- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.921
canım o kadar yoruldumki artık kendimi çok yorgun hissediyorum çırpınıyorum ama olmuyorsa olmuyordur artık yapıcak bişey yok.4 aydan beri hiç yumurtam yok ilaçsız adet olamaz oldum..33 yaşımda taaanıştım menopozla 2 seneden beri fsh ileti başımda..önceden herzaman takip ediyordum bazen düşüyordu fsh düştüğü zaman yumurta büyüyordu..her doktordan aynı kelimeyi duymak dahada bunaltıyor beni..fsh tsh prolokatin yaptırdı doktr bakalım bugün ameliyatı varmış yarın bakıcak ..bakılmasınada hani gerek yoka fsh biliyorum ben aslında en son 50 çıkmıştı şimdi kim bilir daha bir tavan yapıştır..burdan arkadaşlarıma bir tavsiye şu fsh denen ilet birkere yüksek çıkınca düşsede yavaş yavaş tırmanışlar oluyor gün geçtikçe ..benim durmumuda olan arkadaşlara naçizane tavsiyem olucak durumları el verdiği sürece yumoşlar olduğu sürece tedavilerine ara vermesinler..Allah yar ve yardımcımız olsun..ben artık işim Allaha kalmış diyorum tipta bizim derdimizin çaresi yook mallesef bekliyoruz yumurta oluşsun..Ama ne bu ümitsizlik? Yapma böyle. Rahim inceliğinin ve adet gecikmesinin bir sürü sebebi, bir miktar da çözümü var. Madem içine sinen bir doktor buldun, yorum yapmaya başlamadan önce testlerini yaptır, sonuçlarını al, doktorun yorumunu dinle. Gerekiyorsa daha sonra biz de seninle birlikte üzülürüz. Gerekmiyorsa boş yere kendini yıpratma. Kendimden biliyorum. 6-7 ayda üzüntüden menapoz noktasına geldim. Sen aynı yolu izleme.
canım o kadar yoruldumki artık kendimi çok yorgun hissediyorum çırpınıyorum ama olmuyorsa olmuyordur artık yapıcak bişey yok.4 aydan beri hiç yumurtam yok ilaçsız adet olamaz oldum..33 yaşımda taaanıştım menopozla 2 seneden beri fsh ileti başımda..önceden herzaman takip ediyordum bazen düşüyordu fsh düştüğü zaman yumurta büyüyordu..her doktordan aynı kelimeyi duymak dahada bunaltıyor beni..fsh tsh prolokatin yaptırdı doktr bakalım bugün ameliyatı varmış yarın bakıcak ..bakılmasınada hani gerek yoka fsh biliyorum ben aslında en son 50 çıkmıştı şimdi kim bilir daha bir tavan yapıştır..burdan arkadaşlarıma bir tavsiye şu fsh denen ilet birkere yüksek çıkınca düşsede yavaş yavaş tırmanışlar oluyor gün geçtikçe ..benim durmumuda olan arkadaşlara naçizane tavsiyem olucak durumları el verdiği sürece yumoşlar olduğu sürece tedavilerine ara vermesinler..Allah yar ve yardımcımız olsun..ben artık işim Allaha kalmış diyorum tipta bizim derdimizin çaresi yook mallesef bekliyoruz yumurta oluşsun..
canım o kadar yoruldumki artık kendimi çok yorgun hissediyorum çırpınıyorum ama olmuyorsa olmuyordur artık yapıcak bişey yok.4 aydan beri hiç yumurtam yok ilaçsız adet olamaz oldum..33 yaşımda taaanıştım menopozla 2 seneden beri fsh ileti başımda..önceden herzaman takip ediyordum bazen düşüyordu fsh düştüğü zaman yumurta büyüyordu..her doktordan aynı kelimeyi duymak dahada bunaltıyor beni..fsh tsh prolokatin yaptırdı doktr bakalım bugün ameliyatı varmış yarın bakıcak ..bakılmasınada hani gerek yoka fsh biliyorum ben aslında en son 50 çıkmıştı şimdi kim bilir daha bir tavan yapıştır..burdan arkadaşlarıma bir tavsiye şu fsh denen ilet birkere yüksek çıkınca düşsede yavaş yavaş tırmanışlar oluyor gün geçtikçe ..benim durmumuda olan arkadaşlara naçizane tavsiyem olucak durumları el verdiği sürece yumoşlar olduğu sürece tedavilerine ara vermesinler..Allah yar ve yardımcımız olsun..ben artık işim Allaha kalmış diyorum tipta bizim derdimizin çaresi yook mallesef bekliyoruz yumurta oluşsun..
