Konu şaka gibi bir hal aldı.Yukarıda alıntıladıklarımı okuyun lütfen @Akasya
Dönüştürmüyorum, sadece hani lafım size değil bazı konulara bazı öğretmen arkadaşlarımız öyle şeyler söylüyor ki (misal, ooooh yazın yatar çatır çatır yerim size ne be, oooh tatilimiz var kıskanıyosunuz işte hıh falan gibi) ya insan üzülüyor. İnanın her mesleğin kendi zorluğu var. Ve psikopat adam etkisi altına aldığı herkesi psikopatlaştırır bu da bir gerçek hani sadece öğretmenle sınırlı da değil. Bu sınırlama biraz anlamsız geldi bana. Atıyorum bir polis, psikopatsa adam da döver, ne bileyim belki aile fertlerine hırçın davranır.. Hani davranış dediğimiz a+b=c gibi formül değil, neyin altından ne çıkar bilemiyoruz burası ayrı konu zaten.
Benim tek üzüntüm açıkçası, öğretmenlerin iyi çalışma şartlarına sahipken şikayetlenmeleri ve bu duruma karşı çıkıldığında diğer mesleki çalışanların "kıskanç" damgası yemeleri. Yoksa benim 2 ablam da öğretmen. Dedem de öğretmendi. Biliyorum evet kolay meslek değil yani. Ama ne bileyim, herkes çıkarıyor ekmeğini herkes birşeyler için uğraşıyor. Öğretmeninki emek diğerlerininki değil algısı oluyor biraz.
erkek arkadaşınız kaç yaşında merak ettım siz 34 yasındasınız ama o yeni atandı kuçuk mu sizden?
Ben işte bu msj a katılıyorum. Meslek grupları değil sistem eleştirilmeli ve o sistemde öğretmenliğe gelene kadar ilk başta siyasiler ve aldıkları ücretler var tartışılacak.:)) Valla ben de devlet memuruyum ve mesleğimden hani bakarsan, ama sistem yanlış kişiler değil haklısın. Kadınlara çok fazla yükleniliyor günümüzde. Yok yok gör bak şimdi sen buralarda fena şeyler söylenecek. Bi konunun birinde kız resmen ağzın dolusu yazmadığını bırakmamıştı :))
Malesef devlet materyal vermiyor.. Kartonumu boyalarımı tahta kalemimi ben cebimden alıuorum. Drclet sadece velilerin gözünü boyamak için kitap veriyorO materyalleri devlet vermiyor mu?
Yani öğrencilerin kitaplarını bile veriyorsa..
Avrupa ile neden kıyaslıyorsun ki?
avrupada kişi başına düşen milli gelir ne kadar?
özel sektörde calısıyorum iyi para kazanıyorumHep derim en iyisi yazilim7/24 bilgisayarla ask yasiyorsun
özel sektörde calısıyorum iyi para kazanıyorum
hem pc'ayrılmaz bir ikiliyiz
iyiyiz böyleAma Allah öğretmenlerimizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?