• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra hamilelik...

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?

'' Çocuk bana dede mi diyecek'' der büyük ihtimalle 🙄🙄 44 yaşında ama daha büyük gösteriyor. Ay hiç fikrim yok..
44 ne ki ya. Erkegın en guzel yasları.
40 yasındakı kadın ıcınde en guzel yaslar.
Diger cocuklar buyumus, bır kac sene sonra liseydı unıversıteydı gidecekler. Son cocukta anca buyuyecek yoldas olacak size. Nacızane gorusum bu. Yasınız da hıcbır sikinti yok. Sizde suan en olgun zamanlarınızdasınız, gul gıbı buyur cocuk.

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Gayet de olur.
Bende olacaksa nasipse 35 sonrası düşünüyorum..
Gayet de olur bence..
Herkes 20lerinde doğurmak zorunda değil.

Çocuk da bir nasiptir. Ne zaman hayırlı ise o zaman olur..
Kolay doğumlar dilerim.

Teyzem 40 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu ilk çocuğuyla 13 yaş fark vardı.Şu anda lise sonda oğlu. Büyük olan kızdı evlendi gitti şimdi evde oğlu arkadaş ona. Yakın arkadaşımda üst üste 40 ve 42 yaşında 2 çocuk doğurdu geç evlenmişti hatta onun eşi 50 yaşındaydı. Bu arada ben de 2. çocuğu 40 lı yaşlarda düşünüyorum inşallah kısmet olursa. Bence yaşa çok takılmamak lazım insan kendinde sabır ve enerjiyi hissediyorsa yaş çok önemli değil. Biyolojik olarak sıkıntı yoksa doğurulur :) Tebrik ederim bu arada.

eşimin annesi eşimi 40 yaşında dünyaya getirmiş.
iki tane de ablası var, biriyle 16 biriyle 13 yaş araları.
eşimi o kadar çok seviyorlar ki, öyle sevgiyle büyütmüşler ki, gerçekten o sevgiden çoğu zaman ben bile nasipleniyorum.
Kayınvalidem hep iyi ki doğurmuşum der, 40 yaşında hamileyken gençleştim der..
bence aldırmayın, demek ki dünyada nasibi var ki allah sizi vesile kılmış.
tadını çıkarın :KK200:

Ben de sizin gibi 2 kızımı büyütmüşken sürpriz bir gebelik yaşadım 35 'imde...

"Unumuzu eledik, eleğimizi astık" diyorduk :KK48:

Eşimde "bana dede der artık" psikolojisindeydi...

Şimdi ailecek şükrediyoruz iyiki olmuş diye...

Şunu belirtmeliyim ki; 35 sonrası anneliğin tadı bambaşka, 20 'li yaşlardakine asla benzemiyor

Annem :KK70: :KK70: evet tam 19 yıl aradan sonra 4 çocuğu varken hamile kaldı ve 43 yaşında doğurdu. Şimdi 15 yaşında koca adam oldu ❤

Ayy ne güzel tam istediğim şey 🤩

'' Çocuk bana dede mi diyecek'' der büyük ihtimalle 🙄🙄 44 yaşında ama daha büyük gösteriyor. Ay hiç fikrim yok..
Eşim 40
Kendim 29 yaşındaykm
Ve bebeğim olması için aylardır uğraşıyorum
Bu duyguyu yaşamak için herşeyimi veririm.
Bence mutlu olmalısın
Şuan yerinde olup hamile olmayı çpk isterdim
Allah sağlıkla getirsin inşLlah 🙏🏼

44 ne ki ya. Erkegın en guzel yasları.
40 yasındakı kadın ıcınde en guzel yaslar.
Diger cocuklar buyumus, bır kac sene sonra liseydı unıversıteydı gidecekler. Son cocukta anca buyuyecek yoldas olacak size. Nacızane gorusum bu. Yasınız da hıcbır sikinti yok. Sizde suan en olgun zamanlarınızdasınız, gul gıbı buyur cocuk.

Moral oldu teşekkür ederim, yavaş yavaş bu fikre alışıyorum galiba 🙈

Moral oldu teşekkür ederim, yavaş yavaş bu fikre alışıyorum galiba 🙈
O kadar sanslısın ki, lutfen tadını cikar.
İnsallah esın de mutlu olur habere, hamileliğin huzurla gecer.
Allah guzel omur versin herkesın evladına, kotu ınsanlarla karsılastırmasın.

Back
X