- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi Superisi73
-
Basiniz sagolsun cok uzuldum...Canım benim kalp rahatsızlığıyla 2008 aralık ayında doğdu..ve 2009 aralık ayında kaybettim..
Şimdide eşim istiyor ama cesaret edemiyorum..
Yaşda gelip geciyor..hayırlısı diyelim..
Basiniz sagolsun cok uzuldum...
Anliyorum simdi sizi neden o kadar ara verdiginizi...
Vardir elbet rabbimin bunda da bir hayrı...
Nasip...
Her sey dilediginizce olsun insallah...
Allaha emanet ...
Sizi ne kadar anlamak istesem de anlayamam sanirim... bende bir cennet kusunun annesi olmama ragmen...Çok Acı dolu günlerr ve bu psikolojiyle bu kadar ara verdim maalesef..korkularımla yüzleşmek zor geldi..
Saol canım..dileyen herkese nasip etsin güzell allahım..
Sende aeo
Güzell dileklerin için cok tesekkür ederim..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..Sizi ne kadar anlamak istesem de anlayamam sanirim... bende bir cennet kusunun annesi olmama ragmen...
Aramizdaki fark ben hic kucagima alamadim sesini duymadim gormedim dahi... gormemisken bu kadar yandim kavruldum yaprak misali yerlerde savruldum ordan oraya hala savruluyorum...
Oysa ki siz...
Kucaginiza almissiniz emzirmissiniz ani biriktirmissiniz...
Sonra da gitmis...
Allahim ne zor hic bir anneyi boyle imtihan etme ya rab... bir de o yavrunun rahatsizligi ... derdine derman olamama bir anne icin olmekten de beterdir...
Rabbim sefaatine nail eylesin insallah annesi...
Rabbim size inşırah ferahliklari versin...
Allahim yar ve yardimcimiz olsun bu dunyada diger dunyada parmakla gosterilen annelerden olalim insallah..
Allaha emanet olun...❤
Amiin canımGüzell dileklerin için cok tesekkür ederim..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..
Kimsenin kucagı boş kalmasın ..
41 yaşındayım 17 yaşında kızım var 2. Çocuğu düsünmüyordum şartlar vs bi ara istedik olmadı artık olmaz derken doğal yolla hamile kaldım dr kontrolleri yolunda şükür ama ara verince psikolojim bozuldu aldırmadık ta günah nasibi varmış diye sence kardeşler arası çokmu sorun olur gerçi artık 7 ay bitti dönüşüm yok artikHamile arkadaslar hepinize saglikli kucaginiza almayi nasip etsin Allah insaAllah.. peki dogal olarak kendiliginden hamile kalaniniz var mi 40 ve uzeri yaslarda?
Sağlıkla gelsin inş nasibi varmışEvet var ben
41 yaşındayım 17 yaşında kızım var 2. Çocuğu düsünmüyordum şartlar vs bi ara istedik olmadı artık olmaz derken doğal yolla hamile kaldım dr kontrolleri yolunda şükür ama ara verince psikolojim bozuldu aldırmadık ta günah nasibi varmış diye sence kardeşler arası çokmu sorun olur gerçi artık 7 ay bitti dönüşüm yok artik
Büyük kız buda kız olcak cnm yani nasip vakti saati buymuş demek ki inş fazla zorlamaz cnmSağlıkla gelsin inş nasibi varmış
İkinci çocuk cinsiyeti ben olacak
Evet var ben
41 yaşındayım 17 yaşında kızım var 2. Çocuğu düsünmüyordum şartlar vs bi ara istedik olmadı artık olmaz derken doğal yolla hamile kaldım dr kontrolleri yolunda şükür ama ara verince psikolojiozuldu aldırmadık ta günah nasibi varmış diye sence kardeşler arası çokmu sorun olur gerçi artık 7 ay bitti dönüşüm yok artik
Ne kadar guzel bir duygu olmali ,sorunsuz kucagina almayi nasip etsiN RABBİM. 17 yas aradan sonra tek cocuk olarak buyumus bir evlat acisindan biraz garipsenebilir ama alisicaktir kardes kokusu alicak:) benimde 16 yasinda bir oglum var ikinci olsa su an nasil duygular beslerim bilemiyorum ama eminim ikinci evlat mukkemmel olurdu.
