40 yaşından sonra hamile kalan veya tanıdığınız var mı ?

Kendiliginden hamile kalan arkadaslar masaAllah hepinize. Allah nasip edicek iste bunun yasla basla alakasi yok. Umut olsun olsun ileri yasta olup evlat isteyenlere sizin paylasimlariniz.

Bende 43 yaşındayım ve 3 ay önce anne oldum.. Yaşımdan dolayı anne olma şansım hiç yok gibiydi en azından doktor umutlu değildi. Rabbim izin verdi ve küçük oğlumu kucağıma alabildim.. Ilk başlarda düşük riski vardı, dikkat ettim ve doğum sezeryan olarak gerçekleşti.. Çok şükür bende bebeğim de ıyiyiz herhangi bir sıkıntı yook

Saglikla buyutun. ilk bebeğiniz mi?

38 yasim bitti bir tane oglum var otizmli brn de istiyorum artik bir gebrlik insaalkah rabbim saglikli versin cogul gebelik nasip etsin dualatinize eksik etmeyin

Bizim mahallede bi abla vardı çocuğu olmuyordu hayta ablasının çocuğunu alıp büyütüp evlendirmişlerdi. Tahmini 40-45 yaşları civarıdır, çünkü evlenen oğlu 25 in üstündeydi. Bi ara karnı şişmeye başlamış ur zannetmişler meğer bebekmiş. Allah nasip etti mi ediyor, zamanını da kendisi biliyor. Kontrollerinizi düzenli yaptırın çünkü 35 ten sonrası biraz riskli.

demet akalın, gülşen ,hande Ataizi hep 40 yaşından sonra anne olanlar

bide geçen sene bizim işyerinden bir bayan 53 yaşında doğum yaptı :)
Ya bunlar çocuk isteyip hemen hamile kaldılar bizde 40 ımızı geçtik istiyoruz ama bir türlü olmuyor.bizde mi bi eksiklik var.5 yıldır denemediğim kalmadı.

bilemiyorum ki

bildiğim kadarıyla onlarda tüp bebekle hamile kaldı
bilemiyorum ki

bildiğim kadarıyla onlarda tüp bebekle hamile kaldı
Dr.ları çok iyi desem demek akalın antalyada bi klinikte tedavi görmüş.hani adını pek duymadığımız bir yer.ama bide şunu duymuştum o tedaviyle kalmamış sonrasonda doğal yolla kalmış.ne kadar doğru acaba.

Ya bunlar çocuk isteyip hemen hamile kaldılar bizde 40 ımızı geçtik istiyoruz ama bir türlü olmuyor.bizde mi bi eksiklik var.5 yıldır denemediğim kalmadı.
zahıde yetısde tıbbı seylerde anlatıyorlar gebe kalamayan bayanlar ıcın ızleyın ıstersenız bırde bızım komsumuzun 9 sene olmadı gelıboluda bayraklı baba turbesı vardı annem onun nıyetıne allahım nasıp olursa hayrlı bır evlad nasıp eyle dıye nıyetlebayrak astı o ay hamıle kaldı bır kızı oldu hersey nasıb ıns allah olmayanlara hayrlısıyla nasıp eyler

bana saglık ocagı gecensene dusuk yptım ıkı aylıkdan sonra gleısmedı kalbı durdu ozamana dedı cok uzun bkleme dıye bırsene sonra tekrar kaldım hamıle 35den sonra rısklı dedı suanda gebelık sekerım var dıyetle dıkkat edıyorum

Canım zahide benim aylar önce denediklerimi anlatıyor.bayraklı babaya yazın gittim bende kuzuum diyorum ya denemediğim kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…