- Konu Sahibi happyjumpingbeans
-
Allah yardımcın olsun canım.Hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallahay kızlar 3.tüp bebek denemem, cuma yumurta toplanacak dua edin
Aminn canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. polipte varmış onu da alacaklar bu kez aynı anda. Geçen sene de aldırdım ben polip, nedir bu her sene anlamadım.Allah yardımcın olsun canım.Hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah
Hadi Allah yardımcıniz olsun yaş kaçtı sizin kimde tedavi görüyorsunuz insAllah gönlünüzce olur kac yumurta gozuktuay kızlar 3.tüp bebek denemem, cuma yumurta toplanacak dua edin
Sen ne yaptın canım sesin çıkmadı hiç ne durumdasın başladın mı tedaviyeAllah yardımcın olsun canım.Hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah
artık 40 diyelim, Kasımda 40 olucam :) bu ay daha iyi 6-7 gibi dedi. Hatta 13 yumurta var ama potansiyellere bakıyor doktor malum. cuma günü fazlası olur eksiği olmazmış. İlk toplama 5 ikinci de 4 yumurta vardı.Hadi Allah yardımcıniz olsun yaş kaçtı sizin kimde tedavi görüyorsunuz insAllah gönlünüzce olur kac yumurta gozuktu
İstanbul Brüksel Hüsamettin uslu canımHadi Allah yardımcıniz olsun yaş kaçtı sizin kimde tedavi görüyorsunuz insAllah gönlünüzce olur kac yumurta gozuktu
Amin canım sağolasın.İnşallah sorunsuz bir şekilde sonuçlanırAminn canım benim inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. polipte varmış onu da alacaklar bu kez aynı anda. Geçen sene de aldırdım ben polip, nedir bu her sene anlamadım.
Aret kamarda tedaviye başlamıştım Ama hem uzaklık hem de doktorun tutarsız tedavi ve yaklaşımları yüzünden bıraktım orayı.Burda bulunduğum yerde başka bir doktorda başladım.Klomen kist yapmış şimdi onun tedavisi var.Önümüzdeki ay tedaviye başlayıp başlamayacağımız belli olacak.Sen ne yaptın canım sesin çıkmadı hiç ne durumdasın başladın mı tedaviye
Maşallah gayet güzel insAllah her şey yolunda gider ben de arayistayim bruksel cem celik çok duyuyorum ama nasıl memnun kaldın mı hocadan canimartık 40 diyelim, Kasımda 40 olucam :) bu ay daha iyi 6-7 gibi dedi. Hatta 13 yumurta var ama potansiyellere bakıyor doktor malum. cuma günü fazlası olur eksiği olmazmış. İlk toplama 5 ikinci de 4 yumurta vardı.
Aret kamerle ilgili sürekli klomen tedavisi yapıyor sonuçsuz oldu vs diye çok duydum hakkında em hayırlısı olsunAret kamarda tedaviye başlamıştım Ama hem uzaklık hem de doktorun tutarsız tedavi ve yaklaşımları yüzünden bıraktım orayı.Burda bulunduğum yerde başka bir doktorda başladım.Klomen kist yapmış şimdi onun tedavisi var.Önümüzdeki ay tedaviye başlayıp başlamayacağımız belli olacak.
valla aşkım ben çok memnunum, daha önce Hüsamettin Hoca ile tüp bebek doğum yapan arkadaşım sayesinde tanıştım ben doktorumla. Klinikten de memnunum hemşireler vs çok ilgililer. Cem çelik'in de epey fanı varmış gidince farkettim, sanırım Bahçeci den Brüksele geçmiş.Maşallah gayet güzel insAllah her şey yolunda gider ben de arayistayim bruksel cem celik çok duyuyorum ama nasıl memnun kaldın mı hocadan canim
Rabbim gönlunuze göre nasip etsin inşallah çok hayırlı sonuçlar elde edersiniz hayırlı olsunay kızlar 3.tüp bebek denemem, cuma yumurta toplanacak dua edin
Aminnnn canım inşallahRabbim gönlunuze göre nasip etsin inşallah çok hayırlı sonuçlar elde edersiniz hayırlı olsun
Tamam canım değerlendireceğim teşekkürler evet cem celik çok popüler orda ama çok yoğun vs diyor yorumlarda hayırlısı inşAllahvalla aşkım ben çok memnunum, daha önce Hüsamettin Hoca ile tüp bebek doğum yapan arkadaşım sayesinde tanıştım ben doktorumla. Klinikten de memnunum hemşireler vs çok ilgililer. Cem çelik'in de epey fanı varmış gidince farkettim, sanırım Bahçeci den Brüksele geçmiş.
Dhea ancak doktor kontrolünde kullanılabilir bilginiz olsun diğer türlü faydadan çok zararı olacaktır. Başlangıç dozu ve bırakırken doktor belirliyorAşağıya paylaştım bulamadık bulunduğumuz yerde doktor bursada eczane soyledi bursadan onlar gönderdi kaliteyi artiriyormus birkaç yerde okudum hatta biri yazmiski öncesinde 3.gune ulaşan embriyolar bu takviyeden sonra 5.gune ulaşmış bakalım insAllah faydasını görürüm ben de.biz bursada osman develiogluna başladık bu takviyeyi verem de o histereskopiyi yapacak olan da o ama tül bebek için istanbula gideriz diye düşünüyoruz klinikte çalışıyor hoca pembe mavi diye bir hastanede işlem yapıyor bazi olumsuz yorumlar okudum hastane lab.ile ilgili ve hoca ile ilgili ahh ah aynen ne zor hemde Allah yardımcımız olsun işinin ehli dürüst vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Evet doktor önerdi zaten dozunu hepsini.kan aldılar ertesi gün aradık sonuç şoyle dedi doktor şoyle olması gerekiyor bu yüzden içeceksin 3ay dedi 1ayi geçti kullanıyorum ama hastanede de bakuyorlarmis baktiracagim bakalım ne olduDhea ancak doktor kontrolünde kullanılabilir bilginiz olsun diğer türlü faydadan çok zararı olacaktır. Başlangıç dozu ve bırakırken doktor belirliyor
Pes etmediğinize sevindimAret kamarda tedaviye başlamıştım Ama hem uzaklık hem de doktorun tutarsız tedavi ve yaklaşımları yüzünden bıraktım orayı.Burda bulunduğum yerde başka bir doktorda başladım.Klomen kist yapmış şimdi onun tedavisi var.Önümüzdeki ay tedaviye başlayıp başlamayacağımız belli olacak.
Aynen öyle canım biraz bedeni ve kafayı dinlendirince devam etme gücünü buluyorsun.Pes etmediğinize sevindimsüreçler çok yorucu ve yıpratıcı oluyor ama biraz dinlenince insan kendini toparlıyor
Bende Aret kamar a gitmeyi düşünüyordum. İleri yaşda başarılı diye okumuştum burda. Siz neden beğenmedinizAret kamarda tedaviye başlamıştım Ama hem uzaklık hem de doktorun tutarsız tedavi ve yaklaşımları yüzünden bıraktım orayı.Burda bulunduğum yerde başka bir doktorda başladım.Klomen kist yapmış şimdi onun tedavisi var.Önümüzdeki ay tedaviye başlayıp başlamayacağımız belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?