Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dualarımız seninle topiğimizi güzel haberlerinle şenlendir inşallahhhh

Sabırsızlıkla beklıyoruz maceranı...

Yeni tedavin son tedavin olsun inşallhh ikiz bebişletin kucağını doldursun
ayy ne güzel bir dilek düşünmesi bile mutluluk veriyor inşallah canım cümlemizin tedavisi olumlu olurda mutluluğu hep beraber yaşarız

çok sağoll canım benim.. darısıı başınaa...öptümm
canım yarınki opu için bol şans. Inşallah kaliteli embiryon oluşur.yarın senin için dua edeceğim.allah yardımcınız olsunn

:)) canım nerelerdesin kaçakk
sanıırım öyleyimm galiba.. inşallah devam ederse:))
çok sağoll hayatımmm benim darısı başınaaa.. öptümm
haklısın valla tatlım kaçak oldum bu aralar
çok yoğunum kış hazırlığı temizlik falan fırsatım olmuyo girersemde okuyup çıkıyorum ama sen hep aklımdaydın inan bana çok sevindim adına bu tedavinde neler oldu diğerlerinden farklı eğerki bir tedavi daha yaptırırsam memeorial istiyorum bende ama memeoriale maddi gücümüz yetermi bilmiyorum hani sana rapor indirimi yapılmıştı banada yapacaklardı azda olsa bi indirim acaba hala geçerli olurmu ki bu indirim
ama biliyomusun eşim yakın zamanda tedavi istemiyo biraz kafanı boşalt diyo ama nasıl

2220 canim opun gelmis ne guzel yarin bol yumoş lu bi gun olsun senin için sonrasında bol embriyolu ve bol bebisli

Yürüyüşü mecburiyetten yaptım ki. Mesafe kısa diye taksiler almıyor. Kaldığım yerle hastane arası 3 km. kadar. 5 defa hastaneye gidip geldim o gün. Eder 15 km. Ne bacak kaldı ne bel.

canımm opun gelmişş ne güzell hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.. bolcana kaliteli yumoşluu haberlerin gelsin..

:)) canım sende benim hep aklımdaydın acaba yaylayamı çıktı diye düşündüm bir ara..
kafanı biraz boşalt en doğru kararı verirsin belkide gerek kalmadan doğal yolla hamiş olursun cnm..
yapılır cnm azda olsa indirim yapılır zaten diğer hastanelerden fiyat olarak çok farkı yok inan aynı, bu arada 3. rapor hakkınıda sana yakın bir yerde kullanabilirsin biliyorsun yürürlüğe girdi..
öptüm cnm arada gel özletme kendini..

Merhaba, benim bu ay estrofemle baskilayamadik ve ayni ay icinde adetimin 23. Gunu lucrin depot enjeksiyonu yapildi. O igne korkusu bendede var. Igneden sonra bayilacak gibi oluyorum gozlerim karariyor. Bazen bayiliyorum da.Neyse bakalim bu ay baskilamayi basarabilecekmiyiz... Adet baslayincada estrofeme baslayacagiz. Insallah hepimiz yavruslarimiza kavusuruz.

Dualarımız seninle topiğimizi güzel haberlerinle şenlendir inşallahhhh

Sabırsızlıkla beklıyoruz maceranı...

Yeni tedavin son tedavin olsun inşallhh ikiz bebişletin kucağını doldursun
hope73
celina1

Kızlar böyle güzel dilekleriniz ve dualarınız için kalpten teşekkürler. Yüzüme kocaman bir gülücük oturtunuz. Süpersiniz Allahın izniyle yarın size güzel haber vereceğim inşallah.

En heyecanlı anne adayı desen hemen gösterirler ki
Geçen gün ilacımı almadan gitmişim. Getirmemi isrediler. Çıkarken de "koşmana gerek yok, biz buradayız" diye dalga geçtiler. O haldeyim yani

Yarınn büyükkk günnnn oleyyyyyyy inşallah tek taşımızı sağlıkla alıp bölünüp çoğalmaya yollayacağızzzz

İnşallah arkadaşım. Acemilik ne güzelmiş yaw. Geçen defa daha stresli ama sakindim. Şimdi stres yok ama pür heyecan. İnşallah sevinelim hep birlikte. En kısa zamanda senin de müjdeni bekliyorum ona göre. Daha bebeklerimize Moda turu attıracağız

Ama ne bu ümitsizlik? Yapma böyle. Rahim inceliğinin ve adet gecikmesinin bir sürü sebebi, bir miktar da çözümü var. Madem içine sinen bir doktor buldun, yorum yapmaya başlamadan önce testlerini yaptır, sonuçlarını al, doktorun yorumunu dinle. Gerekiyorsa daha sonra biz de seninle birlikte üzülürüz. Gerekmiyorsa boş yere kendini yıpratma. Kendimden biliyorum. 6-7 ayda üzüntüden menapoz noktasına geldim. Sen aynı yolu izleme.

Heyt, yeni bir milli daha geliyor, yaşasın
Benim de bu merkezde ilk bakılan

Amin arkadaşım, hepimizin bıcır bıcır bebecikleri olsun inşallah. Rabbim o güzel mucizelerinden hepimize nasip etsin...

2220 canim opun gelmis ne guzel yarin bol yumoş lu bi gun olsun senin için sonrasında bol embriyolu ve bol bebisli

Geldi arkadaşım. Bak gözüme uyku girmedi, bu saatte ayaktayım. İnşallah bundan sonrası hepimiz için de çok daha güzel olur. Hep birlikte seviniriz.

Merhaba
Geldi arkadaşım. Bak gözüme uyku girmedi, bu saatte ayaktayım. İnşallah bundan sonrası hepimiz için de çok daha güzel olur. Hep birlikte seviniriz.
uyuyamAdınmı 2220 benim gibi. Hadi uyu. Yarın senin oppuunn var. Bol şans . Inşallah kaliteli embiryon oluşur

Iyi geceler. Canım inşallah en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bende senin gibiyim Adetim 5 gün gecikti acaba menopozamı girdim diye geceleri uyuyamaz oldum. Gerçi ben senden büyüğüm benim girmem daha yakın . Tahlil sonuçlarını ve doktorun söylediğini benimle paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…