- Konu Sahibi Superisi73
-
mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Bende 43 yaşındayım ve 3 ay önce anne oldum.. Yaşımdan dolayı anne olma şansım hiç yok gibiydi en azından doktor umutlu değildi. Rabbim izin verdi ve küçük oğlumu kucağıma alabildim.. Ilk başlarda düşük riski vardı, dikkat ettim ve doğum sezeryan olarak gerçekleşti.. Çok şükür bende bebeğim de ıyiyiz herhangi bir sıkıntı yook
Ya bunlar çocuk isteyip hemen hamile kaldılardemet akalın, gülşen ,hande Ataizi hep 40 yaşından sonra anne olanlar
bide geçen sene bizim işyerinden bir bayan 53 yaşında doğum yaptı :)
Ya bunlar çocuk isteyip hemen hamile kaldılarbizde 40 ımızı geçtik istiyoruz ama bir türlü olmuyor.bizde mi bi eksiklik var.5 yıldır denemediğim kalmadı.
bilemiyorum ki
bildiğim kadarıyla onlarda tüp bebekle hamile kaldı
Dr.ları çok iyi desem demek akalın antalyada bi klinikte tedavi görmüş.hani adını pek duymadığımız bir yer.ama bide şunu duymuştum o tedaviyle kalmamış sonrasonda doğal yolla kalmış.ne kadar doğru acaba.bilemiyorum ki
bildiğim kadarıyla onlarda tüp bebekle hamile kaldı
zahıde yetısde tıbbı seylerde anlatıyorlar gebe kalamayan bayanlar ıcın ızleyın ıstersenız bırde bızım komsumuzun 9 sene olmadı gelıboluda bayraklı baba turbesı vardı annem onun nıyetıne allahım nasıp olursa hayrlı bır evlad nasıp eyle dıye nıyetlebayrak astı o ay hamıle kaldı bır kızı oldu hersey nasıb ıns allah olmayanlara hayrlısıyla nasıp eylerYa bunlar çocuk isteyip hemen hamile kaldılarbizde 40 ımızı geçtik istiyoruz ama bir türlü olmuyor.bizde mi bi eksiklik var.5 yıldır denemediğim kalmadı.
Canım zahide benim aylar önce denediklerimi anlatıyor.bayraklı babaya yazın gittim bende kuzuum diyorum ya denemediğim kalmadı.zahıde yetısde tıbbı seylerde anlatıyorlar gebe kalamayan bayanlar ıcın ızleyın ıstersenız bırde bızım komsumuzun 9 sene olmadı gelıboluda bayraklı baba turbesı vardı annem onun nıyetıne allahım nasıp olursa hayrlı bır evlad nasıp eyle dıye nıyetlebayrak astı o ay hamıle kaldı bır kızı oldu hersey nasıb ıns allah olmayanlara hayrlısıyla nasıp eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?