40 yaşından sonra hamile kalan veya tanıdığınız var mı ?

Regl oldum.buna bile sevinir oldum.en azından simsiyah çamur gibi değil.iki aydır düzensiz ve son reglim 20 gün falan sürmüştü.tüp bebekten sonra normalmiş.şimdi bal polen arısütü karışımına başladım.diyet son sürat gidiyor.değerlerim normale döndü sanırım.ya insan isteklerini olsun gibi değil de oldu gibi yapmalıymış bizde bunu denesek bu sefer diyorum.hani güzel sağlıklı bi bebeğe hamileyiz çok şükür :)) mesela gibi.iff kızlar çaresizlikten insan ne edeceğini şaşırıyor.sizler ne yapıyorsunuz ne durumlardasınız

mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Benım annem 2 yıl once 44 yasında doğum yaptı ablam 25 yasındaydı, simdi 2 yasında çok tatlı bir kardeşimiz var, ekstra bi zorluğu olmadı yaşla ilgili yani klasik hamilelik, sürpriz olduğu için sadece alışması zaman aldı, bence yasla ilgili değil çok düşünmeyin derim Allah nasip ederse

Benim kv küçük oğlunu 43 yaşında doğurmuş. Ve şu anda 6 aylık hamile bir komşumuz var defalarca tüp bebek denedi. Olmayınca artık bıraktı işe grdi ve hamile olduğunu öğrendi :)
Kaderde varsa anne olmak yaş farketmiyor Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

43 oldum rabbim bağışlarsa 17 yaşında oğlum var..çalıştığımdan kv büyüttü açıkcası anlamadım anneliğimi..bir türlü o boşluğu dolduramadım..neyse daha sonradan 2009 yılında kaybettiğim 1 cocugum daha oldu..ve birdaha çocuk fikrine sıcak bakmadım..
Vee şimdilerde
bazen bebekleri gördükçe, konuları takip ettikçe ,sevinclerini paylaşanları okuyunca yine denesemmi diyorum ama her halukarde çok zor geliyor kolay değill bunca yaşananlardan sonra..
yeniden herseye sıfırdan başlamak..
Rabbim herkesin kalbine göre versin

Basiniz sagolsun arkadasim ...
Bebek kaybindan sonra anne olmati daha cok istiyor insan ...
Rabbim hepimizin yuzunu guldurur elbet bir gun insallah ...

Amiiin
Insallah canim benim insallah...
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin ...
Cok ozel olmaz ise bebeginizi neden kaybetmistiniz cevaplamak istemezseniz hakkinizi helal edin nolur benim de bir kaybim var dogumuna gunler vardi kaybettim evladimi... o nedenle bebek kayiplari beni sarsiyor ...
Allaha emanet olun arkadasim...

45 yas ustu hic duymadim cevremde. Belki vardir da bana denk gelmedi.
Ama 40 yas ustu cok duydum.
Gorumcem 41 yasinda hamile kaldi ve su an oglu 2 yasinda :)
Komsumuz 43 yasinda 2nciyi dogurdu.

Canım benim kalp rahatsızlığıyla 2008 aralık ayında doğdu..ve 2009 aralık ayında kaybettim..
Şimdide eşim istiyor ama cesaret edemiyorum..
Yaşda gelip geciyor..hayırlısı diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…