Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

keşke gelsen istersen de döv :) :) ya beni aylin hanım takip etmişti çokta memnundum açıkçası ama transferimi de kendi yaptı ta o zamanda içim rahat değildi ya aslında transfer bölümünde bizi bilgilendiren hemşire vardı oda memleketlim çıktı çokta mutlu olmuştum telini nasıl alabilirim diye düşünüyorum en azından rahat istediğim herşeyi sorarım diye düşünüyorum

cnm bayağda olmuş ama tedavine 2-3 ay kala çektirip onu ön görüşmeye gittiğinde nereye gideceksen gösterirsin cnm hem bir şey gerekliyse önden yaparlar.. Arete gideceksen tekrar çektirme o asla rahim konularına takılmayan bi tip.. biliyorsun çok büyük tartışmalar yaşamıştım histereskopi ve laparaskopi konusunda onunla..

cnm transfer günü Memorialda bir bayanla tanıştım hep 1 yumurtası oluyormuş, 35 yaşındaylen orada Nur hanımla tüp tedavisi olup kızına kavuşmuş, şimdi 40 yaşındaydı benimle aynı günde 2. çocuğu için tekrar transfere gelmişti ve yine tek yumurtasından tek emriyosu vardı ve tutmuş :))
o gün aklıma sen gelmiştin inşallah sonunuzda aynı olur..

cnm Aylin hanım çok iyi bir doktor hatta en uzmanı oymuş sanıım derece olarak ona mail yada cep telefonundan mesaj atınca cevap vermiyormu yada hiç denedinmi bunu.. ben tedaviye onunla başladımya mail attım cevap vermemişti çok bozuldum hemen değiştirdim Nur hanımla devamlı mailleşiyoruz telefonla konuşuyoruz.. whatshaptan yazışıyor arkadaşlar..

canım ben memoryele gitmeden görüşmüştüm bütün testleri yaptırıp gitmemi istediler orda zaman kaybı olmasın diye fsh 13 amh 1,39 du rahimfilmini de çektirip gittim rahimdeki ufak miyomlardan başka herşey normaldi ama yinede tutmadı negatiften sonra tekrar fsh e2 tahlilleri yaptırım gönderdim bu sefer fsh 10,50 memoryelle görüştüm bir aydaha geçsin tekrar yaptır dediler bir sonraki adette 8,50 çıktı nasıl bu kadar düştü anlamadım bunun da mailini attım ama aramadılar bende aramadım ama bugünlerde miyomlarımı ölçüp ona göre arayacam artık ama hiç düşünmeden memorıalı tavsiye edebilirim canım araştır sende kalbin ne derse onu yap allah hakkında en güzelini versin

oo süper sen kafaya almışsın olayı bitirmişsin helal sana canım ben aylin hanımla görüşmek istediğimde tatile çıkmıştı ondan sonra kimseyide aramadım zaten

canım şu memeriala inançook gitmek istiyorum bana ne diycek nasıl bir tedavi uygululaycak emini aret beyin tedavisinden farklı bir tedavi uygulancak aret bey aldığı paraya bakıyor merkezde başarısızlık oranını önemsemiyor..ben çok para verdim aret beye ve bana farklı bir tedavi hiç uygulamadı..mesela rahim sınırın az üstündetdi 7 buçuk mm galiba ona ramen transfer yaptı ilk tüp bebekta emriyom kalitesi iyidi belki tutardı dondurup bekletseydi bilmiyorum işin içinde birazda ihmal varsa iki elim yakasında olucak ahirete o parayı ona helal etmem asla ihmla varsa..şimdi tedavi olucak durumum yok..dua aediyorum canım inş Rabim bir kapı açsın tedavime devam edeyim..çook umut oldun canım ya o bayanla yaşımız aynı inş aynı bebek için kaderide paylaşırırz şimdi birinici bebiş..40 yaşına gelince ikinci bebiş...sende hamişsin artık canım bizlere dua et..

