Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba cnm nerede tedavi görüyorsun.. inşallah kat kat yükselecek..

cnm bir tanesi grade 1, diğeri grade 3 dü.. morulaydı cnm..
senin donmuşun olduğunu bilmiyordum ne güzell bi haber..
bende temmuzda baskılama tedavisi gördüm cnm..
ozaman gelecek ay buz bebişlerini alırsın dimi..
Insallah alabilirim. Bu ay yumurtlamayi baskilayamadik tedaviyi Iptal etmek zorunda kaldik. Bir kac gun oncede baskilima ignesiyleyeniden basladik. Bakalim bu sefer olacakmi?. Inanirmisin bilmem ama Ensucugum senin hamile kalacagini tedavin baslamadan hissettim canim. Bu sefer olacak dedim. Simdi ayni his 2200 Zanork icinde var. Insallah onun guzel haberlerinide alacagiz. Seni ve bebegini opuyorum..

evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))
çook güzel bir haber çok şükür canım ya çook sevindim kocaman Maşallahhhh Rabim nazarlardan saklasın HADİ BAKALIM SIRA PIT PITLARDA..lütfen artık birazda olsa için rahat etsin canım meleğin saana sıkı sıkı tutndu annesi artık üzme meleğini..hamişş encu hadi bizler içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş..inan o kadar umut oluyorsunki bilere Rabim zamanını biliyor canım bak gönderdi meleğin sıkıntılarının mükafatını gönderdi Rabbim..

yaa çok sağol cnm.. ben 3 hafta önce tedavi sırasında seni topicte bir ara çok görememiştim özeldende nasılsın diye mesaj atmıştım görmedin sanırım..
çok sağol cnmm, inşallah diyorum hepimizz gönlümüzden geçene tez zamanda kavuşuruz..
bu arada bugün doktora gideceğim için ilk kez 1 aydır kısa bir duş aldım çok iyi geldi..
7/24 evde zaman geçiriyorum cnm dışarı çıkmadan ilk 3 ay dikkat edeceğim..
inşallah seninde hemen güzel haberlerini alırız..

sağol canım benim, sen bendeki ve eşimdeki sorunları iyi biliyorsun yumurta rezerv topiğindede devamlı anlatıyordum ve en kötü durumda olan bendim aslında şimdi gerçekten biraz umut doğdu içime.. kaldıki sende hemen hemen hiç sorun yok gibi ve eşinin hiç sıkıntısı yok doğru bi tedaviyle hemen bebişine kavuşacaksın canım inşallah.. hep herkez dualarımda canım..
çok öptüm..

canım senin emriyo sayın bende iyidi canım ben biliyorsun yumurtam bazen hiç oluşmuyor tedavide sadece bir emriyom oluyor ve ikinci kalite ben umudumu hiç yitirmedim Rabim zamanını biliyor canım olmuyorsada vardır bir hayır..Rabim sağlıklı hayırlı analı babalı büyüyen uzun ömürlü evlatlar nasip etsin herkeze..bu arad arı sütünü sipariş etiim bana sabah ve akşamda tüketebilirsin dedi çok tatlı dilli bir bayanla konuştuum..inş bende işe yarar Allahım inş şifa verir banada..

Hoşgeldin arkadaşım. Ben de diyorum bu efil efil yaz esintisi nereden geliyor böyle. Sendenmiş demek
Sağolsun Miranda çok güzel evsahipliği yaptı. Dolu dolu geçti zaman. Çok mutlu oldum onu tanıdığıma. Celina1 ile de biraraya geldik. İnanılmaz keyifli birkaç saat geçirdik. Pazartesi boşum, kime randevu versem ki?
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah olumlu sonuç alır, bu mutluluğu da sizlerle paylaşırım. Gerçi transfer için bekleyeceğiz biraz. Ama en önemli aşama bu. Yumurta olsun, döllensin, embriyo olsun ve annesini birazcık beklesin.
En kısa sürede senin de güzeel haberlerini okuyalım, heyecanına ortak olalım inşallah...

Amaaaan, kim gelmiş. Hoşgeldin. Hem de Adapazarı'ndasın. Sapanca' da yaşadım üç yıla yakın. Hadi geleyim, Çark' ta çay içelim
Benim tedavi başladı ama transfer senden sonraya kalacak. Önce senin sevincini paylaşacağız inşallah

Valla ben bu akşam boşum şekerim. Beklerim

canım tedavin hayırlı olsun pes etmek yokk inşallah bebişini kucağına alacaksın hep güzel haberlerin gelsin:)) çok öptüm

Amin arkadaşım, inşallah. Keseyi de görmüşsün. Çok sevindim. Kalp atışını da duyduktan sonra yaşayacağın mutluluğu tahmin edemiyorum. Allah çabalarının karşılığını kucağına almayı nasip etsin. Sonuna kadar böyle güzel devam edin inşallah

E yazdık o kadar acı yok, çok rahat diye
Aynı saatlerde hastanedeymişiz üstelik. Burnumun dibindeymişsin.
Benim ilk filmimi çeken doktor, duruşla ilgili bir kapalılık ta olabilir demişti. (Gazım da varmış ta o sırada, filmde aynen çıkmış )
Bana olmadı ama belki seninki öyle bir durumdu. Açık olması iyi bir şey işte. Ne yaptıysan ben de yapayım, belki benimki de açılır, ameliyata gerek kalmaz

evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..

Çok sevindim senin adına. Pür dikkat seni izliyorum. Doğumuna da gün sayalım inşallah. Kalp atışı için ne zaman gideceksin?

İnşallah arkadaşım. İnşallah hepimiz alacağız o güzel haberi...

ensucum hamilemisin tebrik ederim canım çok sevindim
ensucum tebrik ederim yanlış okumuyorum demi hamilesin oyy maşallah bu sefer çok ümitliydim senden ayy sonunda mükafatını verdi rabbim....
inş kucağına aldığın günüde yazarsın buraya

evet öyle cnm o bayan çok tatlıdır:)) ama o kız oranları tam bilmiyor ben genel merkezi ilede konuşmuştum, fazla kullanmakta zararlı..
sadece günde 1 defa aç karnına fındık tanesinden küçük kullanacaksın cnm.. aç karnına..
inşallah şifan olur cnm..

:)) canım nerelerdesin kaçakk
sanıırım öyleyimm galiba.. inşallah devam ederse:))
çok sağoll hayatımmm benim darısı başınaaa.. öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…