Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşalllaaaah

hope73 bu ne kadar güzel bir haber
Misler gibi bir kuzu var karnında şimdi, buradan güzel haberler almak tek kelimeyle harika.
Asıl dayanışma budur işte, hüznümüzü de sevincimizi de paylaşırız.
Kızlar durmak yok, full gas devammmmm. Geceleri uykusuz kalıcaz inşallahhhhh, bebeklerimizi sallaya sallaya büyütücezzz inşallahhhh.
Bugün cuma, açalım ellerimizi de en huzur dolu anımızda, bol bol dualarımızı da yapalım Allahımıza.
Öpüyorum hepinizi : *

Cok cok ama cok sevimdim.Insallah bizede nasip olur. Eger vaktin ve gucun varsa melegini kucagina alana kadarki seruvenini bizimle paylasabilirmisin? Bazen inancimi ve gucumu kaybediyorum seruvenin bana guc verecek..

Çok şükür İnşallah kuzunu saglıkla hayırla kucağına alırsın öpersin koklarsın sonuna kadar inşallah çok ama çoooooooooooooook sevindim darısı başımıza

bende aynı dok öneri olarak almıştım.en son cemil bey de karar kıldım.ama net bilgiler alamadım.alırsanız banada bilgi verirseniz sevinirm

biz geldik yine

topikte harika haberler var super super super

ama once bizden haberler vereyim cabucak benim minik pyenses uyanmadan.
bugun kirkimiz cikti teyzeleri benim kizim buyuyo ve tabiki yaramazliklarimizda basladi.
aksamlari aglama krizlerimiz var. kurulmus saat gibi ayni saatte basliyor bi kac saat beni yoruyor sonra yine
kurulmus saat gibi uykuya daliyoruz. onceleri cok uzuluyordum niye agliyor neden boyle yapiyor diye
fakat normal bi davranismis 6.haftadan sonra azalir dediler. yani kirkimizdan sonra. buyuk bi umutla bekliyoruz bakalim o gunleri. kizim tipki babasi cok ama cok benziyor babasina. esime olan askimi eskiler cok iyi bilir. birde ben kizimiza babasinin dogum gununde gebe kaldim. ne buyuk ask dusunun artik

bizden simdilik bu kadar hepinize kocaman sevgiler...
bu arada soylemeden gecemiycem kizima ne zaman baksam hepiniz icin dua ediyorum bunu butun ictenligimle soyluyorum
Allahim kabul etsin insallah..

ensu tebrik ederim arkadasim cok cok ama cok sevindim.
kucagina almakta nasip olur insallah. kendine ve mujizemize iyi bak. iyi haberlerini almak umidiyle bizden size kucak dolusu sevgiler

hope uzun zaman sonra topige giripte senin haberini gormek beni cok mutlu etti. evet biz eskiler hope arkadasimizi iyi biliriz. ama kayiplara karisti sonra neyseki super bi haberle geri geldi.

Rabbim kucagina almayida nasip etsin. darisi diger arkadaslarimin basina insallah.
sen ve minik sehzademiz Allaha emanet. habersiz birakma olur mu...

Hopecim. Canim. Gözümuz aydin. Saglikla kucagina aldigin; mamasıni bezini, diş bugdayını konusacagimiz günlere az kaldı insallah. Allah yar ve yardimcin olsun. Kocamaaaaaan optum

Ensuuuuu
Guzel haberinle mutlu oldum. Degerin gayet guzel katladi canim. Saglikla guzel bebisini kucagina alacaksin insallah. Simdi bu bebis arisutu mucizesi diye dusunup biz de saf olani bulduk aldik. Egricayir degil aridunyasi. Tabii semra kahraman mucizesi ise ondan izmirde yok. Bakacaz bir caresine. Kendine iyi bak. Sımar şımarabildigin kadar

