Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gulvena77,2220ve ensu kızlar çok tesk.ederim temennileriniz için.
2220 canım Kenzul Ara Duası her haftami okunacak.Inş.canım yazarım buradan davet ederim nikaha sizler, bebeğim için danisirim sizlere.Rabbim çok biyuk.:)

Bir kere yapman yeterli. Ben bu duayı Rabbimden " İş" istemek için okudum güya. Ama ağzımdan "eş" çıktı. İki ay sonra tanıştık, tanıştıktan 4 ay sonra evlendik. 7 yılı bitireceğiz Kasım' da. 20 yıl kadar önce de teyzem okumuş bu duayı. Bir buçuk ay sonra istemeye gelmişler, 3 ay sonra evlendi. Yalnız ağzından çıkacak kelimeler aynen karşına geliyor, unutma. Tam olarak ne istiyorsan onu dile. Rabbinden isterken utanıp sıkılmaya, mütevazi olmaya gerek yok. İnşallah senin de hayırlı haberlerini alırız. Haber vermeyi unutma

Çok sağol arkadaşım iyi geliyorsunuz bana.İnşallah güzel haberlerini alacağız buradan

2220 canım eş dedin ha :)güldüm valla .Allah mutlu etsin sizi.Tombişlerikucağına versin.

Öyle oldu ya
Ama öyle bir coşku doldu ki içime o namazda anlatamam. Bir yandan aklıma geleni sıralıyorum, bir yandan kahkaha atmak istiyorum. Çok şükür Rabbim bekletmeden gönderdi. İnşallah senin hikayene de ortak olacağız buradan. Mutluyum dediğin gün, biz de mutluluğuna ortak olacağız

ALLAHIM SENİN KOLAYLAŞTIRDIĞINDAN BAŞKA HİÇ BİR KOLAY YOKTUR SEN DİLERSEN ZOR OLAN HER ŞEY KOLAY OLUR İMTİHANLARIMIZI KOLAY EYLE

Eğer Allah,
Kalplerinizde bir hâyır olduğunu bilirse;
Size, sizden alınandan daha hâyırlısını verir. . .”
Enfâl Sûresi, 70
____________Cumanız Mübarek Olsun . . .

canım bu bir gerçekki bir şeye yürekten inanıp başlarsan hakkaten gerçekleşiyor ama bunu başarabilmek önemli keşke ben yapabilsem bunu ne kadar istesek çoğu zaman çelişkide kalıyoruz yürekten inan sımsıkı sarıl umutlarına inşallah yüce rabbim bu tedavinde bebişine kavuşturacak allah yolunu açık etsin şekerim

evet çok haklısın bu arı sütünü netten araştırdım doğrusunumu buldum acaba 120 tl diyor ensunun kullandığı bumuydu acaba arayıp getirtecem bende

tedaviye başlamışın ne güzell canım..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..cumanın hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin..rahim filmini adet olayım konuşucam doktorumla..bu arada hala adet olamadım..söktürücüye başladım inş gelir kırmızılar..

Çok şükür, umutsuzluk aşamasını atlattım. Deli gibi heyecanlıyım. Çenem bir düşüyor ki her muayenede sorma Aynen yandaki figüre benziyorum.
Rabbim inşallah bu defa nasip eder. Hiç değilse Sorunuma çözüm bulunur, doğal yolu açılır. Sizlerden de güzel haberler gelir inşallah, hep birlikte katlarız sevinçlerimizi

Amin arkadaşım, inşallah.
Kırmızılarına selamımı söyle, gelmemesini istediğimiz dönem bu dönem değil. Gelsin, engel olmasın sana.
Yürüyüş iyi geliyor genellikle. Biraz tempolu şekilde yarım saat kadar yürü, sökülmesi kolaylaşır. İlacını da alıyormuşsun zaten, yakında buyurur nasıl olsa. Hava değişimine denk geldi bu ara. Stres te yaptıysan gelmiyor diye, etkilenmiştir. Bir de Flagyl diye bir ilaç vermişti bana dişçim. Ne zaman kullansam üç gün içinde sökülüyorum. Doktoruna bir sor istersen. İltihap için kullanmıştım. Kadın doğumcu da vermişti bir ara, iltihap için yine. Kistlerimi de söküyordu sanırım. Doktorun onaylarsa dene derim.

Kızlar inşallah Rabbim hepinize tombul tombul bebekler versin.ikişer üçer .
Birde kendi halime bakiyorumda yaş 40 eş yok, evlilik ,bebek meçhul.Ölem ben ölem ölemmmmmmmm .=-O =-O

Ölme arkadaşım evlen.

Şiddetle tavsiye ederim, keşke demek iyi sayılmaz ama; isterdim ki 10-15 sene önce evleneydim. Çocuk çocuk diye debelenmezdik gibime geliyor.

Herşeyin hayırlısını iste ALLAH'tan.

ALLAH'ım yaa

Evlenmeden boşanma tavsiyesinde bulunuyor, ömrün uzun olsun e mi Ensu

cnm yaa artık belli bir yaştan sonra çokda ince elememek gerekli.. işinde gücünde, ahlaklı, Allah korkusu olan ve insanları ailesini seven biri olsun yeterli, tip ve görünüş takıntıları ile bir ömrü bekar geçirenlere kızıyorum onlardan çok var çevrede....

bu arada ben çok çöpçatanım canım.. işyerinden yakın arkadaşımın komşusunun kızı ile eşimin işyerinden arkadaşını direk siz çıkın diye tanıştırıp evlenmelerine vesile olan bi tipim bu arada onların çocuğu bile oldu:)).. hayatımda bu tarzda çok örnekler var, aslında çevremdeki evlilik yaşı gelmiş tüm bekar arkadaşlara belli dönemlerde birilerini buldum yada yakıştırdım:)

Belli yaştan sonraki seçim kriterlerine tamamen katılıyorum.

Çöpçatanlık bende de vardı, artık uzak duruyorum o konudan; iyi olunca ALLAH'tan, kötü olunca senden biliyorlar çünkü.

merhaba kizlar,

bir süredir girmiyordum ve bir sürü yeni arkadasi görmek cok sevindirici. eskiler beni daha iyi tanir ve yeni arkadaslar hosgeldiniz. Allahim insallah en kisa sürede hayallerinizin melegini verir.

Bugün yazmamdaki sebep sizinle kendimin bile halen inanmadigi güzel bir haberi paylasmak. Allahima cok sükür ki hamileyim ve bebegim ilk 3 ayini saglikla doldurdu. 14+2 olduk bugün ve sükürler olsun ki her sey yolunda. Beni soracak olursaniz 42 yasinda anne olacak dünyanin en mutlu insaniyim. Bu yola cikmis ve bu yolda elinden gelen her seyi yapmaya hazir dert ortaklarima ve kader arkaslarima da ayni mululugu yasatmasini diliyorum Allahtan en kisa sürede.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…