45 kişiye 15 kişilik pasta,yeter mi

Süslemeli pastanızı küçük yaptırın yanına ikram için rulo vs. pasta alın. Bir meyveli bir çikolatalı. Hem çeşit olur.

Yani maddi durum için bunu düşünüyorsanız o kadar kalabalık bir parti yapmayın. Ha alacak durumunuz varsa niye bu kadar hesap. Artacak diye bu korku niye😁Artsa ne olacak. Siz de yenmiyor mu konu komşuya dagitiverirsiniz. Artmadan yetmez diye bir laf vardır. Sizinki yetmeden artmaz olmus🤣 o yettiren arkadaşlarınızın da kestigi dilimleri çok merak ettim gercekten.

Yeter mi diye sordunuz yetmez deidk. Bu neyin öfkesi?
Doğumgünü eşittir pasta. Çocuklar pasta için gelecek kağıt gbi incecik kesip pasta verdim demeye utanmayacaksanız siz bilirsiniz. Öfke kusacak bir şey yok
Siz sacmalayanlar insan gibi yorum mu yaptınız yetmez demenin 1001 türlü şekli var

Yorumlara yarıldım 😂😂😂😂
IMG_2297.webp

Ikramlıklar da varsa şu şekil dilimleme yöntemleri kullanabilirsiniz

Bu pastayı dilimlemek değil, ziyan etmek. İçine konulan malzemenin eşit dağılımı için belli bir kesim şekli mevcut zaten. Bu şekilde kesilip verilecekse, pasta yaptırmaya gerek yok. Dikdörtgen tepside kek yapıp üstüne muhallebi krema falan konulsa daha iyi.

Siz sacmalayanlar insan gibi yorum mu yaptınız yetmez demenin 1001 türlü şekli var
E yetmez diyoruz inatla yeter hatta artar diyosunuz, bilmemkim yaptı arttı dedi diyosunuz, bize niye soruyorsunuz?

Sanirim şeker hamurlu, dekorlu, figurlu birsey yaptıracaksiniz ve pastaci dilim adedi üzerinden fiyat verdi diye dusunuyorum.

Soyle yapabilirsiniz,

Dekorlu pastayi cocuk sayisi kadar yaptirip onu cocuklara verip ayni ic malzemesinden klasik pasta yaptirabilir, onuda yetiskinlere verirsiniz.

Dugun pastalarinda bu sistem uygulanir genelde.

Kesme tekniklerini falan bosverin çocuklar kısır misir yemiyor patlamış mısır seviyorlar. Yeni doğum günü yaptım sarmalar bile yenmedi ikinci dilim pastayı istediler yok mu diyeceksiniz

Bu pastayı dilimlemek değil, ziyan etmek. İçine konulan malzemenin eşit dağılımı için belli bir kesim şekli mevcut zaten. Bu şekilde kesilip verilecekse, pasta yaptırmaya gerek yok. Dikdörtgen tepside kek yapıp üstüne muhallebi krema falan konulsa daha iyi.
ben evde yaparım valla 🙈

Back
X