- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Ben söylüyorum artık bazı kişilere bunu, evet bence de çirkin ama kalkıp da 2 ay boş yere maaş alıyorsunuz, boğazınızdan haram geçiyor diyene bunu demeyi de çirkin göremiyorum artık. Kaldı ki çok çeşitli kurumlarda çalıştım, atanmak için ciddi bir çaba sarfettim. Ama sanki hooop gökten inmiş bu meslek gibi davrananlar var malesef.Ben işte bu msj a katılıyorum. Meslek grupları değil sistem eleştirilmeli ve o sistemde öğretmenliğe gelene kadar ilk başta siyasiler ve aldıkları ücretler var tartışılacak.
Hiçbir zaman özel sektör kolay ya da azıcık okuyup da öğretmen olun demedim demem. Saygı duyuyorum çünkü her mesleğe.
Hani senin dediğin durum var ya biraz önce yazmıştın sizde okusaydiniz da öğretmen olsaydınız çatlayin da patlayin gibi msjlarla 3 ay tatiliniz var zaten hep yatıyorsunuz siz de napiyorsunuz ki zaten devlet size şunu şunu veriyor gibi msjlarin en ufak farkı yok gözümde. Hepsi de çok çirkin çok ayıp.
Haram mi ? Cidden böyle mi düşünüyorlar? Peki çalışmadan meclise dahi uğramadan maaş alan vekiller için ne düşünüyor bu insanlar?Ben söylüyorum artık bazı kişilere bunu, evet bence de çirkin ama kalkıp da 2 ay boş yere maaş alıyorsunuz, boğazınızdan haram geçiyor diyene bunu demeyi de çirkin göremiyorum artık. Kaldı ki çok çeşitli kurumlarda çalıştım, atanmak için ciddi bir çaba sarfettim. Ama sanki hooop gökten inmiş bu meslek gibi davrananlar var malesef.
Artık şunu anlasak ne güzel olur. Kimsenin iş yaşamı güllük gülistanlık değil ve sistem öyle ki emeğe göre de maaş alınmıyor bu ülkede.
O paraya ben bir sene icinde arsa alip 2 kat cikarim öyle diyeyim...
Aynen, zaten beni çileden çıkaran bu ifade olduğu için ben de sizin de çirkin bulduğunuz ifadeyi kullandım.Haram mi ? Cidden böyle mi düşünüyorlar? Peki çalışmadan meclise dahi uğramadan maaş alan vekiller için ne düşünüyor bu insanlar?
Peki tatilde de gidelim bize uyar sorun olmaz ancak çocuklar o sıcaklarda nasil gelecek de 6 saat ders dinleyecek okulda?
Arkadaslar tatiller bizim için değil çocuklarımız için var.boyle dusunenler bunuda mi alamıyorsunuz artık?
Haram mi ? Cidden böyle mi düşünüyorlar? Peki çalışmadan meclise dahi uğramadan maaş alan vekiller için ne düşünüyor bu insanlar?
Peki tatilde de gidelim bize uyar sorun olmaz ancak çocuklar o sıcaklarda nasil gelecek de 6 saat ders dinleyecek okulda?
Arkadaslar tatiller bizim için değil çocuklarımız için var.boyle dusunenler bunuda mi alamıyorsunuz artık?
Malesef devlet materyal vermiyor.. Kartonumu boyalarımı tahta kalemimi ben cebimden alıuorum. Drclet sadece velilerin gözünü boyamak için kitap veriyor
Fotokopi, kalem gibi materyaller, veli görüşmeleri için kullandığım telefonumun faturası dışında çoğu çalışanın işe girerken maaş dışı konuştuğu çay, yemek, yol bunlar da cebimizden çıkıyor. Meslek hastalıklarına girmeyeceğim her meslek de var çeşitli hastalıklar.Fotokopi parasi da cebimizden cikiyor.
Ustune astim , varis cek cekebilirsen.
Baska is bulursam istifa edecegim.
Valla kimse hayıflanmasın
Ne mühendis ne mimar ne doktor herkes çalışır emeğinin karşılığında uygun miktar para kazanır yine bi nebze
Ben öğretmenlerin maaşının evet 'Emeklerine' az olduğunu düşünüyorum
Yok tatiliymiş vırt vızık diyenleri de anlayamıyorum
Çocukla uğraşmak kadar yorucu bi iş yok
Doktorluk yorucudur bi ondan fazla belki ama o da zaten maaşını hakkıyla alıyor..
şikayet edeceğinize o zaman öğretmen olsaydınız...niye olmadınız ki ..
Malesef burda yine sistem bozukluğu giriyor araya. Hani ücretli öğretmenlik denilen bir fiyasko var mutlaka bilginiz vardır. devlet kadroya öğretmen alırken kırk takla attırıyor ama boş derslere herhangi birini ücretli olarak sokabiliyor. Kamu yönetimi mezununu fen bilgisi öğretmeni, Kimya mezununu ingilizce öğretmeni, Su ürünleri mezununu Matematik öğretmeni gördü bu gözler.Ben çocuklara birşey öğretmeyen öğretmenlere kızgınlığım ki çok var bu modellerden , hiç bir çabaları yok , bunlar ayıklanmalı bence , güya ingilizce öğretiyorlar zaten kendileri bilmiyor yabancı biri gelse köşe bucak kaçıyorlar,
Ben işte bu msj a katılıyorum. Meslek grupları değil sistem eleştirilmeli ve o sistemde öğretmenliğe gelene kadar ilk başta siyasiler ve aldıkları ücretler var tartışılacak.
Hiçbir zaman özel sektör kolay ya da azıcık okuyup da öğretmen olun demedim demem. Saygı duyuyorum çünkü her mesleğe.
Hani senin dediğin durum var ya biraz önce yazmıştın sizde okusaydiniz da öğretmen olsaydınız çatlayin da patlayin gibi msjlarla 3 ay tatiliniz var zaten hep yatıyorsunuz siz de napiyorsunuz ki zaten devlet size şunu şunu veriyor gibi msjlarin en ufak farkı yok gözümde. Hepsi de çok çirkin çok ayıp.
Konu sahibi nişanlım dün atandı 4500 maaş alıyor deyince kızlar da galiba öğretmen ama nasıl maaşı o kadar çok yazmışlar. Biz de mümkün değil maaş +ek ders bile o kadar etmez dedik.bunu konuşuyorduk sonra bir kaç arkadaş gelip her konuda olduğu gibi maaştan girip tatilden çıktı. E haliyle öğretmenler de kendini ifade etmeye çalıştı.konu gene neden öğretmenler oldu ya öfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?