Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaaa ne tatlı mesaj bu!!! süpersin tatlım, ağzından bal damlıyor. İnşallah yarın müjdeli haberi veririm. Allah razı olsun

Yarın öğlene kadar 9 doğurucam :) test günüm...dualarınızı eksik etmeyin canlar emi
Dualarımız seninle topiğimizi güzel haberlerinle şenlendir inşallahhhh
hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
Sabırsızlıkla beklıyoruz maceranı...
canım ben yeni bir tedaviye hazırlanıyorum hayırlısıyla artık :)
Yeni tedavin son tedavin olsun inşallhh ikiz bebişletin kucağını doldursun

canlar burda bizim oturduğumuz yerde devlet hastanesi doktoru var çok metnini duydum ona tedaviye gidem hep hamiş bende oraya gitmeye kara vermiştim bugün randevum vardı ultrasonla karnımdan baktı rahim ince menopoz belirtisi olabilir dedi durumumu anlatım aslında anlatmıycaktım çok ilginç bişey oldu sırayla soru soruyor yaş kaç kaç senelik evlisin çocuk varmı tüp bebek yaptrıdınmı bende herşeyi anlatıp tabiki öyle bir enerji aldımki doktordan çok rahat onun yanında çok rahatım nedense bana demezmi aret beymi doktorunuz deyince ben şook tabiki..ben tekirdağnın bir ilçesindeyim aret istanbulda bunlar bir işaretmi kızlar ya..fsh tsh prolokatin beta hcgb istedi bakalım sonuçlar bugüne yetişmedi yarında ameliyat günüymüş çarşamba tekrar gel bakalım hormonlara ona göre tedaviye başlatalım dedi..bu arada adetim 22 gün gecikti ve benim rahim ince nedense ve kistleri görmedi karnımdan baktığı içinmi görmedi aca canlar..rahim ince olması menopoz belirtisi gibi duruyor dedi bakalım canlar sonamı geldim nedir..

hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
canım kendini iyi hisetiği bir zamanda hiakyeni anlat canımcığım şuan o kadar ihtiyacım varki böyle hikayelere..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..

canim benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine öylede devam eder inşALLAH.Bende mi buz bebişlerimi alip gelsem nur hanim a :)

canımm benim döllenmiş bir embriyon var ve o embriyonun kalitesini bilmiyorum kaçıncı gün dondurdular ama sadece transferi olacak bu nerede olursa olsun aynı sonucu verecektir artık bence rahminde sorun olmadığı sürece.. ama rahme veya sana ön müdahale edilirse ancak sonuç belki değişir...
laleciğim kendinle ilgili içinin rahat etmesini istiyorsan memorialla bir ön görüşme yapabilirsin, müdahalelik bir sorun göremezlerse embriyonu Aret beylerde denersin baktın yine olmuyor geçersin içinin sindiği farklı bir merkeze çünkü bir yere en fazla 2-3 defa şans vermek gerekli..
çok sağol hayatımm güzell temennilerin için..sen çok avantajlısın aslında çünkü yaşın çok küçük o yüzden elini çabuk tutarsan bebişine tez zamanda kavuşursun..

bende bugün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Ensu seni bir kahraman olarak görüyorum. sabır, istikrar ve kararlık üzerine :) diliyorum bebeğin sana en güzel şeyleri getirir. sevgiler.

cnm topiği tam olarak tanısan anlarsın herkezz çok azimlii, hırslı ve tedavi tedavi koşturma modunda.. hiçbirimiz farklı değiliz:)) sendende aynı tempoyu bekliyoruz..

inşallah senin kadar nazlı bi kızın olur.. öyle nazlı olsunkii nezaman aşıya götürsen dakikalarca sana naz yapsın:))

canım çok sevindim bebişine. Oğluşun olacakmış galiba çok güzel. Bende oğlum olmasını çok istiyorum. Bize müsait olduğun bir zaman maceranı anlatta bize ümit ışığı olsun. Oğluşun ve seni Allah'a emanet ediyorum

Canım merhaba. Durmak yok yola devam. Bebişlerimiz oluncaya kadar pes etmek yok. Buradaki bütün arkadaşlar ben dahil birsürü yollardan geçtik. Bazılarımızın bebişleri göbişlerinde bazıları hala ben dahil hala uğraşıyoruz. Inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.bizler her yenilgiden sonra tekrar doğrulup ayağa kalkmasını biliriz. Çünkü biz güçlü insanlarız

cnm topiği tam olarak tanısan anlarsın herkezz çok azimlii, hırslı ve tedavi tedavi koşturma modunda.. hiçbirimiz farklı değiliz:)) sendende aynı tempoyu bekliyoruz..
benim tempo 2 yıldır aynı çizgide yarın 3.deneme sonucunu alıcam. biraz önce yazmıştım 9 doğuruyorum diye. inşallah Allahım bu sefer dualarımı kabul etsin.

Selam şekerleeer :)

Oyyy tatlılar sizi :) Yarın turuncu mor farketmez inallah mutlu mutlu görüşürsünüz, teletabiler gibi hep sarılalım sıkı sıkı :):)

yaaa ne kadar tatlısın yazılarını her okuduğumda gülümsemeden geçemiyorum canım opun da gelmiş ne güzel bir heyecandasın şimdi yüce rabbim bu opun sana pırlantanı versin en az senin kadar tatlı bir bebişin olsun canım şansın bol olsun çoook öpüyorum :) :)

benim tempo 2 yıldır aynı çizgide yarın 3.deneme sonucunu alıcam. biraz önce yazmıştım 9 doğuruyorum diye. inşallah Allahım bu sefer dualarımı kabul etsin.
canım dualarımız en içten seninle içini ferah tut yüce rabbim engüzelinden sağlıklı bir bebiş kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…