Devletin verdiği materyalle ders anlatabilen, dersini layıkıyla icra edebilen ÖĞRETMEN varsa Öne çıksın. Ben de mi bir beceriksizlik var?O materyalleri devlet vermiyor mu?
Yani öğrencilerin kitaplarını bile veriyorsa..
Avrupa ile neden kıyaslıyorsun ki?
avrupada kişi başına düşen milli gelir ne kadar?
Bu çok doğru ama herkesin psikolojisi önemli.
Her meslek için..
Elbette çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanların psikolojileri bizi de çocukları da çok bağlıyor. Ama bunu nasıl yapılır sence? Devletin üstüne düşen nedir? Bireysel çaba ne olmalıdır?
"Daha" mı önemli? Benim askerim de beni bekliyor, doktorun da kafasının dinç olması lazım? E adamlar nöbet tutuyor? Polislerin belinde silah var, e onların da psikolojisinin iyi olması lazım, sonuçta alıp dan dan tarayabilir herkesi. Sosyal hizmetler zaten batıda da çalışsa iş ayı iş hep yorucu sıkıcı boğucu.. Yapmayın bakış açınız bu kadar dar olmamalı.. Bi olay olsun izinler yok hadi bakalım deniyor. Daha yeni bayram tatili uzatılabildi de insanlar memleket yüzü görebilecek? Bu kadar mı gareziniz var diğer meslek elemanlarına? Yazık.
Valla sosyal hizmetler çalışanlarının maaşı öğretmenlerden az, sıkıysa izin iste de git bakalım amirin açıyor mu soruşturmayı açmıyor mu.. Eee şimdi psikolojileri bozulsun mu bozulmasın mı? Yok canım, neden bozulsun ki. Onlar kim yahu allah aşkına dimi..
Ne alakası var yahu, nerden çıkarıyorsunuz bunları? Ne garezim olabilir?
Eğitim fakültesi mezunuyum. 4 yıl ücretli öğretmenlik yaptım.
Şuanda özel sektörde bambaşka bir alanda çalışıyorum. Kime ne garezim olabilir?
Bencillik yazıp gülücük koymuşsunuz mesaja. Siz dalgaya alıyorsunuz öğretmenleri.
Bir öğretmen psikopatsa yüzlerce psikopat yetiştirir, bu böyle yayılır gider. Nokta.
Daha da anlamadıysanız benim diyecek birşeyim yok.
Meslek kavgasına dönüştürmek yerine anlamaya çalışın.
Burada baska meslek dallarina laf soyleyen oldu mu? Ogretmenlige yapilan elestirilere ogretmen olarak cevap verdik. Siz kattiniz baska meslek dallarini isin icine. Simdide konuyu baska yone cekiyorsunuz. Kimse nin burada polise askere laf soyledigi onlarin islerini kucumsedigi yok. Konuyu saptirmayin lutfen.
Nereye atandi?Herkese iyi geceler.önceki konularımdan bilen arkadaşlar vardır beni.erkek arkadaşım mezun oldu ve atandı bugun .çok mutluyum.umarım baba sorun çıkarmaz.arkadaşlar benok rahat büyüdüm maddi açıdan.evleniceğim kişi 4500 lira geliri olucak.fakar herşeyi kendi yapıcak aile yardımı olmadan alıcak.(bana düşenler hariç)dolayısı ile borçla evlenicez.750 tl ev kirAsı versek bu parayla geçinebikirmiyiz?borçlarda var.düğünde gelen altınları hemen satmayı düşünüoruz zaten.sizce?
Canim dur önce öğretmenleri bir yerden yere vuralim da sıra konu sahibine de gelecek inşallah :)konu sahibine "sen de çalış" diyince uçtu gitti,kendisinden bir daha haber alınamadı :):)
kadesa tamm dediklerinizde haklısınız ama biraz da alıngansıznız:):) geçen gün bir konuda ,memurlar anne de,biz özeldekiler değil miyiz dedim.süt izni,doğum izni vs farkından dolayı..gelen cevap: çok çalışıp memur olsaydın,şikayete hakkın yok gibi bişeyler oldu..:):)Canim dur önce öğretmenleri bir yerden yere vuralim da sıra konu sahibine de gelecek inşallah :)
kadesa tamm dediklerinizde haklısınız ama biraz da alıngansıznız:):) geçen gün bir konuda ,memurlar anne de,biz özeldekiler değil miyiz dedim.süt izni,doğum izni vs farkından dolayı..gelen cevap: çok çalışıp memur olsaydın,şikayete hakkın yok gibi bişeyler oldu..:):)
Hahahaha :) şaka gibi ama iki taraflı da saldırganları kınıyorum ben.kadesa tamm dediklerinizde haklısınız ama biraz da alıngansıznız:):) geçen gün bir konuda ,memurlar anne de,biz özeldekiler değil miyiz dedim.süt izni,doğum izni vs farkından dolayı..gelen cevap: çok çalışıp memur olsaydın,şikayete hakkın yok gibi bişeyler oldu..:):)
yok ya linçlik bir durum yok bence::):)Hah işte bahsettiğim bu, ama böyle söyleyince "kıskanç" damgası yiyip alaya alınıyoruz. Neyse. Ben kesin linç edilirim buralarda daha yazmyaayım yani. Kavga çıkaran konu değiştiren olduk bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?