- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.901
ayy ne güzel bir dilek düşünmesi bile mutluluk veriyor inşallah canım cümlemizin tedavisi olumlu olurda mutluluğu hep beraber yaşarızDualarımız seninle topiğimizi güzel haberlerinle şenlendir inşallahhhh
Sabırsızlıkla beklıyoruz maceranı...
Yeni tedavin son tedavin olsun inşallhh ikiz bebişletin kucağını doldursun
çok sağoll canım benim.. darısıı başınaa...öptümm
canım yarınki opu için bol şans. Inşallah kaliteli embiryon oluşur.yarın senin için dua edeceğim.allah yardımcınız olsunnGeçen Cumartesi geldiğimde Femera tablet vermişlerdi. Çarşamba geldiğimde iğnelere geçtik. Pazar günleri merkez kapalı, onun için bugün sorabileceğim neler olduğunu. Nar suyu içmiştim bir önceki gün. Sanırım rahim kalınlaşırken e2 yi aşağıya çekiyor. Bir de çok yürüdüm bu ara. Yürümek iyi ama şekeri düşürüp tansiyonu çıkarıyor. O dengesizlik te yapmış olabilir. Tabi bunlar benim dünden beri yürüttüğüm tahminler.
Ben bu defa Miranda' nın ısrarlı tavsiyesiyle Medicana' ya başladım. Selman Bey' in ekibinden Demet Hanım doktorum.
haklısın valla tatlım kaçak oldum bu aralar:)) canım nerelerdesin kaçakk
sanıırım öyleyimm galiba.. inşallah devam ederse:))
çok sağoll hayatımmm benim darısı başınaaa.. öptümm
Yürüyüşü mecburiyetten yaptım ki. Mesafe kısa diye taksiler almıyor. Kaldığım yerle hastane arası 3 km. kadar. 5 defa hastaneye gidip geldim o gün. Eder 15 km. Ne bacak kaldı ne bel.
haklısın valla tatlım kaçak oldum bu aralar
çok yoğunum kış hazırlığı temizlik falan fırsatım olmuyo girersemde okuyup çıkıyorum ama sen hep aklımdaydın inan bana çok sevindim adına bu tedavinde neler oldu diğerlerinden farklı eğerki bir tedavi daha yaptırırsam memeorial istiyorum bende ama memeoriale maddi gücümüz yetermi bilmiyorum hani sana rapor indirimi yapılmıştı banada yapacaklardı azda olsa bi indirim acaba hala geçerli olurmu ki bu indirim
ama biliyomusun eşim yakın zamanda tedavi istemiyo biraz kafanı boşalt diyo ama nasıl
Allah razı olsun, amin.canım dualarımız en içten seninle içini ferah tut yüce rabbim engüzelinden sağlıklı bir bebiş kucağına almayı nasip etsin
Merhaba, benim bu ay estrofemle baskilayamadik ve ayni ay icinde adetimin 23. Gunu lucrin depot enjeksiyonu yapildi. O igne korkusu bendede var. Igneden sonra bayilacak gibi oluyorum gozlerim karariyor. Bazen bayiliyorum da.Neyse bakalim bu ay baskilamayi basarabilecekmiyiz... Adet baslayincada estrofeme baslayacagiz. Insallah hepimiz yavruslarimiza kavusuruz.Daha önce de yazdım ama mesajları kronolojik takip etmek zor oluyor ben edemiyorum en azından o yüzden görmemiş olabilirsin... Yumurtaları söz dinlemeyenlerden biri de benim :) 3 kez tedavi erteledik hep... Bantlar estrofemler o bu şu hiç bir işe yaramadı yumurtalar devam etti... Doktorum söz dinlemeyen yumurtalarımla boğuşmaktan yorulduğumu fark etti 6 ay geçti diye natural siklus ile 2 dondurulmuşu transfer ettik.. Olmadı sınıfta kaldık... Şimdi 2 dondurulmuş daha var. Önce antibiyotikle iltihaba yönelik tedavi uygulayıp bu ay regli ile iğne ile 21. günden baskılamaya başlayacaktık... Tık diyorum çünkü yeni gelişmeler oldu malum... Yine de vakit kaybetmemek için hazır iltihap için de tedavi başlatmışken spontan bir doğal durum olmaz ise 3 Ekim 21. günde Lucrin iğne veya benim fobim var diye burun spreyi ile başlayacağız... İĞne ile arasında fark yok deniliyor ama bilemedim...
Sen de nasıl ilerliyor? Neler önerildi, sprey önerilerde var mıydı mesela :) Paylaşırsan sevinirim...
Umarım bu kez baskılanır ve ideal kalınlık ile transferin gerçekleşir... Gelişmeleri yakınen takip edeceğim.
Dualarımız seninle topiğimizi güzel haberlerinle şenlendir inşallahhhh
Sabırsızlıkla beklıyoruz maceranı...
Yeni tedavin son tedavin olsun inşallhh ikiz bebişletin kucağını doldursun
Canım tebrik ederim inşaallah Rabbim sonunu getirir çok şükür keseyi gördün darısı kalp atislarinacanım iki hafta sonraya randevu verdi doktor.. keseyi gördük ama bakalım böyle devam edecekmi kısmet artık..
çooooook şekersiniz çokSelam şekerleeer :)
Oyyy tatlılar sizi :) Yarın turuncu mor farketmez inallah mutlu mutlu görüşürsünüz, teletabiler gibi hep sarılalım sıkı sıkı :):)
Eşim hiç yalnız bırakmıyor beni hiç bir muayene veya görüşmede... Yanında gelmekten başka bir şey yapamıyorum bari bunu yapayım diyerek... Ama hasta şimdi, iğne de yapılmayacak yarın sadece yumurtanın durumuna bakılacak ne zaman çatlar öngürüde bulunulacak, o yüzden sen gelme bu kez diye konuşmuştuk...