Allah' ın izniyle başladım arkadaşım. Ama uzun bir süreç olacak. Transfer belki yılbaşını bulacak hatta geçecek. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun, başka dileğim yok şimdilik

canım uzayacak diye sevinmek lazım belkide çünkü bir sorun bulunmuş ve belkide bunun tedavisi seni bebişine kavuşturacak allahın izniyle anne olacaksın boooool şans tatlım

Kızlar inşallah Rabbim hepinize tombul tombul bebekler versin.ikişer üçer .
Birde kendi halime bakiyorumda yaş 40 eş yok, evlilik ,bebek meçhul.Ölem ben ölem ölemmmmmmmm .=-O =-O :)))))

canımcım amh süperr fsh çook yüksek değil sende zaman kaybetmeden önce şu miyomlardan kurtul bence belkide tutmamasının sebebi bu memorale gidince görüş miyomlar için gerekirse laproskopi yada histeroskopi yaptır canım..bak encu arı sütü kullanmış bende en kısa zamanda alıcam..sende bekleme süresinde kulan..onlar çok yoğunlar canımcığım ya dönmemeleri normaldir..biz araştırcaz sorucaz bilinçliyiz atrık bu tür konularda..

Birde kendi halime bakiyorumda yaş 40 eş yok, evlilik ,bebek meçhul.Ölem ben ölem ölemmmmmmmm .=-O =-O :)))))
elini çabuk tut canım evlilik iyidir tavsiye ederiz bak burdaki bütün topik arkadaşlarla..sende evliler kervanına katıl tombul tombul bebelerin olsun inş..

Yaw ben senin yazılarına bayılıyorum okurken yüzüm hep gülüyor çok zeki ve komik birisin maşallahhhh sana
Hep aklımda olacaksın cnm hepimiz tez zamanda güzel haberler duyarız inşallahhhhhhh

Teşekkür ederim, kuzum, elimden geleni yapıyorum
İnşallah isteyen herkes anneliği tadar, evladını koklar. Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin...

canım arkadaşım o kadar iyi geldiki yazdıkların zamanı degilmiş takdir Rabbimin Hepimizin güzel haberlerini bekleyeceğim burada

Gönlünü ferah tut arkadaşım. İnşallah senin de sıran gelecek, sen de kavuşacaksın yavruna. Hep birlikte mutluluğuna ortak olacağız biz de...

Valla arkadaşım, benim rahim filmime 4 doktor baktı, her birisi ayrı bir şey söyledi. En son Demet Hanım gördü, filmden önce muayenede farketmişti zaten, eski filmimle onaylandı. Histeroskopiden önce çekildiği için yenileyelim, neler yapıldığını görelim dedi. Onun için tekrar çektirdim. Yoksa aslında 2009 da çekilen filmde bile gösterdi kadın. Yani filmi çektirmen değil, okuyacak doktorun tecrübesi önemli. Ama zaten iki yıl geçmiş. İki ayda bile neler değişiyor. Emin olursun hiç değilse...

canım uzayacak diye sevinmek lazım belkide çünkü bir sorun bulunmuş ve belkide bunun tedavisi seni bebişine kavuşturacak allahın izniyle anne olacaksın boooool şans tatlım

Her şerde vardır bir hayır diyorum. Donmuşların tutunma ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum hep. En önemli avuntum o. Yakın telaşım, yumurta bulunup embriyo oluşması. Sonrası Allah Kerim...

Birde kendi halime bakiyorumda yaş 40 eş yok, evlilik ,bebek meçhul.Ölem ben ölem ölemmmmmmmm .=-O =-O

Amin iyi dileklerin için.
Hoşgeldin.
Topiğin çok bilmişi olarak sana Kenz-ül Arş duasını önerebilirim. 6 ay içinde evlenmezsen yaz bana :)
Formül şöyle: Cuma günü sela ile ezan arasında, Allah rızası için iki rekat namaz kılıp, selamdan sonra oturduğun yerde bu duayı okuyorsun ve istediğin eşin özelliklerini tek tek söylüyorsun. Amin dedikten sonra beklemeye başlıyorsun. Düğününe davet edersin artık. Ve hemen bebek olayına giriyorsun. Önce tüm kontrollerini, testlerini tamamlıyorsun, bu arada boş oturmak yok, çalışacaksın da. Biz de senin için dua edeceğiz. Allah' ın izniyle seneye bu zamanlarda, bebek alışverişi falan yapıyor olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…