- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.741
Gulvena77,2220ve ensu kızlar çok tesk.ederim temennileriniz için.
2220 canım Kenzul Ara Duası her haftami okunacak.Inş.canım yazarım buradan davet ederim nikaha sizler, bebeğim için danisirim sizlere.Rabbim çok biyuk.:)
Amin arkadaşım, adını koyduk, bismillah dedik çok şükür. Bebeğimize de kavuştuk mu tadından yenmez artık
Çok sağol arkadaşım iyi geliyorsunuz bana.İnşallah güzel haberlerini alacağız buradanmerhaba arkadaşlar,
öncelikle mesuf arkadaşıma geçmişler olsun, geride kalsın, bir daha yaşanmasın diliyorum. Zamanı gelir üzülürüz, ama yine zamanı gelir dimdik ayakta oluruz. Allah hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah.
Ben de uzun zamandır yazmıyordum bu foruma, biraz daha yenilik olsun ondan sonra yazarım diyordum. Tüp bebek için gereken krediyi çektim. Bayramın ilk günlerinde başlayacak adetimi bekliyorum. Bu arada çörek otu, tarçın, bal bulamadım yerine keçi boynuzu pekmezi koydum sabah akşam yiyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Benim 6 yaşında tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bir oğlum var. Şimdi çok iyi dinleyin :
Bizim öyle bir infertilitemiz vardı ki, dünyada bir tane bile canlı doğum yok dedi doktorlar. Ama şükürler olsun yüce mevlama sapasağlam yavrum. Bir güzel yöntemleri araştıracağız, ona göre savaş baltalarımızı çıkaracağız, duamızı eksik etmeyeceğiz. Asıl formül bu. Yine olmuyorsa herşeyde bir hayır var diyeceğiz. Doktorlar bana yine ümitsizce konuştular, yumurtalık yetmezliği dediler, her günün sayılı diye de acayip korkuttular. Benim şuan ruh halim nasıl biliyormusunuz? TAKMIYORUM HİÇBİŞEYİ
İçim kıpır kıpır, yediğim içtiğim besinler acayip canlanmamı sağladı, önce kendimizi motive edelim öyle değil mi yani
2220 canım eş dedin ha :)güldüm valla .Allah mutlu etsin sizi.Tombişlerikucağına versin.
inşallah o günlerde gelecek ve buradan kutlama yapacaz canım
canım bu bir gerçekki bir şeye yürekten inanıp başlarsan hakkaten gerçekleşiyor ama bunu başarabilmek önemli keşke ben yapabilsem bunu ne kadar istesek çoğu zaman çelişkide kalıyoruz yürekten inan sımsıkı sarıl umutlarına inşallah yüce rabbim bu tedavinde bebişine kavuşturacak allah yolunu açık etsin şekerimHer şerde vardır bir hayır diyorum. Donmuşların tutunma ihtimalinin daha yüksek olduğunu düşünüyorum hep. En önemli avuntum o. Yakın telaşım, yumurta bulunup embriyo oluşması. Sonrası Allah Kerim...
canımcım amh süperr fsh çook yüksek değil sende zaman kaybetmeden önce şu miyomlardan kurtul bence belkide tutmamasının sebebi bu memorale gidince görüş miyomlar için gerekirse laproskopi yada histeroskopi yaptır canım..bak encu arı sütü kullanmış bende en kısa zamanda alıcam..sende bekleme süresinde kulan..onlar çok yoğunlar canımcığım ya dönmemeleri normaldir..biz araştırcaz sorucaz bilinçliyiz atrık bu tür konularda..
tedaviye başlamışın ne güzell canım..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..cumanın hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin..rahim filmini adet olayım konuşucam doktorumla..bu arada hala adet olamadım..söktürücüye başladım inş gelir kırmızılar..Valla arkadaşım, benim rahim filmime 4 doktor baktı, her birisi ayrı bir şey söyledi. En son Demet Hanım gördü, filmden önce muayenede farketmişti zaten, eski filmimle onaylandı. Histeroskopiden önce çekildiği için yenileyelim, neler yapıldığını görelim dedi. Onun için tekrar çektirdim. Yoksa aslında 2009 da çekilen filmde bile gösterdi kadın. Yani filmi çektirmen değil, okuyacak doktorun tecrübesi önemli. Ama zaten iki yıl geçmiş. İki ayda bile neler değişiyor. Emin olursun hiç değilse...
encu arı sütü ile ilgili bilgi yazmıştı canım tel nosuda var önceki sayfalara bak görürüsün..evet çok haklısın bu arı sütünü netten araştırdım doğrusunumu buldum acaba 120 tl diyor ensunun kullandığı bumuydu acaba arayıp getirtecem bende
canım bu bir gerçekki bir şeye yürekten inanıp başlarsan hakkaten gerçekleşiyor ama bunu başarabilmek önemli keşke ben yapabilsem bunu ne kadar istesek çoğu zaman çelişkide kalıyoruz yürekten inan sımsıkı sarıl umutlarına inşallah yüce rabbim bu tedavinde bebişine kavuşturacak allah yolunu açık etsin şekerim
tedaviye başlamışın ne güzell canım..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..cumanın hürmetine Allahım dualarımızı kabul etsin..rahim filmini adet olayım konuşucam doktorumla..bu arada hala adet olamadım..söktürücüye başladım inş gelir kırmızılar..
ALLAH'ım yaaevlen gel cnmm biz buralardayız:)) bebişi yapapınca baktın işine gelmiyor boşarsın..
Kızlar inşallah Rabbim hepinize tombul tombul bebekler versin.ikişer üçer .
Birde kendi halime bakiyorumda yaş 40 eş yok, evlilik ,bebek meçhul.Ölem ben ölem ölemmmmmmmm .=-O =-O
ALLAH'ım yaa
Evlenmeden boşanma tavsiyesinde bulunuyor, ömrün uzun olsun e mi Ensu
Belli yaştan sonraki seçim kriterlerine tamamen katılıyorum.cnm yaa artık belli bir yaştan sonra çokda ince elememek gerekli.. işinde gücünde, ahlaklı, Allah korkusu olan ve insanları ailesini seven biri olsun yeterli, tip ve görünüş takıntıları ile bir ömrü bekar geçirenlere kızıyorum onlardan çok var çevrede....
bu arada ben çok çöpçatanım canım.. işyerinden yakın arkadaşımın komşusunun kızı ile eşimin işyerinden arkadaşını direk siz çıkın diye tanıştırıp evlenmelerine vesile olan bi tipim bu arada onların çocuğu bile oldu:)).. hayatımda bu tarzda çok örnekler var, aslında çevremdeki evlilik yaşı gelmiş tüm bekar arkadaşlara belli dönemlerde birilerini buldum yada yakıştırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?