40 yaşından sonra hamile kalan veya tanıdığınız var mı ?

Canım benim kalp rahatsızlığıyla 2008 aralık ayında doğdu..ve 2009 aralık ayında kaybettim..
Şimdide eşim istiyor ama cesaret edemiyorum..
Yaşda gelip geciyor..hayırlısı diyelim..
Basiniz sagolsun cok uzuldum...
Anliyorum simdi sizi neden o kadar ara verdiginizi...
Vardir elbet rabbimin bunda da bir hayrı...
Nasip...
Her sey dilediginizce olsun insallah...
Allaha emanet ...

Basiniz sagolsun cok uzuldum...
Anliyorum simdi sizi neden o kadar ara verdiginizi...
Vardir elbet rabbimin bunda da bir hayrı...
Nasip...
Her sey dilediginizce olsun insallah...
Allaha emanet ...

Çok Acı dolu günlerr ve bu psikolojiyle bu kadar ara verdim maalesef..korkularımla yüzleşmek zor geldi..
Saol canım..dileyen herkese nasip etsin güzell allahım..
Sende aeo

Çok Acı dolu günlerr ve bu psikolojiyle bu kadar ara verdim maalesef..korkularımla yüzleşmek zor geldi..
Saol canım..dileyen herkese nasip etsin güzell allahım..
Sende aeo
Sizi ne kadar anlamak istesem de anlayamam sanirim... bende bir cennet kusunun annesi olmama ragmen...
Aramizdaki fark ben hic kucagima alamadim sesini duymadim gormedim dahi... gormemisken bu kadar yandim kavruldum yaprak misali yerlerde savruldum ordan oraya hala savruluyorum...
Oysa ki siz...
Kucaginiza almissiniz emzirmissiniz ani biriktirmissiniz...
Sonra da gitmis...
Allahim ne zor hic bir anneyi boyle imtihan etme ya rab... bir de o yavrunun rahatsizligi ... derdine derman olamama bir anne icin olmekten de beterdir...
Rabbim sefaatine nail eylesin insallah annesi...
Rabbim size inşırah ferahliklari versin...
Allahim yar ve yardimcimiz olsun bu dunyada diger dunyada parmakla gosterilen annelerden olalim insallah..
Allaha emanet olun...❤

Güzell dileklerin için cok tesekkür ederim..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ..
Kimsenin kucagı boş kalmasın ..

Evet var ben
Hamile arkadaslar hepinize saglikli kucaginiza almayi nasip etsin Allah insaAllah.. peki dogal olarak kendiliginden hamile kalaniniz var mi 40 ve uzeri yaslarda?
41 yaşındayım 17 yaşında kızım var 2. Çocuğu düsünmüyordum şartlar vs bi ara istedik olmadı artık olmaz derken doğal yolla hamile kaldım dr kontrolleri yolunda şükür ama ara verince psikolojim bozuldu aldırmadık ta günah nasibi varmış diye sence kardeşler arası çokmu sorun olur gerçi artık 7 ay bitti dönüşüm yok artik

Sağlıkla gelsin inş nasibi varmış
İkinci çocuk cinsiyeti ben olacak

eşimin teyzesinin gelini doğurdu yasıda var yani kesin 40lı biseydir sağlıklı bi kız bebek getirdi dünyaya gecen ay

Bence olabilir rabbim nasip ederse oluyoo ben 41 yasindayim ve 17 yaşında kızım var zor olacağını sanmıyorum annem eşim çok yardımcılar zaten supriz bi gebelikti benimkide herkes kızımın seveceğini ve eve neşe geleceğini söylüyor bence son kez deneyin kardeş her yaşta lazim

Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla yavrunu kucagına alırsın inşallah ..3 aydır denedim ama maalesef olmadı bazen vazgecsemde bir bebek görünce tekrar iştaha geliyorum bakalım mevlam verirse kabulüz..buarada önce olmayana nasip etsin güzell allahım bizimkileride bizlere bağışlasın..

38 yasim bitti bir tane oglum var otizmli brn de istiyorum artik bir gebrlik insaalkah rabbim saglikli versin cogul gebelik nasip etsin dualatinize eksik etmeyin
Mrhb benimde otizmli bi kizim var ondan sonra korktugum icin cocuk yapmadim ama simdi yas oldu 45 ve cok istiyorum cok pismanim yapmadigima yasimdan dolayi kalamiyorum ins rabbim nasip eder.Allh isteyen herkese saglikli cocuklar nasip etsin

Mrhb dogal yollami hamile kaldiniz herhangi bir urun kullandiniz mi merak ettim Allah saglikla buyutmenizi nasip etsin

mrb arkadaşlar ben 43 yaşındaydım hamilelik planlıyorum ama yaşımdan dolayı korkuyorum tabi 43 yaş çok geç geliyor sizin 40 yaşından sonra Doğum yapanınız var Mı
Benim yakınım kırk yaşında hamile oldu. Çok saglıklı bir bebek dünyaya getirdi hem de normal doğumla. Üyelik tasvip etmesem de bol bol sigara içiyordu.
İnşallah siz de saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olursunuz

Slm kızlar içinizde hayıt kullanan var mı.ben regl le başladım.şimdi yumurtlama dönemindeyim.uzun zamandan sonra yumurtlama akıntısını gördüm.kadında hormon düzenliyormuş bu bitki.bi deneyin derim.bu arada yaşım 45 hiç çocuğum yok.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…