• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra hamilelik...

Zor olsa ne olacak.sonuçta aldıracak değilsiniz ya.öyle böyle büyüyecek

Gayet de olur.
Bende olacaksa nasipse 35 sonrası düşünüyorum..
Gayet de olur bence..
Herkes 20lerinde doğurmak zorunda değil.

Çocuk da bir nasiptir. Ne zaman hayırlı ise o zaman olur..
Kolay doğumlar dilerim.

Teşekkür ederim, 35 daha iyi olurdu aslında. 40 psikolojik sınır işte. Hep hesaplıyorum 10 yaşında 50 olurum, 20 yaşında 60 olurum diye...

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
annem beni 42 yaşında doğurmuş, en büyük abimle aramda 20 yaş var, hayırlı olsun sağsağlim doğsun inşAllah

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
39 yasındayım esim 43 yaşında 22 gün önce dogum yaptım benim ilk esimin 2.çocuğu esim cok mutlu oldu olgun yasta babalık bilincli anne baba olmak daha güzel dedi daha bi heyecanlı ve mutluyum diyordu....

Teyzem 40 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu ilk çocuğuyla 13 yaş fark vardı.Şu anda lise sonda oğlu. Büyük olan kızdı evlendi gitti şimdi evde oğlu arkadaş ona. Yakın arkadaşımda üst üste 40 ve 42 yaşında 2 çocuk doğurdu geç evlenmişti hatta onun eşi 50 yaşındaydı. Bu arada ben de 2. çocuğu 40 lı yaşlarda düşünüyorum inşallah kısmet olursa. Bence yaşa çok takılmamak lazım insan kendinde sabır ve enerjiyi hissediyorsa yaş çok önemli değil. Biyolojik olarak sıkıntı yoksa doğurulur :) Tebrik ederim bu arada.

Teşekkür ederim, inşallah Allah sizinde gönlünüze göre verir.

Eşim 40
Kendim 29 yaşındaykm
Ve bebeğim olması için aylardır uğraşıyorum
Bu duyguyu yaşamak için herşeyimi veririm.
Bence mutlu olmalısın
Şuan yerinde olup hamile olmayı çpk isterdim
Allah sağlıkla getirsin inşLlah 🙏🏼

Allah isteyen size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ben su kafayı da anlayamıyorum
Hanı diyorlar ya 50de çocuk 10olacak ortada kalacak vs
Resmen allahın takdırıne karşı gelmek
Resmen Herşeyde matematik hesabı yapmak gıbı
20yaşında evlenıp olen yok mu
30unda evlenıp olen yok mu
Benım arkadasım 4yasındayken babası ölmüş
Kader kısmet
Erken evlenıp çocuğu olmayan da var
Bu kısıler napsın
Mesela babam 46dayken kardesim dunyaya geldı.suan kardesım 27 babam 73
Ve babam hala yaşıyor.ve kardesımı okuttu buyuttu meslek sahıbı yaptı.
Yanı kım kımden cok yaşar Allah bılır.

39 yasındayım esim 43 yaşında 22 gün önce dogum yaptım benim ilk esimin 2.çocuğu esim cok mutlu oldu olgun yasta babalık bilincli anne baba olmak daha güzel dedi daha bi heyecanlı ve mutluyum diyordu....

Allah analı babalı büyütsün, gebelik döneminde risk yaşadınız mı peki yaştan dolayı?

Ben su kafayı da anlayamıyorum
Hanı diyorlar ya 50de çocuk 10olacak ortada kalacak vs
Resmen allahın takdırıne karşı gelmek
Resmen Herşeyde matematik hesabı yapmak gıbı
20yaşında evlenıp olen yok mu
30unda evlenıp olen yok mu
Benım arkadasım 4yasındayken babası ölmüş
Kader kısmet
Erken evlenıp çocuğu olmayan da var
Bu kısıler napsın
Mesela babam 46dayken kardesim dunyaya geldı.suan kardesım 27 babam 73
Ve babam hala yaşıyor.ve kardesımı okuttu buyuttu meslek sahıbı yaptı.
Yanı kım kımden cok yaşar Allah bılır.

Ben yaşamak ölmekten çok kuşak çatışması yaşarmıyız, 60 Yaşında 20 yaşındaki bir gence enerjim olurmu, yada çocuğum benim annem niye yaşlı diye benden utanırmı gibi konularda kafa yoruyorum daha çok.

Yani kimin daha çok yaşayacağını elbette Allah bilir, ben babamı 46 yaşında genç bir yaşta kaybettim mesela. Düşünmemin sebebi o değil.

Ben yaşamak ölmekten çok kuşak çatışması yaşarmıyız, 60 Yaşında 20 yaşındaki bir gence enerjim olurmu, yada çocuğum benim annem niye yaşlı diye benden utanırmı gibi konularda kafa yoruyorum daha çok.

Yani kimin daha çok yaşayacağını elbette Allah bilir, ben babamı 46 yaşında genç bir yaşta kaybettim mesela. Düşünmemin sebebi o değil.
genelde sızın ıcn demedim çevremde varda 40olunca herşey bıtmıs gıbı gelıyor
Aa felan diyorlar oyuzden sınır oluyorum

Bizim komsunuz 44 yasinda dogurdu cocuk 3 yasinda falan. Birlikte gezip tozdular masallah hicte hasta olmadi sogukta. Heralde tecrube fazla olunca çocuga bakmasi daha kolay oluyor olsa gerek. Bir diger komsumuz 42 deydi ikiside cok rahatti cocuklarini büyütürken. O yüzden cok stres yapmayin

Hay[QUOTE="LadyAtom, post: 64980887,
8 aylık erken dogum oldu gebelik sekeri çıktıgı icin bebegim küvezde durumu iyi şükür şuan esim yogun bakımda kalp krizi gecirdi daha cocugunun yüzünü görmedi insaAllah Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder lütfen dua edin

Back
X