• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 yaşından sonra hamilelik...

Çünkü konu korunmak degil. Ben konu sahibine niye korunamadin diye kizsam hakli olurdunuz belki :) Olmuş hadi dogurmak zorunda değilsiniz diyorum. Siz bunu dedim diye bana saldiriosunuz. Kendiniz şanslı olup kalmadiginiz icin. Belki kalma yetiniz yok bunu bilemezsinz çünkü hic kalmamissiniz.
ah ya ne akıllısın sen ,şansmış
nasip olacak nasip .Allah sana vererek imtihan etmiş
ama yazıkkk

Çocuklar büyümüş,en güzel yaşlardasınız.. gezip tozup hayatın tadını çıkarmak yerine bidaha bebekli hayata geri dönüş yapmazdım. Büyük konuşmak istemem ama ben korunma anlamında elimden geleni yapıyorum bidaha hamile kalırsam günaha girerim kesin.. bu benim hayata bakışımla alakalı,siz ben yapabilirim diyorsanız tabikide olur yaşınız geç falan değil.

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
yaşım 33 eşim 35 yaşında 2yıldır uğrasıyoruz nelerde denedik olmadı şuan tüp bebek tedavısı goruyoruz.Ne şanslısınız bir bilseniz ..ders çalışmadan sınav geçmek gibi birşey sankı🙊maddı durumunuz elverıyorsa yaşınız genç bence 40 neki doğurun..💐

İstemeyenin istemediginin olmasi şanstır. İsteyenin de istediginin olmasi şanstır. Lise 1 mantık konusu.
her istediğimiz olunca şanslı,olmayınca şanssısız yani süper mantık:)))
şansa değil kadere ve Allahtan gelene rıza ya inanırım
siz şansa yaşamaya devam edin

her istediğimiz olunca şanslı,olmayınca şanssısız yani süper mantık:)))
şansa değil kadere ve Allahtan gelene rıza ya inanırım
siz şansa yaşamaya devam edin

Kadin çocuk istemiyorum hiç de hamile kalmadim on senedir kazara da olsa demis. Ben de şansliymissin diyorum. Ona şans denmez diye sinirleniosun. Ben de diyorum ki o kadin istemiyor zaten o yuzden sorun yok. Beni delirtmeye mi calisiosun sen :) Yazdiklarini cok anlamiyorum Arapça'dan translate gibi duruyor ama hamile kalmak isteyip kalamadigini anliyorum o noktada sana katilabilirim sanırım bir şey olmuyorsa olmaması gerektiği içindir. Ha inatla da istiyorsan Allah benden alsın o yetiyi sana versin inşallah hala duruyorsa.

Kadin çocuk istemiyorum hiç de hamile kalmadim on senedir kazara da olsa demis. Ben de şansliymissin diyorum. Ona şans denmez diye sinirleniosun. Ben de diyorum ki o kadin istemiyor zaten o yuzden sorun yok. Beni delirtmeye mi calisiosun sen :) Yazdiklarini cok anlamiyorum Arapça'dan translate gibi duruyor ama hamile kalmak isteyip kalamadigini anliyorum o noktada sana katilabilirim sanırım bir şey olmuyorsa olmaması gerektiği içindir. Ha inatla da istiyorsan Allah benden alsın o yetiyi sana versin inşallah hala duruyorsa.
Seni delirtemem çünkü böyle bi kafa yok valla:)seninki de english translate gibi duruyor fazlasıyla geniş cerceve🤑ha inatla istemiyorum tatlım senin yetin sana kalsın daha 30 bile değilim ben merak etme çok zamanım var🤣🤣

Ben 36 annem 56 yasinda biz de bile var kusak catismasi..

🙋‍♀️ 79 doğumluyum. 41 yaşıma 3 ay kala dünyalar güzeli 2. Kızımı aldım kucağıma. Büyük kızım da 11 yaşında.
Sağlıkla gelsin inşallah.
Ben de 81 doğumluyum ve doğuma çok az kaldı,kızımda 12 yaşında.zorluk çektiniz mi nasıldı?doğum ve sonrası.İki kızınızın arası nasıl,benimde kafamda çok soru işaretleri var?

