- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 36
- Konu Sahibi La Petite Princesse
Sporumu yaptim ayy cok yoruldum bugun 200 de ip atladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı boy ve kilodayız :))boyum belki 1-2 cm uzun olabilir o kadarselam kızlar ben de 60 kiloyum, hedef 50 ama benim boyum kısa 163cm
ben de aktif katılırım,siz de aktif olursanız
Hadi hayirli olsun o zaman hepimize :)Hosgeldiniz tekrardan. O zaman cuma tarti gunumuz bugunde baslangic gunumuz.
Eve bugun belki biraz gec giderim ama. Jillian 30 days e bugun baslayacagim ne pahasina olursa olsun.
senin hedefin kaç kgaynı boy ve kilodayız :))boyum belki 1-2 cm uzun olabilir o kadar
Aralikli oruc diyetimi yapiosun sen?kızlar bugun saat 8:00-12:00 arası yedim
bu aralıkta yediklerim: 2kk tulum peyniri,2 yumurta,1 meyve tabağı,domates salatalık biber,4 ceviz,2 kayısı,çörek otu,1 kase dövme pilavı ve 2tane 3ü 1 arada mağlesef
bugunluk bukadar
yarın görüsürüz
55 cnm sana resim atiyim bi ara suanki halimisenin hedefin kaç kg
evet İF gibi yapıyorumArali
Aralikli oruc diyetimi yapiosun sen?
16 da yemegi birakip nasil dayaniyorsun. Ben de aksam 6 30 gibi evde anca yemege yetisiyorum. Hafif olsun diye sadece aksamlari yogurt yiyorum. Daha dogrusu dun ilk defa yaptim ama ilerleyen saatlerde atistirmamak icin zor tuttum kendimi vesalatalik yedim.sabah.patatesli yumurta,2kk peynir,4 ceviz,salatalık domates biber ve meyve tabağı,1 3ü1arada kahve
öğlen.1 kase yoğurt, 1 kepçe mercimek çorbası ve bir tabak taze fasulye ve mağlesef yine 3ü1 arada
16:00 yemek yemek bırakıldı
alısınca hiçbir şey zor gelmiyor16 da yemegi birakip nasil dayaniyorsun. Ben de aksam 6 30 gibi evde anca yemege yetisiyorum. Hafif olsun diye sadece aksamlari yogurt yiyorum. Daha dogrusu dun ilk defa yaptim ama ilerleyen saatlerde atistirmamak icin zor tuttum kendimi vesalatalik yedim.