Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

encu canıım senin bebeişin erkek gibi geliyor bana hislerimde pek yanılmam ..öncelikle sağlıklı olsun kız erek farketmez bizlerin için ikisinden biride kabulumuz..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar nasip etsin herkeze banada aminnn..aklıma gelmişken arı sütü için aradığımda miktar sordum plastik yada tahta kaşıkla yarım çay kaşığı dedi bende dedimki bana burayı bir arkadaşım tavsiye etti şimdi hamile bendeki sorunu anlatım ona tahta kaşık hediye göndermişsiniz bende isterem dedim tamam ben sizede göndercem ama o kaşıık büyük onunla kullanma dedi sen miktar olarak nasıl kullandın canım..bu arada arada sigara içiyorum arada dediğim günde 3 adet bazen 4 çıkıyor eşimle sigarayı bırakmayıda karar verdik inş bizdede işe yarar şu arı sütü canım..

canım ne ara iğnelere başladın hiç bahsetmedin ada ben kaçırdım çook hızlısın vallahi sürpriz oldu bizlere neden e2 düşmüş canım sordunmu tek taşım bebeiş olsun sana..Allahım tek taşsına kan can versin..hangi merkeze başladın canım..

Geçen Cumartesi geldiğimde Femera tablet vermişlerdi. Çarşamba geldiğimde iğnelere geçtik. Pazar günleri merkez kapalı, onun için bugün sorabileceğim neler olduğunu. Nar suyu içmiştim bir önceki gün. Sanırım rahim kalınlaşırken e2 yi aşağıya çekiyor. Bir de çok yürüdüm bu ara. Yürümek iyi ama şekeri düşürüp tansiyonu çıkarıyor. O dengesizlik te yapmış olabilir. Tabi bunlar benim dünden beri yürüttüğüm tahminler.
Ben bu defa Miranda' nın ısrarlı tavsiyesiyle Medicana' ya başladım. Selman Bey' in ekibinden Demet Hanım doktorum.

canım çok özel değilse sorun ne ki çözümü olmuyor yaş kaç canım bende gittiğim her hastane şansımın %1 olduğunu söylediler memorı al dahil benimki yaş faktörü 68 liğim ama değerlerim çok kötü sayılmaz tedaviyede çok güzel cevap verdim ama tutmadı işte allahtan umut kesilmez allah izin verirse tekrar deneme hazırlığındayım pesetme derim nerde umut varsa oraya git allah hiçbirimizi çocuk hasretinde bırakmasın

canımcım maşallah ne çabuk ilerliyorsu bu çok sevindirici hadi şimdide yürekler senin için çarpacak allahım bu tedavinle bebişini kucağına almayı nasip etsin bol şans canım benim

canım gözünaydın olsun yaşıma biraz da olsa yakın birini görmek beni umutlandırıyor canım 8. gün biraz erken ama buna ramen bence değerin güzel tutunmaya başlamış demek hiç kendini yormadan dinlen hayırlısıyla allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

cnm bence tedaviye başladınya artık ne yürüyüş yap nede extradan bir şey iç.. doktoruna güven herşey güzel olacak..

cnm bence asla plastik kaşık kullanma çok zararlı.. ben pazardan cilasız ufak tahta çay kaşığı almıştım aktarlardada oluyor.. buzdolabında sakla ve sadece günde bir kez, 1 tane nohutun büyüklüğünü geçmeyecek derecede kullan.. çok çok az kullanmak gerekli hammadde olduğu için..
sigarayı ben çok bunaldıkça bir iki günde 1 dal alıyordum haftadada 2-3 dal gibi oluyordu...ama son 1,5 ay hiç içmemiştim.. çok bunalırsan içine çekmeden yarım dal ufleme yap at canım.. sigarayı bırakacam diyede kendini çok bunaltma bu defada sinir yaparsın:))

bendede alerjim tavan yaptı sonhabara girdikya.. günde 20-30 defa hapşırıyorum umarım bir şey olmaz..

Günaydın canımAllah senden razı olsun. Sabah bu güzel dileklerle güne başlamamı nasip ettin. sen ne durumdasın? sevgiler.

