• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra hamilelik...

Allah analı babalı büyütsün, gebelik döneminde risk yaşadınız mı peki yaştan dolayı?
8 aylık erken dogum oldu gebelik sekeri çıktıgı icin suan bebek küvezde durumu iyi şükür..bu arada esim kalp krizi geçirdi durumu kritik daha yavrumuzun yüzünü görmedi lütfen kimin duasının kabul olacağını Rabbim bilir yoğun bakımdaki eşim için çocuğumuz için dua istiyorum

Zor olsa ne olacak.sonuçta aldıracak değilsiniz ya.öyle böyle büyüyecek
Neden böyle bir opsiyonu olmasın? Doğru bir karar olmadığını düşünürse aldırabilir. Devam ya da kürtaj kararı en başta kadına aittir.
Konu sahibi, sizi heyecanlandırıyorsa vazgeçmeyin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. :KK200:

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Annem beni 37 yasinda dunyaya getirmis buyuk abimle 18 kucuk abimle 13 yas var aramizda hep biraz zorlandigini ama iyi oldugunu soyler bence iyi olmus saglikla alin kucaginiza gunumuzde herkes o yaslarda hamile kaliyor neden uzuldunuz

8 aylık erken dogum oldu gebelik sekeri çıktıgı icin suan bebek küvezde durumu iyi şükür..bu arada esim kalp krizi geçirdi durumu kritik daha yavrumuzun yüzünü görmedi lütfen kimin duasının kabul olacağını Rabbim bilir yoğun bakımdaki eşim için çocuğumuz için dua istiyorum

Allah eşinizi çocuğunuzu size bağışlasın inşallah, her ikisi içinde acil şifalar diliyorum.

Neden böyle bir opsiyonu olmasın? Doğru bir karar olmadığını düşünürse aldırabilir. Devam ya da kürtaj kararı en başta kadına aittir.
Konu sahibi, sizi heyecanlandırıyorsa vazgeçmeyin derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. :KK200:

Yani kendi fikrini dayatmak hoş değil. Elbette her yönüyle düşünülüp karar verilecek bir konu.

Sizin açınızdan güzel ama çocuk açısından handikap olacak bir durum. Herkesin annesi babası gençken, onun anne babası yaşlı olacak. Etrafımda bu durumda çok arkadaşım var ve bu durum onlar için hep üzücü oldu.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah sağlıklı, hayırlı bir evlat olur.

Teyzem 44 de 2. Yi doğurdu
Doğal yoldan
Şu an arkadaşı gibi
Ve geç yaşta Doğum yapmak çok sağlıklı vücudu yeniliyor tazeliyor diye duymuştum.
Ne güzel 3 çocuğunuz olacak
Maddi manevi bir sıkıntınız yoksa güle güle büyütün inşallah

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
Annem beni 40 yaşında doğurmuş babamın aldır baskılarına rağmen. Bence sizde yapabilirsiniz ve 2 abim olmasına rağmen ailemin herseyiyle ilgilenen tek çocuk benim

Hayırlı olsun.
Yaşa hİç takılmayın, arkadaşım ilk bebeğini 37de doğurdu eşi de 43 yaşındaydı. Gayet enerjik, eğlenceli bir anne babalar. Bizden daha dinçler hatta🙂
Bebek işi zor ama her yaşta zor. Bir insanın büyümesine eşlik etmek çok büyülü biliyorsunuz siz de, bunu baştan yaşayacaksınız ne kadar hoş🤍 sağlıklı gelsin

Orası öyle, ayıplayanda çok fazla duyduğum gördüğüm kadarıyla
Hiç takılmayın.
Herkes için doğru zaman aynı yaşta olmuyor.
Herkesin hayat yolculuğu aynı değil.
Hiç canınız sıkılmasın.

Önemli olan bilinçli bir çocuk yetiştirmek.

Teşekkür ederim, 35 daha iyi olurdu aslında. 40 psikolojik sınır işte. Hep hesaplıyorum 10 yaşında 50 olurum, 20 yaşında 60 olurum diye...
Bende eskiden 30 yaşında anne olmayı düşünürdüm.
Ama tahminen nasipse 36 37de olacak. Olsun demekki öylesi iyi olacaktır. Kimseyle kendimi kıyaslamıyorum . Çoğu arkadaşım ya 1 ya 2 çocuklu.
Bende daha hiç yok. Önemli olan hayırlısı olsun.

40 yaşında anne olmak gayet normal artik. Eskidenmiş geç algısı. 30lu 40li yaslarda anne olan cok kadin var. Geç olsun güç olmasın demişler.. :KK66:

Nasıl peki?Zorlandınız mi hem doğumda hem doğum sonrası?
Hiç zorlanmadım 38 + 5 de sezaryen oldum oğlum şimdi 7 aylık inanın iyi ki bu yaşımda anne olmuşum diyorum şimdi. 32 ve 35 yaşlarında iki dusugum oldu. 38 yaşında basarız bir tüp Bebek tedavisi ve 6 ay sonra kendiliğinden geldi mucizem çok şükür.

ayy çok sevindimm allah analı babalı büyütsünnnn

Kafanız kaldıracaksa, enerjiniz kalacaksa ve diğerleri büyüdüğü için alıştığınız hayattan geri kalmak size koymayacaksa elbete doğurabilirsiniz. Ama artık rahatlamışken, çocuklarla konuşarak bir şeyleri çözebiliyorken tekrar 8 sene öncesine gitmek cesaret işi. Ben yaşınıza takılmıyorum aslında. Gençsiniz daha. Ama hayata da bir kez geliyoruz. Ben diğer 2 çocuğunuz, hem eşiniz ve en çok da kendiniz için mantikli dusunmenizi tavsiye ederim. Umarim en guzeli olur sizin için.

Back
X