- 15 Şubat 2013
- 26.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.867
- 798
Sen de bana yolla, elden ele imece usulü gidelimGonder valla. Ben de kalanla 20 kişilik bir parti vereyim. Insallah artmaz benim partiden de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de bana yolla, elden ele imece usulü gidelimGonder valla. Ben de kalanla 20 kişilik bir parti vereyim. Insallah artmaz benim partiden de.
Şeker hamurlu yaptırmayacağız evet görüntüsü güzel oluyor, ama pastanın tadını bozuyor bence pastanedeki çalışan bizm 1 dilim diye dediğimizi siz 2 dilim gibi düşünün çünkü dilimler büyük demişti bende o yüzden direk 20 kişilik resimli yaptırcamSanirim şeker hamurlu, dekorlu, figurlu birsey yaptıracaksiniz ve pastaci dilim adedi üzerinden fiyat verdi diye dusunuyorum.
Soyle yapabilirsiniz,
Dekorlu pastayi cocuk sayisi kadar yaptirip onu cocuklara verip ayni ic malzemesinden klasik pasta yaptirabilir, onuda yetiskinlere verirsiniz.
Dugun pastalarinda bu sistem uygulanir genelde.
Ahh tamam. Nasıl rahatladım anlatamam. Kalanlar, bende de artarsa diye bir an çok korkmuştum.Sen de bana yolla, elden ele imece usulü gidelim![]()
Yok sizinkinden artması imkansız hiç pasta görmemiş gibi pastaya gömüleceğiniz içinGonder valla. Ben de kalanla 20 kişilik bir parti vereyim. Insallah artmaz benim partiden de.
Şeker hamurlu yaptırmayacağız evet görüntüsü güzel oluyor, ama pastanın tadını bozuyor bence pastanedeki çalışan bizm 1 dilim diye dediğimizi siz 2 dilim gibi düşünün çünkü dilimler büyük demişti bende o yüzden direk 20 kişilik resimli
Siz ne diyeceksiniz mesela, kağıt gibi pastadan ikinci dilim isteyen çocuğa, gömüldün mü pastaya görgüsüz mü diyeceksiniz?Yok sizinkinden artması imkansız hiç pasta görmemiş gibi pastaya gömüleceğiniz için![]()
Aynı kişilerle 10 15 cocugun doğumgününde bulundum arkadaşım yemiyorlar cogu onlara özel patates köfte yapcam cimriyimyaSiz ne diyeceksiniz mesela, kağıt gibi pastadan ikinci dilim isteyen çocuğa, gömüldün mü pastaya görgüsüz mü diyeceksiniz?
Nasıl bildiniz yahu.Sizin hesabınızla bir kişiye 0.33 lük bir dilim fazla fazla yetiyorsa bana da fazla gelebilir diye düşündüm. Ama haklısınız ben cok sevmesem de hazır pasta, misafirlerime kagit gibi degil normal dilim anlayışla ikram ettiğimi için kalmayabilir.Yok sizinkinden artması imkansız hiç pasta görmemiş gibi pastaya gömüleceğiniz için![]()
Yani imkansız değil mi sence de ?Merhaba arkadaşlar 5 yaşında oğlumun doğumgününü yapacagım 45 kişi olcak hepsi yetişkin değil ama, yarısı cocuk yarısı yetişkin 15 kişilik pasta,yeter mi ufak ufak cunku cok büyük kesilmiyor ve yenmiyorda fazla baska ikramlıklarda olacak
Tamam afiyet olsun, nice senelere, köfteye mum dikmeyi unutmayınAynı kişilerle 10 15 cocugun doğumgününde bulundum arkadaşım yemiyorlar cogu onlara özel patates köfte yapcam cimriyimya![]()
Sizede bol pastayı günlerde afiyet olsunTamam afiyet olsun, nice senelere, köfteye mum dikmeyi unutmayın
Orda da malzemeden çalarsınız gibi, mesela etsiz köfte yaparsınızAynı kişilerle 10 15 cocugun doğumgününde bulundum arkadaşım yemiyorlar cogu onlara özel patates köfte yapcam cimriyimya![]()
Siz iyi biliyorsunuz çok yaptınız etsiz köfteyi galıbaOrda da malzemeden çalarsınız gibi, mesela etsiz köfte yaparsınız
Burada dahi bu kadar kaba olan biri misafirlerine zehir zıkkım eder yaptığı ikramı. Siz dünya görmemişsiniz, çocuğunuzu utandıracaksanız girişmeyin böyle etkinliklere. Eminim doğum gününden sonra buraya gelip pasta arttı yalanını söyleyeceksinizSiz iyi biliyorsunuz çok yaptınız etsiz köfteyi galıba
Arkadaşlar belki parası yoktur diye biraz kibar yorumlar yaptık ama bu kadının kesin parası vardır. Aynı akrabalarıma benziyor, böyle biriktire biriktire zengin olmuştur. 30 bile yetmez diyoruz 15-20 arasında kalmıştım diyor. 5 kuruşun hesabını yapıyorsan el kadar çocuğuna düğün gibi doğum günü yapma bacımZaten 20den fazla düşünmüyordum 15 20 arasnda kalmıştm !
Kiloluk pasta tabirini ilk defa bu konuda duydum. İstanbul'da kişi sayısı ile ifade ediliyor genelde.Yetmez mümkünü yok. Her sene 4-5-7 kiloluk falan pasta yaptırıyoruz düşündüğünüzden çok daha küçük oluyor. İnternette 4 kilo pasta 25 kişiye yeter falan dediklerine bakmayın. Hesabınıza göre 1 dilimin 3e bölünmesi lazım eğer ışın kılıcıyla kesmezseniz bölemezsiniz de dağılır.