- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.881
canım ben yeni bir tedaviye hazırlanıyorum hayırlısıyla artık :)Günaydın canımAllah senden razı olsun. Sabah bu güzel dileklerle güne başlamamı nasip ettin. sen ne durumdasın? sevgiler.
Hayırlısı olsun inşallah. bende 2. tüp denememi yaptım. yarın test günüm...heyecandan ölücemcanım ben yeni bir tedaviye hazırlanıyorum hayırlısıyla artık :)
Yaaa ne tatlı mesaj bu!!! süpersin tatlım, ağzından bal damlıyor. İnşallah yarın müjdeli haberi veririm. Allah razı olsunYarın öğlene kadar 9 doğur, 9 ay sonra en az 1 tane doğur :)
Şansın bol olsun, inşallah zamanı gelmiştir... Müjdenle coşarız...
Pozitif haberlerini almayı diliyorum bende... Olmazsa yola devam etmek için hepimiz buradan güç aldık... Heyecanına ortak et bizi de :) Çok sevgiler
Dualarımız seninle topiğimizi güzel haberlerinle şenlendir inşallahhhhYarın öğlene kadar 9 doğurucam :) test günüm...dualarınızı eksik etmeyin canlar emi
Sabırsızlıkla beklıyoruz maceranı...hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
Yeni tedavin son tedavin olsun inşallhh ikiz bebişletin kucağını doldursuncanım ben yeni bir tedaviye hazırlanıyorum hayırlısıyla artık :)
canım kendini iyi hisetiği bir zamanda hiakyeni anlat canımcığım şuan o kadar ihtiyacım varki böyle hikayelere..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin..hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
canim benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine öylede devam eder inşALLAH.Bende mi buz bebişlerimi alip gelsem nur hanim a :)
Canım gelişmeler ne durumda kontrolün ne zaman?
Ensu seni bir kahraman olarak görüyorum. sabır, istikrar ve kararlık üzerine :) diliyorum bebeğin sana en güzel şeyleri getirir. sevgiler.
Eşim hiç yalnız bırakmıyor beni hiç bir muayene veya görüşmede... Yanında gelmekten başka bir şey yapamıyorum bari bunu yapayım diyerek... Ama hasta şimdi, iğne de yapılmayacak yarın sadece yumurtanın durumuna bakılacak ne zaman çatlar öngürüde bulunulacak, o yüzden sen gelme bu kez diye konuşmuştuk...
11'de benim randevum, eşim duramaz gelirse ancak o saate geliriz iş güç vs nedeniyleGelmez ise ben randevu saatini beklemem erken gelirim :) Ofise gitmeden gelirim.
Turuncu muruncu anlamam ne yapar eder kızları seferber ederim bulurum ki :)
Çok güzel geçsin yarın... Sürpriz foliküllerle şaşır :) Boğum boğum bebek olmaya hazır sağlıklı embriyo olsun :) Çok heyecanlı :)
hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim kizlar. insallah en kisa sürede maceramla ilgili detayli bilgi paylasmayi istiyorum belki bir sekilde yardimi dokunur :)
Canım inşallah katlanarak artar. Hepimiz çok mutlu oluruz. Inşallah bebişin 9 ay boyunca seni yanlız bırakmazYarın öğlene kadar 9 doğurucam :) test günüm...dualarınızı eksik etmeyin canlar emi
Canım merhaba. Durmak yok yola devam. Bebişlerimiz oluncaya kadar pes etmek yok. Buradaki bütün arkadaşlar ben dahil birsürü yollardan geçtik. Bazılarımızın bebişleri göbişlerinde bazıları hala ben dahil hala uğraşıyoruz. Inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.bizler her yenilgiden sonra tekrar doğrulup ayağa kalkmasını biliriz. Çünkü biz güçlü insanlarız5. tüpü deneyebilirmiyim gücüm varmı diye düşünürken okuyorum yazdıklarınızı maşşallah hepinize nasıl bir enerjiniz güzelliğiniz var.Hiçbirinizi tanımıyorum sorun nedir neler yaşadınız neler oldu ama dualarım iyi dileklerim sizinle inşallah bu kadar emek sabır ve tevekkülün karşılığını alırsınız küçücük kuzularınız kucagınıza gelsin Hamile olan arkadaşlarıda çooooooooook tebrik ediyorum müthiş bir duygu Allah tamamına erdirsin inşallah Rahat olun huzurlu keyifli hamilelikler geçirin
Çok teşekkür ederim. Allah nasip etsin inşallahCanım inşallah katlanarak artar. Hepimiz çok mutlu oluruz. Inşallah bebişin 9 ay boyunca seni yanlız bırakmaz
benim tempo 2 yıldır aynı çizgidecnm topiği tam olarak tanısan anlarsın herkezz çok azimlii, hırslı ve tedavi tedavi koşturma modunda.. hiçbirimiz farklı değiliz:)) sendende aynı tempoyu bekliyoruz..
Valla o gün ben de maymun gibiydim. Hiç etrafıma bakmadım. Beyaz pantolonlu pembe bluzlu tombul şey de bendim. Neyse, yarın kontrolün varmış madem, büyük ihtimalle görüşürüz. Sabah 09:30 da opu için geleceğim. Noktayla Virgül gibi bir çift görürsen kesin biz gelmişizdirBir aksilik olmazsa kolay tanıman için turuncu elbise - turuncu ayakkabı giyerim. En azından turuncu ayakkabı kesin. Elbiseye giremeyebilirim, henüz denemedim
Eşim hiç yalnız bırakmıyor beni hiç bir muayene veya görüşmede... Yanında gelmekten başka bir şey yapamıyorum bari bunu yapayım diyerek... Ama hasta şimdi, iğne de yapılmayacak yarın sadece yumurtanın durumuna bakılacak ne zaman çatlar öngürüde bulunulacak, o yüzden sen gelme bu kez diye konuşmuştuk...
11'de benim randevum, eşim duramaz gelirse ancak o saate geliriz iş güç vs nedeniyleGelmez ise ben randevu saatini beklemem erken gelirim :) Ofise gitmeden gelirim.
Turuncu muruncu anlamam ne yapar eder kızları seferber ederim bulurum ki :)
Çok güzel geçsin yarın... Sürpriz foliküllerle şaşır :) Boğum boğum bebek olmaya hazır sağlıklı embriyo olsun :) Çok heyecanlı :)
yaaa ne kadar tatlısın yazılarını her okuduğumda gülümsemeden geçemiyorum canım opun da gelmiş ne güzel bir heyecandasın şimdi yüce rabbim bu opun sana pırlantanı versin en az senin kadar tatlı bir bebişin olsun canım şansın bol olsun çoook öpüyorum :) :)Valla o gün ben de maymun gibiydim. Hiç etrafıma bakmadım. Beyaz pantolonlu pembe bluzlu tombul şey de bendim. Neyse, yarın kontrolün varmış madem, büyük ihtimalle görüşürüz. Sabah 09:30 da opu için geleceğim. Noktayla Virgül gibi bir çift görürsen kesin biz gelmişizdirBir aksilik olmazsa kolay tanıman için turuncu elbise - turuncu ayakkabı giyerim. En azından turuncu ayakkabı kesin. Elbiseye giremeyebilirim, henüz denemedim
canım dualarımız en içten seninle içini ferah tut yüce rabbim engüzelinden sağlıklı bir bebiş kucağına almayı nasip etsinbenim tempo 2 yıldır aynı çizgideyarın 3.deneme sonucunu alıcam. biraz önce yazmıştım 9 doğuruyorum diye. inşallah Allahım bu sefer dualarımı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?