra hn yaptı...
inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun hayatım..
Çok çok çok çok çok beğendim bu yazdıklarını ama Biyok cnm daha test yapmadım doktor artık yapma yeterli dedi.. bende bıkmıştım aslında belki keseyi görmeye gittiğimde yaptırırım..
sadece meraktan evde idrar testi yaptım ondada çift çizgi çıktı:))
canım Allahın izniyle inş keseyi sonrada pıt pıtları duyucaksın..sen diğer tüp tutmama sebebi demek rahim ile ilgiliymiş laproskopiden sonra maşallah gayet güzel sonuçlndı sonuç..bende 3 kere tüpe ramen hiç kimyasalda olup tutmamasını rahime bağlıyorum nedense..tekrar rahim filmi çektirsemi canım ya..üstünden 2 sene geçicek nerdeyse..yok cnm daha test yapmadım doktor artık yapma yeterli dedi.. bende bıkmıştım aslında belki keseyi görmeye gittiğimde yaptırırım..
sadece meraktan evde idrar testi yaptım ondada çift çizgi çıktı:))
teşekkür ederim tatlım inşallah sonuç alırız ya bakıyorum değerlerim yaşıma göre harika ama ama yaşımı hatırladıkça moral sıfırlanıyor nedense :) :)
Çok çok çok çok çok beğendim bu yazdıklarını ama Bikere beğene tıklanıyormuş.
ay böyle yazılar okurken hakkaten umut doluyoruz canım bu tedavindede pozitif sonuç alırsın inşallah canım bende çörekotu tarçın bal karışımını kullandım ve 3 tane süper kalite embriyom oldu yararı olduğunu düşünüyorum ama tutmadı ayrı mesele canım bunları attarlarda bulabilirsin sonuçta baharat satan heryerde vardır çörekotu ve tarçını al bir kavanoz balın içine karıştır her sabah bir çay kaşığı al çok faydası olduğunu düşünüyorum ha şunuda söylüğüm bende miyom var diye tekrar kullanmıyorum büyütür korkusuyla ama miyomların yoksa hiç zararı yok yararı vardır diye düşünüyorum allah gönlüne göre versinmerhaba arkadaşlar,
öncelikle mesuf arkadaşıma geçmişler olsun, geride kalsın, bir daha yaşanmasın diliyorum. Zamanı gelir üzülürüz, ama yine zamanı gelir dimdik ayakta oluruz. Allah hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah.
Ben de uzun zamandır yazmıyordum bu foruma, biraz daha yenilik olsun ondan sonra yazarım diyordum. Tüp bebek için gereken krediyi çektim. Bayramın ilk günlerinde başlayacak adetimi bekliyorum. Bu arada çörek otu, tarçın, bal bulamadım yerine keçi boynuzu pekmezi koydum sabah akşam yiyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Benim 6 yaşında tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bir oğlum var. Şimdi çok iyi dinleyin :
Bizim öyle bir infertilitemiz vardı ki, dünyada bir tane bile canlı doğum yok dedi doktorlar. Ama şükürler olsun yüce mevlama sapasağlam yavrum. Bir güzel yöntemleri araştıracağız, ona göre savaş baltalarımızı çıkaracağız, duamızı eksik etmeyeceğiz. Asıl formül bu. Yine olmuyorsa herşeyde bir hayır var diyeceğiz. Doktorlar bana yine ümitsizce konuştular, yumurtalık yetmezliği dediler, her günün sayılı diye de acayip korkuttular. Benim şuan ruh halim nasıl biliyormusunuz? TAKMIYORUM HİÇBİŞEYİ
İçim kıpır kıpır, yediğim içtiğim besinler acayip canlanmamı sağladı, önce kendimizi motive edelim öyle değil mi yani
canım sen daha önce memoriale yaptırmıştın tüp bebeye canım senin fsh bakılmışmıydı tedavi öncesi ve rahim filmine bakmışmıydı ilk görüşmede semra hanımlamıydı ilk görüşmen..tutmama sebebi olarak bişey denmedi sana..emriyoların ne kadar kaliteliydi bilgi verilmiştimi sana canım..teşekkür ederim tatlım inşallah sonuç alırız ya bakıyorum değerlerim yaşıma göre harika ama ama yaşımı hatırladıkça moral sıfırlanıyor nedense :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?