Insallah son ve bebekli bir tedavin olsun

Günaydın hanımlar. Tarifsiz mutluluklara bir gün daha yaklaştık. Her şeyin masal tadında yaşandığı, ruhumuzda güneşin parladığı, gözbebeklerimizden yıldızların uçuştuğu bir haftasonu olsun. Gönüllerimizde sevinç kelebekleri uçuşsun, mutluluktan ayaklarımız yere değmesin

günaydınlar tatlım yüce rabbim bu dileklerini kabul etsin ve mutluluktan bu topik buralara sığmaz olsın inşallaahhh

bende aynı dok öneri olarak almıştım.en son cemil bey de karar kıldım.ama net bilgiler alamadım.alırsanız banada bilgi verirseniz sevinirm
arkadaşım çok eski bir mesajımı alıntı yapmışsın ben ondan sonra memorıyalı seçtim herşey beklediğimden daha iyi gelişti yinede tutmadı ama çok memnun kaldım iyice toparnaıp tekrar orda deneyecem çok sistemli çalışıyorlar hala karar aşamasındaysan önerebilirim ama sende iyi araştır görüş öğle karar ver allah yolunu açık etsin tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin

canım allah analı babalı sağlıklı uzun yıllar nasip etsin mutluğun daim olsun inşallah :)

G
günaydın lar.uzun süredir tatildeydim dim artık devamlı aranızdayım. Tedaviye başlamana çok sevindim. Moralinin yerinde olmasıda çok güzel. MirandayladA 2 güzel gün geçirmişsin moralin iyice yerine gelmiştir.inşallah tedavinde bebişle sonlanır.

Arkadaşlar günaydın. Uzun süredir aranızda yoktum. 2 hafta tatile çıkmıştım. GüZel geçti. Şimdi hem iş hem bebek için start verme zamanı. Bu hafta başı adet olmam lazımdı hala olmadım. Bir olsamda tedaviye başlasam artık.burda güzel haberler var. Ensu ve diğer bir arkadaş I'n bebişleri karnında. 2220 tedaviye başlamış. Güzbahar adet olmayı bekliyormuş. Bebekler ve dinlenme sürecinde. Hopa 73 hamile. Diğer adını şuan hatırlayamadığım, topiğe yeni gelen arkadaşlarda var. Hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Kızlar Merhaba uzun süredir yazmadım. Türkiyede adapazarindayiz. Ensuya çok sevindim.zanor k

edaviye başlıyorum onada sevindim diğer arkadaşları daha okuyacağım .bende dönünce 10 cu ay gibi düşünüyorum. Ama ensuya bi sorum var.eşime Sperm hareketsizlik var.yazmıştı bi kez.ama bulamadım. Net üzerinden satın alabileceğim bir kurdu.yazarsın yine.opuyorum

Ensu ve Nurcanoz un katkat katlanan degerlerini pıtpıtlar ve keselerinin senlendirmesi için gun saymaya devam :) nazar degmesin kızlar... Bu padde ikonları bulamadım.

Hope dan adı gibi umut dolu mutlu haber gelmis cokkk ama cok tebrikler. Saglikla kucagina aldiginda bizlerde pesinden geliyor oluruz umarim. Cok mutlu olmani diliyorum.

Selcan mis kokulu kizinin ask meyvesi oldugunu o kadar iyi biliyorum ki.. Ben de sevgilimden askla ask anindan olma bebek isteyenlerdendim artik aracilarla da olsa olur diyoruz mecburen :)))) tupcuden olacak insallah. Saglikla buyusun cok sevildigini zaten biliyoruz. Bizim içinde kokla onu.. Sevgiler

Tummmm diger canim arkadaslarim guzel bir gun guzel gelismeler diliyorum hepimize.

Su anda radyomardayim trimm trimm cekindigimmm HSG icin bekliyorum. Bakalim bu kez olacak mi yoksa yine onlugu giyip masaya yatip islem baslayacakken kacacak mıyım :))))

Cevat bey kesin baglar bu kez beni :) gerci onlem icin 1 sisee pasifflora ictim geldşm sanki aksamdan kalmayım :)))) bekleyelim gorelim :)

Zanork ve Miranda ben de olabilmeyi cooook isterdim yannızda bir dahakine h.sonuna denk geldiginde yandiniz fırsatım olursa birakmam gelirim bendeeee. Ayni yer konusuna sevindim. Bilahare detayli konusuruz. Guzel kalbiniz gibi olsun gelismeler

Koccamannn sevgilerr

Beni cagirdilar imdatttttt :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…