- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.841
encu canıım senin bebeişin erkek gibi geliyor bana hislerimde pek yanılmam ..öncelikle sağlıklı olsun kız erek farketmez bizlerin için ikisinden biride kabulumuz..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar nasip etsin herkeze banada aminnn..aklıma gelmişken arı sütü için aradığımda miktar sordum plastik yada tahta kaşıkla yarım çay kaşığı dedi bende dedimki bana burayı bir arkadaşım tavsiye etti şimdi hamile bendeki sorunu anlatım ona tahta kaşık hediye göndermişsiniz bende isterem dedim tamam ben sizede göndercem ama o kaşıık büyük onunla kullanma dedi sen miktar olarak nasıl kullandın canım..bu arada arada sigara içiyorum arada dediğim günde 3 adet bazen 4 çıkıyor eşimle sigarayı bırakmayıda karar verdik inş bizdede işe yarar şu arı sütü canım..:)) canımm verdiğin enerjin için sağol iyi geldi:)) haklısın cnm pozitif bakmaya hemen başlamalıyım bebiş hissediyormuş herşeyi sonra benim gibi melankolik bi tip olmasın.. kızz olmasınaaa çok çok sevindimmm harikaa bi haber ben kız hastası olduğum için çok sevindimm.. darısıı başımaa tabi önce sağlıklı olsunlarda gerisi Allahtan..:)) maşallah canım..
arada gel böylee çok öptümm..
canım ne ara iğnelere başladın hiç bahsetmedin ada ben kaçırdım çook hızlısın vallahi sürpriz oldu bizlere neden e2 düşmüş canım sordunmu tek taşım bebeiş olsun sana..Allahım tek taşsına kan can versin..hangi merkeze başladın canım..Valla benim de öyle. İlk fırsatta tekrarlayalım.
Dün çatlatmama iğnelerine geçtik, bugün e2 biraz düşmüş. Allah izin verirse Salı günü bir tektaş vermeye çalışacağım. Şimdi foliküllere çatlama emri vermeye gidiyorum. Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah.
canım ne ara iğnelere başladın hiç bahsetmedin ada ben kaçırdım çook hızlısın vallahi sürpriz oldu bizlere neden e2 düşmüş canım sordunmu tek taşım bebeiş olsun sana..Allahım tek taşsına kan can versin..hangi merkeze başladın canım..
evt cok eski bir alıntı.çokkk arastırdım istanbuldaki nerdeyse bütün hast gittim.memorıl de dahil.ama çözümünün olmadığını söylüyorlar bitek cemil bey çözümü olduğunu söylüyor o yüzden kafam çok karıştı bilenlere danışmak istedim.iyi dileklerin için çok tşk ederim .insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız dularım hepimiz için
Geçen Cumartesi geldiğimde Femera tablet vermişlerdi. Çarşamba geldiğimde iğnelere geçtik. Pazar günleri merkez kapalı, onun için bugün sorabileceğim neler olduğunu. Nar suyu içmiştim bir önceki gün. Sanırım rahim kalınlaşırken e2 yi aşağıya çekiyor. Bir de çok yürüdüm bu ara. Yürümek iyi ama şekeri düşürüp tansiyonu çıkarıyor. O dengesizlik te yapmış olabilir. Tabi bunlar benim dünden beri yürüttüğüm tahminler.
Ben bu defa Miranda' nın ısrarlı tavsiyesiyle Medicana' ya başladım. Selman Bey' in ekibinden Demet Hanım doktorum.
günaydınlar tatlım amiiiinGünaydın hanımlar. Tüm güzelliklerin bol bol yağdığı musmutlu bir hafta olsun hepimize
canımcım maşallah ne çabuk ilerliyorsubu çok sevindirici hadi şimdide yürekler senin için çarpacak allahım bu tedavinle bebişini kucağına almayı nasip etsin bol şans canım benim
ayyy ne güzel bir duygu bebişini ilkdefa görmüş oldunevet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))
canım gözünaydın olsun yaşıma biraz da olsa yakın birini görmek beni umutlandırıyor canım 8. gün biraz erken ama buna ramen bence değerin güzelMerhaba kızlarrrr :) başlığınızla bugün karşılaştım ve aranıza katılmak istedim. 44 yaşındayım ve bir doğal gebelik (2 ayda düşük yaptıktan sonra) tüp bebek denedik. 1. olumsuz oldu. şimdi dondurulumuşlarla 2. denemedeyim. transferimin 8. günü test yaptırdım ve 10.13 çıktı. hemşire yarın yine gel, bir daha yapalım dedi ve bugün de 10.91 çıktı. asıl testim salı günü. ümit vaat eden bir sonuç mudur mu? o kadar üzüntüden sonra sevinemiyorum. ve hep korkuyorum.