Hehe, yapıştım hamile kızın yakasına, iki gün inmedim
Böyle güzel ev sahibiyle zaman kötü geçer mi? Çok yoruldun benim için. Hakkını helal et.
Allahim ne hakkı ne hukuku yorulmadim seninle zaman süperdi canim arkadaşım.
Cok cok gecmiş olsun canım prensesimiz yolda şahane bir haber..kendine dikkat et öperim...

Allah sabır versin canım cok zor dönemden geçiyorsun inşallah aydınlık günler olacak ...
Canim benim inşallah değişmez ise prenses haberine çok mutlu olduk bu hafta 4 lu test var bakalim netlesir inşallah cinsiyet bende çok öpüyorum seni
evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))
Ensucumm çok ama çok sevindim beklediğim bir haber di hatta zanorkcuguma dedimki ensu bi gidicek ikiz haberi alacak içimden böyle geçti 9 ayiniz sorunsuz geçsin hep boyle

:)) canımm sağlıklı olsundaa inan hiç ikizz isteğim yok olursada Allahtan artık:))
sen nasılsın iyisin dimi cnm herşey yolunda maşallah ne güzel.. Allaha emanet olun cnm bebişinizle..
Zanorktan yana çok umutluyum canım sıra ondaa hepimiz heyecanla zanorku takipteyiz..

Hoşgeldin hoşgeldinnnnnn... Çok güzel bir tatil geçirmişsin bir sürü tekrarı olsun :) Tektaşını alacağın güzel bir tedavi başlasın... Su gibi aksın gitsin bizi de senin gibi mutlu etsin...

Hoşgeldin tekrar belki37... Bazen kendi kendimize çekilebiliyoruz umarım her şeyin yolunda gideceği bir süreç başlar... Tüm olumsuzlukların yolunda engel olmayan olumsuzluklar olsun hatta mümkünse hiççç olumsuzluk olmasın... Yorulmadan maddi manevi büyük güçle ve şans ile ilerlesin...

Olumsuz olursa üzülmek pes etmek yok... Gücümüz oldukça, içimizden geliyorsa yola devam... Bir sürü örnek var burada az değerlerin çoğaldığı, çok olanların azaldığı... Umarım günü gelmiştir ve sağlıkla artar değerin... Negatifte de pozitifte de seninle duygularını paylaşmak üzere hep buradayız... Sevincinin çok olması temennisiyle bol şans diliyorum.

evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))

Yaşasınnnnnnnnnnnnnn :) Ensu nasıl seviniyorum nasıl... Allahım nazarlar değmesin size... 41 kere maşallahhhh :) Dünyanın en güzel melodisini de tez zamanda en yüksek desibelden duy da artık tamam de... 9 aylık meşakkatli serüvenin başlasın... Bu 9 ayda başka endişelerin acabaların olacak mutlaka, hepsini hep birlikte atlacağız.. Şu pıtpıtlar sonrası hamilelik şımarıklığına bürünmeni diliyorum... Aşermelerin başlasın :)

Herkese Selamlar,
Hamile olanları tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin.Darısı geride kalanlara.
Merhaba esen3 :) Amiiin dileklerine hamile olanlar özlemle bekleyen kollarında sevgiyle büyütecekleri bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar inşallah. Sevinç göz yaşları döksünler... Darısı da hepimizin başına :)

Canımm yaş ile alakası olsaydı bu işlerin gerçekten gencecik kızlar merkezlerde olmazdı... Geçen gittiğimde 92 doğumlu kızcağızın 3 aydır tedaviye rağmen yumurtası olmuyordu nasıl üzüldüm, kardeşim yaşında Şükür halimize... İmkanımız var deniyoruz, olursa ne ala, olmazsa da en azından denemedik demeyeceğiz. Üstelik gayet güzel ilerliyor her şey... Yeni hazırlığında yine hep birlikte heyecanla aşama aşama ilerleyeceğiz... Çok sevgiler

Ben çok geç gördüm yoğunluktan, çok üzülürdüm gerçi erken görsem de yoğunluk hat safhadaydı. Çok mutlu oldum, bir dahakine inşallah kısmet olursa ben de varımmmm :) Tadı damağınızda kalmış madem arayı uzatmamalı :) Ve teşekkür ederimmm enteresan gelişmelerime yeni gelişme ekledik şok ve şaşkınlık içerisindeyiz.. Bilahare mesajda anlatacağım çok alıntı yaptım şimdi :) HSG yi erteleme vallahi ilkinde 10 saniye bir baskı vardı şimdi niye devam etmiyorsunuz diye sorduğumda bitmişti... Tüm samimiyetimle emin misiniz diye soracak kadar hiç bir şey hissetmedim...

