45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Ben de ayninsekll

Aminn aynen öyle eş de kardesler ablalarda..Ne kadar abartıyorsun dedi en anlayışlı ablam bile bana 3megatif tedaviyi tek başıma gurbette geçirdim memleketteyim şimdi niye bu kadar kötü olmuşum ki abartıyor muşum falan lafları duydumburda daha rahatım iyi hissediyorum hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı yollardan geçiyoruz hepimiz Rabbim hepimizi sevindirsin tez vakit

Orta kalite olduğu için hemen transfer etmek istemedi yanına birkaç tane daha iyi kaliteli embriyo biriktirmeye çalışıyormuş. Vardır bir bildiği doktorumun diye düşünmek istiyorum.

Kesinlikle öyle. Abartıyorsunlar, bahane ediyorsunlar… ilaçların etkisini geçtim, psikolojimizi, duygu durumlarımızı anlamaları mümkün olmuyor maalesef. Beni de en çok yıpratan bu oldu galiba. Öyle bir noktaya geldim ki artık ‘olmuyorsa olmasın’ demeye başladım. Allah’ım hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin

Orta kalite olduğu için hemen transfer etmek istemedi yanına birkaç tane daha iyi kaliteli embriyo biriktirmeye çalışıyormuş. Vardır bir bildiği doktorumun diye düşünmek istiyorum.
Yaş nedeniyle havuz yapmak istemiştir muhtemelen. Yedekleriniz olsun diye. Bize de öyle demişti doktorumuz. Bizde ilkinde elimiz boş kalınca mecbur ikinciyi denedik. Doktorumuz hala bir toplama daha öneriyor. Onu dinlemeyip 4 Embriyo’yu da 3. Gün dondurduğum için 3. Toplamayı da yapıp 5. Günü zorlamak mantıklı olan ama buna gücüm olur mu o ayrı tartışma konusu

Ne kadar aynıyız aynı şeyleri yasiyoruzmalesef aynen öyle..ilaçların etkisi zaten çok birde üzerine yaşadığımız kalp çarpıntilari korkular heyecanlar yıkımlar.. Rabbim çektiğimiz acıların karşılığını versin mukafatlandirsin tez vakit insAllah bizleri deben de bazen diyorum onu çok ağır geliyor bazen her şey herkesAminn amin Allahim en hayırlısını en güzelini nasip etsin

Amin inşallah Şimdi doktorlara, yaşımıza, doğaya inat biraz dinlenelim. Psikolojimiz düzelmeden zaten olumlu sonuçlar alamayacağız. Sonrası Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…