11'de benim randevum, eşim duramaz gelirse ancak o saate geliriz iş güç vs nedeniyleGelmez ise ben randevu saatini beklemem erken gelirim :) Ofise gitmeden gelirim.
Turuncu muruncu anlamam ne yapar eder kızları seferber ederim bulurum ki :)
Çok güzel geçsin yarın... Sürpriz foliküllerle şaşır :) Boğum boğum bebek olmaya hazır sağlıklı embriyo olsun :) Çok heyecanlı :)
Yarınn büyükkk günnnn oleyyyyyyyinşallah tek taşımızı sağlıkla alıp bölünüp çoğalmaya yollayacağızzzz
canlar burda bizim oturduğumuz yerde devlet hastanesi doktoru var çok metnini duydum ona tedaviye gidem hep hamiş bende oraya gitmeye kara vermiştim bugün randevum vardı ultrasonla karnımdan baktı rahim ince menopoz belirtisi olabilir dedi durumumu anlatım aslında anlatmıycaktım çok ilginç bişey oldu sırayla soru soruyor yaş kaç kaç senelik evlisin çocuk varmı tüp bebek yaptrıdınmı bende herşeyi anlatıp tabiki öyle bir enerji aldımki doktordan çok rahat onun yanında çok rahatım nedense bana demezmi aret beymi doktorunuz deyince ben şook tabiki..ben tekirdağnın bir ilçesindeyim aret istanbulda bunlar bir işaretmi kızlar ya..fsh tsh prolokatin beta hcgb istedi bakalım sonuçlar bugüne yetişmedi yarında ameliyat günüymüş çarşamba tekrar gel bakalım hormonlara ona göre tedaviye başlatalım dedi..bu arada adetim 22 gün gecikti ve benim rahim ince nedense ve kistleri görmedi karnımdan baktığı içinmi görmedi aca canlar..rahim ince olması menopoz belirtisi gibi duruyor dedi bakalım canlar sonamı geldim nedir..
bende bugün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
yaaa ne kadar tatlısın yazılarını her okuduğumda gülümsemeden geçemiyorum canım opun da gelmiş ne güzel bir heyecandasın şimdi yüce rabbim bu opun sana pırlantanı versin en az senin kadar tatlı bir bebişin olsun canım şansın bol olsun çoook öpüyorum :) :)
canım yarınki opu için bol şans. Inşallah kaliteli embiryon oluşur.yarın senin için dua edeceğim.allah yardımcınız olsunn
2220 canim opun gelmis ne guzel yarin bol yumoş lu bi gun olsun senin için sonrasında bol embriyolu ve bol bebisli
Merhabaencu canıım senin bebeişin erkek gibi geliyor bana hislerimde pek yanılmam ..öncelikle sağlıklı olsun kız erek farketmez bizlerin için ikisinden biride kabulumuz..Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü analı babalı büyüyen evlatlar nasip etsin herkeze banada aminnn..aklıma gelmişken arı sütü için aradığımda miktar sordum plastik yada tahta kaşıkla yarım çay kaşığı dedi bende dedimki bana burayı bir arkadaşım tavsiye etti şimdi hamile bendeki sorunu anlatım ona tahta kaşık hediye göndermişsiniz bende isterem dedim tamam ben sizede göndercem ama o kaşıık büyük onunla kullanma dedi sen miktar olarak nasıl kullandın canım..bu arada arada sigara içiyorum arada dediğim günde 3 adet bazen 4 çıkıyor eşimle sigarayı bırakmayıda karar verdik inş bizdede işe yarar şu arı sütü canım..
uyuyamAdınmı 2220 benim gibi. Hadi uyu. Yarın senin oppuunn var. Bol şans . Inşallah kaliteli embiryon oluşurGeldi arkadaşım. Bak gözüme uyku girmedi, bu saatte ayaktayım. İnşallah bundan sonrası hepimiz için de çok daha güzel olur. Hep birlikte seviniriz.
Iyi geceler. Canım inşallah en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bende senin gibiyim Adetim 5 gün gecikti acaba menopozamı girdim diye geceleri uyuyamaz oldum. Gerçi ben senden büyüğüm benim girmem daha yakın . Tahlil sonuçlarını ve doktorun söylediğini benimle paylaşırsan sevinirimcanlar burda bizim oturduğumuz yerde devlet hastanesi doktoru var çok metnini duydum ona tedaviye gidem hep hamiş bende oraya gitmeye kara vermiştim bugün randevum vardı ultrasonla karnımdan baktı rahim ince menopoz belirtisi olabilir dedi durumumu anlatım aslında anlatmıycaktım çok ilginç bişey oldu sırayla soru soruyor yaş kaç kaç senelik evlisin çocuk varmı tüp bebek yaptrıdınmı bende herşeyi anlatıp tabiki öyle bir enerji aldımki doktordan çok rahat onun yanında çok rahatım nedense bana demezmi aret beymi doktorunuz deyince ben şook tabiki..ben tekirdağnın bir ilçesindeyim aret istanbulda bunlar bir işaretmi kızlar ya..fsh tsh prolokatin beta hcgb istedi bakalım sonuçlar bugüne yetişmedi yarında ameliyat günüymüş çarşamba tekrar gel bakalım hormonlara ona göre tedaviye başlatalım dedi..bu arada adetim 22 gün gecikti ve benim rahim ince nedense ve kistleri görmedi karnımdan baktığı içinmi görmedi aca canlar..rahim ince olması menopoz belirtisi gibi duruyor dedi bakalım canlar sonamı geldim nedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?