Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin arkadaşım. Özlettin kendini.
Rabbim güzel dualarını kabul etsin. Sen de yap artık sürprizini, bu kadar uzak kalmanın mutlu bir açıklaması olsun
zanorkcum bu kadar uzak kalmanın mutlu bir açıklaması olur inşallah diyelim, şu anda beklemedeyim, kendimi hazır hissedince transfer olacağım, ALTIN VURUŞ OLMAZ İSE VAY HALİME........ niye mi yumiler bitti nerdeyse de ondan..... ilave yumi olmadı kaç aydır..... hala 3 embriyo var ve 2 transferlik olsun diye 1 yumiyi yakalama peşindeyiz.......
Duygu bu haberin ardı spontan gebelik gibi geliyor inşallah, çünkü yumi sayın güzeldi, hadi patlat bombayı.......

Ah o yumiler. Bunları yaşayacağımızı bilsek, geçen yıllarda oluşanları boşa harcar mıydık hiç? Toplat, at buzluğa beklesin. Koca gelince bebek olsun, koy karnına gez.
Çuha çiçeği tabletini denedin mi? Bende işe yaramıştı geçen sefer. Bu defa aklıma gelmedi, kullanmadım. Sana yazarken içim cız etti. Adet falan da takip etmemiştim başlarken. Aldım kullandım. Transfere kadar. Bazı günler unuttum falan. İlk muayenede tek folikül vardı, çuha çiçeğinden sonra üçe çıkmıştı. Hem tesellilerin var üç tane. Onu da bulamayanlar var. (Benim gibi) Rabbim acısın halimize. Yüreğimizdeki ateşi vereceği evlatlarla söndürsün...

Reactions: cal
Günaydın dünya güzelleri
(Bülent beyabla gibi oldum )
Pazar pazar sabahın köründe ne işim var burada? İğneciye gideceğim için erken kalktım. Baktım daha erken, bakayım dedim güzellerim uyurken nasıl görünüyor. Oooh, mis. Yayılmışlar yataklara, sarılmışlar yastıklara. Tatlı tatlı rüyalar görüyorlar.
Tamam tamam sustum. Gidip deldireyim kendimi. Başka türlü susmaz bu parmaklar

memorial semra kahraman ve nur dokuzeylül cnm..
kısmi okuduğum kadarıyla hamile olduğunu gördüm. hayırlı uğurlu olsun canım. darısı başıma inşallah. ilk deneme mi? kaç yaşındasın? forumda ilk sohbet ettiğim fatoş ve sen oldun. genel yaş ve deneme durumu nedir? kesin bunları paylaşmışsınızdır ama ben yeni girdiğim için henüz bir şeyi takip edip, kişileri tanıyamadım...güzel bir gün diliyorum

sekizinci denemem canım.. hep baştan hiç donmuş olmadan.. 77 doğumluyum..
bugün test yaptırdınmı tekrardan..

Selam kızlar,
Pazar günümü evde geçirince aranıza bi geleyim dedim :)
Çoookkk mutlu oldum son haberleri alınca,bakın teker teker hamilelik haberleri geliyo :)) darısı tüm isteyenlerin başına...
Bende arada hastane süreçleri v.s olsada çok şükür ki haberler iyi,bebeğim gayet güzel gelişiyor ve çok net olmamakla beraber galiba bir kız geliyor :)) Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hayırlısıyla ...

Ensuuu,öncelikle tebrik ederim,tedaviye başladığından beri hep dualarıma seni de kattım bu sefer olacağına ben çok inandım,ama seni fırçalamadan da edemeyeceğim :)) yazışmaları okudum ve hep bir umutsuzluk hep bi korku gördüm,n'olur kurtul bu korkulardan,biraz pozitif ol,bak gör sanada bebeğinede daha iyi gelecek.Hamile kalmakla bitmiyor işimiz,bunu ben kendimden de biliyorum,ama söylediklerime kulak ver iyi mi...
Inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin...kendine dikkat et...

