40 yaşından sonra hamile kalan veya tanıdığınız var mı ?

Allah bağışlasın canım :) inşallah hayırlısıyla olur Ne diyelim:))

mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
50 yasında tüp ile ıkız yapan bırını tanıyorum ama benım dırek yakınım degıl tanıdıklarıın arkadası yanı ayrıntıyı bılmıyorum

mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Teyzem 42 yaşında sağlıklı bir erkek çocuğu doğurdu; ilk bebeği idi. 40 yaşından sonra anne olduğunu duyduğum çok insan var tabi ki. Tıp çok gelişti artık.

Eltim 41 42yaşinda dogum yapti. Hamileligide çok rahat gecti. Dogumuda çok kolaydi.

41 yaşında normal yolla ikizlere hamile bir arkadaşım var hatta haftaya doğum yapacak. Ben de 1.5 ay önce doğum yaptım; tek gebelik yaşamama ve yaşımın 29 olmasına rağmen hamilelik sürecinde o arkadaştan çok daha fazla yıprandım, yoruldum kendisi maşallah düne kadar enerjik bir şekilde çalışıyordu.

Hastanede sıra beklerken bir kadın vardı 42 yaşında 4.doğuracaktı :) oluyor tabi neden olmasın eskilerden de doğuran oluyormuş hep kısmet hayırlısı olsun

42 yaşında hamile kaldım 39 haftalık bebeğimi kan pıhtılaşma sorunum varmış o nedenle kaybettim
Tekrar bebek istiyorum
Allah isteyen herkese versin, sağlıklısından ve uzun ömürlü olanından
Olmuyor diye üzülmeyin lüfen, olup ta ölmesi çok acı veriyor ,
Yıllarca beklemiştim olsun diye, doğumuna günler kalmıştı yavrumun kaybettim
İnsanız, umut biterse yaşanmaz
Ancak 40 yaşından sonra çok ama çok iyi bir dr bulmak gerekiyormuş bunu anladım böyle bir olayla
Bir de 1 yıl bile 40 yaşından sonra geç olabiliyor , tekrar bebek isteğim olduğu için Haziran sonuna dek doğal olmazsa tüp bebek tedavisine geçeceğim mecburen
Doktorlar tüp bebek tarafındaki tedaviler de kimi zaman çok süre alabileceğinden anne adaylarına vakit kaybetmeyin diyorlar

Bir de herkesin fiziksel yapısı anatomisi farklı o nedenle kimi 46 yaşında da hamile kalabiliyor kimi de 30 'unda bile bir sürü tedavi vs ile hamile kalabiliyor
Belki bu sayfayı moral ve umut olsun diye açmışsınızdır ancak fiziksel yapınızı bilmeniz gerekiyor, eğer ilk bebeğiniz olacaksa ve yaşınız 40 ve üzerinde ise hamile kalıp kalamayacağınızla ilgili bir kadın doğumcuya gitmenizi öneririm
Bazı testler yapıyorlar, FSH , Estradiol, HSG, yumurtalık sayımı vsvs bunları geç kalmadan yaptırın isterseniz
Kötü süprizle benim gibi karşılaşmamanız için kan pıhtılaşma testi de yaptırın isterseniz
Allah yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim canım benim de bazı hastalıklarım var tansiyon vb. Ondan korkuyorum. Allah sana da hayırlısıysa nasip etsin

Hamile arkadaslar hepinize saglikli kucaginiza almayi nasip etsin Allah insaAllah.. peki dogal olarak kendiliginden hamile kalaniniz var mi 40 ve uzeri yaslarda?
Var benim o
42 yasimda normal hamile kalip sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.ilk çocuğum

Son düzenleme:
Abimin eşi 42 yaşında doğurdu.yengem ise 45 hatta yengem menopoza girmiş öyle diyor 8 ay adet olmamış sonra kasık ağrıları olunca doktora gitmiş doktor 3 aylık hamilesin demiş şimdi kızı olucak

Ben 42 yasinda hamile kalmistim normal yolla dokuz ay karnimda tasidim evladimi nasip iste olmadi ne o ne ben basaramadik ihmaller zinciriyle guzelim yavrumu topraga verdim
Yasim oldu kirk uc iki ay once yine hamile kaldim bilmeden agir spor yaparken o da dustu ...
Nasip iste vermeyince mamut ne yapsin mahmut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…