- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.801
Merhaba kızlarrrr :) başlığınızla bugün karşılaştım ve aranıza katılmak istedim. 44 yaşındayım ve bir doğal gebelik (2 ayda düşük yaptıktan sonra) tüp bebek denedik. 1. olumsuz oldu. şimdi dondurulumuşlarla 2. denemedeyim. transferimin 8. günü test yaptırdım ve 10.13 çıktı. hemşire yarın yine gel, bir daha yapalım dedi ve bugün de 10.91 çıktı. asıl testim salı günü. ümit vaat eden bir sonuç mudur mu? o kadar üzüntüden sonra sevinemiyorum. ve hep korkuyorum.
Insallah alabilirim. Bu ay yumurtlamayi baskilayamadik tedaviyi Iptal etmek zorunda kaldik. Bir kac gun oncede baskilima ignesiyleyeniden basladik. Bakalim bu sefer olacakmi?. Inanirmisin bilmem ama Ensucugum senin hamile kalacagini tedavin baslamadan hissettim canim. Bu sefer olacak dedim. Simdi ayni his 2200 Zanork icinde var. Insallah onun guzel haberlerinide alacagiz. Seni ve bebegini opuyorum..cnm bir tanesi grade 1, diğeri grade 3 dü.. morulaydı cnm..
senin donmuşun olduğunu bilmiyordum ne güzell bi haber..
bende temmuzda baskılama tedavisi gördüm cnm..
ozaman gelecek ay buz bebişlerini alırsın dimi..
çook güzel bir haber çok şükür canım ya çook sevindim kocaman Maşallahhhh Rabim nazarlardan saklasın HADİ BAKALIM SIRA PIT PITLARDA..lütfen artık birazda olsa için rahat etsin canım meleğin saana sıkı sıkı tutndu annesi artık üzme meleğini..hamişş encu hadi bizler içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş..inan o kadar umut oluyorsunki bilere Rabim zamanını biliyor canım bak gönderdi meleğin sıkıntılarının mükafatını gönderdi Rabbim..evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))
Insallah alabilirim. Bu ay yumurtlamayi baskilayamadik tedaviyi Iptal etmek zorunda kaldik. Bir kac gun oncede baskilima ignesiyleyeniden basladik. Bakalim bu sefer olacakmi?. Inanirmisin bilmem ama Ensucugum senin hamile kalacagini tedavin baslamadan hissettim canim. Bu sefer olacak dedim. Simdi ayni his 2200 Zanork icinde var. Insallah onun guzel haberlerinide alacagiz. Seni ve bebegini opuyorum..
çook güzel bir haber çok şükür canım ya çook sevindim kocaman Maşallahhhh Rabim nazarlardan saklasın HADİ BAKALIM SIRA PIT PITLARDA..lütfen artık birazda olsa için rahat etsin canım meleğin saana sıkı sıkı tutndu annesi artık üzme meleğini..hamişş encu hadi bizler içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş..inan o kadar umut oluyorsunki bilere Rabim zamanını biliyor canım bak gönderdi meleğin sıkıntılarının mükafatını gönderdi Rabbim..
canım senin emriyo sayın bende iyidi canım ben biliyorsun yumurtam bazen hiç oluşmuyor tedavide sadece bir emriyom oluyor ve ikinci kalite ben umudumu hiç yitirmedim Rabim zamanını biliyor canım olmuyorsada vardır bir hayır..Rabim sağlıklı hayırlı analı babalı büyüyen uzun ömürlü evlatlar nasip etsin herkeze..bu arad arı sütünü sipariş etiim bana sabah ve akşamda tüketebilirsin dedi çok tatlı dilli bir bayanla konuştuum..inş bende işe yarar Allahım inş şifa verir banada..sağol canım benim, sen bendeki ve eşimdeki sorunları iyi biliyorsun yumurta rezerv topiğindede devamlı anlatıyordum ve en kötü durumda olan bendim aslında şimdi gerçekten biraz umut doğdu içime.. kaldıki sende hemen hemen hiç sorun yok gibi ve eşinin hiç sıkıntısı yok doğru bi tedaviyle hemen bebişine kavuşacaksın canım inşallah.. hep herkez dualarımda canım..
çok öptüm..
çok teşekkür ederim. senin durumun nedir? Allah bize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.2 gunde 2 kat artmali. Yani bugun 10 ise pazartesi 20 kusurlu sali gunu 30 kusurlu cikmasi gerek. Umutsuz olma lutfen.
AMİİİİNN ensu aminn . yeditepe- cem bey. sen?merhaba cnm nerede tedavi görüyorsun.. inşallah kat kat yükselecek..
G
günaydın lar.uzun süredir tatildeydim dim artık devamlı aranızdayım. Tedaviye başlamana çok sevindim. Moralinin yerinde olmasıda çok güzel. MirandayladA 2 güzel gün geçirmişsin moralin iyice yerine gelmiştir.inşallah tedavinde bebişle sonlanır.
