- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.861
Umutsuz olmak yok :) İnşallah sende de işe yarayacak... Hayırlısı ne ise o olsun diyerek devam ediyoruz hepimiz... Umarım arı sütü de fayda sağlar. Yumurta için zanorkun hep faydalı paylaşımları var.. Çörekotuyağı bal tarçınlı mesela... Doğal olan şeyleri kararınca kullanınca yararlı olacağına inanıyorum ben... Ama dediğin gibi zamanı geldiğinde oluyor her şey.. İnşallah yüzünün güldüğü güzel gelişmelerde senin sevincini paylaşırız... Çok güzel gelişmeler tez zamanda olsun inşallah... Bol şans diliyorum yolun hep açık olsuncanım senin emriyo sayın bende iyidi canım ben biliyorsun yumurtam bazen hiç oluşmuyor tedavide sadece bir emriyom oluyor ve ikinci kalite ben umudumu hiç yitirmedim Rabim zamanını biliyor canım olmuyorsada vardır bir hayır..Rabim sağlıklı hayırlı analı babalı büyüyen uzun ömürlü evlatlar nasip etsin herkeze..bu arad arı sütünü sipariş etiim bana sabah ve akşamda tüketebilirsin dedi çok tatlı dilli bir bayanla konuştuum..inş bende işe yarar Allahım inş şifa verir banada..
cnm bence tedaviye başladınya artık ne yürüyüş yap nede extradan bir şey iç.. doktoruna güven herşey güzel olacak..
Yürüyüşü mecburiyetten yaptım ki. Mesafe kısa diye taksiler almıyor. Kaldığım yerle hastane arası 3 km. kadar. 5 defa hastaneye gidip geldim o gün. Eder 15 km. Ne bacak kaldı ne bel.
canim benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine öylede devam eder inşALLAH.Bende mi buz bebişlerimi alip gelsem nur hanim a :)çok sağoll canım benim.. darısıı başınaa...öptümm
Allahim ne hakkı ne hukuku yorulmadim seninle zaman süperdi canim arkadaşım.
Canim benim inşallah değişmez ise prenses haberine çok mutlu olduk bu hafta 4 lu test var bakalim netlesir inşallah cinsiyet bende çok öpüyorum seni
Ensucumm çok ama çok sevindim beklediğim bir haber di hatta zanorkcuguma dedimki ensu bi gidicek ikiz haberi alacak içimden böyle geçti 9 ayiniz sorunsuz geçsin hep boyle
:)) canımm sağlıklı olsundaa inan hiç ikizz isteğim yok olursada Allahtan artık:))
sen nasılsın iyisin dimi cnm herşey yolunda maşallah ne güzel.. Allaha emanet olun cnm bebişinizle..
Zanorktan yana çok umutluyum canım sıra ondaa hepimiz heyecanla zanorku takipteyiz..
Hoşgeldin hoşgeldinnnnnn... Çok güzel bir tatil geçirmişsin bir sürü tekrarı olsun :) Tektaşını alacağın güzel bir tedavi başlasın... Su gibi aksın gitsin bizi de senin gibi mutlu etsin...
Hoşgeldin tekrar belki37... Bazen kendi kendimize çekilebiliyoruz umarım her şeyin yolunda gideceği bir süreç başlar... Tüm olumsuzlukların yolunda engel olmayan olumsuzluklar olsun hatta mümkünse hiççç olumsuzluk olmasın... Yorulmadan maddi manevi büyük güçle ve şans ile ilerlesin...
Olumsuz olursa üzülmek pes etmek yok... Gücümüz oldukça, içimizden geliyorsa yola devam... Bir sürü örnek var burada az değerlerin çoğaldığı, çok olanların azaldığı... Umarım günü gelmiştir ve sağlıkla artar değerin... Negatifte de pozitifte de seninle duygularını paylaşmak üzere hep buradayız... Sevincinin çok olması temennisiyle bol şans diliyorum.
