• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 numara bulamadim

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.687
3.725
333
Ankara
arkadaşlar merhaba
benimkisi dert değil ama yardım edilirse sevinirim
eşime ayakkabi bot bakiyorum ama 45 numara hiç bi yerde bulamıyorum 44 no almak zorunda kalıyorum oda ayaklarinı sıkıyo garibimin
dün gene aradim baktım yok
hangi markalarda 45 no bulabilirim bilgisi olan varsa bi yardım
biliyorum bdv de bu tür konular yasak lakin alişveriş-giyim bölümünde kimse yorum yapmamiş konuma çareyi buraya açmakta buldum

arkadaşlar merhaba
eşime ayakkabi bot bakiyorum ama 45 numara hiç bi yerde bulamıyorum 44 no almak zorunda kalıyorum oda ayaklarinı sıkıyo garibimin
biliyorum bdv de bu tür konular yasak lakin alişveriş-giyim bölümünde kimse yorum yapmamiş konuma çareyi buraya açmakta buldum

tatlım benim nişanlımda 45 giyiyor bizde model konusunda sıkılsakta yinede greyder, hotiç, scooter gibi markalarda buluyoruz:D ayrıca şu an aklıma gelmese de avmlerdeki büyük mağazalara bak derim ben oralarda genelde oluyor. ya da direk kendi mağazası varsa bir markanın oraya git. ama dışardaki markasız ayakkabıları tercih etme. ayakları zaten büyük olduğundan birde kalitesiz şeylerle birleşince çok daha zor oluyor onlar için. ve lütfen eşine 44 numara ayakkabı alma!! allah korusun nasır olur siğil olur sonrasında daha çok canı yanar...yada ayakkabıcıda öze yapım yaptırabilirsin hiç bulamazsan.

artı eğer çok beğendiyse bir ayakkabıyı 44 numara onu alıp bir ayakkabicida kalıba koydurabilirsin. 45 numara kalıpta bır gun bekletıyorlar esnıyor bıraz daha:D

son bir not daha. atıyorum 44 numara ama çok sıkmıyor(hala 44 alam dıyorum ama:D) çok az bır sıkılık varsada ayakkabının iç kısmına vazelin sürüp içinede gazete kağıtlarını buruştura buruştura tık. oda biraz genişlemesini sağlıyor. ama o 44ü 45 yapmaz sadece hafıf sıkılııgı gıderir:D

deichmann' da 49 numaraya kadar var, internet sitesinden alısverişlerde kargo bedava..

tatlım benim nişanlımda 45 giyiyor bizde model konusunda sıkılsakta yinede greyder, hotiç, scooter gibi markalarda buluyoruz:D ayrıca şu an aklıma gelmese de avmlerdeki büyük mağazalara bak derim ben oralarda genelde oluyor. ya da direk kendi mağazası varsa bir markanın oraya git. ama dışardaki markasız ayakkabıları tercih etme. ayakları zaten büyük olduğundan birde kalitesiz şeylerle birleşince çok daha zor oluyor onlar için. ve lütfen eşine 44 numara ayakkabı alma!! allah korusun nasır olur siğil olur sonrasında daha çok canı yanar...yada ayakkabıcıda öze yapım yaptırabilirsin hiç bulamazsan.

artı eğer çok beğendiyse bir ayakkabıyı 44 numara onu alıp bir ayakkabicida kalıba koydurabilirsin. 45 numara kalıpta bır gun bekletıyorlar esnıyor bıraz daha:D

son bir not daha. atıyorum 44 numara ama çok sıkmıyor(hala 44 alam dıyorum ama:D) çok az bır sıkılık varsada ayakkabının iç kısmına vazelin sürüp içinede gazete kağıtlarını buruştura buruştura tık. oda biraz genişlemesini sağlıyor. ama o 44ü 45 yapmaz sadece hafıf sıkılııgı gıderir:D

canim kaliba da koydursam fayda etmiyo artik ayakkabisinin icine talk.pudrasi döküyorum bi nebze rahat giriyo ayaği
dediğin gibi dün avmlere nbaktim kalmamiş 45 no pek olanlarda eşimin hic tarzi değil

arkadaşlar merhaba

Benim arkadaşlarım deichmann'dan alıyorlar sıkıntı çekmeden :)

internet sitesini bilemem ama mağazasinda 45 no yoktu sürekli giderim deichmann a ne zaman sorsam yok diyolar

Allah Allah :/ Tüh bizim burda 47 noya kadar var ve çeşitte fazla internet sitesine bir bakın olmazsa yada söyleyin getirsinler :/

Benim arkadaşlarım deichmann'dan alıyorlar sıkıntı çekmeden :)

Allah Allah :/ Tüh bizim burda 47 noya kadar var ve çeşitte fazla internet sitesine bir bakın olmazsa yada söyleyin getirsinler :/

evet canim şimdi baktim siteye orda var her numara
hayir mağazsinda olmadığı gibi elemanlar hiç demiyoki internet sitemizde rahatlikla bulabilirsiniz diye

evet canim şimdi baktim siteye orda var her numara
hayir mağazsinda olmadığı gibi elemanlar hiç demiyoki internet sitemizde rahatlikla bulabilirsiniz diye

İlgisizler demekki ama ne zaman aradıgımı bulamasam söylüyorlar getirebiliriz diye denk gelmiş size :) internet sitesindenmi aldın

Benim sevgiliminde ayakları bebekmezarıgillerden:27::27:

Kemal tancadan bakıyoruz biz hem çok şık, hem de çok rahat modelleri var.
Hele de pendorya ve viaportta outlet mağazaları açılmış 75-85-95 liraya çok güzel modeller var :32::9:

arkadaşlar merhaba

arkadaşım aynı sorun bende de var.istanbulda özel yapım çok yer var ama çok pahalıya geliyor.bende pabucino diye bir yerden sipariş veriyorum.sitelerine sende bak istersen.telefonda da çok yardımcı oluyorlar.özel yaptıkları için teslimat biraz geç oluyor ama sonuç mükemmel....

allah allah benım kocamında ayakları 45 numara ama hıc sıkıntı cekmedık sımdıye dek..

internet sitesini bilemem ama mağazasinda 45 no yoktu sürekli giderim deichmann a ne zaman sorsam yok diyolar

Benimde aklıma Deichmann geldi kadın ve erkek ayakkabılarında büyük numaralar var.

Daha geçen indirimde bir model vardı, 45 numara olduğu için eşime alamadım...

İnternet sitesinden baksanız...

arkadaşlar merhaba

deichmann' da var.

Benim eşimde 45 numara giyiyor canım. Biz ayakkabı dünyasından aldık yanılmıyorsam en son ama 44 numaraydı fakat kalıpları büyüktü ayağına çok rahat oldu. Aynı yerde başka bir modelin 44'ü olmadı ama. Büyük yerlere bakmanı öneririm bu konuda çeşit bol oluyor ve marka marka kalıplarda değişiyor.

Back
X