Su gibi geçsin opun süprizlerle dolu olsun inşalllahhhh beklediğimizden çok ve sağlıklı yumurtaların olsunİnşallah arkadaşım. Acemilik ne güzelmiş yaw. Geçen defa daha stresli ama sakindim. Şimdi stres yok ama pür heyecan. İnşallah sevinelim hep birlikte. En kısa zamanda senin de müjdeni bekliyorum ona göre. Daha bebeklerimize Moda turu attıracağız
Heyt, yeni bir milli daha geliyor, yaşasın
Benim de bu merkezde ilk bakılan
Geldi arkadaşım. Bak gözüme uyku girmedi, bu saatte ayaktayım. İnşallah bundan sonrası hepimiz için de çok daha güzel olur. Hep birlikte seviniriz.
Canım 2220 ye bol şans . Inşallah kaliteli embiryoların oluşur. Senin tedavi nasıl gidiyor. Inşallah seninde birsürü kaliteli embiryon oluşurGunaydinn gunaydiiin
Yetistim :)2220 yi aradim buldum odasinda kuzu kuzu beklerken :) optum bi de sarildim oda bana :))) hafif saskin acaba o mu diye :))) simdi aldilar OPU icin. Kapidan gulerek gitti... Surprizli olsun saglikli olsun... Canimmmm sansin bollll olsun, guzel sonuclarini alalim.
Bol şans canım inşallah yükselmiştir dualarım seninleKızlar kanı verdim, beklemedeyim merkez pıhh pıh
Üçümüzde aynı durumdayız demekki? Benimde adetim 5 gün geçti. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Acaba bir daha adet olamıyacAkmıyım diye. Anne olamamAk fikri beni çok korkutuyor.Ikimizde ayni durumdayiz canim allah yardimcimiz olsun..doktor her ay bakicaksin yumyrta olunca alicaz dedi ..sen adet oldunmu..senin yasin genc sansun yuksek bak baharinda 4 yumosu birden olmus..seninde olabilir
.
sun. İnşallah katlanarak artar. Cumartesiye kadar olumlu düşünelim. Olumlu olsun. Sana kaçıncı gün embiryosu kaç tane konulmuştuKızlar içim çok karışık...sonuç 10 küsur. Şu anda hamileyim...ama Cumartesi ye kadar artmazsa dış gebelik olurmuş. Allah bullak oldum
Dondurulmuş 2 tane. Inşallah beni bırakmazlarCanım hayırlısı ol
sun. İnşallah katlanarak artar. Cumartesiye kadar olumlu düşünelim. Olumlu olsun. Sana kaçıncı gün embiryosu kaç tane konulmuştu
canım normal gebeliktir inşallah heyecan yapma rahat olmaya bak ama neden cumartesi acaba normalde deyerler hergün katlandığı için daha erken de belli olur diye biliyordum demekki doktorun bir bildiği vardır varsın cumartesi olsunda bebişli olsun yüce rabbim bebişini kucağına almayı nesip etsin inş.Kızlar içim çok karışık...sonuç 10 küsur. Şu anda hamileyim...ama Cumartesi ye kadar artmazsa dış gebelik olurmuş. Allah bullak oldum
bide hamile çıkıyosunÜçümüzde aynı durumdayız demekki? Benimde adetim 5 gün geçti. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Acaba bir daha adet olamıyacAkmıyım diye. Anne olamamAk fikri beni çok korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?