Hope,seni de çooook ama çoookkk tebrik ederim...Sende en son yelkenleri suya indirmiştin,ama bak gördün mü herşeyin bir zamanı var demekki...Hamileliğin tadını çıkar...

Zanork,bu pozitifliğin ve enerjinin üzerine bi bomba patlatmanı bekliyorum,ona göre... :)) Hatta senin enerjine ikiz yakışır :) hadi bakalım inşallah...

Duyguuuu,
Bu senin tırsaklığını napıcaz yahu :)) iğne fobisi derken birde rahim filmi çektirmeden masadan kalkmalar falan :)) bak gördün işte okadar da zor bişey değilmiş,hadi geçmiş olsun sanada çeken doktorada :)) Bak bu sonuçlara göre sendende bu ay bi spontan gebelik beklentim var ona göre )

Tek tek yazamadığım arkadaşlar,hepinize bu yolda olumlu sonuçlar inşallah :)
Ensu'yu örnek alın hiç kolay olmayan 8.denemede mutlu haberi aldı,beni örnek alın eskiler bilir yaşadığım zorluklara rağmen vazgeçmedim,sağdan soldan duyduğumuz okuduğumuz mucize haberlerine bakın ve sakın moralinizi bozmayın ve denemeye devam edin...
Çooookkk sevgiler...

:)) canımm verdiğin enerjin için sağol iyi geldi:)) haklısın cnm pozitif bakmaya hemen başlamalıyım bebiş hissediyormuş herşeyi sonra benim gibi melankolik bi tip olmasın.. kızz olmasınaaa çok çok sevindimmm harikaa bi haber ben kız hastası olduğum için çok sevindimm.. darısıı başımaa tabi önce sağlıklı olsunlarda gerisi Allahtan..:)) maşallah canım..
arada gel böylee çok öptümm..

Teşekkür ederim arkadaşım. Geçen tedavide de hep enerjiktim, sonu hüsran oldu. Şimdi biraz tırsıyorum o yüzden. Ama hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah senin de duaların kabul olur...

Kızlarrr özledim sizi malum haftasonu calısan bir kişilk olarak aranızda yoktum ..ensucummm bitanem güzel haberlerinin devamı ı bekliyoruz maşallahhhh maşalllahh inşallahhh doğuma da beraber gün sayacağız prensesimiz için...wishh duygu geçmiş olsun canım cok sevindim tüplerinin açık olmasına sanırım sıra bende hsg için...zanorkcum buluşmamızın tadı damagımda kaldı valla en kısa zamanda tekrarını isterimmmmmm....sen ne tatlı bi hatunsun yaa okuyanda sapık sanacak beni ama napayimmm kocana söyle kıymetini bilsin gelirim valla edirneye,..opu ne zaman canım? Hızlı taradım hamile arkadaşlar allah tamamına erdırsın hamılelık haberi bekleyen bizleride Allah sevindirsin negatif alanlar umutlarını kaybetmesin yakında burası 40 yaş anneler ve bebeklerinin topiği olacak...

Valla benim de öyle. İlk fırsatta tekrarlayalım.
Dün çatlatmama iğnelerine geçtik, bugün e2 biraz düşmüş. Allah izin verirse Salı günü bir tektaş vermeye çalışacağım. Şimdi foliküllere çatlama emri vermeye gidiyorum. Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah.

Zanork tedaviye baslamissin cok sevindim. Ben basladigini anlamamisim. Hadi hayirlisi. Guzel guzel embriyolar olusur Insallah.

evt cok eski bir alıntı.çokkk arastırdım istanbuldaki nerdeyse bütün hast gittim.memorıl de dahil.ama çözümünün olmadığını söylüyorlar bitek cemil bey çözümü olduğunu söylüyor o yüzden kafam çok karıştı bilenlere danışmak istedim.iyi dileklerin için çok tşk ederim .insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız dularım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…