Geçen Cumartesi geldiğimde Femera tablet vermişlerdi. Çarşamba geldiğimde iğnelere geçtik. Pazar günleri merkez kapalı, onun için bugün sorabileceğim neler olduğunu. Nar suyu içmiştim bir önceki gün. Sanırım rahim kalınlaşırken e2 yi aşağıya çekiyor. Bir de çok yürüdüm bu ara. Yürümek iyi ama şekeri düşürüp tansiyonu çıkarıyor. O dengesizlik te yapmış olabilir. Tabi bunlar benim dünden beri yürüttüğüm tahminler.
Ben bu defa Miranda' nın ısrarlı tavsiyesiyle Medicana' ya başladım. Selman Bey' in ekibinden Demet Hanım doktorum.
encu canıım senin bebeişin erkek gibi geliyor bana hislerimde pek yanılmam ..öncelikle sağlıklı olsun kız erek farketmez bizlerin için ikisinden biride kabulumuz..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar nasip etsin herkeze banada aminnn..aklıma gelmişken arı sütü için aradığımda miktar sordum plastik yada tahta kaşıkla yarım çay kaşığı dedi bende dedimki bana burayı bir arkadaşım tavsiye etti şimdi hamile bendeki sorunu anlatım ona tahta kaşık hediye göndermişsiniz bende isterem dedim tamam ben sizede göndercem ama o kaşıık büyük onunla kullanma dedi sen miktar olarak nasıl kullandın canım..bu arada arada sigara içiyorum arada dediğim günde 3 adet bazen 4 çıkıyor eşimle sigarayı bırakmayıda karar verdik inş bizdede işe yarar şu arı sütü canım..
ayyy ne güzel bir duygu bebişini ilkdefa görmüş olduncanım allah tamamını erdirsin endişeler i at gitsin sımsıkı sarıl hisetsin güzel bebeğin
oyy maşallah ensucum negüzel keseyide gördün sıra pıt pıtlarda inşallah herşey güzel olcak arkandan bizlerde gelcez..
Günaydın canımcanım gözünaydın olsun yaşıma biraz da olsa yakın birini görmek beni umutlandırıyor canım 8. gün biraz erken ama buna ramen bence değerin güzeltutunmaya başlamış demek hiç kendini yormadan dinlen hayırlısıyla allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ensu seni bir kahraman olarak görüyorum. sabır, istikrar ve kararlık üzerine :) diliyorum bebeğin sana en güzel şeyleri getirir. sevgiler.çok sağoll canım benim.. darısıı başınaa...öptümm
Allahim ne hakkı ne hukuku yorulmadim seninle zaman süperdi canim arkadaşım.Hehe, yapıştım hamile kızın yakasına, iki gün inmedim
Böyle güzel ev sahibiyle zaman kötü geçer mi? Çok yoruldun benim için. Hakkını helal et.
Canim benim inşallah değişmez ise prenses haberine çok mutlu olduk bu hafta 4 lu test var bakalim netlesir inşallah cinsiyet bende çok öpüyorum seniCok cok gecmiş olsun canım prensesimiz yolda şahane bir haber..kendine dikkat et öperim...
Allah sabır versin canım cok zor dönemden geçiyorsun inşallah aydınlık günler olacak ...
Ensucumm çok ama çok sevindim beklediğim bir haber di hatta zanorkcuguma dedimki ensu bi gidicek ikiz haberi alacak içimden böyle geçti 9 ayiniz sorunsuz geçsin hep boyleevet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
Allahim ne hakkı ne hukuku yorulmadim seninle zaman süperdi canim arkadaşım.
