45 Yaş ve Üstü Tüp Bebek

Hadi Allah yardımcıniz olsun yaş kaçtı sizin kimde tedavi görüyorsunuz insAllah gönlünüzce olur kac yumurta gozuktu
artık 40 diyelim, Kasımda 40 olucam :) bu ay daha iyi 6-7 gibi dedi. Hatta 13 yumurta var ama potansiyellere bakıyor doktor malum. cuma günü fazlası olur eksiği olmazmış. İlk toplama 5 ikinci de 4 yumurta vardı.

Sen ne yaptın canım sesin çıkmadı hiç ne durumdasın başladın mı tedaviye
Aret kamarda tedaviye başlamıştım Ama hem uzaklık hem de doktorun tutarsız tedavi ve yaklaşımları yüzünden bıraktım orayı.Burda bulunduğum yerde başka bir doktorda başladım.Klomen kist yapmış şimdi onun tedavisi var.Önümüzdeki ay tedaviye başlayıp başlamayacağımız belli olacak.

artık 40 diyelim, Kasımda 40 olucam :) bu ay daha iyi 6-7 gibi dedi. Hatta 13 yumurta var ama potansiyellere bakıyor doktor malum. cuma günü fazlası olur eksiği olmazmış. İlk toplama 5 ikinci de 4 yumurta vardı.
Maşallah gayet güzel insAllah her şey yolunda gider ben de arayistayim bruksel cem celik çok duyuyorum ama nasıl memnun kaldın mı hocadan canim

Aret kamerle ilgili sürekli klomen tedavisi yapıyor sonuçsuz oldu vs diye çok duydum hakkında em hayırlısı olsun

Maşallah gayet güzel insAllah her şey yolunda gider ben de arayistayim bruksel cem celik çok duyuyorum ama nasıl memnun kaldın mı hocadan canim
valla aşkım ben çok memnunum, daha önce Hüsamettin Hoca ile tüp bebek doğum yapan arkadaşım sayesinde tanıştım ben doktorumla. Klinikten de memnunum hemşireler vs çok ilgililer. Cem çelik'in de epey fanı varmış gidince farkettim, sanırım Bahçeci den Brüksele geçmiş.

Kızlar merhaba Ben de Eylül 16 yi bekliyorum ,doktora gideceğim cylo prognova içiyorum adet görmek için, acaba yumurta görünür mü ki modundayim ..Menapoz degerlerindeyim devlette doktorlar artık yumurta olmaz sende dediler, ama bu menapoz için gittiğim doktor bir bakalım dedi ama ne kadar umut var emin değilim...

Tamam canım değerlendireceğim teşekkürler evet cem celik çok popüler orda ama çok yoğun vs diyor yorumlarda hayırlısı inşAllah

Dhea ancak doktor kontrolünde kullanılabilir bilginiz olsun diğer türlü faydadan çok zararı olacaktır. Başlangıç dozu ve bırakırken doktor belirliyor

Dhea ancak doktor kontrolünde kullanılabilir bilginiz olsun diğer türlü faydadan çok zararı olacaktır. Başlangıç dozu ve bırakırken doktor belirliyor
Evet doktor önerdi zaten dozunu hepsini.kan aldılar ertesi gün aradık sonuç şoyle dedi doktor şoyle olması gerekiyor bu yüzden içeceksin 3ay dedi 1ayi geçti kullanıyorum ama hastanede de bakuyorlarmis baktiracagim bakalım ne oldu

Pes etmediğinize sevindim süreçler çok yorucu ve yıpratıcı oluyor ama biraz dinlenince insan kendini toparlıyor

Bende Aret kamar a gitmeyi düşünüyordum. İleri yaşda başarılı diye okumuştum burda. Siz neden beğenmediniz kafam karıştı şimdi.. Daha önce bir başarısız denemeden sonra korkuyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…