42 Gündür Sessizim, 28 Eylül'de Boşanıyorum... İçimdeki Acıyla Nasıl Baş Edeceğimi Bilemiyorum

Napacaklar aman sen si.. et mantığı otur kocandan dayak yemeye devam et mi demelilerdi ? Kimse kötülüğüne rencide etmiyor emin olun. hepsi de güzel kalpli kadınlar . tam tersi üyeyi silkeliyorlar kendıne gelsin die bugün acıdığı piskopat eş 3 gun sonra döverken canını alabilirdi şükretsin kurtulduğuna . . Dost acı söyler , burdaki kadınlar acımasız değil sadece hiç tanımadıkları emek sevgi die şiddet gören buna rağmen zayıflamış üzüldüm die saçmalayam bi üyeye bile , toparlansın hızlıca düşünmesin o pisliği, kalan hayatında kalbine sızı olmasın die dostluk yapıp acı konuşuyorlar .keske herkesin hayatında gerçekten böyle dostları olsa da söylese yüzüne bunları .

anlayış gösterip ay canım kıyamam tüh oda üzülmüş demekki arkandan zayıflamış yazık mı yazalım bu kötülüğün ta kendisi olur üyeye . Gebersin beter olsun it herif elleri kırılsın
Ben adam için dediklerinizde hem fikirim ama psikolojik olarak birine destek olmak böyle bir şey değil tabi ki bizler sizler psikolog değiliz ama en azından biraz okuyup öğrenen insanlarız hiçbir insana bu kadar rencide edici salak hakediyorsjn sen gibi bir ağızla yaklasilmaz siz dediniz diye demiyorum ama bazı kişiler gerçekten rencide ediyor insan halinden anlamıyor adamın ne hali varsa görsün

Ben adam için dediklerinizde hem fikirim ama psikolojik olarak birine destek olmak böyle bir şey değil tabi ki bizler sizler psikolog değiliz ama en azından biraz okuyup öğrenen insanlarız hiçbir insana bu kadar rencide edici salak hakediyorsjn sen gibi bir ağızla yaklasilmaz siz dediniz diye demiyorum ama bazı kişiler gerçekten rencide ediyor insan halinden anlamıyor adamın ne hali varsa görsün
İşte o bazı kişilerde iki üç söylüyor ama baktılar ki anlamamakta ısrarcı geriliyorlar doğal olarak

konu sahibi ; kendi canını hiçe sayıp kendi üzüntüsünü unutup karşıdaki pisliğe acımaya devam edince, konu sahibini desteğe ihtiyacı olmayan tam tersi gururunu salıverse karşısındaki kendıne zulmedene destek olmaya gidicek biri olarak görmeye başlıyorlar .

Saygıysa saygı karşılıklıdır . konuyu açıp objektif yorum gelecegını biliyor akıl danışmak için konular açıyor genelde konu sahipleri , yazılan yorumlara rağmen hâlen şiddet uygulayan herif için emek sevgi die diretir karşısındakilerin aklıyla dalga gecerse ne dicekler ? Kendıne saygısı olmayana kim saygı gösterir ? Otur o zaman dayagını ye derler

Empati de saygının yarısıdır aslında , şuan ben kalbimle imtihan halindeyim burdakiler bana bi kadın olarak mantık sunuyor da denilebilir . O zaman gerçekten anlaşılır olur konuşulan sözler

Hanımefendi zorla m okutuyoruz hikayeyi , ahkem kesmek için yorum yapma , dramaymiş sen benım ne yaşadığımı nerden biliyorsun bu kadar .
Böyle atarlanma rapor ettim konuyu silmissin geri gelecek insanlar sana burda destek oluyor iyi yada kötü aklını basina alman için sen gelmişsin Burda insanlara laf ediyosun

Boşandım, 15 gün sonra gerekçeli karar çıkacak.
Zorluk çıkardı mı
Böyle atarlanma rapor ettim konuyu silmissin geri gelecek insanlar sana burda destek oluyor iyi yada kötü aklını basina alman için sen gelmişsin Burda insanlara laf ediyosun
silerim veya silmem hayır sanane yani , ne kadar acayip insanlar var ya

Zorluk çıkardı mı

silerim veya silmem hayır sanane yani , ne kadar acayip insanlar var ya
Üslubunu duzelt once bdv kullanım şartlarını okumamissin konu silmek yasak once bi oku sonra yaz

Konuyu ilk açtığında da bir sürü destek mesajı yazıldı. Üzülmek normal elbette, insanın düzeninin değişmesi vs. Ama hala ben onun ayaklarına kapansaydım belki vazgeçerdi, boşanmak istemiyorum bile demedi diye üzülmek falan. Kumarbaz, işe yaramaz, ailesine bağımlı, şiddet faili adam bile kendine değer verip, geri adım atmıyor, özür dilemiyor, haklı tribine giriyor.

Şiddete uğramış, bir gün değer görmemiş kadın gelmiş, ayağına kapansaydım vazgeçerdi belki diyor. Gerçekten kendini sevmeyeni başkası da sevmiyor, kendine değer vermeyene başkası da değer vermiyor. Adamın zayıflamasının sebebi sen değilsindir, para vermediğin için oynayamadığı kumardır. Kendine üzül, şu adam bile gururlu davranıp, kendini haklı gördüğünden geri adım atmamış. Sen yediğin dayağa, verdiğin paraya, görmediğin değere rağmen içten içe en ufak bir gelgele koşacak kadar kendini değersiz görüyorsun. Adam karara itiraz etse zil takıp oynayacaksın.

Back
X