• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

41 numara ayakları olanlar (koca ayaklar) :)

orko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
91
1
86
Bursa
Merhaba,
forumda benim gibi koca ayaklılar var mı acaba? varsa eğer tahmin edebiliyorlardır ve hatta bizzat yaşıyorlardır büyük bayan ayakkabısı bulmanın ne kadar zor olduğunu.

Bir başlık açıp benim gibi ayakkabı bulmakta güçlük çekenlerle fikirlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm.

Deichmann 42 numaraya kadar bayan ayakkabısı üreterek bizleri çok sevindirdi ama artık eskisi kadar çok modelde maalesef bulamıyorum ben. hatta yeni çıkardiği seri de 40 a kadar çalışmışlar bu yüzden hiçbir modelde şansımız maalesef.

bir diğer alternatif de paraya kıyıp NineWest ten almak ama o da fazla tuzlu tabi bir ayakkabı 159 dan başlıyor. İndirim zamanı da istediğimiz gibi 10 numaralı olan modelleri bulmak şans işi.

Bu konuda fazla dertli olduğum için kendim gibilerle sorunlarımızı bu başlık altında paylaşıp İstanbul'da ya da farklı illerde nasıl büyük numara bayan ayakkabı buluruz un cevabını arayabiliriz diye düşündüm.

Her türlü fikir ve tecrübeyi paylaşalım bayanlar :)

Kaç numara giyiyorsun ? Zara'da var ,ben ordan alıyorum.41 numara bile var.yerimseniben

40,5:smiley-cool:
bende eğer buçuklu satan bi yerse 40 buçuğumu alıyorum ama değilse 41 dediğin gibi olmadığından 40 no alıyorum
ya kalıpları çok büyük olan ayakkabılar var onlardan tercih et mesela ugglar

40 giyiyorum bende canım valla çok zor bulmak buluncada koca koca giymek tabi ama polariste oluo hep:)görüntüsü küçük ama kendisi büyük olsa ayakkabıların sanki ne var:))

bugün iş yerinde bi teyze yakındı durdu onunda ayağı 34-35 numaraymış seneler önce bi ayakkabı buldum bi daha da bulamadım diyodu:roflol::roflol:

haftasonu diechmann'da gördüm 41 numara hemde çok istediğim bi modeldi ama benm ayağıma göre olanı yoktu. fiyatları da uygun. talep edilirse yaparlar diye düşünüyorum.

desene küçük ayaklı olmakta problem yazıkkk:))ama ne bilir bizim halimizi dimi

ayyy bnde deichmanda cok guzel çizme gördum yok 39 war 40 yok nası uzuldum eve bögüre bögüre gttim:gitme: nese alışmaya calşcam artk bzım boyumuz uzun kızlar ben öle avutuyorum hehe:lepi:

bende bulamıyorum zaman zaman 40 numara alıyorum ,bazen kalıbına gore 39 bıle oluyor :))

abiye-fantazi ayakkabılarda sorun yasıyorum ben cogunlukla sızde yasıyor musunuz..

40 numara benimde ayaklarım onceden bulmak sorundu ama şimdi çok rahat buluyorum her numaranın 40 ı oluyo ama açık arttırma sitelerinde fala görüyorum bazen 41-42 hatta 43 numara bile satıyolar ama ayakkabı bu giymeden almakda riskli

bende kocaayaklardanım:)))) 40 yada 40.5 kullanıyorum yazlık modellerde 40 numara...indirimleri sezon sonlarını takip ediyorum ....diechmann...nine west çok güzeller....yerimsenibenzemuszemus

dün deichmann daydım ve orada çalışan görevliye neden artık eskisi kadar rahat 41 numara bulamıyorum dedim. onun yaptığı açıklamaya göre artık belli modellerde 42 ye kadar çalışıyorlarmıs ve geri kalan modellerde de 40 ya da 39 a kadar üretiyorlarmış. Çok beğendiğim bir modeli sordum mesela onda 41 yok zaten 40 a kadar var dedi :((((

internetten gezinirken tesadüfen bir site buldum ancak burada site adresi vermek sakıncalı mı bilmiyorum. Bu sitede bayan özellikle uzun boylu bayanlardan ve giyim, ayakkabı alırken ki zorluklardan bahsetmiş hatta önerilerde bulunmuş.

Ben de bu hafta iş yerindeki bir arkadaşımdan reno diye bi marka duydum. Astoria da Airport outlet Center da ve MarkaCity de varmış istanbul da. o tarafa gidecek olanlar bir baksın derim ;)

ben 41 numara giyiyorum ve boyum da 1.82m.

ne olacak bizim halimiz :))

kurallara yeniden baktım da satış ya da tanıtım amaçlı olmadığından sanırım sitenin adını vermemde bir sakınca yok. uzunbayanlar.com sitede ayakkabılarla ilgili geniş bir liste mevcutmuş. Ben bir kaçına gitmeyi planlıyorum. yeni keşiflerim olursa sizi de haberdar ederim :)

Bayramdan önce beğenip de ıstanbulda 3 nıne west e bakmama rağmen bulamadığım siyah babetleri Bursa dan Arife günü akşamı 179 tl bayılarak almış bulunuyorum :) 250 de olsa alıcaz başka çare yok :)

vallahi benim de 39 40 ama bulmak zor oluyo...ama zarada 41e kadr var diye biliyorum..oraya bi bakın derim

biraz küçük geldiğinde açılabiliyor aslında zarada yoktur açma makinesi ama hotiçte vs de var yani ayakkabı az biraz sıkıyorsa bi 5 dk tutuyorlar ve ayakkabı baya rahatlıyor...ben de 40 giyiyorum bu arada pek nadir de 39..

Back
X