- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.781
Kızlar Merhaba uzun süredir yazmadım. Türkiyede adapazarindayiz. Ensuya çok sevindim.zanor k
edaviye başlıyorum onada sevindim diğer arkadaşları daha okuyacağım .bende dönünce 10 cu ay gibi düşünüyorum. Ama ensuya bi sorum var.eşime Sperm hareketsizlik var.yazmıştı bi kez.ama bulamadım. Net üzerinden satın alabileceğim bir kurdu.yazarsın yine.opuyorum
Hoşgeldin arkadaşım. Özlettin kendini.
Rabbim güzel dualarını kabul etsin. Sen de yap artık sürprizini, bu kadar uzak kalmanın mutlu bir açıklaması olsun
ensu tebrik ederim arkadasim cok cok ama cok sevindim.
kucagina almakta nasip olur insallah. kendine ve mujizemize iyi bak. iyi haberlerini almak umidiyle bizden size kucak dolusu sevgiler
Nasıl nerden bulabilirim bunucanım özlettin kendini hoş geldin..
cnm bizdede haraket %10 du sonrasında 2-3 ay Saf Arı Sütü kullandı eşim hareket %50 ye çıktı..
Nasıl nerden bulabilirim bunu
Çok sevindim canım, inşallah dr yn da çok güzel şeyler söyler ve yoğuşmalı ve heyecanlı bir sürece başlarsınSoktayim :)
HSG yi cektirdim. 0 sifirrr aci vs. O kadar ki e noldu dedim bittiginde.
Ama asil sok. Her iki tup acik cikti. Eski hsg yi cikardi o kadar sasirdi dr.
Simdi doktoruma gidiyoruz bakalim ne diyecek.
Saka gibi 2003 de apandist ameliyatimdan bu yana kapaliydi tupler
Amin canim..Günaydın hanımlar. Tarifsiz mutluluklara bir gün daha yaklaştık. Her şeyin masal tadında yaşandığı, ruhumuzda güneşin parladığı, gözbebeklerimizden yıldızların uçuştuğu bir haftasonu olsun. Gönüllerimizde sevinç kelebekleri uçuşsun, mutluluktan ayaklarımız yere değmesin
Cok sevindim tuplerinin acik olduguna. Canim Insallah bu sefer gelecek bebek.Soktayim :)
HSG yi cektirdim. 0 sifirrr aci vs. O kadar ki e noldu dedim bittiginde.
Ama asil sok. Her iki tup acik cikti. Eski hsg yi cikardi o kadar sasirdi dr.
Simdi doktoruma gidiyoruz bakalim ne diyecek.
Saka gibi 2003 de apandist ameliyatimdan bu yana kapaliydi tupler
Seni cok Iyi anliyorum. Yalniz uzulmek icin cok erken sali gunu bir gelsin bakalim. Bebegin tutunmaya calisiyor....Bence mumkun mertebe stres yapmadan dinlen. Fazla hareket etme.Insallah sali gunu guzel haberlerini alacagiz.Merhaba kızlarrrr :) başlığınızla bugün karşılaştım ve aranıza katılmak istedim. 44 yaşındayım ve bir doğal gebelik (2 ayda düşük yaptıktan sonra) tüp bebek denedik. 1. olumsuz oldu. şimdi dondurulumuşlarla 2. denemedeyim. transferimin 8. günü test yaptırdım ve 10.13 çıktı. hemşire yarın yine gel, bir daha yapalım dedi ve bugün de 10.91 çıktı. asıl testim salı günü. ümit vaat eden bir sonuç mudur mu? o kadar üzüntüden sonra sevinemiyorum. ve hep korkuyorum.
encu canım gitinmi doktora bugün muayene günündü hadi güzel haberler yaz bizlerede inş keseyi sonrada pıt pıtlarıda duyarsın ..dualarımız seninle canım..
fatoşcum çok teşekkür ederim cevabın için. salı günü nasıl bir değer olmalı sence?Seni cok Iyi anliyorum. Yalniz uzulmek icin cok erken sali gunu bir gelsin bakalim. Bebegin tutunmaya calisiyor....Bence mumkun mertebe stres yapmadan dinlen. Fazla hareket etme.Insallah sali gunu guzel haberlerini alacagiz.
Ensucugum cok sevindim. Hayirli olsun. Bu cok guzel bir haber.... Yanaklarindan opuyorum.evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))
Ensucugum cok sevindim. Hayirli olsun. Bu cok guzel bir haber.... Yanaklarindan opuyorum.
2 gunde 2 kat artmali. Yani bugun 10 ise pazartesi 20 kusurlu sali gunu 30 kusurlu cikmasi gerek. Umutsuz olma lutfen.fatoşcum çok teşekkür ederim cevabın için. salı günü nasıl bir değer olmalı sence?
Ensu canim transfer edilen embriyolarinin kalitesi nasildi? Morula evresinde oldugunu hatirliyorum ama kalitelerini hatirlayamadim. Bende dondurulmus embriyolarim Icin baskilama tedavisine basladim adetimi bekliyorum.sağol canımm benim.. bende seni çok öptüm:))
Ensu canim transfer edilen embriyolarinin kalitesi nasildi? Morula evresinde oldugunu hatirliyorum ama kalitelerini hatirlayamadim. Bende dondurulmus embriyolarim Icin baskilama tedavisine basladim adetimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?