- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi Superisi73
-
Evet canım ben 41 yaşındayım 2 aşılama 3 tüp denedik olmadı. Normal yolla şimdi 10 haftalık hamileyim. Vakti ve zamanı şimdiymiş demek. Rabbim isteyen herkez nasip etsin.Merhabalar acaba hamile kalan varmıdır
Hayırlı sağlıklı hamilelik diliyorum canım ne mutlu sana.çok sevindim bize örneksin senEvet canım ben 41 yaşındayım 2 aşılama 3 tüp denedik olmadı. Normal yolla şimdi 10 haftalık hamileyim. Vakti ve zamanı şimdiymiş demek. Rabbim isteyen herkez nasip etsin.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..Evet canım ben 41 yaşındayım 2 aşılama 3 tüp denedik olmadı. Normal yolla şimdi 10 haftalık hamileyim. Vakti ve zamanı şimdiymiş demek. Rabbim isteyen herkez nasip etsin.
Ay ne mutlu size Allah sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsinEvet canım ben 41 yaşındayım 2 aşılama 3 tüp denedik olmadı. Normal yolla şimdi 10 haftalık hamileyim. Vakti ve zamanı şimdiymiş demek. Rabbim isteyen herkez nasip etsin.
Annem . 42 yaşında bize hamile kalmış (ikiziz) ve en kolay doğumum, en rahat hamileliğimdi diyor. (Üstelik anneme bebekleri kaybedebilirsin , rahim artık yaşlanmış gibi birşey demişler. Sonuç 25 yaşındayız )mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel Allahim sizin adiniza cok mutlu oldum..darisi isteyen herkese nasip olsunMerhaba. Ben 42 yasindayim. Iki yildan beri herturlu tedavi bir asilama ve bir tup bebek denemesi yasadim . Fakat hepsi negatif ile sonuclandi. Fakat suan dogal yollarla 7+1 hamileyim. Allahim dileyen herkese nasip etsin insallah
Selamlar ben de 2. kızımı doğurdum şubat ayında 41 yaşındayım. Doğal yolla. Rabbim isteyen herkesi sevindirsin.Kuzenim 42 yasinda mudurumun esi 41inde yine is arkadaslarim 40larinda dogurdular uzak degil elbette inaniyorum bizim de olacak
merhabalar, hamileliğiniz rahat geçtimi burayı kullanıyomusunuz şu an bilmiyorum ama merak ettimMerhaba bende 44 yasindayim tuplerimi 2.ci cocugumda sonra baglattigim icin 3.ye tup bebekle hamile kaldim su anda 5 haftalik.Allah olmayan herkese nasip etsin.
Merhaba sizin adınıza çok sevindim ben de 44 yaşındayım doğal yolla hamile kalmak istiyorum ama 3 yıldır olmuyor yaşı çok takıyorum çok stres yapıyorum kullandığınız bi kür var mı acaba 46 yaşı görünce çok umutlandım cevap verirseniz çok sevinirimYalniş onlar dogal yolla hamile kalmiş. Tedaviyle degil .. ben 46 yasindayim ve dogal yolla hamileyim :))
Insallah saglikla dogsun, Cok mutlu olun39 yaşında evlendim.40 yaşında bebegime kavuştum.simdi yine hamileyim 42 yaşındayım.Sağlıkla doğar inşallah kizlar,bir duanızı alirız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?