Bence olabilir rabbim nasip ederse oluyoo ben 41 yasindayim ve 17 yaşında kızım var zor olacağını sanmıyorum annem eşim çok yardımcılar zaten supriz bi gebelikti benimkide herkes kızımın seveceğini ve eve neşe geleceğini söylüyor bence son kez deneyin kardeş her yaşta lazim43 oldum rabbim bağışlarsa 17 yaşında oğlum var..çalıştığımdan kv büyüttü açıkcası anlamadım anneliğimi..bir türlü o boşluğu dolduramadım..neyse daha sonradan 2009 yılında kaybettiğim 1 cocugum daha oldu..ve birdaha çocuk fikrine sıcak bakmadım..
Vee şimdilerde
bazen bebekleri gördükçe, konuları takip ettikçe ,sevinclerini paylaşanları okuyunca yine denesemmi diyorum ama her halukarde çok zor geliyor kolay değill bunca yaşananlardan sonra..
yeniden herseye sıfırdan başlamak..
Rabbim herkesin kalbine göre versin ♥
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla yavrunu kucagına alırsın inşallah ..3 aydır denedim ama maalesef olmadı bazen vazgecsemde bir bebek görünce tekrar iştaha geliyorum bakalım mevlam verirse kabulüz..buarada önce olmayana nasip etsin güzell allahım bizimkileride bizlere bağışlasın..Bence olabilir rabbim nasip ederse oluyoo ben 41 yasindayim ve 17 yaşında kızım var zor olacağını sanmıyorum annem eşim çok yardımcılar zaten supriz bi gebelikti benimkide herkes kızımın seveceğini ve eve neşe geleceğini söylüyor bence son kez deneyin kardeş her yaşta lazim
Mrhb benimde otizmli bi kizim var ondan sonra korktugum icin cocuk yapmadim ama simdi yas oldu 45 ve cok istiyorum cok pismanim yapmadigima yasimdan dolayi kalamiyorum ins rabbim nasip eder.Allh isteyen herkese saglikli cocuklar nasip etsin38 yasim bitti bir tane oglum var otizmli brn de istiyorum artik bir gebrlik insaalkah rabbim saglikli versin cogul gebelik nasip etsin dualatinize eksik etmeyin
Mrhb dogal yollami hamile kaldiniz herhangi bir urun kullandiniz mi merak ettim Allah saglikla buyutmenizi nasip etsinBende 43 yaşındayım ve 3 ay önce anne oldum.. Yaşımdan dolayı anne olma şansım hiç yok gibiydi en azından doktor umutlu değildi. Rabbim izin verdi ve küçük oğlumu kucağıma alabildim.. Ilk başlarda düşük riski vardı, dikkat ettim ve doğum sezeryan olarak gerçekleşti.. Çok şükür bende bebeğim de ıyiyiz herhangi bir sıkıntı yook
benim annem dogum yapti istemedi ama Allah werdi masallah kardesim 7 yaşında suan gayet sagliklilarmrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Benim yakınım kırk yaşında hamile oldu. Çok saglıklı bir bebek dünyaya getirdi hem de normal doğumla. Üyelik tasvip etmesem de bol bol sigara içiyordu.mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Merhabalar herhangi bir sorun varmıyor yumurta azlığı gibiVar benim o
42 yasimda normal hamile kalip sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim.ilk çocuğum
AminSizi ne kadar anlamak istesem de anlayamam sanirim... bende bir cennet kusunun annesi olmama ragmen...
Aramizdaki fark ben hic kucagima alamadim sesini duymadim gormedim dahi... gormemisken bu kadar yandim kavruldum yaprak misali yerlerde savruldum ordan oraya hala savruluyorum...
Oysa ki siz...
Kucaginiza almissiniz emzirmissiniz ani biriktirmissiniz...
Sonra da gitmis...
Allahim ne zor hic bir anneyi boyle imtihan etme ya rab... bir de o yavrunun rahatsizligi ... derdine derman olamama bir anne icin olmekten de beterdir...
Rabbim sefaatine nail eylesin insallah annesi...
Rabbim size inşırah ferahliklari versin...
Allahim yar ve yardimcimiz olsun bu dunyada diger dunyada parmakla gosterilen annelerden olalim insallah..
Allaha emanet olun...❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?