Yaşasınnnnnnnnnnnnnn :) Ensu nasıl seviniyorum nasıl... Allahım nazarlar değmesin size... 41 kere maşallahhhh :) Dünyanın en güzel melodisini de tez zamanda en yüksek desibelden duy da artık tamam de... 9 aylık meşakkatli serüvenin başlasın... Bu 9 ayda başka endişelerin acabaların olacak mutlaka, hepsini hep birlikte atlacağız.. Şu pıtpıtlar sonrası hamilelik şımarıklığına bürünmeni diliyorum... Aşermelerin başlasın :)
Merhaba esen3 :) Amiiin dileklerine hamile olanlar özlemle bekleyen kollarında sevgiyle büyütecekleri bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar inşallah. Sevinç göz yaşları döksünler... Darısı da hepimizin başına :)
Canımm yaş ile alakası olsaydı bu işlerin gerçekten gencecik kızlar merkezlerde olmazdı... Geçen gittiğimde 92 doğumlu kızcağızın 3 aydır tedaviye rağmen yumurtası olmuyordu nasıl üzüldüm, kardeşim yaşındaŞükür halimize... İmkanımız var deniyoruz, olursa ne ala, olmazsa da en azından denemedik demeyeceğiz. Üstelik gayet güzel ilerliyor her şey... Yeni hazırlığında yine hep birlikte heyecanla aşama aşama ilerleyeceğiz... Çok sevgiler
Ben çok geç gördüm yoğunluktan, çok üzülürdüm gerçi erken görsem de yoğunluk hat safhadaydı. Çok mutlu oldum, bir dahakine inşallah kısmet olursa ben de varımmmm :) Tadı damağınızda kalmış madem arayı uzatmamalı :) Ve teşekkür ederimmm enteresan gelişmelerime yeni gelişme ekledik şok ve şaşkınlık içerisindeyiz.. Bilahare mesajda anlatacağım çok alıntı yaptım şimdi :) HSG yi erteleme vallahi ilkinde 10 saniye bir baskı vardı şimdi niye devam etmiyorsunuz diye sorduğumda bitmişti... Tüm samimiyetimle emin misiniz diye soracak kadar hiç bir şey hissetmedim...
Hala şoktayız... Çok teşekkür ederim alıntı çok yaptım diye bilahare mesajda aktaracağım gelişmeleri...
Çok çook teşekkürler şoku atlattık tedaviye yeni eklemeler yaptık... Aktaracağım birazdan... İnşallah bebek bekleyen herkes için hep güzel gelişmeler olur :)
Söyledin söyledin ben de biliyordum ama iğne fobisine kardeş getirdiydim bunu... Nato mermer nato kafam :) Şaka gibi geçti.. Hastanede karamarsık / gündüz feneri kişisi varsa gördüğün o bendim :) Tatil moduyla şortlu vs. gelmiştim... Ama genelde doktorun yanındaydım hep, sonra kalmadım çıktım... Gelişmelerin bu yönde olmasının olasılıkları yazacağım birazdan canım benim :)
Olursa süper olur olmazsa yola devam.. Çok teşekkür ederim Alisaliscim.. Dondurulmuşlar için ilerlemek üzere takvimlerimizi ayarlamıştık. Yine kesmeyeceğiz tedaviyi kalan son 2 dondurulmuşu transfer edeceğiz diye ilerliyoruz arada sevgili breezey ve diğer örnekler gibi spontan olursa başımızın üstünde yeri var :) Senin de ilave tektaşının bir an önce gelmesini diliyorum... Rahim kalınlığı konusunda var mı yeni gelişmeler? Benim de çok kalınlaştığı söylenemez... İlk transferde 8.9 du dondurulmuşlarla denediğimizde artık beklemeyelim diye 7.8 ile yaptık... Bakalım şimdi neler olacak.. Çok sevgiler
Güzel hamile :) Sen "size" çok iyi bak arada uğra hiç fark etmez... Umarım sorunsuz tüm şımarıklığını yaşadığın şekilde ilerliyordur hamilelik... Prenses gelecekmiş ne güzel :) Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmeyecektir.. Hep güzel haberlerini alabilmek isteriz :)
Tırsaklık değil ciddi fobi oldu doktora parmağımı kes iğne yapma der haldeyim hala... HSG enterasan bir fobi kardeşi oldu :) Ama geçti bitti ve sonucu da süprizli oldu...
Gelişmeleri aktaracağım :)
:))) canımmm yazık sana yaa
olsun zorluk çekmeden mutlu sona ulaşılmıyor.. bebişin sportik olacak cnm..