Ben de 81 doğumluyum ve doğuma çok az kaldı,kızımda 12 yaşında.zorluk çektiniz mi nasıldı?doğum ve sonrası.İki kızınızın arası nasıl,benimde kafamda çok soru işaretleri var?
Öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah.
Kızımın 7 aylık olmasına 6 gün var. Araları fena değil:) isteyen kendisiydi halbuki başta alın götürün bunu bile dedi😆 hırpalıyor çocuğu aman kızım dikkatli tut aman kızım sıkıştırma aman düşürme. Söylenip duruyoruz. Kıskançlık var tabi ama normal karşılıyoruz.
36+4 te aldı doktorum. Daha önceki sezaryen yerim incelmiş daha fazla bekletmek istemedi. Ağrılarım çok oldu kasılmalarım vs. Doğum sonrası da anca 1 ayda kendime geldim. İlk sezaryenimi beğenmedi doktorum ondan böyle çektim galiba.
Ama herkesin tecrübesi farklı yaşadığı farklı canım. Kafanı sorularla meşgul etmemeni öneririm. Tadını çıkar. Belki bir daha olmayacak.
Yine sormak istediğin olursa yazabilirsin.😊

40 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim. 2 kızım var 8 ve 10 yaşlarında. Daha eşime söyleyemedim, tam kızları büyüttük gezeriz tozarız diye planlar yaparken büyük bir şok yaşadım. Bu yaştan sonra yapabilir miyim, zor olurmu düşünceler sardı beni. Varmı aranızda 40 tan sonra doğum yapan?
40 yaşlarında korunmayı beceremediniz mi?Sonuçta tecrübesiz değilsiniz.Bu saatten sonra bence bunları sormaya gerek yok çünkü o cana kıyamazsınız diye düşünüyorum...

Tamda hayalim ve cok samimi söylüyorum okuyunca o kadar imrendimki inanın.. bende 38 yasındayım 9 ve 7 yaslarında iki oglum var. Yalnız ben bu sene beklenmedik bir beyin operasyonu geçirdim ve maalesef su an sadece hayal bizim için. Umarım sağlıkla alırsınız kucagınıza. Hem kızlar için hem sizin için çok güzel olacak inanın☺️☺️

Öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah.
Kızımın 7 aylık olmasına 6 gün var. Araları fena değil:) isteyen kendisiydi halbuki başta alın götürün bunu bile dedi😆 hırpalıyor çocuğu aman kızım dikkatli tut aman kızım sıkıştırma aman düşürme. Söylenip duruyoruz. Kıskançlık var tabi ama normal karşılıyoruz.
36+4 te aldı doktorum. Daha önceki sezaryen yerim incelmiş daha fazla bekletmek istemedi. Ağrılarım çok oldu kasılmalarım vs. Doğum sonrası da anca 1 ayda kendime geldim. İlk sezaryenimi beğenmedi doktorum ondan böyle çektim galiba.
Ama herkesin tecrübesi farklı yaşadığı farklı canım. Kafanı sorularla meşgul etmemeni öneririm. Tadını çıkar. Belki bir daha olmayacak.
Yine sormak istediğin olursa yazabilirsin.😊
Teşekkür ederim,tabiki bir daha düşünmüyorum bunu sağlıkla doğurayım da inşallah.yine de büyük konuşmak istemem.Benimki kardeş hiç istememişti ben yalnız kalmasın bu hayatta dedim.Bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsin de😊

Teşekkür ederim,tabiki bir daha düşünmüyorum bunu sağlıkla doğurayım da inşallah.yine de büyük konuşmak istemem.Benimki kardeş hiç istememişti ben yalnız kalmasın bu hayatta dedim.Bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsin de😊
Amin amin inşallah.
Sezaryen yerim izin verirse bir daha doğurmak isterim ben. Kısmet bakalım.:)

40 yaşlarında korunmayı beceremediniz mi?Sonuçta tecrübesiz değilsiniz.Bu saatten sonra bence bunları sormaya gerek yok çünkü o cana kıyamazsınız diye düşünüyorum...
Hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz.
Doğum kontrol hapı bile düzenli alınsa dahi hamile kalma oranı %1-2'dir. %2 ihtimallik piyangonun kime vuracağı belli olmaz.
Tüpleri bağlı olduğu halde hamile kalan insanlar var (Tüplerini bağlatan kadın bir daha hamile kalabilir mi? - Op. Dr. Selen Ecemiş | Bahçeci Tv) Galiba bilmiyorsunuz, o yüzden yazdım. Karşınızdaki 40 yaşındaki kadın, çocuk azarlar gibi konuşmak yerine biaraştırsaydınız keşke. Konuyu siz kınayın azarlayın diye açtığını zannetmiyorum, sadece tecbüre edenlerden bilgi almak istemiş.