Çok sevindim canım, inşallah dr yn da çok güzel şeyler söyler ve yoğuşmalı ve heyecanlı bir sürece başlarsın

Hala şoktayız... Çok teşekkür ederim alıntı çok yaptım diye bilahare mesajda aktaracağım gelişmeleri...

Cok sevindim tuplerinin acik olduguna. Canim Insallah bu sefer gelecek bebek.
Çok çook teşekkürler şoku atlattık tedaviye yeni eklemeler yaptık... Aktaracağım birazdan... İnşallah bebek bekleyen herkes için hep güzel gelişmeler olur :)

Söyledin söyledin ben de biliyordum ama iğne fobisine kardeş getirdiydim bunu... Nato mermer nato kafam :) Şaka gibi geçti.. Hastanede karamarsık / gündüz feneri kişisi varsa gördüğün o bendim :) Tatil moduyla şortlu vs. gelmiştim... Ama genelde doktorun yanındaydım hep, sonra kalmadım çıktım... Gelişmelerin bu yönde olmasının olasılıkları yazacağım birazdan canım benim :)

Olursa süper olur olmazsa yola devam.. Çok teşekkür ederim Alisaliscim.. Dondurulmuşlar için ilerlemek üzere takvimlerimizi ayarlamıştık. Yine kesmeyeceğiz tedaviyi kalan son 2 dondurulmuşu transfer edeceğiz diye ilerliyoruz arada sevgili breezey ve diğer örnekler gibi spontan olursa başımızın üstünde yeri var :) Senin de ilave tektaşının bir an önce gelmesini diliyorum... Rahim kalınlığı konusunda var mı yeni gelişmeler? Benim de çok kalınlaştığı söylenemez... İlk transferde 8.9 du dondurulmuşlarla denediğimizde artık beklemeyelim diye 7.8 ile yaptık... Bakalım şimdi neler olacak.. Çok sevgiler

Güzel hamile :) Sen "size" çok iyi bak arada uğra hiç fark etmez... Umarım sorunsuz tüm şımarıklığını yaşadığın şekilde ilerliyordur hamilelik... Prenses gelecekmiş ne güzel :) Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmeyecektir.. Hep güzel haberlerini alabilmek isteriz :)

Tırsaklık değil ciddi fobi oldu doktora parmağımı kes iğne yapma der haldeyim hala... HSG enterasan bir fobi kardeşi oldu :) Ama geçti bitti ve sonucu da süprizli oldu...

Gelişmeleri aktaracağım :)

Daha önce de yazdım ama mesajları kronolojik takip etmek zor oluyor ben edemiyorum en azından o yüzden görmemiş olabilirsin... Yumurtaları söz dinlemeyenlerden biri de benim :) 3 kez tedavi erteledik hep... Bantlar estrofemler o bu şu hiç bir işe yaramadı yumurtalar devam etti... Doktorum söz dinlemeyen yumurtalarımla boğuşmaktan yorulduğumu fark etti 6 ay geçti diye natural siklus ile 2 dondurulmuşu transfer ettik.. Olmadı sınıfta kaldık... Şimdi 2 dondurulmuş daha var. Önce antibiyotikle iltihaba yönelik tedavi uygulayıp bu ay regli ile iğne ile 21. günden baskılamaya başlayacaktık... Tık diyorum çünkü yeni gelişmeler oldu malum... Yine de vakit kaybetmemek için hazır iltihap için de tedavi başlatmışken spontan bir doğal durum olmaz ise 3 Ekim 21. günde Lucrin iğne veya benim fobim var diye burun spreyi ile başlayacağız... İĞne ile arasında fark yok deniliyor ama bilemedim...

Sen de nasıl ilerliyor? Neler önerildi, sprey önerilerde var mıydı mesela :) Paylaşırsan sevinirim...

Umarım bu kez baskılanır ve ideal kalınlık ile transferin gerçekleşir... Gelişmeleri yakınen takip edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…