- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #46.181
Canım geçmiş OLSUN bu sonuçların net olmadığını dusunen çok kişi VAR inş SAGLİKLA GELSİN kuzun
Amin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş OLSUN bu sonuçların net olmadığını dusunen çok kişi VAR inş SAGLİKLA GELSİN kuzun
Merhaba kızlar bir hafta önce ikili test yapmıştık ense kalınlığı burun kemiği normal çıktı ultrasonda ama kan tahlili sonucunda yüksek risk çıkmış doktorum Harmony testini önerdi ama ben sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyecem deyince o zaman hiç testlerle uğraşma akısına bırak zaten yaştan dolayı bu sonucu bekliyorduk kalbini ferah tut dedi içim çok rahat bu testlere güvenmiyorum zaten Allah ne dediyse o olur
10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim
Allahim size de yasatsin ennn kisa zamanda guzel dostlarim....
Yase canım amniyosentez yasecim iyi olmaya çalışıyorum. Biraz zor geçiyor.amniyosentez yaptırdım.risk çıktı sonucu bekliyoruz .sen nasılsın
canım bebişin büyümüş maşallah testlerin hepsinin temiz çıkmasına çook sevindim hamiş kalmaklada tedirginlikler bitmiyor inş sen ve hamişlerde sağlıklı alır bebişlerini kucaklarına..bende ilk detle başlıycam transfer hazırlıklarına canım..inşallah güzel haberlerin gelecek canım benim..
canım bebişin büyümüş maşallah testlerin hepsinin temiz çıkmasına çook sevindim hamiş kalmaklada tedirginlikler bitmiyor inş sen ve hamişlerde sağlıklı alır bebişlerini kucaklarına..bende ilk detle başlıycam transfer hazırlıklarına canım..
canımm merhaba, bende ikili testte ve ultrasonraki ense kalınlığında herşey güzel çıktığı halde kendi isteğimle Harmony testde yaptırdım şükürler olsun ondada sorun çıkmadı ama tabi kaç tane test yaparsak yapalım hepsinin belli bir % oranında yanılma payı var.... bu ufak yanılma payları hariç testlerin güvenilir olduğuna sonuna kadar inanıyorum..
daha gebeliğinin başındasın önünde ortalama 26 hafta daha var.. belkide Harmony testte herşey çok güzel çıkacak ve tedirgin olmadan acabaları düşünmeden çok mutlu bir gebelik süreci geçireceksin.. gerekli tüm testleri yaptırman bebeğin için en güzeli olur..
çünkü bukadar kaderci bayanlar olsaydık ve herşeyi akışına bıraksaydık, Allahım bizi bebek sahibi etmiyor der hiç tüp bebek tedavileri olmazdık..
10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim
Canim cok sevindim darisi tum arkadaslara .bende hamileyim cok şükür 11haftalik insaallah kucagimiza almak nasip olur[/QUOTE]UOTE="kuddus, post: 44599509, member: 300793"]10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim
ensucugummmm ayyy tebrik ediyorum canimmmmmm insallah dunyadaki tummmm anne adaylari saglikla kavussun bebislerine ve anne olmak isteyen tum canlari rabbim mutlu kilsin.. tesekkur ederiz teyzosumaşallah canım benim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın.. ismide çok güzelmiş canım..
ben de yaptirmadim amniosentezEnsucum testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim benim yaştan dolayı zaten riskli çıkacaktı o yüzden icim tuhaf bi sekilde cok rahat baska test yaptırıp strese girmek istemiyorum cunku bebegimden
vazgeçmeyecem bu kadercilik değil bana göre annelik içgüdüsü
ben de yaptirmadim amniosentezankarada cok cok guvendigim bir hoca var ayrintili ultrason uzerine dr eyup ekici.... gozun kapali teslim olabilecegin hocalardan... ikili ve dortlu tarama sonuclari ile bittim bi de ayrintili ultrason yapti o kadar.... ters bir durum olsaydi da zaten kararim degismeyecekti
Soyledigin gibi insallah baska bir yere daha gitmeye gerek kalmasin arkadasim,bir suru seyler verdi tahlil vitamin demistin neler oldugunu yazarsan sevinirim ...
Canim cok sevindim darisi tum arkadaslara .bende hamileyim cok şükür 11haftalik insaallah kucagimiza almak nasip olur[/QUOTE]UOTE="kuddus, post: 44599509, member: 300793"]10 subat ankara memorialde kismetse geliyor Abdullah Kayraheyecanli mutlu gergin telasli kisaca her hallerdeyim
Merhaba arkadaşım ilaçlarımı nihayet alabildim :)) o yüzden sanada yzıyım istedim..
de-vit vitamin ampülü kırıp alıyorsun -bunun kullanımını dr.so istersen ayda bir yada 15 günde bir.
cqenzim -New Lıfe
b12 -New Lıfe
previl positive -bu ilaçda folidoce muadili sanırım.
biosteronu önce yazmış sonrada silmiş dr.sanırım istediği tahlillerden sonra verip vermeyeceğine karar verecek.Umarım faydalı olur,bol şans.