Sevgili konu sahibi tercih senin karar senin.
Biz burada doğur desekte doğurma desekte her türlü bu çocuğa bakacak olan sensin. Ama benim kardeşimle aramda 9 yaş var, onun küçük annesi gibiyim. Eğer doğurmak gibi bir tercihiniz olursa 2 kızınızın miniğinizle anlaşacağına eminim. 🌸

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz.
Doğum kontrol hapı bile düzenli alınsa dahi hamile kalma oranı %1-2'dir. %2 ihtimallik piyangonun kime vuracağı belli olmaz.
Tüpleri bağlı olduğu halde hamile kalan insanlar var (Tüplerini bağlatan kadın bir daha hamile kalabilir mi? - Op. Dr. Selen Ecemiş | Bahçeci Tv) Galiba bilmiyorsunuz, o yüzden yazdım. Karşınızdaki 40 yaşındaki kadın, çocuk azarlar gibi konuşmak yerine biaraştırsaydınız keşke. Konuyu siz kınayın azarlayın diye açtığını zannetmiyorum, sadece tecbüre edenlerden bilgi almak istemiş.

Sevgili konu sahibi tercih senin karar senin.
Biz burada doğur desekte doğurma desekte her türlü bu çocuğa bakacak olan sensin. Ama benim kardeşimle aramda 9 yaş var, onun küçük annesi gibiyim. Eğer doğurmak gibi bir tercihiniz olursa 2 kızınızın miniğinizle anlaşacağına eminim. 🌸
%1 ihtimal de konu sahibini buldu tabi.Aylık yıllık koruyan iğneler var ayrıca göbeğini de bağlatabilirdi.Ortada bir can var.Ayrıca her yorumuma beğenmedim ikonu koymanızdan da her yorumuma muhalefet olmanızdan da sıkıldım.Nasıl yorum yapacağımı size soracak değilim.Mümkünse muhatap olmayalım.

%1 ihtimal de konu sahibini buldu tabi.Aylık yıllık koruyan iğneler var ayrıca göbeğini de bağlatabilirdi.Ortada bir can var.Ayrıca her yorumuma beğenmedim ikonu koymanızdan da her yorumuma muhalefet olmanızdan da sıkıldım.Nasıl yorum yapacağımı size soracak değilim.Mümkünse muhatap olmayalım.
Yahu bende diyorum ki açın okuyun, hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz. 2 yöntemi aynı anda kullansanız dahi minicik bir hamile kalma ihtimaliniz var. Bununda kime denk geleceği belli olmaz. Aynı şekilde bu yıllık iğnelerde de var, göbeğini bağlatma (?) dediğiniz tüpleri bağlatma işleminde dahi hamile kalma ihtimali var. Açın okuyun, çıkışmanıza hiç gerek yok. Üslubunuz yanlış, bilmediğiniz bir konuda bu kadar azarlayıcı konuştuğunuz için uyarmak istedim.
Siz beni alıntılayıp beğenmedim koyunca problem yok ama ben yapınca var öyle mi? Eğer rahatsız oluyorsanız gözardı edebilirsiniz, ben bana verilen hakkı kullanıyorum zira site kurallarında "Aneksenamunnn hanımı alıntılmayacaksınız, o size beğenmedim atabilir ancak siz atamazsınız" gibi bir kural göremedim, eğer böyle bir kural varsa zahmet olmazsa alıntılayabilir misiniz? Muhatap olmak istemiyorsanız beğenmedim atıp gözardı edebilirseniz sevinirim, iyi günler.

Aylik koruyan igneler sigara icenlerde damarlari daraltiyormus dedi doktorum.Bu konu hakkinda bilgisi olsn var mi?Gunde bes sigaradan fazla icenlerde kullanmiyorum demisti

Teyzem 40 yaşında ikinci çocuğunu doğurdu ilk çocuğuyla 13 yaş fark vardı.Şu anda lise sonda oğlu. Büyük olan kızdı evlendi gitti şimdi evde oğlu arkadaş ona. Yakın arkadaşımda üst üste 40 ve 42 yaşında 2 çocuk doğurdu geç evlenmişti hatta onun eşi 50 yaşındaydı. Bu arada ben de 2. çocuğu 40 lı yaşlarda düşünüyorum inşallah kısmet olursa. Bence yaşa çok takılmamak lazım insan kendinde sabır ve enerjiyi hissediyorsa yaş çok önemli değil. Biyolojik olarak sıkıntı yoksa doğurulur :) Tebrik ederim bu arada.
35 sonrası sağlık riskleri artıyor, bence mutlu evliliği olan 35 öncesi düşünse daha iyi olur, geç evlenmiştir mecbur kalmıştır, riski göze alır da keyfi olarak beklemek bana saçma geliyor. konu sahibine değil sözüm, benim de istemeden olsa doğururdum sanırım

Back
X