Canim benim inşallah değişmez ise prenses haberine çok mutlu olduk bu hafta 4 lu test var bakalim netlesir inşallah cinsiyet bende çok öpüyorum seni
Ensucumm çok ama çok sevindim beklediğim bir haber di hatta zanorkcuguma dedimki ensu bi gidicek ikiz haberi alacak içimden böyle geçti 9 ayiniz sorunsuz geçsin hep boyle
Hoşgeldin hoşgeldinnnnnn... Çok güzel bir tatil geçirmişsin bir sürü tekrarı olsun :) Tektaşını alacağın güzel bir tedavi başlasın... Su gibi aksın gitsin bizi de senin gibi mutlu etsin...Arkadaşlar günaydın. Uzun süredir aranızda yoktum. 2 hafta tatile çıkmıştım. GüZel geçti. Şimdi hem iş hem bebek için start verme zamanı. Bu hafta başı adet olmam lazımdı hala olmadım. Bir olsamda tedaviye başlasam artık.burda güzel haberler var. Ensu ve diğer bir arkadaş I'n bebişleri karnında. 2220 tedaviye başlamış. Güzbahar adet olmayı bekliyormuş. Bebekler ve dinlenme sürecinde. Hopa 73 hamile. Diğer adını şuan hatırlayamadığım, topiğe yeni gelen arkadaşlarda var. Hepimizin tüm istekleri gerçek olur. Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Kızlar Merhaba uzun süredir yazmadım. Türkiyede adapazarindayiz. Ensuya çok sevindim.zanor k edaviye başlıyorum onada sevindim diğer arkadaşları daha okuyacağım .bende dönünce 10 cu ay gibi düşünüyorum. Ama ensuya bi sorum var.eşime Sperm hareketsizlik var.yazmıştı bi kez.ama bulamadım. Net üzerinden satın alabileceğim bir kurdu.yazarsın yine.opuyorum
Merhaba kızlarrrr :) başlığınızla bugün karşılaştım ve aranıza katılmak istedim. 44 yaşındayım ve bir doğal gebelik (2 ayda düşük yaptıktan sonra) tüp bebek denedik. 1. olumsuz oldu. şimdi dondurulumuşlarla 2. denemedeyim. transferimin 8. günü test yaptırdım ve 10.13 çıktı. hemşire yarın yine gel, bir daha yapalım dedi ve bugün de 10.91 çıktı. asıl testim salı günü. ümit vaat eden bir sonuç mudur mu? o kadar üzüntüden sonra sevinemiyorum. ve hep korkuyorum.
evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
Merhaba esen3 :) Amiiin dileklerine hamile olanlar özlemle bekleyen kollarında sevgiyle büyütecekleri bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar inşallah. Sevinç göz yaşları döksünler... Darısı da hepimizin başına :)Herkese Selamlar,
Hamile olanları tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin.Darısı geride kalanlara.
canım çok özel değilse sorun ne ki çözümü olmuyor yaş kaç canım bende gittiğim her hastane şansımın %1 olduğunu söylediler memorı al dahil benimki yaş faktörü 68 liğim ama değerlerim çok kötü sayılmaz tedaviyede çok güzel cevap verdim ama tutmadı işte allahtan umut kesilmez allah izin verirse tekrar deneme hazırlığındayım pesetme derim nerde umut varsa oraya git allah hiçbirimizi çocuk hasretinde bırakmasın
Kızlarrr özledim sizi malum haftasonu calısan bir kişilk olarak aranızda yoktum ..ensucummm bitanem güzel haberlerinin devamı ı bekliyoruz maşallahhhh maşalllahh inşallahhh doğuma da beraber gün sayacağız prensesimiz için...wishh duygu geçmiş olsun canım cok sevindim tüplerinin açık olmasına sanırım sıra bende hsg için...zanorkcum buluşmamızın tadı damagımda kaldı valla en kısa zamanda tekrarını isterimmmmmm....sen ne tatlı bi hatunsun yaa okuyanda sapık sanacak beni ama napayimmm kocana söyle kıymetini bilsin gelirim valla edirneye,..opu ne zaman canım? Hızlı taradım hamile arkadaşlar allah tamamına erdırsın hamılelık haberi bekleyen bizleride Allah sevindirsin negatif alanlar umutlarını kaybetmesin yakında burası 40 yaş anneler ve bebeklerinin topiği olacak...