5. tüpü deneyebilirmiyim gücüm varmı diye düşünürken okuyorum yazdıklarınızı maşşallah hepinize nasıl bir enerjiniz güzelliğiniz var.Hiçbirinizi tanımıyorum sorun nedir neler yaşadınız neler oldu ama dualarım iyi dileklerim sizinle inşallah bu kadar emek sabır ve tevekkülün karşılığını alırsınız küçücük kuzularınız kucagınıza gelsin Hamile olan arkadaşlarıda çooooooooook tebrik ediyorum müthiş bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah Rahat olun huzurlu keyifli hamilelikler geçirin
Yarın öğlene kadar 9 doğurucam :) test günüm...dualarınızı eksik etmeyin canlar emi
Valla o gün ben de maymun gibiydim. Hiç etrafıma bakmadım. Beyaz pantolonlu pembe bluzlu tombul şey de bendim. Neyse, yarın kontrolün varmış madem, büyük ihtimalle görüşürüz. Sabah 09:30 da opu için geleceğim. Noktayla Virgül gibi bir çift görürsen kesin biz gelmişizdirBir aksilik olmazsa kolay tanıman için turuncu elbise - turuncu ayakkabı giyerim. En azından turuncu ayakkabı kesin. Elbiseye giremeyebilirim, henüz denemedim
hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
Yarınn büyükkk günnnn oleyyyyyyyO değil, perşembe günü yağmurda almadı adamın birisi. Çok trafik varmış giremezmiş. Hem yoruldum, hem ıslandım. Neyse. İnşallah zorlu kısım yarın bitiyor, heyecanlı kısım başlıyor. Sen nihayet sıranı savdın. Darısı başıma
Duygucum bence mucizene az kaldı belki de vücudun mesaj yolluyordu gizliden doğal olacak diye sen anlayamıyor asi yumurtalara kızıyordun .....güzel olacak güzellllEşim hiç yalnız bırakmıyor beni hiç bir muayene veya görüşmede... Yanında gelmekten başka bir şey yapamıyorum bari bunu yapayım diyerek... Ama hasta şimdi, iğne de yapılmayacak yarın sadece yumurtanın durumuna bakılacak ne zaman çatlar öngürüde bulunulacak, o yüzden sen gelme bu kez diye konuşmuştuk...
11'de benim randevum, eşim duramaz gelirse ancak o saate geliriz iş güç vs nedeniyleGelmez ise ben randevu saatini beklemem erken gelirim :) Ofise gitmeden gelirim.
Turuncu muruncu anlamam ne yapar eder kızları seferber ederim bulurum ki :)
Çok güzel geçsin yarın... Sürpriz foliküllerle şaşır :) Boğum boğum bebek olmaya hazır sağlıklı embriyo olsun :) Çok heyecanlı :)
Canım gelişmeler ne durumda kontrolün ne zaman?:))) canımmm yazık sana yaa
olsun zorluk çekmeden mutlu sona ulaşılmıyor.. bebişin sportik olacak cnm..
Hoşgeldin hoşgeldinnnnnn... Çok güzel bir tatil geçirmişsin bir sürü tekrarı olsun :) Tektaşını alacağın güzel bir tedavi başlasın... Su gibi aksın gitsin bizi de senin gibi mutlu etsin...
Hoşgeldin tekrar belki37... Bazen kendi kendimize çekilebiliyoruz umarım her şeyin yolunda gideceği bir süreç başlar... Tüm olumsuzlukların yolunda engel olmayan olumsuzluklar olsun hatta mümkünse hiççç olumsuzluk olmasın... Yorulmadan maddi manevi büyük güçle ve şans ile ilerlesin...
Olumsuz olursa üzülmek pes etmek yok... Gücümüz oldukça, içimizden geliyorsa yola devam... Bir sürü örnek var burada az değerlerin çoğaldığı, çok olanların azaldığı... Umarım günü gelmiştir ve sağlıkla artar değerin... Negatifte de pozitifte de seninle duygularını paylaşmak üzere hep buradayız... Sevincinin çok olması temennisiyle bol şans diliyorum.
