Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Umutsuz olmak yok :) İnşallah sende de işe yarayacak... Hayırlısı ne ise o olsun diyerek devam ediyoruz hepimiz... Umarım arı sütü de fayda sağlar. Yumurta için zanorkun hep faydalı paylaşımları var.. Çörekotuyağı bal tarçınlı mesela... Doğal olan şeyleri kararınca kullanınca yararlı olacağına inanıyorum ben... Ama dediğin gibi zamanı geldiğinde oluyor her şey.. İnşallah yüzünün güldüğü güzel gelişmelerde senin sevincini paylaşırız... Çok güzel gelişmeler tez zamanda olsun inşallah... Bol şans diliyorum yolun hep açık olsun

2012 HSG 2014 Yeni HSG

Gelişmeleri aktarmam gerekirse;
2012 HSG'de kapalı çıkmıştı malum, ki zaten 2003'den bu yana biliyorduk. Apandisit ameliyatımdaki laparoskopi de doktor bunu söylemişti... HSG teyidi olmuştu. Her iki tüp tamamen kapalıydı.

Yaklaşık 8-9 ay önce histeroskopi ile yapışıklıklar açılmıştı, alınan biopsi ile de rahim de iltihap tespit edilmişti. İki kez antibiyotik tedavi gördüm. HSG'yi çeken Dr. Cevat Bey 2 kez histeroskopinin çok iyi yapıldığını belirtti, kim yaptı diye sordu... Çünkü ilk filme göre böylesine değişiklik çok iyi diye adlandırdı. Açıkcası hsg fobisinden önce ne dediğini anlamadım sonrasında idrak ettim. Hsg sonrası tüplerde açılmalar görülebiliyormuş ama benim gibi rahim içine bile ilaç dağılamazken rahim yapışıklıkları varken tüpler böyle kapalıyken bu tarz açılma pek mümkün olmuyormuş.. Galiba minik bir mucize yaşadık :)

Değişik yöntem ve onlarca ilaca rağmen baskılanmayan yumurta öyküm (yaşımdan dolayı enteresandı) ile doktorum zaten beni özel hasta sınıfına soktuğunu söylemişti, üstüne bu haberle gidince yok artık dedi boş bulunup :) Filmi inceledi siz artık bizlik hasta olmaktan çıktınız deyiverdi... Şu süreçler bitince oturup inceleyelim bu durumu diye de espirisini yaptı..

Açıkcası iyi histeroskopi ile rahim içindeki yapışıklıkların açılmasının içerideki lokazyonun iyileşmesine olanak sağladığı, antibiyotik tedavisi ile de vücuttan atıldığı yönünde görüş bildirdi her iki doktor da...

Sonuç olarak bu film ile normal yoldan spontan hamileliğe uygun hasta olduğum söylenebileceğini ilettiler. Kalan 2 dondurulmuş için bu ay tedaviye başlayacaktık. Bu gelişme ile erteleyip ertelemeyeceğimizi konuştuk... Ertelememeyi tercih ettim :) (Malum bir erteliyorum sonra tekrar kanalize olmam, toparlanmam zor oluyor rahata alışıyorum hemen)

Aylarca transferimi erteleten, iptal ettiren yumurtaları kesinlikle değerlendirmemizi önerdi. Zaten dondurulmuş için reglin 2. günü gittiğimde sağ ve solda 6-7 şer antral görülmüştü. Film sonrası Cumartesi tekrar muayene oldum. Sol tarafta 13 mm ulaşmış yumurtayı normal yol için takip etmeyi önerdi.

Takip edilmesi için yarın tekrar gideceğim... 11. gün olacak yarın ve yumurta ölçülecek çatlama zamanı öngörülecek... Çünkü yumurta çatlamam da 14 gün ve sonrası değil daha erken oluyor benim :) Buna göre gün aşırı normal yoldan denemenizi öneriyorum dedi... Şans eseri bir hamilelik olursa ne ala o zaman dondurulmuşlar beklemeye devam edecek... Ama doğal herhangi bir gelişme yoksa 9 gün sonra baskılama için iğne veya sprey ile transfer hazırlığına başlayacağız...

Durum şimdilik bu, doktorum hazır tüpler açılmışken, iltihap için yeni antibiyotik tedavisi yapılmışken, üstüne hazırda yumurta da bulunuyorken mutlaka normal denememiz gerektiğini ısrarla söylüyor... Aylardır, 41 yaşımda zaman kaybetmemek isterken başıma iş çıkaran yumurtalara kızmıştım belki şimdi kendilerini affettirirler...

Bekleyip göreceğiz :) Beklerken de deneyelim :)))))))

cnm bence tedaviye başladınya artık ne yürüyüş yap nede extradan bir şey iç.. doktoruna güven herşey güzel olacak..

Yürüyüşü mecburiyetten yaptım ki. Mesafe kısa diye taksiler almıyor. Kaldığım yerle hastane arası 3 km. kadar. 5 defa hastaneye gidip geldim o gün. Eder 15 km. Ne bacak kaldı ne bel.

Yürüyüşü mecburiyetten yaptım ki. Mesafe kısa diye taksiler almıyor. Kaldığım yerle hastane arası 3 km. kadar. 5 defa hastaneye gidip geldim o gün. Eder 15 km. Ne bacak kaldı ne bel.

:))) canımmm yazık sana yaa
olsun zorluk çekmeden mutlu sona ulaşılmıyor.. bebişin sportik olacak cnm..

