- 3 Aralık 2024
- 521
- 462
- 18
- 42
- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Evet. Maalesef her aşaması zor ve stresli. Bir aşama geçiyorsunuz, diğer aşama daha zor engellerle geliyor. Bence en anlayışlı eş bile anlamıyor bu süreci ve evlilikler de yıpranıyor. Ben mesela öfkemi kontrol edemiyorum bir türlü, çok yıkıcı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Aminn aynen öyle eş de kardesler ablalarda..Ne kadar abartıyorsun dedi en anlayışlı ablam bile bana 3megatif tedaviyi tek başıma gurbette geçirdim memleketteyim şimdi niye bu kadar kötü olmuşum ki abartıyor muşum falan lafları duydumburda daha rahatım iyi hissediyorum hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı yollardan geçiyoruz hepimiz Rabbim hepimizi sevindirsin tez vakit
Aminn aynen öyle eş de kardesler ablalarda..Ne kadar abartıyorsun dedi en anlayışlı ablam bile bana 3megatif tedaviyi tek başıma gurbette geçirdim memleketteyim şimdi niye bu kadar kötü olmuşum ki abartıyor muşum falan lafları duydumEvet. Maalesef her aşaması zor ve stresli. Bir aşama geçiyorsunuz, diğer aşama daha zor engellerle geliyor. Bence en anlayışlı eş bile anlamıyor bu süreci ve evlilikler de yıpranıyor. Ben mesela öfkemi kontrol edemiyorum bir türlü, çok yıkıcı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Orta kalite olduğu için hemen transfer etmek istemedi yanına birkaç tane daha iyi kaliteli embriyo biriktirmeye çalışıyormuş. Vardır bir bildiği doktorumun diye düşünmek istiyorum.Geçmiş olsun pgtli imiş madem transfer etseya anlamadim durumu sonuçta iyi geldi dimi pgt den Allah yardımcınız olsun psikolojiler mahvoluyor hepimizin ben destek alıyorum terapi ve ilaç çünkü bu asamada moral en önemlisi siz de iyi olmaya çalışın lütfen ben yumurta kalitesi için bal corek otu tarçın karisimini kullanıyorum tarifi var nette
Kesinlikle öyle. Abartıyorsunlar, bahane ediyorsunlar…Aminn aynen öyle eş de kardesler ablalarda..Ne kadar abartıyorsun dedi en anlayışlı ablam bile bana 3megatif tedaviyi tek başıma gurbette geçirdim memleketteyim şimdi niye bu kadar kötü olmuşum ki abartıyor muşum falan lafları duydumburda daha rahatım iyi hissediyorum hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı yollardan geçiyoruz hepimiz Rabbim hepimizi sevindirsin tez vakit
Yaş nedeniyle havuz yapmak istemiştir muhtemelen. Yedekleriniz olsun diye. Bize de öyle demişti doktorumuz. Bizde ilkinde elimiz boş kalınca mecbur ikinciyi denedik. Doktorumuz hala bir toplama daha öneriyor. Onu dinlemeyip 4 Embriyo’yu da 3. Gün dondurduğum için 3. Toplamayı da yapıp 5. Günü zorlamak mantıklı olan ama buna gücüm olur mu o ayrı tartışma konusuOrta kalite olduğu için hemen transfer etmek istemedi yanına birkaç tane daha iyi kaliteli embriyo biriktirmeye çalışıyormuş. Vardır bir bildiği doktorumun diye düşünmek istiyorum.
Kesinlikle öyle. Abartıyorsunlar, bahane ediyorsunlar…ilaçların etkisini geçtim, psikolojimizi, duygu durumlarımızı anlamaları mümkün olmuyor maalesef. Beni de en çok yıpratan bu oldu galiba. Öyle bir noktaya geldim ki artık ‘olmuyorsa olmasın’ demeye başladım. Allah’ım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin
Ne kadar aynıyız aynı şeyleri yasiyoruzKesinlikle öyle. Abartıyorsunlar, bahane ediyorsunlar…ilaçların etkisini geçtim, psikolojimizi, duygu durumlarımızı anlamaları mümkün olmuyor maalesef. Beni de en çok yıpratan bu oldu galiba. Öyle bir noktaya geldim ki artık ‘olmuyorsa olmasın’ demeye başladım. Allah’ım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin
Amin inşallahNe kadar aynıyız aynı şeyleri yasiyoruzmalesef aynen öyle..ilaçların etkisi zaten çok birde üzerine yaşadığımız kalp çarpıntilari korkular heyecanlar yıkımlar.. Rabbim çektiğimiz acıların karşılığını versin mukafatlandirsin tez vakit insAllah bizleri de ben de bazen diyorum onu çok ağır geliyor bazen her şey herkes Aminn amin Allahim en hayırlısını en güzelini nasip etsin
Aynen öyle cok guzel anlattiniz insAllah aminn Aminn çok güzel şeyler söyleyelim birbirimize bu sayfadaAmin inşallahŞimdi doktorlara, yaşımıza, doğaya inat biraz dinlenelim. Psikolojimiz düzelmeden zaten olumlu sonuçlar alamayacağız. Sonrası Allah Kerim
InsAllah her şey çok güzel ilerler hepimiz birbirimize dua edelimOrta kalite olduğu için hemen transfer etmek istemedi yanına birkaç tane daha iyi kaliteli embriyo biriktirmeye çalışıyormuş. Vardır bir bildiği doktorumun diye düşünmek istiyorum.