Kızlar Merhaba uzun süredir yazmadım. Türkiyede adapazarindayiz. Ensuya çok sevindim.zanor k
edaviye başlıyorum onada sevindim diğer arkadaşları daha okuyacağım .bende dönünce 10 cu ay gibi düşünüyorum. Ama ensuya bi sorum var.eşime Sperm hareketsizlik var.yazmıştı bi kez.ama bulamadım. Net üzerinden satın alabileceğim bir kurdu.yazarsın yine.opuyorum
Ensu ve Nurcanoz un katkat katlanan degerlerini pıtpıtlar ve keselerinin senlendirmesi için gun saymaya devam :) nazar degmesin kızlar... Bu padde ikonları bulamadım.
Hope dan adı gibi umut dolu mutlu haber gelmis cokkk ama cok tebrikler. Saglikla kucagina aldiginda bizlerde pesinden geliyor oluruz umarim. Cok mutlu olmani diliyorum.
Selcan mis kokulu kizinin ask meyvesi oldugunu o kadar iyi biliyorum ki.. Ben de sevgilimden askla ask anindan olma bebek isteyenlerdendim artik aracilarla da olsa olur diyoruz mecburen :)))) tupcuden olacak insallah. Saglikla buyusun cok sevildigini zaten biliyoruz. Bizim içinde kokla onu.. Sevgiler
Tummmm diger canim arkadaslarim guzel bir gun guzel gelismeler diliyorum hepimize.
Su anda radyomardayim trimm trimm cekindigimmm HSG icin bekliyorum. Bakalim bu kez olacak mi yoksa yine onlugu giyip masaya yatip islem baslayacakken kacacak mıyım :))))
Cevat bey kesin baglar bu kez beni :) gerci onlem icin 1 sisee pasifflora ictim geldşm sanki aksamdan kalmayım :)))) bekleyelim gorelim :)
Zanork ve Miranda ben de olabilmeyi cooook isterdim yannızda bir dahakine h.sonuna denk geldiginde yandiniz fırsatım olursa birakmam gelirim bendeeee. Ayni yer konusuna sevindim. Bilahare detayli konusuruz. Guzel kalbiniz gibi olsun gelismeler
Koccamannn sevgilerr
Beni cagirdilar imdatttttt :)))))
canım tedavin hayırlı olsun pes etmek yokk inşallah bebişini kucağına alacaksın hep güzel haberlerin gelsin:)) çok öptüm
Nurcan arkadasda hamileymis..hayirli olsun allah tamamina erxirsin..arka arkaya herkesler hamis olsun ..bebisler gelsin..
Zanork tedavin hayirli ve bebekli olsun..☺
Soktayim :)
HSG yi cektirdim. 0 sifirrr aci vs. O kadar ki e noldu dedim bittiginde.
Ama asil sok. Her iki tup acik cikti. Eski hsg yi cikardi o kadar sasirdi dr.
Simdi doktoruma gidiyoruz bakalim ne diyecek.
Saka gibi 2003 de apandist ameliyatimdan bu yana kapaliydi tupler
evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
Insallah alabilirim. Bu ay yumurtlamayi baskilayamadik tedaviyi Iptal etmek zorunda kaldik. Bir kac gun oncede baskilima ignesiyleyeniden basladik. Bakalim bu sefer olacakmi?. Inanirmisin bilmem ama Ensucugum senin hamile kalacagini tedavin baslamadan hissettim canim. Bu sefer olacak dedim. Simdi ayni his 2200 Zanork icinde var. Insallah onun guzel haberlerinide alacagiz. Seni ve bebegini opuyorum..
ensucum hamilemisin tebrik ederim canım çok sevindimsağol canım benim, sen bendeki ve eşimdeki sorunları iyi biliyorsun yumurta rezerv topiğindede devamlı anlatıyordum ve en kötü durumda olan bendim aslında şimdi gerçekten biraz umut doğdu içime.. kaldıki sende hemen hemen hiç sorun yok gibi ve eşinin hiç sıkıntısı yok doğru bi tedaviyle hemen bebişine kavuşacaksın canım inşallah.. hep herkez dualarımda canım..
çok öptüm..
ensucum tebrik ederim yanlış okumuyorum demi hamilesin oyy maşallah bu sefer çok ümitliydim senden ayy sonunda mükafatını verdi rabbim....evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
canım senin emriyo sayın bende iyidi canım ben biliyorsun yumurtam bazen hiç oluşmuyor tedavide sadece bir emriyom oluyor ve ikinci kalite ben umudumu hiç yitirmedim Rabim zamanını biliyor canım olmuyorsada vardır bir hayır..Rabim sağlıklı hayırlı analı babalı büyüyen uzun ömürlü evlatlar nasip etsin herkeze..bu arad arı sütünü sipariş etiim bana sabah ve akşamda tüketebilirsin dedi çok tatlı dilli bir bayanla konuştuum..inş bende işe yarar Allahım inş şifa verir banada..
ensucum hamilemisin tebrik ederim canım çok sevindim
ensucum tebrik ederim yanlış okumuyorum demi hamilesin oyy maşallah bu sefer çok ümitliydim senden ayy sonunda mükafatını verdi rabbim....
inş kucağına aldığın günüde yazarsın buraya
AMİİİİNN ensu aminn . yeditepe- cem bey. sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?