Yaşasınnnnnnnnnnnnnn :) Ensu nasıl seviniyorum nasıl... Allahım nazarlar değmesin size... 41 kere maşallahhhh :) Dünyanın en güzel melodisini de tez zamanda en yüksek desibelden duy da artık tamam de... 9 aylık meşakkatli serüvenin başlasın... Bu 9 ayda başka endişelerin acabaların olacak mutlaka, hepsini hep birlikte atlacağız.. Şu pıtpıtlar sonrası hamilelik şımarıklığına bürünmeni diliyorum... Aşermelerin başlasın :)
Merhaba esen3 :) Amiiin dileklerine hamile olanlar özlemle bekleyen kollarında sevgiyle büyütecekleri bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar inşallah. Sevinç göz yaşları döksünler... Darısı da hepimizin başına :)
Canımm yaş ile alakası olsaydı bu işlerin gerçekten gencecik kızlar merkezlerde olmazdı... Geçen gittiğimde 92 doğumlu kızcağızın 3 aydır tedaviye rağmen yumurtası olmuyordu nasıl üzüldüm, kardeşim yaşındaŞükür halimize... İmkanımız var deniyoruz, olursa ne ala, olmazsa da en azından denemedik demeyeceğiz. Üstelik gayet güzel ilerliyor her şey... Yeni hazırlığında yine hep birlikte heyecanla aşama aşama ilerleyeceğiz... Çok sevgiler
Ben çok geç gördüm yoğunluktan, çok üzülürdüm gerçi erken görsem de yoğunluk hat safhadaydı. Çok mutlu oldum, bir dahakine inşallah kısmet olursa ben de varımmmm :) Tadı damağınızda kalmış madem arayı uzatmamalı :) Ve teşekkür ederimmm enteresan gelişmelerime yeni gelişme ekledik şok ve şaşkınlık içerisindeyiz.. Bilahare mesajda anlatacağım çok alıntı yaptım şimdi :) HSG yi erteleme vallahi ilkinde 10 saniye bir baskı vardı şimdi niye devam etmiyorsunuz diye sorduğumda bitmişti... Tüm samimiyetimle emin misiniz diye soracak kadar hiç bir şey hissetmedim...
Hala şoktayız... Çok teşekkür ederim alıntı çok yaptım diye bilahare mesajda aktaracağım gelişmeleri...
Çok çook teşekkürler şoku atlattık tedaviye yeni eklemeler yaptık... Aktaracağım birazdan... İnşallah bebek bekleyen herkes için hep güzel gelişmeler olur :)
Söyledin söyledin ben de biliyordum ama iğne fobisine kardeş getirdiydim bunu... Nato mermer nato kafam :) Şaka gibi geçti.. Hastanede karamarsık / gündüz feneri kişisi varsa gördüğün o bendim :) Tatil moduyla şortlu vs. gelmiştim... Ama genelde doktorun yanındaydım hep, sonra kalmadım çıktım... Gelişmelerin bu yönde olmasının olasılıkları yazacağım birazdan canım benim :)
Olursa süper olur olmazsa yola devam.. Çok teşekkür ederim Alisaliscim.. Dondurulmuşlar için ilerlemek üzere takvimlerimizi ayarlamıştık. Yine kesmeyeceğiz tedaviyi kalan son 2 dondurulmuşu transfer edeceğiz diye ilerliyoruz arada sevgili breezey ve diğer örnekler gibi spontan olursa başımızın üstünde yeri var :) Senin de ilave tektaşının bir an önce gelmesini diliyorum... Rahim kalınlığı konusunda var mı yeni gelişmeler? Benim de çok kalınlaştığı söylenemez... İlk transferde 8.9 du dondurulmuşlarla denediğimizde artık beklemeyelim diye 7.8 ile yaptık... Bakalım şimdi neler olacak.. Çok sevgiler
Güzel hamile :) Sen "size" çok iyi bak arada uğra hiç fark etmez... Umarım sorunsuz tüm şımarıklığını yaşadığın şekilde ilerliyordur hamilelik... Prenses gelecekmiş ne güzel :) Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmeyecektir.. Hep güzel haberlerini alabilmek isteriz :)
Tırsaklık değil ciddi fobi oldu doktora parmağımı kes iğne yapma der haldeyim hala... HSG enterasan bir fobi kardeşi oldu :) Ama geçti bitti ve sonucu da süprizli oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?