- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.761
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşalllaaaahmerhaba kizlar,
bir süredir girmiyordum ve bir sürü yeni arkadasi görmek cok sevindirici. eskiler beni daha iyi tanir ve yeni arkadaslar hosgeldiniz. Allahim insallah en kisa sürede hayallerinizin melegini verir.
Bugün yazmamdaki sebep sizinle kendimin bile halen inanmadigi güzel bir haberi paylasmak. Allahima cok sükür ki hamileyim ve bebegim ilk 3 ayini saglikla doldurdu. 14+2 olduk bugün ve sükürler olsun ki her sey yolunda. Beni soracak olursaniz 42 yasinda anne olacak dünyanin en mutlu insaniyim. Bu yola cikmis ve bu yolda elinden gelen her seyi yapmaya hazir dert ortaklarima ve kader arkaslarima da ayni mululugu yasatmasini diliyorum Allahtan en kisa sürede.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
Cok cok ama cok sevimdim.Insallah bizede nasip olur. Eger vaktin ve gucun varsa melegini kucagina alana kadarki seruvenini bizimle paylasabilirmisin? Bazen inancimi ve gucumu kaybediyorum seruvenin bana guc verecek..merhaba kizlar,
bir süredir girmiyordum ve bir sürü yeni arkadasi görmek cok sevindirici. eskiler beni daha iyi tanir ve yeni arkadaslar hosgeldiniz. Allahim insallah en kisa sürede hayallerinizin melegini verir.
Bugün yazmamdaki sebep sizinle kendimin bile halen inanmadigi güzel bir haberi paylasmak. Allahima cok sükür ki hamileyim ve bebegim ilk 3 ayini saglikla doldurdu. 14+2 olduk bugün ve sükürler olsun ki her sey yolunda. Beni soracak olursaniz 42 yasinda anne olacak dünyanin en mutlu insaniyim. Bu yola cikmis ve bu yolda elinden gelen her seyi yapmaya hazir dert ortaklarima ve kader arkaslarima da ayni mululugu yasatmasini diliyorum Allahtan en kisa sürede.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
Çok şükür İnşallah kuzunu saglıkla hayırla kucağına alırsın öpersin koklarsın sonuna kadar inşallah çok ama çoooooooooooooook sevindim darısı başımızamerhaba kizlar,
bende aynı dok öneri olarak almıştım.en son cemil bey de karar kıldım.ama net bilgiler alamadım.alırsanız banada bilgi verirseniz sevinirmmerhaba arkadaşlar ben hala bir araştırma peşindeğim istanbuldan bir arkadaş İSTANBUL FLORENCE NIGHTINGALE TÜP BEBEK MERKEZİNİ önerdi prof dr. cemil AKGÜL aranızda orada tedavi olan yada duyan varmı lütfen yazarmısınız
ACIBADEM MASLAK DR BÜLENT TIRAŞ , MEMORİAL DR SEMRA KAHRAMAN buraları öneriyorlar bilen varmı
merhaba kizlar,
Hopecim. Canim. Gözümuz aydin. Saglikla kucagina aldigin; mamasıni bezini, diş bugdayını konusacagimiz günlere az kaldı insallah. Allah yar ve yardimcin olsun. Kocamaaaaaan optummerhaba kizlar,
Insallah son ve bebekli bir tedavin olsunÇok şükür, umutsuzluk aşamasını atlattım. Deli gibi heyecanlıyım. Çenem bir düşüyor ki her muayenede sormaAynen yandaki figüre benziyorum.
Rabbim inşallah bu defa nasip eder. Hiç değilse Sorunuma çözüm bulunur, doğal yolu açılır. Sizlerden de güzel haberler gelir inşallah, hep birlikte katlarız sevinçlerimizi
Insallah son ve bebekli bir tedavin olsun
Günaydın hanımlar. Tarifsiz mutluluklara bir gün daha yaklaştık. Her şeyin masal tadında yaşandığı, ruhumuzda güneşin parladığı, gözbebeklerimizden yıldızların uçuştuğu bir haftasonu olsun. Gönüllerimizde sevinç kelebekleri uçuşsun, mutluluktan ayaklarımız yere değmesin
arkadaşım çok eski bir mesajımı alıntı yapmışsın ben ondan sonra memorıyalı seçtim herşey beklediğimden daha iyi gelişti yinede tutmadı ama çok memnun kaldım iyice toparnaıp tekrar orda deneyecem çok sistemli çalışıyorlar hala karar aşamasındaysan önerebilirim ama sende iyi araştır görüş öğle karar ver allah yolunu açık etsin tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsinbende aynı dok öneri olarak almıştım.en son cemil bey de karar kıldım.ama net bilgiler alamadım.alırsanız banada bilgi verirseniz sevinirm
biz geldik yine
topikte harika haberler var super super super
ama once bizden haberler vereyim cabucak benim minik pyenses uyanmadan.
bugun kirkimiz cikti teyzeleri benim kizim buyuyo ve tabiki yaramazliklarimizda basladi.
aksamlari aglama krizlerimiz var. kurulmus saat gibi ayni saatte basliyor bi kac saat beni yoruyor sonra yine
kurulmus saat gibi uykuya daliyoruz. onceleri cok uzuluyordum niye agliyor neden boyle yapiyor diye
fakat normal bi davranismis 6.haftadan sonra azalir dediler. yani kirkimizdan sonra. buyuk bi umutla bekliyoruz bakalim o gunleri. kizim tipki babasi cok ama cok benziyor babasina. esime olan askimi eskiler cok iyi bilir. birde ben kizimiza babasinin dogum gununde gebe kaldim. ne buyuk ask dusunun artik
bizden simdilik bu kadar hepinize kocaman sevgiler...
bu arada soylemeden gecemiycem kizima ne zaman baksam hepiniz icin dua ediyorum bunu butun ictenligimle soyluyorum
Allahim kabul etsin insallah..
günaydın lar.uzun süredir tatildeydim dim artık devamlı aranızdayım. Tedaviye başlamana çok sevindim. Moralinin yerinde olmasıda çok güzel. MirandayladA 2 güzel gün geçirmişsin moralin iyice yerine gelmiştir.inşallah tedavinde bebişle sonlanır.Günaydın hanımlar. Tarifsiz mutluluklara bir gün daha yaklaştık. Her şeyin masal tadında yaşandığı, ruhumuzda güneşin parladığı, gözbebeklerimizden yıldızların uçuştuğu bir haftasonu olsun. Gönüllerimizde sevinç kelebekleri uçuşsun, mutluluktan ayaklarımız yere değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?