- 4 Aralık 2016
- 30
- 98
- 3
- 52
- Konu Sahibi Superisi73
-
Allah bağışlasın canım :) inşallah hayırlısıyla olur Ne diyelim:))Benim annemde 40yasinda 3.çocuğunu doğurdu. Doktor da biraz kızmış bu yaştan sonra hamile kaldığı için. Ama Allaha şükür ne hamileliginde ne de doğumda bi sıkıntı yaşamadı çok şükür :)
50 yasında tüp ile ıkız yapan bırını tanıyorum ama benım dırek yakınım degıl tanıdıklarıın arkadası yanı ayrıntıyı bılmıyorummrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Teyzem 42 yaşında sağlıklı bir erkek çocuğu doğurdu; ilk bebeği idi. 40 yaşından sonra anne olduğunu duyduğum çok insan var tabi ki. Tıp çok gelişti artık.mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Çok teşekkür ederim canım benim de bazı hastalıklarım var tansiyon vb. Ondan korkuyorum. Allah sana da hayırlısıysa nasip etsinBir de herkesin fiziksel yapısı anatomisi farklı o nedenle kimi 46 yaşında da hamile kalabiliyor kimi de 30 'unda bile bir sürü tedavi vs ile hamile kalabiliyor
Belki bu sayfayı moral ve umut olsun diye açmışsınızdır ancak fiziksel yapınızı bilmeniz gerekiyor, eğer ilk bebeğiniz olacaksa ve yaşınız 40 ve üzerinde ise hamile kalıp kalamayacağınızla ilgili bir kadın doğumcuya gitmenizi öneririm
Bazı testler yapıyorlar, FSH , Estradiol, HSG, yumurtalık sayımı vsvs bunları geç kalmadan yaptırın isterseniz
Kötü süprizle benim gibi karşılaşmamanız için kan pıhtılaşma testi de yaptırın isterseniz
Allah yardımcınız olsun
Cok tesekkurler hepimize inşallahÇok teşekkür ederim canım benim de bazı hastalıklarım var tansiyon vb. Ondan korkuyorum. Allah sana da hayırlısıysa nasip etsin
Var benim oHamile arkadaslar hepinize saglikli kucaginiza almayi nasip etsin Allah insaAllah.. peki dogal olarak kendiliginden hamile kalaniniz var mi 40 ve uzeri yaslarda?
Abimin eşi 42 yaşında doğurdu.yengem ise 45 hatta yengem menopoza girmiş öyle diyor 8 ay adet olmamış sonra kasık ağrıları olunca doktora gitmiş doktor 3 aylık hamilesin demiş şimdi kızı olucakmrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?