Öncelikle hayırlı olsun yeni sürecinKızlar merhaba neden kimseden ses çıkmıyor ben tedaviye başladım bu arada tekrar rahimde polipler gozuktu histereskopi olacağım nasipse bursada osman develioglu ile görüştük dha baktı kanimdan düşük dedi 155cikti ilk kez yaşadım bunu kimse bakmadı istemedi öncesinde 3ay dha ve koenzim verdi bu arada histereskopi olacağım kilo ver dedi sonra nasipse başlayacağız bunu yaşayan oldu mu bu ilaçları kullanan yumurta kalitesini artiriyormus
Teşekkür ederim canım insAllahÖncelikle hayırlı olsun yeni sürecinBende de polip var, adet sonrası histereskopi olacağım. Koenzim ben de kullandım, hatta burada da yazmıştım. Dha nedir bir fikrim yok ama
Evet, bende de yumurta toplama sonrası dedi histereskopi için. Opu sonrası ilk adetten sonra yapacaktık ama açıkçası biraz mola vermek istedim ve bir sonrakini bekliyorum şimdi. Bu arada gidip tatil yaptım, azıcık dağıttım, bedeni de fazla yordum ama ruhen rahatladım :) Dha’yı ilk defa duydum gerçekten. Omega-3 yağ asidiymiş. Faydalı olacaktır mutlakaTeşekkür ederim canım insAllahpolipleri yumurta toplamadan sonra almak istedi ama bu sefer onun için de bekleyecektim bu yüzden şimdi istedim tekrar çıkmaz dimi Allah korusun tedavi sırasında falan polipler.bu doktor yapıyormuş bunu dha yumurta kalitesini gösteren bir hormonmus anladığım kadarıyla aralığı 300kusur ve uzeri olması gerekiyormuş kliniğinde kan aldı hemşire kendileri baktılar 155cikmis bu yüzden 3ay kullanacaksın dedi aylık 6bine yakın tuttu günde 3biri 3biri.. çok fazla aslında yani kimseden duymamıştım bunu bakalım artık kullanicaz insAllah hayrını görürüm sen ne yaptın bu adetinden sonra olacaksan 2adet daha bekleyeceksin o zaman dimi transfer için
Bende 2bc 5 gün genetik taraması yapılmış tek embriyo vardı. Transfer yada havuz dendi, şansımı denedim ama maalesef 8.hafta kalbi durdu.. Hem genetik olup hemde böyle olunca sonuç yıkıldık.43 yaş baştan başlamak lazım şimdi. Bursa da mı doktorunuz?Orta kalite olduğu için hemen transfer etmek istemedi yanına birkaç tane daha iyi kaliteli embriyo biriktirmeye çalışıyormuş. Vardır bir bildiği doktorumun diye düşünmek istiyorum.
Ohh iyi etmişsiniz yarasinEvet, bende de yumurta toplama sonrası dedi histereskopi için. Opu sonrası ilk adetten sonra yapacaktık ama açıkçası biraz mola vermek istedim ve bir sonrakini bekliyorum şimdi. Bu arada gidip tatil yaptım, azıcık dağıttım, bedeni de fazla yordum ama ruhen rahatladım :) Dha’yı ilk defa duydum gerçekten. Omega-3 yağ asidiymiş. Faydalı olacaktır mutlakaTransfer konusunu hiç bilmiyorum. Dr histereskopiden sonraki adetle demişti. Sakince bekliyorum
İnşallahOhh iyi etmişsiniz yarasinbana da lazim su histereskopiyi olayim da gideyim insAllah ben de pazrtsi histereskopi olacağım nasipse insAllah çok güzel geçer hayrını görürüm sonrası işte 2aylik süreçten sonra bakacağız başlayacağız.evet ben de kaç doktora gittim dememislerdi bu hoca veriyormuş buna giden biri hatta gitmeden Kendisi baktirmis bu hormona kullanmaya başlamış öyle gitmiş yumurta kalitesini gösteriyormuş baktığı hormon bu dha yi da kaliteyi artırmak için veriyormuş insAllah faydası olur hepimize güzel sakın huzurlu süreçler olsun insAllah
Aaa sizin süreci atlamış olabilirim. Opu sonuçlarınız nasıldı? Ben de arka arkaya 2 opu oldum ama normalden pek farklı bir adet sürecim olmadı, bünyeden bünyeye değişiyor olabilir.Kızlar opu oldum haziranda, üstüne 2 adet geçirdim ikisi de 3 gün sürüyor ve çok gelmiyor normalde de çok dolu geçirmem yıllardır ama bi ped dolardı belki bi kaç ay sonra tekrar eskiye döner ama şu anda kafama takıldı yaş 40
Aşağıya paylaştım bulamadık bulunduğumuz yerde doktor bursada eczane soyledi bursadan onlar gönderdi kaliteyi artiriyormus birkaç yerde okudum hatta biri yazmiski öncesinde 3.gune ulaşan embriyolar bu takviyeden sonra 5.gune ulaşmış bakalım insAllah faydasını görürüm ben de.biz bursada osman develiogluna başladık bu takviyeyi verem de o histereskopiyi yapacak olan da o ama tül bebek için istanbula gideriz diye düşünüyoruz klinikte çalışıyor hoca pembe mavi diye bir hastanede işlem yapıyor bazi olumsuz yorumlar okudum hastane lab.ile ilgili ve hoca ile ilgili ahh ah aynen ne zor hemde Allah yardımcımız olsun işinin ehli dürüst vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimiziİnşallahbu arada yeni sürece nerede başladınız? Belki yazdınız ama benim gözüm kaçtı. Bir de kullandığınız dha’yı paylaşabilir misiniz? Benim bu işlerle ilgili kafam hala karışık. 3. Gün embriyoları transfer edip denesek mi, gücüm olursa 1 opu daha mı yapsak vs vs. Ne zor süreçler Allah’ım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?