Çok sevindim canım, inşallah dr yn da çok güzel şeyler söyler ve yoğuşmalı ve heyecanlı bir sürece başlarsın
Çok çook teşekkürler şoku atlattık tedaviye yeni eklemeler yaptık... Aktaracağım birazdan... İnşallah bebek bekleyen herkes için hep güzel gelişmeler olur :)Cok sevindim tuplerinin acik olduguna. Canim Insallah bu sefer gelecek bebek.
E yazdık o kadar acı yok, çok rahat diye
Aynı saatlerde hastanedeymişiz üstelik. Burnumun dibindeymişsin.
Benim ilk filmimi çeken doktor, duruşla ilgili bir kapalılık ta olabilir demişti. (Gazım da varmış ta o sırada, filmde aynen çıkmış)
Bana olmadı ama belki seninki öyle bir durumdu. Açık olması iyi bir şey işte. Ne yaptıysan ben de yapayım, belki benimki de açılır, ameliyata gerek kalmaz
zanorkcum bu kadar uzak kalmanın mutlu bir açıklaması olur inşallah diyelim, şu anda beklemedeyim, kendimi hazır hissedince transfer olacağım, ALTIN VURUŞ OLMAZ İSE VAY HALİME........ niye mi yumiler bitti nerdeyse de ondan..... ilave yumi olmadı kaç aydır..... hala 3 embriyo var ve 2 transferlik olsun diye 1 yumiyi yakalama peşindeyiz.......
Duygu bu haberin ardı spontan gebelik gibi geliyor inşallah, çünkü yumi sayın güzeldi, hadi patlat bombayı.......
Selam kızlar,
Pazar günümü evde geçirince aranıza bi geleyim dedim :)
Çoookkk mutlu oldum son haberleri alınca,bakın teker teker hamilelik haberleri geliyo :)) darısı tüm isteyenlerin başına...
Bende arada hastane süreçleri v.s olsada çok şükür ki haberler iyi,bebeğim gayet güzel gelişiyor ve çok net olmamakla beraber galiba bir kız geliyor :)) Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah hayırlısıyla ...
Ensuuu,öncelikle tebrik ederim,tedaviye başladığından beri hep dualarıma seni de kattım bu sefer olacağına ben çok inandım,ama seni fırçalamadan da edemeyeceğim :)) yazışmaları okudum ve hep bir umutsuzluk hep bi korku gördüm,n'olur kurtul bu korkulardan,biraz pozitif ol,bak gör sanada bebeğinede daha iyi gelecek.Hamile kalmakla bitmiyor işimiz,bunu ben kendimden de biliyorum,ama söylediklerime kulak ver iyi mi...
Inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin...kendine dikkat et...
Hope,seni de çooook ama çoookkk tebrik ederim...Sende en son yelkenleri suya indirmiştin,ama bak gördün mü herşeyin bir zamanı var demekki...Hamileliğin tadını çıkar...
Zanork,bu pozitifliğin ve enerjinin üzerine bi bomba patlatmanı bekliyorum,ona göre... :)) Hatta senin enerjine ikiz yakışır :) hadi bakalım inşallah...
Duyguuuu,
Bu senin tırsaklığını napıcaz yahu :)) iğne fobisi derken birde rahim filmi çektirmeden masadan kalkmalar falan :)) bak gördün işte okadar da zor bişey değilmiş,hadi geçmiş olsun sanada çeken doktorada :)) Bak bu sonuçlara göre sendende bu ay bi spontan gebelik beklentim var ona göre)
Tek tek yazamadığım arkadaşlar,hepinize bu yolda olumlu sonuçlar inşallah :)
Ensu'yu örnek alın hiç kolay olmayan 8.denemede mutlu haberi aldı,beni örnek alın eskiler bilir yaşadığım zorluklara rağmen vazgeçmedim,sağdan soldan duyduğumuz okuduğumuz mucize haberlerine bakın ve sakın moralinizi bozmayın ve denemeye devam edin...
Çooookkk sevgiler...
Insallah alabilirim. Bu ay yumurtlamayi baskilayamadik tedaviyi Iptal etmek zorunda kaldik. Bir kac gun oncede baskilima ignesiyleyeniden basladik. Bakalim bu sefer olacakmi?. Inanirmisin bilmem ama Ensucugum senin hamile kalacagini tedavin baslamadan hissettim canim. Bu sefer olacak dedim. Simdi ayni his 2200 Zanork icinde var. Insallah onun guzel haberlerinide alacagiz. Seni ve bebegini opuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?