- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi Superisi73
-
Dualarınızı benim gibi anne olmayı bekleyen ( heleki son yılları belkide ayları kalmışsa ve hiç evladı yoksa ) eksik etmeyin canım.çok sağolun.Hamilelerin duası kabul olurmus inşallah tezvakit hayrli haberlerinizi duyariz
Benım annem 2 yıl once 44 yasında doğum yaptı ablam 25 yasındaydı, simdi 2 yasında çok tatlı bir kardeşimiz var, ekstra bi zorluğu olmadı yaşla ilgili yani klasik hamilelik, sürpriz olduğu için sadece alışması zaman aldı, bence yasla ilgili değil çok düşünmeyin derim Allah nasip edersemrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Amin insaallahAynen yazılanları okuyunca içimde umut yeşeriyor.inş.rabbim bizede nasip edecek.
Doğal yolla mı hamile kaldılar.Kuzenim 42 yasinda mudurumun esi 41inde yine is arkadaslarim 40larinda dogurdular uzak degil elbette inaniyorum bizim de olacak
Evet evet..hepsi de dogal yolla.Doğal yolla mı hamile kaldılar.
Ilk cocuklarina mi hamile kaldilar?Evet evet..hepsi de dogal yolla.
yok bir tanesi 3.ye gerisi 2.ye..Ilk cocuklarina mi hamile kaldilar?
Basiniz sagolsun arkadasim ...43 oldum rabbim bağışlarsa 17 yaşında oğlum var..çalıştığımdan kv büyüttü açıkcası anlamadım anneliğimi..bir türlü o boşluğu dolduramadım..neyse daha sonradan 2009 yılında kaybettiğim 1 cocugum daha oldu..ve birdaha çocuk fikrine sıcak bakmadım..
Vee şimdilerde
bazen bebekleri gördükçe, konuları takip ettikçe ,sevinclerini paylaşanları okuyunca yine denesemmi diyorum ama her halukarde çok zor geliyor kolay değill bunca yaşananlardan sonra..
yeniden herseye sıfırdan başlamak..
Rabbim herkesin kalbine göre versin
Basiniz sagolsun arkadasim ...
Bebek kaybindan sonra anne olmati daha cok istiyor insan ...
Rabbim hepimizin yuzunu guldurur elbet bir gun insallah ...
Cok zor günler gecirdim ama geçti gitti..
İnşallahh canım rabbim büyük
Dediğim gibi benim 1 tane erkek evladım var.. şükürler olsun verene..rabbim ayagını taşa değdirmesin..beni ayakta tuttu..
olmayan herkese de nasip olsun annelik gercekten harika bir duygu..
Amiiin
Insallah canim benim insallah...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin ...
Cok ozel olmaz ise bebeginizi neden kaybetmistiniz cevaplamak istemezseniz hakkinizi helal edin nolur benim de bir kaybim var dogumuna gunler vardi kaybettim evladimi... o nedenle bebek kayiplari beni sarsiyor ...
Allaha emanet olun arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?