5. tüpü deneyebilirmiyim gücüm varmı diye düşünürken okuyorum yazdıklarınızı maşşallah hepinize nasıl bir enerjiniz güzelliğiniz var.Hiçbirinizi tanımıyorum sorun nedir neler yaşadınız neler oldu ama dualarım iyi dileklerim sizinle inşallah bu kadar emek sabır ve tevekkülün karşılığını alırsınız küçücük kuzularınız kucagınıza gelsin Hamile olan arkadaşlarıda çooooooooook tebrik ediyorum müthiş bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah Rahat olun huzurlu keyifli hamilelikler geçirin

Öyle deme, ailenle geçireceğin zamanı bana ayırdın. Yoruldun. Bildiğim bilmediğim bir hak geçtiyse, sen helal et, Rabbim affetsin...

İnşallah umutlarınızı boşa çıkarmam. Gerçi nasip neyse onu yaşıyoruz ama...

Valla o gün ben de maymun gibiydim. Hiç etrafıma bakmadım. Beyaz pantolonlu pembe bluzlu tombul şey de bendim. Neyse, yarın kontrolün varmış madem, büyük ihtimalle görüşürüz. Sabah 09:30 da opu için geleceğim. Noktayla Virgül gibi bir çift görürsen kesin biz gelmişizdir Bir aksilik olmazsa kolay tanıman için turuncu elbise - turuncu ayakkabı giyerim. En azından turuncu ayakkabı kesin. Elbiseye giremeyebilirim, henüz denemedim

Son düzenleme:
:))) canımmm yazık sana yaa
olsun zorluk çekmeden mutlu sona ulaşılmıyor.. bebişin sportik olacak cnm..

O değil, perşembe günü yağmurda almadı adamın birisi. Çok trafik varmış giremezmiş. Hem yoruldum, hem ıslandım. Neyse. İnşallah zorlu kısım yarın bitiyor, heyecanlı kısım başlıyor. Sen nihayet sıranı savdın. Darısı başıma

Her birimizin aynı sonuç için çıktığı yolda farklı farklı engellerimiz farklı farklı yöntemlerimiz var... Ortak sonuç için çabalıyoruz... Enerjimiz hepimizin zaman zaman düşüyor. Bir arada daha kolay toparlanıyor... Bazen kafalarımız karışıyor onu bile toparlıyoruz... En azından ben buradan çok fazla fikir alıyorum, bazı kararlarımı kendimiz veremezken buradaki tecrübelerle veriyorum... Mesela dondurulmuşları kenarda tutup başka yerde hiç yokmuş gibi başlamakla dondurulmuşları denemek arasında buradan yola çıkarak kararlar aldım...

Paylaşmak istediğin her ne olursa, merak ettiğin soruların olursa yazdıkça daha çok enerji depolanacaksın emin ol...

Dediğin gibi herkesin emekleri, sabrı ve tevekkülü umarım cevap bulur.. Şansın da yolun da açık olsun :)

Yarın öğlene kadar 9 doğurucam :) test günüm...dualarınızı eksik etmeyin canlar emi
Yarın öğlene kadar 9 doğur, 9 ay sonra en az 1 tane doğur :)
Şansın bol olsun, inşallah zamanı gelmiştir... Müjdenle coşarız...
Pozitif haberlerini almayı diliyorum bende... Olmazsa yola devam etmek için hepimiz buradan güç aldık... Heyecanına ortak et bizi de :) Çok sevgiler

Eşim hiç yalnız bırakmıyor beni hiç bir muayene veya görüşmede... Yanında gelmekten başka bir şey yapamıyorum bari bunu yapayım diyerek... Ama hasta şimdi, iğne de yapılmayacak yarın sadece yumurtanın durumuna bakılacak ne zaman çatlar öngürüde bulunulacak, o yüzden sen gelme bu kez diye konuşmuştuk...

11'de benim randevum, eşim duramaz gelirse ancak o saate geliriz iş güç vs nedeniyle Gelmez ise ben randevu saatini beklemem erken gelirim :) Ofise gitmeden gelirim.

Turuncu muruncu anlamam ne yapar eder kızları seferber ederim bulurum ki :)
Çok güzel geçsin yarın... Sürpriz foliküllerle şaşır :) Boğum boğum bebek olmaya hazır sağlıklı embriyo olsun :) Çok heyecanlı :)

hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
Tekrar tebrikler hope... Çok sevindik güzel haberini alınca. Umut oldun :)

Sağlıkla, huzurla büyüsün bebeğin ve su gibi dertsiz tasasız geçsin hamileliğin... Her maceranın kendi içinde bir sürü inişleri çıkışları var ama her biri ayrı bir tecrübe oluyor. Mutlaka birilerine umut olacaktır, yardımcı olacaktır... Çok sevgiler

Güzel haberlerini alalım hep :)

Yarınn büyükkk günnnn oleyyyyyyy inşallah tek taşımızı sağlıkla alıp bölünüp çoğalmaya yollayacağızzzz

Duygucum bence mucizene az kaldı belki de vücudun mesaj yolluyordu gizliden doğal olacak diye sen anlayamıyor asi yumurtalara kızıyordun .....güzel olacak güzellllTopiğimize maşallahhhh mucizeler hep bizi bulsun inşallhhhh

canım çok haklısın bende tedavi görürken gencecik bir bayan arkadaş vardı bebek gibi içim gitti onu görünce inşallah onun ki tutmuştur diye hep aklımda dediğin gibi çok şükür hala umut var deniyoruz allah hepimizin kucağına

canım aslında haklısın en büyük tesellim yumurta rezervim bitmemiş olması bir önceki tedavimde gencecik bebek gibi bir bayan arkadaş vardı kaç yıldır uğraşıyorlar hep içimden inşallah onunki tutmuştur diye aklımda kaldı gerçekten yaş la bitmiyor dediğin gibi elimizden geleni yapacaz gerisi allahtan birde bakmışız hepimiz 2015 anneleri olmuşuz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…